Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Lotto Soudal trænede efter Greipel-sejr
31. January 2016 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Feltet.dk

På det belgiske mandskab Lotto Soudal forstår man for alvor ikke at hvile på laurbærrene. Efter dagens sejr på Mallorca til André Greipel snuppede rytteren nemlig lige 60 kilometer ekstra på cyklerne, så de for alvor bliver klar til sæsonen. 

Der var ingen, der for alvor kunne true André Greipel i 2015, hvor han viste sig som værende verdens bedste sprinter. De takter har han tydeligvis intentioner om at fortsætte i år, da han allerede nu har taget to sejre: Begge under Challenge Mallorca, hvor den seneste kom i dag.

 

”Dagens sejr var endnu mere perfekt end torsdagens (hvor Greipel også vandt, red.), fordi sejren i dag var endnu mere overbevisende. Cofidis kørte også et sprintertog, men vores var bare hurtigere,” forklarer sportsdirektør Bart Leysen til holdets hjemmeside.

 

”Holdet samarbejdede flot, og det gør mig glad. Vores mål var at vinde en etape med André, og det formåede vi jo allerede på den første dag.”

 

Nu er Challenge Mallorca afsluttet, og dermed begynder de fleste hold at forlade den smukke ø, som mange ellers har tilbragt de seneste par uger på. Det gælder også for Lotto Soudal, der rejser derfra om fire dage - og det har de tænkt sig at gøre uden dårlig samvittighed.

 

”Efter dagens løb kørte rytterne 60 kilometer til. I morgen kan de få lov til at hvile, og derefter har vi så tre dages træning tilbage på øen,” afslutter Leysen.

 

André Greipel har altså allerede to sejre på kontoen, men der er stadigvæk langt op til sidste års tal. I 2015 hentede tyskeren nemlig hele 16 sejre, deriblandt fire etaper i Tour de France og en enkelt i Giro d’Italia. 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017