Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

« Forrige|Næste » Foto: Tinkoff

Lars Michaelsen er forsigtig optimist

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

14.01.2016 kl. 19:09 af Henriette Brandt.

Tinkoff-holdet er i modsætning til tidligere ankommet ’down under’ i rigtig god tid, både for at forberede sig på Tour Down Under, men også for at udnytte varmen og få trænet godt med henblik på resten af sæsonen.

 

Tour Down Under skydes i gang om mindre end en uge, og det bliver blandt andet med dansk islæt i skikkelse af Michael Valgren og Lars Michaelsen, der er henholdsvis rytter og ledende sportsdirektør på det hold, Oleg Tinkov har sendt til Australien.

 

Ifølge sportsdirektøren er det en motiveret gruppe, han skal svinge dirigentstokken over, men da det for langt de flestes vedkommende er sæsonens første løb, så er han forsigtig med de store ambitioner.

 

Ivan Rovny, JayMcCarthy, Michael Gogl, Oscar Gatto, Adam Blythe, Michael Valgren og Manuele Boaro skal fra den 19. til den 24. januar forsøge at hente de første resultater hjem til det russiske hold.

 

"Med undtagelse af Jay McCarthy, som har kørt to kriterier og blev femmer ved de australske mesterskaber, er det her sæsonens første løb for vores ryttere. Derfor tager vi en dag ad gangen i Tour Down Under. Der er selvfølgelig blev forberedt og trænet grundigt i løbet af den europæiske vinterperiode, men det er stadig for tidligt at sige noget om, hvor de står med hensyn til formen," lyder det fra den danske sportsdirektør.

 

Gode muligheder lige fra 1. etape

Lars Michaelsen pointerer dog, at det bestemt ikke skorter på motivation.

 

"Vi er her for at gøre vores absolut bedste, og vi vil forsøge at gribe enhver chance, der skulle byde sig. Men, vi vil tilpasse vores strategi efter situationen hver enkelt dag. Alle ryttere er motiverede og klar til at kæmpe for hinanden lige fra første etape," forklarer han.

 

Sportsdirektøren vurderer desuden, at der allerede på 1. etape kunne ligge muligheder for succes.

 

"På første etape tror jeg, at der kommer et udbrud fasted, og forhåbentlig vil vi have en rytter med. Når der så kommer samling og det kommer til spurtafgørelsen, kan Adam Blythe køre sin chance. På anden etape kunne der komme endnu en spurtafgørelse i Stirling med omkring 50 ryttere, og det vil være noget, der passer godt til Oscar Gatto."

 

Hvordan det så kommer til at se ud på de mere kuperede etaper, er han til gengæld mere tilbageholdende med.

 

"På tredje og femte etape er der en række stigninger. På femte etape er der Willunga Hill, som tidligere har spillet en afgørende rolle, og som også vil gøre det i år. På tredje etape har vi Corkscrew, 5,7 kilometer inden mål, og derefter går det nedad. Corkscrew er dog en led stigning, og jeg tror også, at den kan blive afgørende," siger Michaelsen.

 

Tinkov-holdet er i år kommet tidligere til Australien, end det har været tilfældet de foregående år og har udnyttet det gode vejr til at træne.

 

"Det er en god måde at opbygge et godt fundament, ikke bare for det her løb, men også for de udfordringer, der ligger forude," lyder det.

HUSK AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD TIL TOUR DOWN UNDER

 

SENESTE

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM TINKOFF-SAXO

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk