Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Perfekt start for Poels i Valencia
03. February 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: ANSA / DAL ZENNARO - PERI

Wout Poel fik den bedste start, han kunne have håbet på, på Volta a la Comunitat Valenciana, da han her til eftermiddag vandt den indledende enkeltstart i det spanske løb.

16,25 kilometers enkeltstart stod på menuen på 1. etape af Volta a la Comunitat Valenciana, som begyndte i dag, og en af løbets store favoritter, Wout Poel (Team Sky), fik en fremragende start på løbet, da han var hurtigst på de 16,25 kilometer.

 

Hollænderen var tidligt ude på ruten og satte en fænomenal tid, som var 26 sekunder bedre end nummer to på det tidspunkt, Jesus Herrada (Movistar). Der var dog stadig flere favoritter på startlisten efter ham som Luis Leon Sanchez (Astana), Bob Jungels (Etixx-QuickStep) og verdensmester Vasil Kiryenka (Team Sky).

 

Jungels var ikke helt i stand til at leve op til forventninger med en femteplads i mål, mens Sanchez var den, der foreløbigt kom tættest på Poels med en andenplads - hele 14 sekunder efter hollænderen. Verdensmesteren Kiryenka kunne heller gøre noget ved sin holdkamemrats tid og måtte nøjes med pladsen lige efter Sanchez.

 

Dermed var der ingen specialister tilbage og dermed heller ingen, der kunne true Poels' etapesejr. Sanchez og Kiryenka udfyldte podiet i den rækkefølge og er nu henholdsvis 14 og 20 sekunder efter Poels i klassementet.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017