Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 12. oktober 2006

Feltet.dk korte - 12. oktober 2006

12. oktober 2006 00:160
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Johannes Sickmüller: Frivillig løbspause
- Doping: Ransagning hos tysk læge
- Bane EM: Risi og Marvulli suveræne
- Daniele Bennati: Dejlig afslutning på sæsonen
- Andreas Klöden: Med Tour de France 2007 i kikkerten
- Giro del Piemonte: Andrea Peron styrtede
- Bane EM: Jessen ikke blandt de 6 bedste
- Bane EM: Dansk guldhåb i smerte
- Giro del Piemonte: Billeder
- Bane EM: Madsen og Larsen også videre
- Bane EM: Rasmussen og Mørkøv videre trods styrt
- Floyd Landis: Offentliggør sit forsvar
- Team Designa Køkken: René Jørgensen forlænger
- Bane EM: Hester og Jørgensen sikkert videre
- Giro del Piemonte: Daniele Bennati sejrede
- Bane EM: Kreutzfeldt og Færch skuffede
- Iban Mayo: Stopper definitivt på Euskaltel
- Bane EM: Jens Mouris vandt Tempo Omnium
- Bane EM: Dagens program i Ballerup Super Arena
- Bane EM: Kasper Jessen har 8 points forspring
- Lombardiet Rundt: Bettini klar til start
- Feltet.dk: Vind flotte præmier

De korte nyheder opdateres løbende


Johannes Sickmüller: Frivillig løbspause


Den tyske cross-mester, Johannes Sickmüller, afstår frivilligt at deltage i løb i den nærmeste fremtid. ”Jeg må tage til efterretning, at jeg - også selvom det beror på falske forudsætninger - bliver beskyldt for doping. Derfor afstår jeg frivilligt og efter aftale med det tyske cykelforbund og Team Stevens Racing i egen interesse og af hensyn til holdet og den samlede cykelsport fra deltagelse i nationale og internationale løb i den nærmeste fremtid og indtil anklagerne imod mig er afklarede,“ erklærer han i en pressemeddelelse.

Onsdag blev der officielt indledt efterforskninger imod den tyske cross-rytter. ”Jeg håber, at det ikke vil trække for langt ud og at min uskyld hurtigt lader sig bevise, så jeg snart igen kan køre løb.”

Som en positiv ting kan han dog notere, at det tyske cykelforbund renser ham for den anklage, der har været fremme i flere tyske medier om, at han den 31. maj skulle være udeblevet fra en dopingkontrol. ”Efter en gennemgang af alle dokumenter har NADA (det tyske anti-doping agentur, red) og BDR (det tyske cykelforbund, red) konstateret, at BRD har angivet et forkert telefonnummer for Johannes Sickmüller på listen til NADA i februar 2006. Dette nummer tilhører i virkeligheden mountainbike-rytteren Karl Platt,” hedder det i en pressemeddelelse fra det tyske forbund.

Tilbage til toppenDoping: Ransagning hos tysk læge


Statsadvokaturet i Hamburg har i sagen omkring lægen Til Steinmeier, som i øjeblikket er genstand for efterforskning på mistanke om overtrædelse af dopingreglerne, foretaget ransagning af dennes praksis, privatbolig og bil. Ransagningen foregik onsdag eftermiddag, og ifølge ’Süddeutsche Zeitung’ har man sikret bevismateriale mod lægen, som er kommet i efterforskernes søgelys på grund af hans involvering i det tyske cross-hold, Stevens Racing. Steinmeier mistænkes for at have forsynet ryttere på holdet med forbudte stoffer.

Rüdiger Bagger, som er talsmand for statsadvokaturet i Hamburg, erklærer overfor den tyske avis, at ransagningen blev foretaget med assistance af en lægekyndig person, og at man har sikret sig diverse bevismateriale.

Det skal nu undersøges, om Steinmeier har udskrevet blandt andet epo og anabolske steroider ’uden medicinske begrundelse’. Steinmeier mistænkes blandt andet for at have leveret dopingpræparater til den tyske mester i cross, Johannes Sickmüller, den nuværende teamchef for Stevens-holdet Jens Schwedler og den tidligere Stevens-rytterFabian Brzezinski.

Tilbage til toppenBane EM: Risi og Marvulli suveræne


Franco Marvulli og Bruno Risi vandt torsdag aften parløbet ved EM i Ballerup. Det schweiziske par var klart et af de stærkeste par og kørte meget taktisk klogt. Schweizerne vandt guld foran hollænderne Danny Stam samt Peter Schep og den tjekkiske overraskelse Alois Kankovsky - Petr Lazar.

Desværre lykkedes det slet ikke danskerne Michael Mørkøv og Alex Rasmussen, at blande sig med de bedste i parløbet. Danskerne startede ellers lovende, hvor Alex Rasmussen sikkert vandt den første spurt. Få omgange efter forsøgte danskerne at tage en omgang, og det lykkedes ikke. I stedet for slog nogle af de andre favoritterne kontra, og dermed blev det umuligt for danskerne at komme tilbage i løbet.

Efter løbet var det også en tydeligt skuffet Alex Rasmussen, som kunne konkludere på danskernes præstation.

”Vi sidder ikke det rigtige sted. Vi havde aftalt, at når de 4 første kørte, så var det ikke os, der skulle lukke, fordi hvis vi havde gjort det, så havde vi været helt kvæstet resten af løbet,” forklarer Alex Rasmussen til TV2 Zulu og tilføjer: ”Det er bare for dumt, at vi ikke er med, da schweizerne og hollænderne kører. Da de er kommet rundt, prøver vi lidt halvhjertet med vores eget forsøg, men vi er alene, og det er næsten umuligt. Vi var ikke stærke nok til at vinde i dag, men vi var sgu stærke nok til medaljer. Men jeg må også sige, at schweizerne var et niveau bedre i dag.”

Alex Rasmussen og Michael Mørkøv blev nummer 9, imens Jens-Erik Madsen og Michael Smith Larsen blev nummer 13.


Resultat
1Bruno Risi - Franco Marvulli-Schweiz25
2Danny Stam - Peter Schep-Holland21
3Alois Kankovsky - Petr Lazar-Tjekkiet14
4Ivan Rofny - Sergey Klimov-Rusland13
5Jens Mouris - Matthe Pronk-Holland10
6Stefan Löffler - Sebastian Frey-Tyskland5
7Fabio Masotti - Angelo Ciccone-Italien4

1 omgang efter
8Wouter Van Mechelen - Dimitri de Fauw-Belgien5
9Alex Rasmussen - Michael Mørkøv-Danmark5
10Christian Grasmann - Andreas Müller-Tyskland4
11Alexey Shmidt - Konstantin Ponomarev-Rusland2
12Georg Lauscha - Roland Garber-Østrig1
13Michael Smith Larsen - Jens-Erik Madsen-Danmark0
14Milan Kadlec - Martin Blaha-Tjekkiet0

2 omgange efter
15Martin Liska - Jozef Zabka -Slovakiet1

Tilbage til toppenDaniele Bennati: Dejlig afslutning på sæsonen


Daniele Bennati fra Lampre-holdet, som i dag vandt årets udgave af Giro del Piemonte, kunne med sin sejr slutte sæsonen på fornemste vis.

"Jeg havde en god fornemmelse, holdet arbejdede godt, og i spurten kunne jeg fuldende mine holdkammeraters anstrengelser på bedste vis. Det er dejligt at kunne afslutte sæsonen på denne måde, fordi denne sejr giver mig god moral til vinterens træning," sagde han umiddelbart efter sejren.

I det hele taget er han godt tilfreds med 2006-sæsonen, som har givet gode resultater på hans cv. Af Lampres i alt 28 sejre står Bennati for de ni. "Min sæson har været god. Jeg har vundet ni sejre og fået andre gode resultater, også selvom jeg missede nogle løb på grund af sundhedsmæssige problemer. Men overordnet set, er min vurdering af sæsonen positiv," lyder det.

Tilbage til toppenAndreas Klöden: Med Tour de France 2007 i kikkerten


Andreas Klöden fik ved sit skifte fra T-Mobile til Astana spidse ord med på vejen fra sin tidligere arbejdsgiver, blandt andet nogle gående på, at han fravalgte kaptajnsrollen og ansvaret til fordel for rollen som hjælper. Det virker nu ikke, som om det er noget, der tynger Klöden, som med vanlig selvsikkerhed allerede på nuværende tidspunkt proklamerer, at han agter at angribe i næste års udgave af Touren.

“Jeg tror, at Alexandre Vinokourov, Andrej Kaschekin og jeg vil blive behandlet ens. Hvem der i sidste ende er kaptajn, er ikke så vigtigt,” siger han til det tyske nyhedsbureau, dpa.

Den 31-årige tysker, der efter dette års udgave af det franske etapeløb var ude med kritik at ledelsen, strør nu lidt salt i såret. ”For mig tæller T-Mobile ikke længere med blandt favoritterne til næste års Tour. Jeg tror, at de vil koncentrere sig om andre løb.”

Hvis han var utilfreds med ledelsen hos T-Mobile, som han i år beskyldte for manglende taktisk sans, så er det kendte græsgange, han kommer til at møde hos Astana. Udover sine tidligere holdkammerater, Alexandre Vinokourov og Matthias Kessler, så møder han også sin tidligere team manager hos T-Mobile, Walter Godefroot, som er tilknyttet holdet som rådgiver.

Tilbage til toppenGiro del Piemonte: Andrea Peron styrtede


Torsdag blev det sidste opvarmningsløb inden ProTourens afslutningsløb, Giro di Lombardia, kørt i Italien. Kurt-Asle Arvesen snuppede en 10. plads i Giro del Piemonte, der blev vundet af Lampres Daniele Bennati efter en massespurt.

"Det gik stille og roligt for vores vedkommende. Volodymir Gustov forsøgte sig lidt og ellers kørte vi mest for Kurt-Asle Arvesen og Lars Michaelsen i slutfasen. Men Lars blev desværre sat på den allersidste stigning, og han kom akkurat ikke op igen. På den sidste nedkørsel styrtede Andrea Peron og slog hånden, men det var ikke så slemt, så han skulle kunne køre på lørdag," sagde sportsdirektør Kim Andersen efter løbet.

Tilbage til toppenBane EM: Jessen ikke blandt de 6 bedste


Kasper Jessen vandt ikke nogle af de spurter i sprint, som han kørte her tidligt på aftenen. Dermed kommer han ikke til at køre om 1. - 6. pladsen. Sølvmedaljen er dermed røget, og det er nu bronzemedaljen, som danskeren må gå efter.


Kører om 1-6. pladsen
Sebastian Döhrer-Tyskland
Tim Veldt-Holland
Jaroslav Jerabek-Slovakiet
Damian Zielinski-Polen
Lukasz Kwiatkowski-Polen
Marco Jäger-Tyskland

Tilbage til toppenBane EM: Dansk guldhåb i smerte


Under eftermiddagens kvalificerings heats i Parløb, var det danske guldhåb, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv, undervejs ude i tovene, da Mørkøv midtvejs i løbet styrtede sammen med to andre ryttere. Mørkøv blev behandlet i fem omgange, hvor Rasmussen alene måtte følge med feltet, og kom så tilbage på banen igen. Ganske kort efter Mørkøv var kommet tilbage på banen, gik de to danskere i udbrud med tre andre par, og efter en hård kamp lykkedes det de fire par at tage en omgang.

Derefter kontrollerede de to unge danskere løbet og kvalificerede sig nemt til finalen. Mørkøv var efter løbet til undersøgelse hos lægerne, da han havde smerter i lænden.

I finalen får de to danske medaljefavoritter selskab af yderligere et dansk par, da Michael Smith Larsen og Jens-Erik Madsen i deres heat nemt fik scoret de point, som sikrede pladsen i aftenens finale.

Hos U23 rytterne kvalificerede endnu et dansk medaljehåb, Casper Jørgensen og Marc Hester, sig til finalen, mens det andet danske par, Daniel Kreutzfeldt og Michael Færch Christensen, måtte indse, at kræfterne ikke helt rakte til en finale.

Tilbage til toppenGiro del Piemonte: Billeder
Daniele Bennati vinder / Foto: Sirotti


Daniele Bennati jubler / Foto: Sirotti


Daniele Bennati på podiet / Foto: Sirotti


Daniele Bennati på podiet / Foto: Sirotti


Rast, Bennati og Bates på podiet / Foto: Sirotti


Tilbage til toppenBane EM: Madsen og Larsen også videre


Det andet danske par Jens-Erik Madsen og Michael Smith Larsen kom også sikkert videre til aftenens finale i herrernes elite parløb. Det danske par blev nemlig nummer 3 ud af 8 par, som gik videre.

Europamesteren i Tempo Omnium Jens Mouris og makkeren Matthe Pronk vandt sikkert dagens andet kvalifikations heat. Hollænderne var nemlig det eneste par, der tog en omgang.


Resultat
1Jens Mouris - Matthe Pronk-Holland5

1 omgang efter:
2Wouter Van Mechelen - Dimitri de Fauw-Belgien10
3Michael Smith Larsen - Jens-Erik Madsen-Danmark8
4Alois Kankovsky - Petr Lazar-Tjekkiet8
5Peter Jörg - Alexander Aeschbach-Schweiz5
6Martin Liska - Jozef Zabka-Slovakiet4
7Alexey Shmidt - Konstantin Ponomarev-Rusland4
8Stefan Löffler - Sebastian Frey-Tyskland4
9Marco Villa - Angelo Furlan-Italien3
10Ivan Terenin - Oleg Grishkin-Omnibike Dynamo Moscow3

Tilbage til toppenBane EM: Rasmussen og Mørkøv videre trods styrt


Det danske par, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv, kom sikkert videre i parløbet, da der i eftermiddags blev kørt kvalifikation til elitens parløb. Danskerene tog sammen med 4 andre par en omgang og gik dermed sikkert videre.

Alligevel var der dramatik, da Michael Mørkøv styrtede cirka midtvejs, og dermed kom Alex Rasmussen til at køre 5 omgange alene.

Russerne Ivan Rofny og Sergey Klimov vandt kvalifikationen. Senere i dag kører Michael Smith Larsen og Jens-Erik Madsen kvalifikation til aftenens parløb. Danskerne burde også kunne gå videre, så Danmark har to par i aftenen store parløb finale, hvor Alex Rasmussen tidligere har sagt, at han kører efter guldet.


Resultat
1Ivan Rofny - Sergey Klimov-Rusland10
2Danny Stam - Peter Schep-Holland6
3Bruno Risi - Franco Marvulli-Schweiz5
4Alex Rasmussen - Michael Mørkøv-Danmark3

1 omgang efter:
5Milan Kadlec - Martin Blaha-Tjekkiet8
6Fabio Masotti - Angelo Ciccone-Italien8
7Christian Grasmann - Andreas Müller-Tyskland7
8Georg Lauscha - Roland Garber-Østrig5
9Lukasz Bujko - Rafal Ratajczyk-Polen2
10Lyubomyr Polatayko - Volkoymyr Rubin-Ukraine1
11Parra Antonio Miguel - Tarres Carlos Torrent-Spanien0

Tilbage til toppenFloyd Landis: Offentliggør sit forsvar


Årets omstridte Tour de France-vinder, Floyd Landis, har i dag offentliggjort sit forsvar den i verserende dopingsag mod ham. Den tidligere Phonak-kaptajn har igennem lang tid bedyret sin uskyld, og måske er offentliggørelsen af forsvaret et forsøg på at svinge den offentlige mening i Landis’ favør.

Den amerikanske rytter baserer en stor del af sit forsvar på, at der skulle være byttet rundt på urinprøverne ved dopingtesten efter 17. etape, hvor Landis fuldførte en af Tour-historiens mest imponerende soloridts. Landis’ forsvar kan læses på www.floydlandis.com.

Tilbage til toppenTeam Designa Køkken: René Jørgensen forlænger


31-årige René Jørgensen og Team Designa Køkken er i dag blevet enige om at fortsætte det samarbejde, der startede sidste år, hvor René Jørgensen blev vraget af Barloworld. Det samarbejde, som René Jørgensen havde håbet på at få med sportsdirektør Christian Andersen på Barloworld, bliver således en realitet - blot med 1 års forsinkelse - og i Team Designa Køkkens tøj istedet for Barloworlds!

”Jeg så det som en stor tillidserklæring, at Team Designa Køkken henvendte sig til mig, da de hørte om min situation for 1 år siden. Designa Køkken gav min cykelkarriere en ny dimension og jeg er i dag lykkelig for at kunne være med til at opfylde holdets ambitioner i de kommende år." - udtaler René Jørgensen, der p.t. er på et kort visit i Danmark.

René Jørgensen har tidligere kørt for følgende hold:
2006 Team Designa Køkken
2005 Team Barloworld
2004 Team Alessio-Bianchi
2003 Team Fakta
2002 Team Fakta
2001 Team CSC Tiscali
2000 Team Memory Card - Jack & Jones
1999 Team Memory Card - Jack & Jones
1998 Team Home Jack & Jones

Holdet har indtil nu - udover René Jørgensen - skrevet kontrakt med Fredrik Johansson, Mads Christensen og Martin Mortensen. Holdet har haft indledende møder med yderligere 10 ryttere, hvorfor flere kontrakter forventes afsluttet i den nærmeste fremtid.

Tilbage til toppenBane EM: Hester og Jørgensen sikkert videre


Det andet danske U23 par, Marc Hester og Casper Jørgensen, gik sikkert videre i parløbet. Danskerne sluttede som nummer fire og går dermed sikkert videre, da det er de 7 bedste par, som går videre.

Dagens anden kvalifikation blev vundet af Erik Mohs og Michael Arends fra Tyskland.

Finalen køres kl. 19.20 i aften.


Resultat
1Erik Mohs - Michael Arends-Tyskland11
2Steve Schets - Kenny de Ketele-Belgien8
3Niki Terpsta - Wim Stroetinga-Holland6
4Casper Jørgensen - Marc Hester-Danmark6
5Evgeny Kovalev - Ivan Kovalev-Rusland5
6Sebastian Mora Vedri - Aitor Pablo Bernal -Spanien5
7Pavel Subrt - Marek Mixa-Tjekkiet3
8Enrico Peruffo - Gianpaolo Biolo-Italien0
9Tristan Marguet - Benjamin Baumgartner-Schweiz0

Tilbage til toppenGiro del Piemonte: Daniele Bennati sejrede


I dagens italienske endagsløb vandt Daniele Bennati sin 21. professionelle sejr. I en massespurt slog Lampre-rytteren schweizeren Gregory Rast (Phonak) og australske Gene Bates (Team LPR). Det var Bennatis 10. sejr i denne sæson.

Tidligt i løbet var to mand kørt afsted i et langvarigt udbrud, og de havde på et tidspunkt otte minutters forspring. Halvvejs i løbet blev et bjerg benyttet til angreb, så bl.a. Daniele Nardello (Quick Step) og Alejandro Valverde (Caisse d'Epargne) kom afsted fra feltet.

Det fik udbrydergruppen til at vokse til fem mand, som dog hele tiden havde under to minutters forspring ned til et hovedfelt, hvor specielt Lampre og Panaria jagtede hårdt.

Team CSCs Kurt-Asle Arvesen blev nummer 10.


Resultat
1Daniele Bennati -Lampre4'11'45
2Gregory Rast -Phonaks.t.
3Gene Bates -Team LPR s.t.
4Manuele Mori -Saunier Duval s.t.
5Vicente Reynes -Caisse d'Epargne s.t.
6Bjorn Leukemans -Davitamon-Lottos.t.
7Blazej Janiaczyk -3C Androni-Giocattolli s.t.
8Cristian Moreni -Cofidiss.t.
9Paride Grillo -Panaria-Navigares.t.
10Kurt-Asle Arvesen -Team CSC s.t.

Tilbage til toppenBane EM: Kreutzfeldt og Færch skuffede


Det danske par, Daniel Kreutzfeldt og Michael Færch, kommer ikke med til U23 herrernes parløb senere i dag. Parret røg nemlig ud i kvalifikationen til Parløbet. Parret lavede flere dårlige skifte, og det betød, at de kom til at sidde langt tilbage og udenfor pointene. Danskerne kom faktisk slet ikke på pointtavlen, og dermed er de ude af EM før det hele faktisk rigtigt skulle til at begynde.

Det tyske par Roger Kluge og Marcel Kalz vandt kvalifikationen. De syv bedste par gik videre.

Netop nu kører det andet danske U23 par Casper Jørgensen og Marc Hester kvalifikationen.


Resultat
1Roger Kluge - Marcel Kalz-Tyskland10
2Mikhail Ignatiev - Nikolay Trusov-Rusland7
3Andreas Pinos - Matteo Montaguti-Italien6
4Vojtech Haceky - Jiri Hochmann-Tjekkiet5
5Andreas Graf - Georg Tazreiter-Østrig5
6Alexey Usov - Andrey Klyuev-Omnibike Dynamo Moscow 5
7Ingmar de Poortere - Tim Mertens-Belgien4
8Kamil Kuczynski - Hubert Tulacz-Polen2
9Daniel Kreutzfeldt - Michael Færch Christensen-Danmark0
10Maxime Bally - Loig Perizzolo-Schweiz0

Tilbage til toppenIban Mayo: Stopper definitivt på Euskaltel


Som Feltet.dk flere gang har kunnet berette, har der længe været tvivl om, hvor Euskaltel-rytteren Iban Mayo fortsætter karrieren. Men ifølge Reuters står nu endeligt fast, at den farvestrålende spanier forlader Euskaltel, og er angiveligt meget tæt på at sætte sin underskrift på en to-årig kontrakt med Saunier Duval.

Mayo var ellers blevet tilbudt en ny kontrakt med Euskaltel, men holdet oplyser, at han ikke kunne acceptere den interne moralkodeks, der skulle være en del af en eventuel ny kontrakt. Efter seks sæsoner hos Euskaltel har den 29-årige rytter altså valgt at søge nye græsgange, og meget lader til at det bliver hos Saunier Duval.

”Saunier Duval har givet mig et stort tilbud. Jeg er dem dybt taknemlig, og nu er det tid til at vi får talt om det. De har tillid til mig, og det er det, der er vigtigt,” siger Mayo til Todociclismo.com.

Iban Mayo har vundet mange flotte sejre i sin tid hos Euskaltel, hvor han blandt andet kom øverst på skamlen på mytiske stigninger som l’Alpe d’Huez, la Toussuire og Mont Ventoux. I 2003 fik han en flot sjetteplads i Tour de France og vandt året efter Dauphiné Libéré. Men herfra begyndte det at gå nedad bakke for den spanske klatrer. Han skuffede fælt i de tre følgende Tours og måtte senest udgå af årets udgave af Touren under mystiske omstændigheder. Men med holdskiftet håber Mayo at kunne genfinde gejsten til at køre cykelløb.

”Jeg vil genskabe håbet. Jeg har troen på, at jeg stadig kan skabe store ting i denne sport. Jeg vil starte på ny med håb og glæde,” har han tidligere sagt til den spanske avis El Correo.

Iban Mayo, der kan skrive 21 professionelle sejre på sit CV, kommer altså formentligt til et hold, hvor han bestemt ikke bliver den eneste bjergrytter. I den kommende sæson lader det nemlig til, at Mayo får holdkammerater som Simoni, Piepoli og Gómez Marchante, og Saunier Duval får altså et slagkraftigt hold.

Euskaltel må dermed sige farvel til en af holdets største profiler, men kan til gengæld glæde sig over, at holdet har formået at forlænge kontrakterne med både Haimar Zubeldia, stortalentet Igor Antón samt Samuel Sánchez, der vandt årets udgave af Züri Metzgete.

Tilbage til toppenBane EM: Jens Mouris vandt Tempo Omnium


Hollandske Jens Mouris vandt suverænt Temporytternes Omnium, som blev kørt onsdag aften i Ballerup Super Arena. Hollænderen var nærmest suveræn og vandt to af de fire discipliner, som rytterne konkurrerede i. De to øvrige discipliner blev det til to andenpladser.

Sølvet gik til polske Rafal Ratajczyk samt bronzemedaljen gik til schweizeren Franco Marvulli.


Resultat
1Jens Mouris-Holland54
2Rafal Ratajczyk-Polen39
3Franco Marvulli-Schweiz36
4Milan Kadlec-Tjekkiet28
5Alexander Aeschbach-Schweiz23
6Enrico Peruffo-Italien22
7Alex Rasmussen-Danmark21
8Billelabeitia Asier Maestu-Spanien21
9Kamil Kuczynski-Polen14
10Enrico Peruffo-Italien12
11Sebastian Frey-Tyskland11
12Peter Schep-Holland8
13Marc Hester-Danmark8
14Petr Lazar-Tjekkiet7
15Christian Grasmann-Tyskland5
16Zubiaur Unai Elorriaga-Spanien4
17Dalibor Grebeci-Slovakiet3
18Sebastian Frey-Tyskland2
19Roland Garber-Østrig0
20Dimitri De Fauw-Belgien0
21Martin Blaha-Tjekkiet0
22Gianpaolo Biolo-Italien0
23Matti Pajari-Finland0
24Paul Healion-Ireland0
25Georg Lauscha-Østrig0

Tilbage til toppenBane EM: Dagens program i Ballerup Super Arena


Dagens program starter allerede kl. 15.00 i Ballerup Super Arena, da der er rigtig mange hold deltager i Parløbet, og derfor køres der indledende heats både for U23 og eliten.

Torsdag 12. oktober
15,00 Madison U 23, heats 20 Km/Parløb U 23, heats 20 km.
16,00 Madison Elite, heats 25 km/Parløb Elite, heats 25 km.
18,00 Sprinters Omnium 4, Sprint heats/Sprinter-Omnium 4. afd., indl. heats Sprint.
18,15 Special event/Særlig begivenhed.
18,25 Sprinters Omnium 4, Sprint repechage/Sprinter-Omnium 4. afd., opsamling sprint.
18,35 Special event/Hyldest til en dansk verdensmester.
18,45 Sprinters Omnium 4, Sprint 2nd round/Sprinter-Omnium 4. afd., 2. runde.
19,00 Special event/Tidl. europamestre hyldes.
19,10 Sprinters Omnium 4, Sprint repechage/Sprinter-Omnium 4. afd., opsamling.
19,20 Madison U 23, Final 40 Km/Parløb U 23, finale 40 km.
20,10 Sprinters Omnium 4, Final 7th to 12th place/Sprinter Omnium, finale 7. - 12. plads.
20,15 Sprinters Omnium 4, Final 4th to 6th place/Sprinters Omnium, finale 4. - 6. plads.
20,20 Sprinters Omnium 4, Final 1st to 3rd place/Sprinters Omnium, finale 1. - 3. plads.
20,25 Victory Ceremony Madison U 23/Sejrsceremoni Parløb U 23.
20,35 Victory Ceremony Sprinters Omnium/Sejrsceremoni Sprinter-Omnium.
20,45 Madison Elite, Final 50 Km/Parløb Elite, finale 50 km.
21,50 Victory Ceremony Madison Elite/Sejrsceremoni Partløb Elite.
22,00 End of program/Program-slut.

Tilbage til toppenBane EM: Kasper Jessen har 8 points forspring


Danske Kasper Jessen klarede det helt fantastisk i går i Sprinters Omnium, hvor danskerne hentede sig en 7. plads i 250m flydende start. En 3. plads i Udskilningsløbet og sidst på aftenen blev det til en flot flot 2. plads i Keirin finalen.

Hollandske Tim Veldt synes stensikker på EM-guldmedalje, imens det ser godt ud med danske medalje chancer, når sidste afdeling af Sprinternes Omnium køres i aften, som er sprint. Kasper Jessen har 8 points forspring ned til 4. pladsen, som altså er lige udenfor medaljerne.


Samlet stilling efter 3. afdeling
1Tim Veldt-Holland42
2Kasper Jessen-Danmark28
3Damian Zielinski-Polen24
4Peter Bazalik-Slovakiet20
5Lukasz Kwiatkowski-Polen18
6Adam Ptacnik-Tjekkiet18
7Sergey Borisov-Rusland16
8Jaroslav Jerabek-Slovakiet15
9Sebastian Döhrer-Tyskland12
10Marco Jäger-Tyskland10
11Denis Spicka-Tjekkiet10
12Alvaro Alonso Rubio-Spanien9
13Uria Hodei mazquiaran-Spanien9
14Pangiotis Keloglou-Grækenland5
15Michael Spiess-Tyskland5
16Athanasios Mantzouranis-Grækenland4
17Herraiz Itmar Esteban-Catalunya Track Team1
18Kieran Leahy-Irland0
19Markus Holmsten-Finland0
20Antoni Josep Clua Duran-Catalunya Track Team0

Tilbage til toppenLombardiet Rundt: Bettini klar til start


Der har været tvivl om Paolo Bettini stiller til start i Lombardiet Rundt, men i dag kunne Pro Tour-holdet QuickStep bekræfte, at verdensmester stiller til start.

Holdet stiller desuden til start med Serge Baguet, Filippo Pozzato, Ivan Santaromita, Hubert Schwab, Matteo Tosatto, Cedric Vasseur og Davide Viganò.

Sportsdirektør bliver Serge Parsani.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vind flotte præmier


I resten af oktober måned kører Feltet.dk en konkurrence, hvor du kan vinde:

1 stk Bog "Et liv på kanten" signeret af B.S. Christiansen.
5 stk Pro Cycling Manager 2006
5 stk Pro Cycling Manager 2005
5 stk Historien om Team CSC

Alle præmievinderne vil blive kontaktet direkte pr. mail i starten af november. Hvis du allerede har oprettet en bruger på www.feltet.dk/auktion så deltager du naturligvis også i lodtrækningen om disse præmier.

Eneste krav for deltagelse er, at man kan oprettet en bruger og aktiveret brugeren.

Opret bruger - klik her

Feltet.dk ønsker alle held og lykke.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Vuelta a Castilla y Leon(1.1) 23/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 24/07-04/08

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

OL - Herrer (Enkeltstart)(JO) 27/07

OL - Herrer(JO) 03/08

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger