Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optaktsjulekalender: Hvad kan vi forvente af FDJ i 2018?

Optaktsjulekalender: Hvad kan vi forvente af FDJ i 2018?

02. december 2017 17:25Foto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari / Paolone / Spada

Ferien er ovre, og det er tid for de professionelle ryttere at starte den seriøse træning frem mod 2018-sæsonen. Efter de indledende teambuilding-øvelser ved de første holdsamlinger i november, er det som regel i december, at de første træningslejre organiseres, og den indledende sæsonplanlægning finder sted, og bare få uger senere er WorldTouren allerede i gang, når der igen bydes op til dans i Tour Down Under. I løbet af de kommende uger vil Feltet.dks cykelekspert Emil Axelgaard klæde dig på til den kommende sæson i en seire af analyser, hvor vi kaster et detaljeret blik på hvert af de 18 WorldTour-hold, og hvad vi kan forvente os af mandskabet i løbet af de kommende 12 måneder.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Nedenfor giver vi en analyse af FDJ.

 

Ryttere, der bliver på holdet

William Bonnet, Davide Cimolai, Mickael Delage, Arnaud Demare, David Gaudu, Jacopo Guarnieri, Daniel Hoelgaard, Ignatas Konovalovas, Matthieu Ladagnous, Olivier Le Gac, Tobias Ludvigsson, Rudy Molard, Steve Morabito, Thibaut Pinot, Sebastien Reichenbach, Anthony Roux, Jeremy Roy, Marc Sarreau, Benoit Vaugrenard, Arthur Vichor, Leo Vincent

 

Nye ryttere

Ramon Sinkeldam (Sunweb), Georg Preidler (Sunweb), Antoine Duchesne (Direct Energie), Valentin Madous (nyprofessionel), Romain Seigle (nyprofessionel), Benjamin Thomas (Armée de Terre), Bruno Armirail (Armèe de Terre)

 

Læs også
Optakt: 3. etape af Tour de Romandie

 

Ryttere, der forlader holdet

Johan Le Bon (Vital Concept), Cedrico Pineau (stopper), Kevin Reza (Vital Concept), Odd Christian Eiking (Wanty), Lorrenzo Manzin (Vital Concept), Arnaud Courteille (Vital Concept), Marc Fournier (Vital Concept), Jeremy Maison (Fortuneo-Oscaro)



Ramon Sinkeldam kommer til FDJ i 2018

 

Hvordan gik transfersæsonen?

Forud for denne sæson var FDJ en af de helt store vindere på transfermarkedet. Selvom holdet ikke er i besiddelse af den tykkeste pengepung, lykkedes det med to gennemtænkte nyerhvervelser at forandre Arnaud Demare fra en lurende fiasko til en sand vindermaskine. I erkendelse af, at den franske sprinter altid har været håbløs i positionskampen, indså manager Marc Madiot, at det var nødvendigt at styrke toget omkring stjernen, og derfor hentede man Jacopo Guarnieri og Davide Cimolai til holdet. Det betød, at FDJ gik fra at være et inferiørt hold i de hektiske massespurter til at være en dominerende kraft, og resultatet udeblev ikke: 2017 blev måske Demares hidtil bedste sæson.

 

Da det er lykkedes at fastholde hele toget omkring Demare har der ikke været grund til at foretage lignende investeringer forud for 2018-sæsonen, hvor holdet har været mere passivt og først og fremmest fokuseret på at fastholde nøglerytterne. Det er i høj grad lykkedes, selvom Jerome Pineaus nye Vital Concept-hold har været på rov i FDJ-troppen og hentet ikke færre end fem ryttere. Der er imidlertid tale om folk, der hverken har været en del af den faste gruppe om Thibaut Pinot eller Demare, og derfor er tabene til at overse.

 

Holdets nyerhvervelser kan deles i to dele. Fire af rytterne er unge talenter, der er hentet ind som led i holdets faste strategi om at udvikle Frankrigs mest lovende ryttere. De øvrige tre er etablerede WorldTour-ryttere, hvoraf to skal bidrage til at hjælpe Demare i spurterne og klassikerne, og en skal styrke klatreholdet omkring Pinot.

 

Med tanke på det fremragende tog, man har fået samlet, er den mest interessante investering beslutningen om at skrive kontrakt med Ramon Sinkeldam. Den hollandske mester blev aldrig den sprinter, man kunne have håbet på, men han har i de senere år været en værdifuld lead-out man på Sunweb. Det er værd at huske på, at han fik sin opvækst på holdet, dengang Kittel og Degenkolb stadig var en del af truppen, og hvor holdet havde et af feltets allerbedste tog. Der er ikke mange hold, der har arbejdet så målrettet med lead-outs, som det tyske hold gjorde i den periode, og derfor har Sinkeldam en fantastisk erfaring, der kun kan betragtes som et stort plus for Demare. Formentlig skal han indgå i toget på pladsen mellem Cimolai og Guarnieri, der er sidste mand inden kaptajnen, og da Marc Sarreau i 2018 formentlig vil køre færre løb med Demare for i stedet at indtage en mere udpræget rolle som andensprinter, vil han kunne erstatte det franske talent. Samtidig er det værd at huske på, at Sinkeldam har stort potentiale i Paris-Roubaix, der er Demares favoritklassiker, og også i den sammenhæng er der tale om en betydelige forstærkning. Der er med andre ord tale om endnu en velgennemtænkt og klog investering.



Georg Preidler i Giroen i 2016, hvor han var tæt på at vinde kongeetapen

Fra Sunweb kommer også Georg Preidler, der efter en lidt skuffende 2017-sæson håber på at kunne genfinde det niveau, der næsten gav ham en sejr på kongeetapen i Giroen i 2016. Lykkes det, er der tale om en ganske værdifuld rytter for Pinot, der vil kunne føje ham til Sebastien Reichenbach og Steve Morabito som sine nøgleryttere i bjergene. Det er samtidig værd at huske på, at Preidler er en glimrende temporytter, og med tanke på holdløbet i årets Tour passer han derfor perfekt ind på holdet.

 

Derudover har man hentet Antoine Ducnesne, der er en sej slider, som både kan bidrage tidligt i Demares tog og styrke holdets klassikertrup. Det er også i denne sammenhæng, at man på sigt håber at få glæde af de nyprofessionelle Bruno Armirail og Romain Seigle, men ingen af disse har umiddelbart vist et potentiale, der rækker til mere end roller som solide hjælpere. Det har til gengæld klatretalentet Valentin Madouas, der virkelig imponerede i sin tid som stagiaire, og som på sigt har potentialet til at blive en af Frankrigs bedste bjergryttere. På kort sig er det dog banestjernen Benjamin Thomas, der er mest interessant. Allerede i år vandt han flere store løb, herunder etaper i 4 Dage ved Dunkerque og Vallonien Rundt, og han sluttede i top 4 i klassementet i Vallonien, Luxembourg Rundt og Tour du Poitou-Charentes. Han synes at have en fremragende motor og et stort potentiale, der allerede næste år kan bidrage med sejre i mindre løb, ikke mindst på den franske kalender. Samtidig betyder hans banefart, at han vil kunne hjælpe Demare i spurterne.

 

Blandt tabene er det først og fremmest værd at bemærke Odd Christian Eikings afgang. Den unge nordmand fik imidlertid aldrig for alvor indfriet talentet, og noget kunne tyde på, at han ikke bliver den rytter, man kunne håbe på. Det samme kan siges om sprinteren Lorrenzo Manzin, der ganske vist opnåede fine placeringer, herunder en andenplads på sidste etape i Vueltaen, men som var en anelse overflødig på et hold, der allerede råder over Demare og Sarreau. Netop det stærke sprinterfelt betød også, at der ikke var mange muligheder for Kevin Reza, som ellers skiftede til holdet for at vinde reducerede massespurter, men i lyset af de manglende resultater er heller ikke hans afgang noget stort tab. Det piner formentlig holdet mere at måtte sige farvel til Johan Le Bon, der trods stor ustabilitet og mange helbredsproblemer momentvist har vist, at han stadig er et stort klassiker- og tempotalent, der som regel er god for en prologsejr eller to, samt Jeremy Maison, der efter to sæsoner langsomt er begyndt at vise sine evner som klatrer. Endelig har holdet sagt farvel til tre udprægede hjælpere, Arnaud Courteille, Cedric Pineau og Marc Fournier, der alle kan erstattes.

 

Selvom man har undladt at indhente vindermaskiner, har man med et klart fokus på nøglehjælpere til kaptajnerne og unge talenter haft en afdæmpet, men klog transferstrategi, der utvivlsomt har styrket holdet både på kort og lang sigt.



FDJ arbejder i front af feltet i årets Giro d'Italia

 

Hvad kan vi forvente i klassikerne?

FDJ har i mange år været relativt anonyme i de store endagsløb i foråret, men det har specielt i de seneste to år ændret sig. Det skyldes, at Arnaud Demare endelig synes at være i gang med at indfri sit potentiale og sine drømme om at begå sig på brostenene og i Milano-Sanremo. Det startede med hans store sejr i sidste års udgave af den italienske klassiker, og i år fulgte han op med et topresultat i Paris-Roubaix. Det har givet grobund for en optimisme på FDJ-mandskabet, der har stadig voksende ambitioner i foråret.

 

Igen i år vil hovedvægten blive lagt på brostensløbene samt Milano-Sanremo, hvor Demare er den ubetingede kaptajn. Som vi så i 2016, er Demare en af verdens bedste sprintere efter et langt, hårdt løb, og med den forbedrede holdbarhed, han viste i 2017, hvor han i både Paris-Nice og Tour de France imponerede på meget svære etaper, er det reelt en mulighed for franskmanden at genvinde titlen i La Primavera. I år håber han også på endelig at få sit gennembrud i de flamske klassikere, men hidtil har han manglet det sidste i de hårdeste løb. Demare kommer formentlig aldrig til at vinde løb som Flandern Rundt, E3 eller Omloop Hei Nieuwsblad, men til gengæld er Gent-Wevelgem, Kuurne-Brussels-Kuurne og Dwars door Vlaanderen alle inden for hans rækkevidde. Bedre chancer har han i Roubaix, hvor han i år viste, at han komme langt, og med Ramon Sinkeldam ved sin side er muligheder bestemt ikke blevet ringere. Endelig vil holdet formentlig give Marc Sarreau chancen i Scheldeprijs, hvor han før har gjort det godt.



Demare skal vise flaget i klassikerne

 

I Ardennerne har holdet sjældent spillet en rolle, og der er ikke meget, der tyder på, at det vil ændre sig i år. Arthur Vichot er en fantastisk talentfuld rytter, men ikke på et niveau, hvor han kan drømme om store resultater i de største løb. Sammen med Anthony Roux har han måske en mulighed for at spurte sig til et resultat i Amstel Gold Race, men for holdet er det langt mere interessant at se, hvad David Gaudu kan drive det til ikke mindst i Fleche Wallonne, hvor han i sin debut blev nummer 9. Potentialet er kolossalt, og udsigterne til, at han i 2018 kan gøre det endnu bedre er lovende. Også Rudy Molard sluttede i år i top 10 i midtugeklassikeren, men for ham gælder nok desværre, at top 5 ikke er realistisk. Begge skal de også blive interessante at følge i Liege-Bastogne-Liege, hvor Gaudu skal vise, om han allerede nu kan håndtere den lange distance. Det er heller ikke helt umuligt, at Thibaut Pinot kunne møde op til den ældste klassiker, og han har i Il Lombardia vist, at han bestemt ikke er dårlig i de hårdeste endagsløb.

 

I efteråret vil meget afhænge af, om Demare modsat i år har friskheden til at jagte topresultater. Har han det, er han i stand til at vinde løb som EuroEyes Cyclassics og Bretagne Classic. I de canadiske løb har både Vichot og Roux tidligere været på podiet, og det kan de komme igen, hvis alt flasker sig. Også for Pinot gælder, at det er usikkert, om han kan holde dampen oppe efter Touren, men det er ingen hemmelighed, at han elsker Il Lombardia, som han før har været tæt på at vinde. Efter et hårdt VM vil det være naturligt for ham at gå efter endnu en podieplads i den italienske klassiker, der også kunne være et sent sæsonmål for den ufatteligt spændende Gaudu.

 

Læs også
Lefevere kommenterer Asgreen og Casper P.s kontraktsituation

 

Hvad kan vi forvente i grand tours?

I år valgte Thibaut Pinot at skippe Touren og det store stress, der for en franskmand følger med i verdens største cykelløb, for i stedet at genvinde sin selvtillid som grand tour-rytter i Giroen. Med en samlet 4. plads lykkedes det i høj grad, og Pinot har derfor ikke lagt skjul på, at han nu vil forsøge at udnytte den genvundne tro på egne evner til at levere endnu et topresultat i Touren. Derfor har målet hidtil været klokkeklart: Pinot vil igen køre med i klassementet i verdens største cykelløb.



Pinot i årets Giro d'Italia - næste år gælder det formentligt Tour de France.

 

Efter afsløringen af Giro-ruten er han ganske vist kommet lidt i tvivl, men der er formentlig tale om spil for galleriet. For det første har FDJ langt større interesse i at have Pinot med på deres hjemmebane, og sponsorerne vil utvivlsomt lægge pres på for at sikre, at franskmanden er i storform. For det andet betyder Froomes satsning på Giro-Tour-doublen, at Pinot i år har endnu større chancer for at imponere på hjemmebanen. Endelig satser han også på VM, og det synes ikke at være realistisk, at han kan være i storform i september, hvis han forinden har kørt årets to første grand tours.

 

Det skaber imidlertid et problem. I år byggede man nemlig Giro-holdet op om Pinot og Tour-holdet op om Arnaud Demare, der med en etapesejr havde stor succes i Frankrig. Desværre endte det hele lidt bittert for sprinteren, da sygdom tvang ham til at forlade løbet i utide, og han har derfor ikke lagt skjul på, at han i år vil have revanche. Derfor har begge i de to kaptajner blikket rettet mod Touren, og begge forventer de at få et hold til at støtte sig. Samtidig vil holdene i 2018 kun bestå af otte ryttere, og med plads til kun seks hjælpere er det næsten umuligt at tilfredsstille dem begge.

 

Det er stadig uklart, hvordan man vil håndtere den udfordring, men i skrivende stund peger alt på, at man vil gøre forsøget, og at man vil stille til start med begge stjerner i Touren. Her vil målet være, at Pinot atter kan køre med om podieplaceringerne. Han har før vist, at han har de rette evner, men desværre er årets rute ikke ideel for den tidligere nummer 3, der får svært ved at overleve den første hektiske uge. Lykkes det, burde anden halvdel imidlertid passe ham glimrende, og så kan meget lade sig gøre. Demare vil til gengæld trives på de første etaper, der byder på spurter og klassikerterræn, og han vil som mål have at vinde endnu en etape samt måske igen komme i spil til den grønne trøje - sidstnævnte mål er dog næppe realistisk.



Thibaut Pinot vinder næstsidste etape i Giro d'Italia i 2017

 

Det gør det lidt uklart, hvad holdet vil gøre i de øvrige grand tours. I Giroen er det nærliggende at tro, at Marc Sarreau for første gang vil få sin chance som førstesprinter i en grand tour, men den rolle kan også gå til Davide Cimolai, der gerne vil køre sit hjemlands største løb og så sent som i år har vundet på WorldTour-niveau. Han er imidlertid ikke hurtig nok til at vinde rene spurter, og det vil derfor være mere nærliggende at bruge ham i Vueltaen, hvor sprinterselskabet er mindre skrapt og terrænet hårdere. Også Daniel Hoelgaard kunne være i spil til en sprinterrolle i en af de to grand tours.

 

Sebastien Reichenbach er blevet lovet en chance for at være grand tour-kaptajn, men missede i år chancen i Vueltaen som følge af en skade. Man må formode, at han i 2018 skal støtte Pinot i Touren og søge sine egne muligheder i Giroen eller Vueltaen. Da han efter sit hoftebrud først ventes tilbage i konkurrence i marts, kommer den italienske grand tour formentlig for tidligt, og derfor vil det være nærliggende, at han satser på Vueltaen. Her kunne man også forestille sig at se Pinot være til start, men det vil i givet fald kun være for at forberede sig til VM samt jagte etapesejre. Netop etapesejre vil formentlig være det store fokus i Giroen og Vueltaen, hvor ryttere som Georg Preidler, Benjamin Thomas (der vil gøre grand tour-debut i Vueltaen), Rudy Molard, Anthony Roux og Arthur Vichot alle har potentiale til at levere succes. Til gengæld har manager Marc Madiot gjort det klart, at stortalentet David Gaudu ikke skal køre en grand tour i 2018.

 

Hvad kan vi forvente i kalenderens øvrige løb?

Med udsigt til, at Thibaut Pinot vil satse på Touren, bør der være mere plads til, at han kan jagte succes i de ugelange etapeløb i foråret, hvor han tidligere har haft stor succes. Desværre synes han igen at have mistet de fremragende enkeltstartsevner, han ellers netop havde oparbejdet, men kan han genfinde dem, er han podiekandidat i Tirreno-Adriatico, Vuelta al Pais Vasco, Tour de Romandie og Criterium du Dauphiné, der formentlig igen vil udgøre hans hovedfokus i den første del af sæsonen.

 

David Gaudu skal som sagt ikke køre grand tours, og han vil formentlig få sin chance i de løb, Pinot skipper. Det er nærliggende at tro, at Paris-Nice og Volta a Catalunya vil være de første mål inden klassikerne, og specielt sidstnævnte, der som regel ikke har en enkeltstart, burde være en oplagt mulighed. Til gengæld betyder Sebastien Reichenbachs hoftebrud, at han næppe vil være i form før sidst på foråret.

 


Demare i den grønne trøje i Tour de France

For Arnaud Demare handler det om at vinde så meget som muligt, og han vil formentlig jagte årets første sejre allerede i de franske etapeløb i februar. Herefter vil han igen havde som mål at vinde etaper i Paris-Nice og Criterium du Dauphiné eller Tour de Suisse - et løb, der kunne være et første mål for Reichenbach - men ellers vil det være klassikerne, der tager det meste af hans fokus i den første del af sæsonen. Det burde kunne give muligheder for, at Marc Sarreau kan vokse i rollen som andensprinter, og det skal blive spændende at se ham få flere muligheder i etapeløbene på WorldTouren. Også Davide Cimolai og Daniel Hoelgaard kan vente sig muligheder som holdets sprinter i etapeløbene i løbet af foråret, og sidste år lykkedes det faktisk Cimolai at tage en stor sejr i Catalonien.

 

Manager Marc Madiot har ikke lagt skjul på, at holdet igen skal være mere med fremme i de franske løb, og derfor vil man lægge mere vægt på den hjemlige scene og Coupe de France. Arthur Vichot har tradition for at starte året som lyn og torden, og generelt er der mange løb i hjemlandet, der passer ham fremragende, ikke mindst i februar. I disse løb kan vi også vente os en del af Anthony Roux, mens Sarreau burde være god for en sejr i et af de fladere franske løb. David Gaudu var også flere gange med fremme på hjemmebanen, men der er ikke mange løb, der passer en klatrer som ham - det skulle lige være etapeløbet Tour de l’Ain, hvor han i år tog karrierens første sejr, og hvor han burde kunne køre med om den samlede triumf.

 

Læs også
Optakt: 6. etape af Presidential Tour of Türkiye

 

Endelig skal det blive spændende at følge Benjamin Thomas’ udvikling, når hans banesæson er ovre efter VM, og han burde være god for en sejr eller to, dog næppe på WorldTouren. Endelig er Tobias Ludvigsson på vej til at genfinde sine fineste takter på enkeltstarten, og det kunne være stort, hvis han endelig kunne få en stor sejr i et internationalt UCI-løb.

 

Hvem kan overraske?

I luset af hans debutsæson er David Gaudu naturligvis navnet, der springer i øjnene, når man kaster blikket ned over FDJ-truppen. En 9. plads i Fleche Wallonne, en stor etapesejr i Tour de l’Ain, et topresultat i Milano-Torino samt en fremragende klatrepræstation på kongeetapen i Catalonien vidner om hans store potentiale. På nuværende tidspunkt synes der ikke at være grænser for, hvad den talentfulde franskmand kan drive det til, men vi vil formentlig blive en del klogere i løbet af de kommende 12 måneder. Som sagt er der ingen grand tour på programmet, men han vil få mulighed for at bekræfte talentet i de ovennævnte ugelange etapeløb samt ikke mindst i Ardennerne, specielt i Fleche Wallonne.

 

De første år som professionel har ikke været nemme for Marc Sarreau, der meget hurtigt blev en del af Demares tog. Sidst på året fik han imidlertid igen lov at spurte og fik her endelig vist, at han har et vist potentiale. Således slog han den ekstremt formstærke Viviani på sidste etape i Tour du Poitou-Charentes og blev nr. 2 bag Bouhanni i GP de Fourmies. Hans problem er, at hele sprintertruppen vil være samlet om Demare, og at han næppe vil få megen støtte i sine løb, men får han en dag stillet det rette hold til rådighed, bliver det spændende at se, hvad han kan drive det til.
 

Alexis Vuillermoz og Sebastien Reichenbach i udbrud i sidste års Tour de France
 

Sebastien Reichenbach er hentet til holdet som Pinots løjtnant og er virkelig vokset i den rolle. Specielt i Giroen klatrede han fremragende, men desværre betød en skade, at han ikke fik mulighed for at teste sig selv i en grand tour. Det vil han formentlig gøre i 2018, hvor hans hoftebrud formentlig betyder, at Vueltaen er det mest oplagte mål. Det skal blive spændende at se, hvor langt potentialet rækker.

 

Benjamin Thomas har som omtalt ovenfor haft en fabelagtig sæson for Armee de Terre, og han var derfor et stort mål på transfermarkedet for mange hold. Han skal i første del af sæsonen være aktiv på banen, men i anden del bliver han spændende at følge på landevejen. Han er ikke en udpræget vindertype, men med to store sejre i 2017 viste han, at han på ren råstyrke alligevel kan krydse stregen først. Hvor langt talentet rækker, vil åbenbare sig i 2018, hvor han formentlig skal jagte etaper og gå efter klassementet i let kuperede ugelange etapeløb.

 

Endelig imponerede Valentin Madouas med sine klatreevner som stagiaire for holdet. Det vil være urimeligt at forvente alt for meget i den første sæson på højeste niveau, men takterne er lovende. Han vinder næppe noget i 2018, men forhåbentlig kan han vise sig frem i et bjergrigt løb eller to i løbet af året.

DEL
INFO
Optakter
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?