Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Quintana ville være banerytter
31. January 2016 af Benjamin M. LillelundFoto: Movistar Team

Nairo Quintana havde på et tidspunkt en idé om, at han skulle være banerytter.

I løbet af sin karriere har Nairo Quintana kørt sig til to andenpladser i Tour de France og den samlede sejr i Giro d’Italia. Det kunne dog meget vel have været muligt, at Quintana havde begået sig i en anden del af cykelsporten - han ville nemlig gerne blive noget andet.

 

”En toprytter i banecykling. Jeg har aldrig kørt på banen, men jeg har været inde og se løbene,” siger Nairo Quintana til La Gazzetta dello Sport ifølge CyclingQuotes.com.

 

”Det er imponerende at se, hvordan de kører så hurtigt på cykler uden bremser og gear. Derudover er der også det, at publikum er så tæt på rytterne - de køber billetter som i tennis eller fodbold. Det er anderledes og interessant,” forklarer Quintana.

 

I stedet er Quintana som bekendt blevet én af verdens bedste klassementsryttere, og nu skal han forsøge at vinde Touren i tredje forsøg.

 

”Selvom jeg ikke har vundet Touren, er det ikke blevet en besættelse. Jeg skal bare træne godt og undgå uheld,” håber Quintana. 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017