Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

EKSKLUSIVT

Foto: Rotterdam 6-dagesløb

Mørkøv og Norman enige: Frygter belgiere mere end hollændere

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

09.01.2017 kl. 10:42 af Jesper Ralbjerg, Rotterdam..

Efter fjerde døgn af seksdagesløbet i den hollandske havneby Rotterdam ligger danskerne Jesper Mørkøv og Lasse Norman Hansen fremdeles på andenpladsen. En slutplacering på podiet forekommer sikker, men både det belgiske par De Ketele/De Pauw og den hollandske konstellation Stroetinga/van Baarle ånder danskerduoen i nakken. De to danskere er enige om, hvem der skal frygtes mest.

Inden rytterne mandag aften tager fat på næstsidste aften i Rotterdams seksdagesløb, ligger Mørkøv/Hansen en omgang foran belgierne og hollænderne, ikke mindst takket være en overbevisende præstation i søndagens 400 meter på tid og i pointløbet. Danskerne vandt begge disciplinerne.

 

”Jesper har betydelig større erfaring fra seksdagesløb end van Baarle, og jeg er overbevist om, at jeg kan klare Stroetinga i spurterne. Stroetinga var virkelig godt kørende i går [lørdag], men i dag [søndag] havde jeg rigtig godt styr på ham, specielt i pointløbet,” konstaterer Lasse Norman Hansen, der scorede flittigt i pointløbet og gentagne gange spurtbesejrede hjemmebanefavoritten Stroetinga.

 

Mens Lasse Norman således mener, at truslen fra hollænderne bliver til at håndtere, er Jesper Mørkøv mere skeptisk, når snakken falder på de belgiske forhåndsfavoritter De Ketele/De Pauw. Belgierne har været sæsonens suverænt bedste par på vinterbanerne med sejre i seksdagesløbene i London og Amsterdam samt en andenplads i Gent, men i Rotterdam har de været et godt stykke fra den styrke, de demonstrerede tidligere på sæsonen.

 

”Belgierne stod nærmest stille torsdag og fredag, men lørdag var der bedring at spore, og i dag [søndag] kørte de virkelig stærkt. De var jo også et af de kun tre par, der havde held til at snuppe en omgang i dagens lange jagt. De har en utrolig evne til at trække et par kaniner op af hatten på de sidste to aftener, og fortsætter de fremgangen, kan de blive en alvorlig trussel,” lyder Jesper Mørkøvs vurdering.

 

Søndag eftermiddag fik Mørkøv/Hansen en bonusomgang, da de rundede 200 point. Belgierne har indkørt 177 point og vil efter al sandsynlighed tjene en bonusomgang i løbet af mandagen, og så er de på omgangshøjde med danskerne. Derimod er det mere tvivlsomt, om hollænderne kan nå at runde de 200 point inden finalejagten tirsdag aften. 

 

”Tyskerne er de stærkeste”

Når man ligger på andenpladsen efter fire døgn af et seksdagesløb, er det ikke urimeligt at begynde at spekulere i at vinde løbet, men efter søndagens anstrengelser var Jesper Mørkøv realistisk i sin vurdering af danskernes vinderchancer:

 

”Der er ingen tvivl om, at Roger Kluge og Christian Grasmann er feltets to stærkeste ryttere. Det virker ubesværet, når de kører rundt, og de synes at have komplet kontrol over begivenhederne. Der er ikke meget, der taler for at vi kan indhente dem, men øjner vi muligheden, skal forsøget naturligvis gøres.”

 

Den anskuelse er Lasse Norman enig i: "Tyskerne har en enorm erfaring, så det bliver noget nær umuligt at overrumple dem. De har et forspring på to omgange, så det ligner Mission Impossible, men vi giver først op, når finalejagten skydes af tirsdag aften," lyder det kampberedt fra Lasse Norman.

Se stillingen i 6-dagesløbet

 

SENESTE

Vis valgte

SØNDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk