Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 10. juli 2006

Feltet.dk korte - 10. juli 2006

10. juli 2006 00:480


- World Cup: Rutineret russer i spidsen for italienske favoritter
- Wim Vansevenant: Forlænger med Davitamon-Lotto til 2008
- Ivan Basso: Kan kun vente på det italienske forbund
- Eufemiano Fuentes: Helbred over doping
- Bjarne Riis: Jeg burde undervise mine kollegaer
- Glud & Marstrand Horsens: Fire ryttere udtaget til EM
- Python Pro: Åbner restlager salg på nettet
- Pro Cycling Manager 2006: Udkommer på i morgen
- Shoppen: Drømmeholdet - historien om CSC (Ny udgave)

De korte nyheder opdateres løbende


World Cup: Rutineret russer i spidsen for italienske favoritter


Blandt de cirka 25 hold, som starter i World Cup afdelingen for kvinder ”The Golden Ladies Hour” i Århus den 30. juli, finder vi det italienske UCI hold Team Fenixs Colnago.

Holdet stiller til start på Ingerslev Boulevard i Århus med nogle af verdens bedste ryttere. Med har de blandt andet russiske Olga Slyussareva. Hun har været en af feltets stærkeste ryttere gennem de sidste 10 cykelsæsoner. Vi har her at gøre men en yderst rutineret kvinde. Olga Slyussareva har mange internationale sejre både på landevej og på bane.

Blandt andet bør nævnes:
5 etapesejre i kvindernes Tour de France ”La Grande Boucle”
5 etapesejre i kvindernes Giro D’Italia
Bronzemedalje ved OL I Athen på landevej
Russisk mester i enkeltstart i 2001 og 2006

I går sluttede det italienske hold turen rundt i det traditionsrige Giro d’Italia for kvinder. Slyussareva sluttede som suveræn vinder af pointtrøjen med 36 point. Nr. 2 blev svenske Monica Møller med 19 point. Som om pointtrøjen ikke var nok blev Slyssareva en samlet nummer 5 og vandt 3 etaper under vejs. Holdet blev nummer fire i holdkonkurrencen.

Team Fenixs Colnagos sportsdirektør Andrea Carlesi kommer til Århus med følgende andre ryttere: Svetlana Bubnenkova (Rusland), Olga Zabelinskaya (Rusland), Natalia Boyarskaya (Rusland), Johanna Buick (New Zealand) og Ilenia Lazzaro (Italien). Bemærk Maja Watt Adamsen ikke længere køre for holdet.

Løbets arrangører forventer at kunne offentliggøre hele feltet i løbet af denne uge. World Cuppen afvikles søndag den 30. juli i Århus med start og mål på Ingerslev Boulevard i Århus

Tilbage til toppenWim Vansevenant: Forlænger med Davitamon-Lotto til 2008


Wim Vansevenant har forlænget med Davitamon-Lotto for yderligere to år, så han i hvert fald kører hos det belgiske ProTour frem til 2008.

I 1994 startede Wim Vansevenant som stagiaire hos WordPerfect. Derefter blev det til fire sæsonen hos Vlaanderen 2002 fra 1995 til 1998. Derefter fortsatte Wim Vansevenant karrieren hos Collstrop, Farm Frites, Mercury / Viatel, Palmans - Collstrop, Lotto - Domo og kører nu for Davitamon - Lotto. Flere af holdene har dog haft den samme ledelsen, men blot skiftet sponsorer.

Tilbage til toppenIvan Basso: Kan kun vente på det italienske forbund


For helt præcist en uge siden modtog det internationale cykelforbund dokumentation fra den spanske undersøgelse. Sagen vil så blive videresendt til de nationale forbund, som så eventuelt skal rejse tiltale mod de enkelte ryttere, det fortalte Team CSCs pressechef, Brian Nygaard, i dag til Ritzau.

"UCI har meddelt, at de har modtaget de 38-39 sider af rapporten, som vi har set, samt 100 sider mere. De er ved at dele sagen op rytter for rytter og vil efterfølgende sende informationerne ud til de nationale forbund, som herefter skal beslutte, om de vil starte en undersøgelse og eventuelt rejse en sag. Og UCI har lovet at skynde sig."

Tilbage til toppenEufemiano Fuentes: Helbred over doping


Den hovedmistænkte læge i den spanske dopingsag, Eufemiano Fuentes, vil til enhver til bryde dopingreglerne, hvis hans klienters helbred står på spil. Det udtaler han ifølge DR Sporten til den spanske avis Las Provincias.

”At beskytte mine klienters helbred har førsteprioritet som læge. Hvis jeg så kan følge antidopingreglerne samtidig, så respekterer jeg reglerne, men hvis ikke, så gør jeg det heller ikke.”

Selvom de spanske myndigheder i flere omgange har understreget, at det kun er cykelryttere som er indblandet i sagen, understreger Fuentes nu endnu engang, at dette ikke er rigtigt.

”Det er svært at komme med et præcist tal, men jeg vil skyde på at omkring 30 procent er ryttere, 20 procent er tennisspillere, og andre 20 procent er fodboldspillere. De sidste 30 procent kommer fra et antal forskellige idrætsgrene.”

Tilbage til toppenBjarne Riis: Jeg burde undervise mine kollegaer


Igennem flere år har Riis haft et dårligt ry i visse pressekredse og det er bestemt ikke blevet bedre efter hele ”Basso sagen”. Team CSC er blevet beskyldt for at dope sit hold, med Riis i spidsen, men det vil den danske Manager ikke finde sig i.

”Folk som beskylder mig for at bruge doping på mit hold, bør have en forståelse for, hvad det er, jeg forsøger at opnå og hvor meget tid jeg bruger på mit hold,” udtaler Riis til den franske avis Le Journal du Dimanche.

”Jeg analyserer samtlige ryttere for at finde deres bedste position på cyklen og jeg bruger timevis på at motivere dem. Derfor er det meget let bare at sige, at Bjarne doper sine ryttere. Nogle franske trænere vil sikkert aldrig tro på mig, men jeg burde faktisk give mine kollegaer et seminar om træning. De kan lære utroligt meget af mine metoder.”

Tilbage til toppenGlud & Marstrand Horsens: Fire ryttere udtaget til EM


Det continentale cykelhold Glud & Marstrand Horsens (GMH) har haft så meget succes med sin talentudvikling, at landstrænerne i både Danmark og Norge nu har udtaget fire af holdets ryttere blandt de landsholdsryttere, der skal repræsentere henholdsvis Dan-mark og Norge ved næste uges Europamesterskab for U23, som foregår i Holland. Og alle fire ryttere er tilmed kun første års U23.

På fredag kører der om EM-titlen i 32 km enkeltstart, og her har den danske landstræ-ner, Lars Bonde, allerede tidligt udtaget André Steensen (GMH), efter han har vist im-ponerende styrke som Danmarks bedste U23 rytter i alle sine enkeltstarter i år (Giro del-la Regioni, Thüring Rundfahrt og DM). De øvrige danske repræsentanter i enkeltstarten er Martin Mortensen fra Veloclub de Roubaix og Alex Rasmussen fra Team Odense Energi.

På søndag køres der om EM-titlen i linieløb over 190 km, og her har landstræne-ren foruden André Steensen også udtaget Troels Vinther fra GMH, efter hans flotte kør-sel, der resulterede i en bronzemedalje ved senior DM i forrige uge. Hver nation stiller med syv ryttere i linieløbet.

Også den norske landstræner, Steffen Kjærgaard, har valgt to af de helt unge GMH ryt-tere, Alexander Kristoff og Christer Rake, til sit norske landshold, til søndagens linie-løb. GMH kommer dermed i den sjældne situation at hele fire klubkammerater skal kæmpe om EM-titlen på to forskellige landshold.

Tilbage til toppenPython Pro: Åbner restlager salg på nettet


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet, som står bag også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
- 8 stk. komplette DK03GA cykler med Ultegra til kun kr. 8.990,00
- Pakke med 8 stk. racerslanger til kun kr. 99,00
- 1 par Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00

Men kig ind hver uge - der kommer hele tiden nye restvarer på shoppen.

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenPro Cycling Manager 2006: Udkommer i morgen


Du kan købe Pro Cycling Manager 2006 igennem Feltet.dk til 328,- incl. porto, levering m.m. Når spillet udkommer den 11/7 i butikkerne vil den vejledende udsalgspris være 369,-

Du bestil på www.feltet.dk/shop


Om Pro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillet vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt og udkommer den 11. juli 2006. Feltet.dk vil udsende spillet, så de brugere, der har forudbestilt spillet får spillet med posten den 11. juli.

Bemærk Feltet.dks pris på 328,- er incl. spillet, fragt og ekspeditionsgebyr.

Pris: 369.00 kr
Tilbudspris: 328.00 kr


Tilbage til toppenShoppen: Drømmeholdet - historien om CSC (Ny udgave)


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger