Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Sagan aflyser løb i Danmark
12. June 2017 af Jesper Johannesen Foto: Roth Foto

Verdensmesteren Peter Sagan kommer ikke til start i det danske motionscykelløb "The Classic", det oplyser arrangørerne i dag. 

Grundet en meget tætpakket løbskalender for Peter Sagan kan han beklageligvis ikke stille til start i The Classic i år, lyder det fra arrangørerne. Derfor har arrangørerne besluttet at finde en bedre dato i foråret 2018, sandsynligvis lige op til alle klassikerne.
 

"Jeg havde glædet mig til at køre The Classic den 29. juli, og det var et løb, som jeg havde set frem til," forklarer Peter Sagan og fortsætter:

"Jeg kan rigtig godt lide Danmark, og jeg ville gerne køre sammen med mine danske og skandinaviske fans efter Tour de France. Uheldigvis på grund af min løbsprogram, så er det umuligt at køre The Classic i år. Heldigvis vil jeg se Jer i Danmark til 2018 udgaven." 

Løbsarrangør Jens Veggerby beklager aflysningen. "Vi beklager selvfølgelig igen, at en aflysning for 2017 måske skuffer mange danske cykelinteresserede, men vi lover at vende tilbage med et endnu stærkere cykelløb i 2018, når en ny dato er lagt fast. Vi har som arrangører lagt masser af energi i projektet - og ser frem til

en fantastisk event i foråret 2018."

Jens Veggerby håber på, at Peter Sagan tager et par titler, mens vi venter på, han kommer til Danmark. 


"Vi håber at glæde endnu flere mennesker, når vi lægger cykelløbet på en dato uden for sommerferien. Dermed får alle lidt ekstra tid til at træne op, inden de skal køre løb med verdensmesteren," lyder det fra arrangøren.

Man kan undre sig over, at Peter Sagan og løbsarrangørerne ikke havde tjekket kalenderen forud for datofastsættelsen. 112 motionister havde tilmeldt sig "The Classic". 

Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
17.08 2017

Ladies Tour of Norway2WWT 17/08-20/08

Tour de l´Avenir2.NCUP 19/08-26/08

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08