Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Ny sejr til Casper P: Det gik pissestærkt
18. June 2017 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Feltet.dk

Casper Pedersen vandt dagens afdeling af PostNord Cuppen og viste dermed igen, at han er dansk kontinentalcyklings mest formstærke rytter.

Casper Pedersen har taget den danske kontinentalscene med storm i denne sæson. Efter lovende takter de seneste år har talentet endelig slået rigtigt igennem, og i weekenden viste han så igen, at niveauet et tårnhøjt. I går var han en vigtig del af Giant-Castellis guldvindende trup til DM i holdløb, og i dag leverede han endnu en flot præstation, da han vandt PostNord Cuppens anden afdeling på Lolland.

 

”Det kunne ikke have gået bedre i denne her weekend. Sejren i går betød sindssygt meget for vores hold, da vi har trænet meget frem mod det. Vores mentale fokus var på i går, hvor vi så tog løbet i dag, som det kom. Det gik jo stadig meget godt. Vi var jo skarpe som resultat af vores træning frem mod holdløbet, hvilket vi så kunne overføre til i dag,” siger en lykkelig Casper Pedersen til Feltet.dk.

 

Også i sidste weekend var danskeren på toppen, da han blev nummer to og ét i henholdsvis Fyen Rundt og GP Horsens Posten. I begge tilfælde var han en del af morgenudbruddet, og det samme var han i dag.

 

Med lidt under 70 kilometer til mål blev 14 udbrydere til syv, da den ene halvdel af gruppen angreb den anden, og så kom der gang i samarbejdet, da alle mand nu øjnede chancen for en topplacering.

 

”Der var bred enighed om at alle skulle køre med rundt, og det gik pissestærkt. Mads Pedersen tog nogle lange føringer og prøvede at udfordre os lidt, og dermed fik vi udbygget et stort forspring. I finalen begyndte vi at tænke, at vi godt kunne holde hjem.”

 

”Mit mål var at holde det samlet, da jeg stolede ret meget på min spurt, men derfor viste jeg jo også, at jeg måtte arbejde hårdt for ikke at lade nogen køre. Derfor var jeg meget vågen - jeg skulle bare med de forreste hjem for ikke at ødelægge mine chancer for at vinde.”

 

Angrebene kom på den sidste omgang, men her var Casper Pedersen lynhurtigt med. Sammen med Mads Pedersen, Louis Bendixen og Jonas Aaen trak han stille og roligt væk fra forfølgerne.

 

”Vi endte med at være fire mand i front da der manglede fem kilometer, hvor vi blev enige om at samarbejde for at få et forspring til de andre og afgøre det blandt os fire. På den måde er der større chance for podiepladser, end hvis vi kørte finalen i syvmandsgruppen.”

 

Favorit til DM

Sejren er ikke bare endnu en i rækken for Casper Pedersen, for i denne omgang slog han også WorldTour-rytterne Mads Pedersen og Michael Mørkøv, som begge var med i det oprindelige morgenudbrud - og som begge regnes blandt favoritterne til Danmarksmesterskaberne, som køres i næste uge.

 

Da vi spurgte stortalentet, om han nu skulle regnes som en af favoritterne til DM, havde han da også svært ved at sige nej.

 

”Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg allerede i år skulle være DM-favorit, men jeg har jo været rigtig godt kørende og slået rigtig mange virkelig gode ryttere. Man kan nok ikke komme udenom, at jeg bør sætte nogle høje forventninger til mig selv og komme med i toppen.”

 

DM i linjeløb og enkeltstart afvikles fra torsdag den 22. juni til søndag den 25. juni. 

Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017
Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09