Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Prominente WorldTour-ryttere til PostNord Cup
13. June 2017 af Benjamin LillelundFoto: Sirotti

Michael Mørkøv og Mads Pedersen kommer til start i tredje afdeling af PostNord Cuppen.

I slutningen af juni venter DM traditionen tro, og det betyder, at de danske WorldTour-ryttere for en stund er hjemme i Danmark.

 

Det betyder også, at nogle af dem udnytter det til at køre en PostNord Cup, som Magnus Cort tidligere har gjort det, og i tredje afdeling af årets cup på Lolland, kommer Katusha-Alpecins Michael Mørkøv og Trek-Segafredos Mads Pedersen til start.

 

”Postcuppen i Nysted passer perfekt ind i mine forberedelser til DM og Tour de France. Løbene er altid rigtig godt arrangeret og holder et højt niveau med den hjemlige elite,” siger Michael Mørkøv i en pressemeddelelse.

 

Michael Mørkøv glæder sig også over at hjemme til konkurrence i Danmark.

 

”Det altid fedt at kunne køre løb i Danmark. Det sker desværre ikke så ofte med en udenlandsk arbejdsgiver, så jeg glæder mig,” forklarer Mørkøv.

 

Samtidig er eventmanageren i DCU, Jens Kasler, meget tilfreds med den store opbakning til generalprøven til DM i næste uge.

 

”Det er meget positivt, at de danske World Tour-ryttere prioriterer at køre danske løb - det skal vi alle være glade for. Det siger meget om udviklingen i dansk cykelsport, at eliten samler et felt på flere end 120 ryttere af så høj kvalitet som forberedelse til DM. Det er jo også med til at gøre det attraktivt for toprytterne, og det er forhåbentlig en selvforstærkende proces,” siger Jens Kasler.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09