Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

EKSKLUSIVT

Foto: Henriette Brandt

Stolt Kamp storroser holdet

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

26.06.2016 kl. 18:57 af Sebastian Mikkelsen.

Alexander Kamp kunne efter en sikker spurtsejr over Michael Valgren lade sig hylde som dansk mester. Stölting-rytteren tildeler dog en stor del af sejren til sine holdkammerater, der med aggressiv kørsel var med til at sætte sit præg på løbet.

Den nykårede danmarksmester skulle i finalen kun koncentrere sig om at holde Michael Valgrens hjul og time sin spurt til sidst. Det lykkedes til perfektion for Alexander Kamp, der kalder dagens resultat af DM for retfærdigt, inden han sender en stor tak til sine holdkammerater, der var med til at grundlægge dagens danmarksmesterskab.

 

”Jeg er stolt, og jeg føler, at det er et retfærdigt resultat, efter et løb hvor vi kører offensivt, og hvor vi er fantastisk gode over hele paletten. Det er mig, der står i dannebrogstrøjen, men det her er en rigtig stor præstation af Team Stölting,” fortæller Alexander Kamp til Feltet.dk, og fortsætter.

 

”I år har jeg, uden at fornærme nogen, et stærkere hold bag mig, og det kom også til udtryk i finalen. Det betyder meget, når vi kører DM, og det gør også, at det bliver lidt svært for de udlandsprofessionelle, der skal køre Tour de France, at vinde, fordi du gerne skal have nogen til at hjælpe dig, og det havde jeg heldigvis i dag. Vi er på forkant i dag, og vi presser f.eks. Riwal ude på ruten. De kørte sig selv i smadder, og det gør så, at vi åbner op, og der får de lov til at bruge mange kræfter de andre ryttere.”

 

Med tre kilometer til mål stod det klart, at vinderen skulle findes mellem Alexander Kamp og Michael Valgren, da kræfterne var sluppet op for Lasse Norman Hansen. Duellen var ekstra speciel, da de to tidligere har boet under samme tag.

 

”Jeg kender Valgren, og jeg kender Lasse. Vi har kørt sammen gennem ungdomsrækkerne, og det er selvfølgelig sjovt, men i dag var vi benhårde konkurrenter mig og Valgren. Valgren har været danmarksmester en gang før, så nu var det min tur. Sidste år var jeg også tæt på, men i år skulle det være,” forklarer danmarksmesteren.

 

Alexander Kamp har fortsat en toårig kontrakt med tyske Stölting Service Group, men drømmen er en dag at kunne træde op den helt store scene og være med i verdens største cykelløb, Tour de France.

 

”Jeg drømmer om WorldTouren. Hvis man som dansk mester ikke drømmer om at køre Tour de France, så er man uambitiøs. Men der er stadig et stykke vej og nogle ting, der skal gå op i en højere enhed. Jeg skal bare fortsætte med at holde fokus, så skal det nok komme,” slutter en yderst tilfreds Alexander Kamp. 

MANDAG

Vis valgte

SØNDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk