Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Tour-debutanter går efter TV-tid
14. June 2017 af Cecilie RafaelsenFoto: Kristof Ramon / Wanty-Groupe Gobert

Wanty-Groupe Gobert stiller for første gang til start i Tour de France, og målsætningen er klar: så meget TV-tid som muligt.

Når Wanty-Groupe Gobert for første gang skal køre med i cykelsportens mest prestigefulde løb, Tour de France, bliver det med et hold fuld af Tour-debutanter. Syv ud af ni ryttere er allerede udtaget, og efter et godkendt Critérium du Dauphine er holdleder Hilaire van der Schueren optimistisk med henblik på juli måned.

 

Det gælder om at komme i TV og vise trøjen frem, og så vil de gerne have så mange ryttere med hele vejen til Paris som muligt, fortæller Van der Schueren til belgiske Sporza.

 

 “Vi har to målsætninger: vi vil gerne til Paris med otte eller ni ryttere, og vi vil gerne i udbrud så meget som muligt. Individuelt har vi vores franskmand Guillaume Martin, som måske kan køre efter klassementet om et par år, og glem heller ikke Thomas Degand. Jeg mener, han er den mest undervurderede rytter, der kører rundt i Belgien lige nu.”

 

Chokeret over Froome

 

Selvom Wanty-Groupe Gobert ikke skal køre med om klassementet, er man hos det belgiske hold også spændt på at se, hvordan favoritterne klarer den i det tre uger lange løb.

 

“Jeg var chokeret over Chris Froomes niveau i Dauphiné! Hans formkurve er bestemt ikke god nok. Hans hold er heller ikke så stærkt som de forrige år,” siger Van der Schueren, der ser Richie Porte som den helt store kandidat til at vinde løbet.

 

”Det er ærgerligt for Greg Van Avermaet, for de ryttere, der normalt kører for ham, bliver nødt til at ofre sig for Porte.”

Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
17.08 2017

Ladies Tour of Norway2WWT 17/08-20/08

Tour de l´Avenir2.NCUP 19/08-26/08

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08