Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: © Wouter Roosenboom / Team Sunweb

Sunweb forlænger med Bennekou

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

15.07.2017 kl. 21:28 af Anders Schelde Mai.

Morten Bennekou og Team Subweb har valgt at fortsætte samarbejdet med et år, således at dette nu løber til og med 2018.

Samme dag som det kom frem, at Team Sunweb havde forlænget med Sam Oomen og Søren Kragh Andersen, blev det offentliggjort, at holdet også har valgt at forlænge samarbejdet med dets danske sportsdirektør Morten Bennekou. Bennekou er i gang med sin anden sæson hos Team Sunweb, inden da var han dansk U23-landstræner. Nu har parterne papir på hindanden til og med 2018.

 

”Jeg synes, jeg har et rigtig spændende job. Jeg kan godt lide kombinationen af at være sportsdirektør i nogle løb, og de har givet mig et rigtig godt løbsprogram i år. Jeg er glad for, at jeg ikke har fuldt rejseprogram. Jeg vil også gerne fungere i dagligdagen med den personlige relation som træner og coach. Det er også noget af det, jeg selv synes, jeg er godt til, så det vil jeg gerne sikre som en del af mit job, siger Bennekou til TV 2 SPORT.”

 

TV2 SPORT beretter desuden, at Bennekou allerede i løbet af sidste sæson var blevet tilbudt en ny kontrakt, men at han ønskede at få mere erfaring med sin nye rolle, før han kunne tage en beslutning om fremtiden. Den er nu taget, og det var ifølge danskeren ikke noget svært valg. Bennekou fremhæver især det tætte arbejde med ryttere som den franske stjerne Warren Barguil, samt holdets stærke organisation som nogle af årsagerne til, at beslutningen var let at træffe.

 

”Jeg har haft nogle rigtig gode oplevelser med blandt andre Barguil, som har succes nu, men også med nogle af de nyere ryttere på holdet. I bund og grund har jeg ikke haft problemer med at beslutte mig for at fortsætte, men selvfølgelig skal tingene passe sammen.”

 

”Det er et hold, der er meget struktureret og organiseret. Det er i hvert fald min oplevelse. Der er meget styr på tingene og mandskabsbehandlingen. Vi tager os meget godt af alle, og så er vi et af de hold, der virkelig går op i, at alle kører for alle. Ikke i det enkelte cykelløb, men at vi som hold følger den taktik, der er lagt, og det er en for alle, og alle for en i forhold til dagens taktik,” siger Morten Bennekou til TV 2 SPORT.

 

Team Sunweb har indtil videre haft en glimrende sæson. De store højdepunkter har været Tom Dumoulins samlede sejr i Giro d’Italia samt etapesejre til Warren Barguil og Michael Matthews i Tour de France, hvor Barguil desuden har en solid føring i kampen om løbets bjergtrøje.

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk