Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 25. oktober 2006

Feltet.dk korte - 25. oktober 2006

25. oktober 2006 10:140


- Tour de France: Pereiro truer med at blive væk i 2007
- Skil-Shimano: Henter Team CSCs Christian Müller
- 6-dagesløb: Hester klar til Dortmund
- Jan Ullrich: Kontrakt på Team Volksbank-Vorarlberg?
- Tour de France: Ruten præsenteres også uden Landis?
- Tour de Burkina Faso: 108 ryttere til start i dag
- Tour de France: Det bliver en benhård rute i 2007?
- Team Danmark: Flere penge til banesporten
- Crocodile Trophy: Sejr til hollændere
- ProTour hold: Diskuterer DNA test i dag i Paris
- Kim Marius: Håber på professionel-kontrakt
- Oscar Sevilla: På jagt efter nyt mandskab
- Barloworld: Mødes med Basso
- Tour de France: Rytterne boykotter rute-præsentation
- Discovery Channel: Skriver kontrakt med Cummings
- Damiano Cunego: Skal i amerikansk vindtunnel
- Damiano Cunego: Hemmeligt gift i går
- Feltet.dk: Vind flotte præmier

De korte nyheder opdateres løbende


Tour de France: Pereiro truer med at blive væk i 2007


Ifølge den spanske avis AS overvejer ASO, i så fald Floyd Landis bliver dømt for sin positive dopingprøve, ikke at udnævne en ny vinder. Derved vil Oscar Pereiro, som samlet toer, ikke blive udråbt som ny vinder. Det er den spanske rytter absolut ikke tilfreds med og truer nu med helt at blive væk i 2007.

”Jeg har ikke mange informationer om sagen, men jeg kommer ikke tilbage i 2007. Hvorfor skulle jeg deltage, hvis de ikke respektere reglerne?”, siger Pereiro, der mener, at han er den retmæssige vinder, hvis Landis bliver dømt for doping.

Team-manager for Caisse d'Epargne-Illes Balears José Miguel Echávarri er rasende over de nye oplysninger og beskylder endda ASO for, under Tour de France, at være vidende om Floyd Landis positive dopingprøve.

”Vi har beviser for at arrangørerne allerede kendte til at Landis havde afgivet en positiv prøve før løbet var slut. Hvorfor lod de ham stå på podiet?,” siger Echávarri. ”Nu må det være nok med det hykleri.”

Tilbage til toppenSkil-Shimano: Henter Team CSCs Christian Müller


Det hollandske professionelle kontinentalhold Skil-Shimano har skrevet kontrakt med Team CSCs Christian Müller.

Den tyske rytter startede sin professionelle karriere på Team CSC, men har nu skrevet en to-årig kontrakt med det hollandske mandskab.

”Jeg har været glad for min tid på Team CSC, men jeg tror, at jeg vil kunne udvikle mig yderligere på Skil-Shimano, hvor jeg vil få mere mulighed for at køre min egen chance,” siger Christian Müller om skiftet.

Tilbage til toppen6-dagesløb: Hester klar til Dortmund


I morgen starter 6-dagesløbet i Dortmund og som eneste danske islæt, har vi Marc Hester, som danner par med tyskeren Christian Grasmann. De to danske ryttere, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv, stiller som tidligere nævnt på Feltet.dk til start i 6-dagesløbet i Grenoble.

Løbet i Dortmund har to store favorit par. Det ene er Erik Zabel og Bruno Risi, mens det andet er Danny Stam med Iljo Keisse. Sidste år vandt Rolf Aldag og Erik Zabel, og med sin stærke schweiziske makker ved sin side, forventer Zabel at gentage sejren,

Startopstillingen i Dortmund
1 Gerd Dörich (TYS) - Luke Roberts (AUS)
2 Erik Zabel (TYS) - Bruno Risi (SWI)
3 Christian Grasmann - Christian Lademann (TYS)
4 Sebastian Frey (TYS) - Marc Hester (DAN)
5 Robert Bartko - Andreas Beikirch (TYS)
6 Stefan Löffler - Andreas Müller (TYS)
7 Stefan Steinweg - Erik Weispfennig (TYS)
8 Andreas Kappes - Erik Mohs (TYS)
9 Guido Fulst - Leif Lampater (TYS)
10 Danny Stam (HOL) - Iljo Keisse (BEL)
11 Lars Teutenberg - Frank Kowatschitsch (TYS)
12 Angelo Ciccone - Fabio Masotti (ITA)
13 Robert Bengsch - Henning Bommel (TYS)
14 Christian Bach - Roger Kluge (TYS)
15 Petr Lazar - Alois Kankovsky (TJE)

Tilbage til toppenJan Ullrich: Kontrakt på Team Volksbank-Vorarlberg?


Iflg. cyclingnews.com er det lille østrigske kontinentalhold Team Volksbank-Vorarlberg blevet kontaktet af en anonym mellemmand, der havde en vis hr. Ullrich til salg. Team manager Thomas Kofler bekræfter kontakter og siger samtidig, at der ikke blev snakket økonomi.

Økonomien vil, igen iflg. cyclingnews.com, tilsyneladende ikke blive noget problem, da en privat sponsor - ligeledes anonym - angiveligt er villig til at spytte i bøssen. Team manageren pointerede dog, at Jan Ullrich skal ”renses af UCI” før reelle forhandlinger kan komme på tale.

Tilbage til toppenTour de France: Ruten præsenteres også uden Landis?


Når Tour de France 2007 præsenteres i morgen i Paris, bliver det ikke kun uden UCI formand Pat McQuaid (der ikke er inviteret), og uden en lang række topryttere (der boykotter arrangementet pga. slagsmålet mellem UCI og ASO) - men iflg. Sportwereld.be også uden navns nævnelse og et eneste lille foto af sidste års vinder Floyd Landis.

I lighed med præsentationen i 2005, hvor sommerens 7-foldige vinder Lance Armstrong var klippet ned til en minimal birolle i præsentationsfilmen, efter at den franske sportsavis L'Equipe havde anklaget ham for EPO misbrug i 1999, så vil ASO tilsyneladende følge samme procedure i morgen og lade som om, Floyd Landis aldrig har eksisteret. Endvidere skulle hans navn - såfremt Oscar Sio Pereiro ikke udnævnes til retmæssig vinder ved arrangementet i morgen - blive erstattet af en * på sejrslisten.

Tilbage til toppenTour de Burkina Faso: 108 ryttere til start i dag


Den største cykelbegivenhed på det afrikanske kontinent, Tour de Burkina Faso, skydes i dag i gang i hovedstaden Ouagadougou. Burkina Faso er godt seks gange større end Danmark, har omkring 13 millioner indbyggere og er et af de fattigste lande på kloden.

Løbet arrangeres primært af ASO, der som bekendt også står bag Tour de France og andre store sportsbegivenheder. I Afrika blandt andet motorrallyet Paris-Dakar.

Første etape i dag er på 100 kilometer, og 18 hold på hver 6 ryttere skal sammenlagt køre i alt 11 etaper på tilsammen 1281 kilometer. 12 af holdene er afrikanske, 5 europæiske og 1 asiatisk.

Formanden for Burkina Fasos nationale cykelforbund, Adama Diallo oplyser, at tourens budget er ca. 930.000 euro (ca. 7 millioner DK). I 2005 udgaven gik sejren til hjemlandet med rytteren Jérémie Ouedraogo.

Tilbage til toppenTour de France: Det bliver en benhård rute i 2007?


Spekulationer og gisninger over Tour de France ruten 2007 er i fuld gang op til afsløringen i morgen i Paris. Skal man tro på Belgiens mange hardcore cykelmedier, der normalt er særdeles velinformerede, så bliver det en tour for rigtige mandfolk.

Iflg. Het Laatste Nieuws rummer ruten 6 hårde bjergetaper. I Alperne skulle der blive ankomster i Morzine, Courchevel og Briançon. Og Pyrenæerne påstås at blive et sandt mareridt med en monsteretape den 24. juli hen over Port de Pailhères med mål på Plateau de Beille. Derudover skal der være ankomster i La Mongie og Pau.

Tilbage til toppenTeam Danmark: Flere penge til banesporten


Team Danmark øger nu satsningen på dansk banecykeling. Det sker med en ekstra check på 150.000 kr. til Danmarks Cykle Unions banesatsning. De ekstra midler har givet mulighed for et 3-ugers højdetræningsophold i Italien, ligesom konkurrencekalenderen er blevet udvidet.

”Vores banesatsning frem mod OL viser allerede nu fine resultater. Vores unge landsholdstrup vandt i den forgangne sæson en Wold Cup i Sydney i 4 km holdforfølgelsesløb, ligesom vores ryttere i parløb har vist stort potentiale. Vi har altså en række unge talenter og potentielle medaljekandidater ved OL - og det er nu, vi skal optimere forberedelserne sammen med Team Danmark. Den ekstra økonomiske indsprøjtning fra Team Danmark sikrer, at banelandsholdet har fået rigtigt gode forberedelsesmuligheder frem mod den kommende banesæson, som vi indleder med World Cupen i Australien i midten af november,” siger Jesper Worre, direktør i Danmarks Cykle Union.

Dansk cykelsport er i det hele taget inde i en positiv udvikling, hvilket skyldes det kompetente og systematiske talentarbejde, som foregår i forbundsregi.

”Talentudviklingen i dansk banecykling er en succeshistorie. Vi skaber gode resultater ved de store mesterskaber - og vi skal udnytte den positive udvikling til at stå endnu bedre i den internationale konkurrence. Derfor ønsker vi også at styrke satsningen på den unge og talentfulde banelandsholdstrup frem mod OL i Beijing,” siger direktør i Team Danmark Michael Andersen.

Danmarks Cykle Union er et topsatsningsforbund i Team Danmarks støttekoncept. Ud over de ekstra midler støtter Team Danmark i år Danmarks Cykle Union med 1,8 mio. kr. til elitearbejdet. I tillæg til den direkte økonomiske støtte modtager Danmarks Cykle Union også materielstøtte og ekspertbistand indenfor bl.a. idrætsmedicin og ernæring fra Team Danmark.

Tilbage til toppenCrocodile Trophy: Sejr til hollændere


Det hollandske Tandem par, Fred Gras og Francesco Wessels, vandt overraskende niende etape af Crocodile Trophy. Den 136 kilometer lange rute passede Tandem parret godt, da den var forholdsvis flad.

Begge danskere, Ole Egeblad og Michael Borup var begge med feltet hjem, godt 12 minutter efter de hurtige hollændere, med Egeblad på en flot sjetteplads.

Resultat af 9. etape
1 Fred/Francesco Gras/Wessels (NED) Dutch Crocodile Tandem Team 3.43.06
2 Darren O'Grady (AUS) Dream Team 4.24
3 Christophe Heinix (BEL) Passage Fitness First Oudaan 4.25
4 Luc Gielen (BEL) Team MI Croc for Sofhea 7.01
5 Attila Marton (HUN) Meditech Sport Club - CIB Leasing 12.25
6 Ole Egeblad (DEN) Team Descente - CSC
7 Valentin Zeller (AUT) Dream Team
8 Manuel Treven (AUT) Lietz-Sport Team
9 Frederik Dewilde (BEL) Lingier-Versluys MTB-TEAM
10 Christoph Stevens (BEL) Belgian Bike Power
...
13 Michael Borup (DEN) RT-Adidas-Roadbike Shop

Samlet stilling efter 9. etape
1 Christoph Stevens (BEL) Belgian Bike Power 30.35.00
2 Attila Marton (HUN) Meditech Sport Club 25.44
3 Valentin Zeller (AUT) Dream Team 44.27
4 Ingmar Brichenfrid (AUT) Lietz-Sport Team 51.33
5 David Wood (AUS) Dream Team 1.18.48
6 Manuel Treven (AUT) Lietz-Sport Team 1.20.37
7 Stefan Rucker (AUT) Elk Haus 1.20.59
8 Michael Borup (DEN) RT-Adidas-Roadbike Shop 1.31.24
9 Struan Lamont (AUS) Team Scott Racing 1.54.01
10 Darren O'Grady (AUS) Dream Team 2.19.48
...
19 Ole Egeblad (DEN) Team Descente - CSC 6.33.24

Tilbage til toppenProTour hold: Diskuterer DNA test i dag i Paris


Sammenslutningen af Protour hold mødes i dag i Paris. Og blandt de sikkert mange interessante emner, der skal på bordet, er spørgsmålet om DNA testning af de ryttere, der er nævnt i den spanske Operation Puerto sag, fortæller Cyclingnews.com.

Holdene diskuterede også dette emne på et møde under verdensmesterskaberne i Salzburg, og i den nuværende krisesituation for cykelsporten generelt er det ikke utænkeligt, at forslaget vil kunne vinde yderligere tilslutning.

Tilbage til toppenKim Marius: Håber på professionel-kontrakt


Den 20-årige Glud & Marstrand Horsens-rytter Kim Marius Nielsen går målrettet efter en professionel karriere på et udenlandsk hold.

”Jeg forsøger at tage springet til en prof-karriere i 2007”, siger Kim Marius Nielsen til Horsens Folkeblad. ”Ellers er jeg bange for, at jeg blot bliver en af de almindelige ryttere i A-klassen herhjemme”.

Derfor Kim Marius Nielsen fået lavet en special-aftale med sin arbejdsgiver, der giver ham mulighed for i endnu højere grad, at satse på cykelsporten. Et af sæsonens hovedmål bliver de danske mesterskaber for U23-ryttere.

Tilbage til toppenOscar Sevilla: På jagt efter nyt mandskab


T-Mobile fyrede Oscar Sevilla pga. hans indblanding i Operacion Puerto, men som alle andre ryttere i sagen er den spanske rytter endnu ikke kommet for en domstol. I dag kommer han med en åben invitation til alle interesserede mandskaber på den australske hjemmeside Cyclingnews.

”Jeg ønsker at finde et hold, der demonstrerer, at de fuldt ud stoler på mig, og skulle det være et professionelt kontinentalhold, vil jeg ikke betragte det som en ulempe,” siger den tidligere Vuelta a Espana-podievinder.

”Jeg træner allerede og jeg tror på, at jeg vil kunne yde mit maksimale. Jeg er total fri af de skader, der har hæmmet mig i de forrige år. Jeg er bedre end nogensinde,” lyder det fra Sevilla.

Tilbage til toppenBarloworld: Mødes med Basso


Team Barloworlds italienske manager Claudio Corti mødtes i går med Giro d´Italia vinderen Ivan Basso og de to skal mødes igen her til morgen. Ifølge holdets talsmand Maurizio Evangelisti er der tale om møder, der skal klargøre om der er grundlag for yderligere forhandlinger.

”Vi forventer ikke at underskrive en kontrakt på nuværende tidspunkt, men snarere at klarlægge, hvorvidt vi skal fortsætte forhandlingerne eller ej,”, siger Maurizio Evangelisti til The Associated Press.

Ivan Bassos personlige rådgiver, den tidligere Team CSC-rytter Giovanni Lombardi, forventer omvendt en hurtig afklaring på Ivan Bassos fremtid.

”Jeg forventer at der bliver truffet en beslutning i udgangen af næste uge. Jeg kan ikke sige mere end det,” siger han til AP.

Tilbage til toppenTour de France: Rytterne boykotter rute-præsentation


Ifølge den amerikanske hjemmeside Velonews.com boykotter flere prominente top-ryttere torsdagens præsentation af næste års Tour de France-rute, i protest mod de fortsatte problemer mellem flere af de store løbsarrangører og UCI omkring Pro Tour-kalenderen.

Tour de France-arrangørerne har fremsendt en liste over, hvilke ryttere som vil være repræsenteret og her er det bemærkelsesværdigt, at langt hovedparten af Pro Tour-mandskaberne ikke vil være repræsenteret af en rytter. Ligeledes er kun ni ryttere fra sidste års Top-20 repræsenteret

De eneste udlændige til præsentationen er således Oscar Pereiro (Caisse d'Epargne), David Millar, Gilberto Simoni, José Angel Marchante, Davide de la Fuente (Saunier Duval-Prodir), Markus Fothen (Gerolsteiner), Samuel Sanchez, Haimar Zubeldia, Igor Anton (Euskaltel-Euskadi) og Bradley Wiggins (Cofidis).

Danske Team CSC vil altså ligeledes ikke være repræsenteret af hverken sidste års samlede nummer fire Carlos Sastre, vinderen på Alpe D´Huez Fränk Schleck eller Jens Voigt, der vandt 13. etape til Montélimar.

Tilbage til toppenDiscovery Channel: Skriver kontrakt med Cummings


Den 25-årige britiske banespecialist Stephen Cummings skifter efter to år på det belgiske Landbouwcrediet-Colnago-hold til Team Discovery Channel ifølge cyclingweekly.com.

Cummings har været en del af det succesrige engelske forfølgelseshold på bane, hvor det ved OL 2004 blev til en sølvmedalje. På landevejen har succes været mere begrænset, men i februar i år blev det til en 2. plads i Trofeo Laigueglia efter Alessandro Ballan.

Med Roger Hammonds skifte til T-Mobile spekuleres der også i, at Steve Cummings opfylder en vigtigt ønske om at have tilknyttet en britisk rytter på Team Discovery.

Tilbage til toppenDamiano Cunego: Skal i amerikansk vindtunnel


Den 25 årige og nygifte italiener fra Lampreholdet får ikke nogen lang bryllupsrejse. Inden længe rejser han med holdleder, mekanikere og repræsentanter fra holdets cykelsponsor Wilier til Houston, Texas for at teste sin nye Wilier Cento til næste sæson, beretter cyclingnews.be i dag.

Målet er primært at teste sadler og styr for på den måde at komme Cunegos største akilleshæl til livs - nemlig hans dårlige enkeltstart.

”Jeg er optimistisk og ser frem til opholdet i Houston. Jeg tror, der er mulighed for at forbedre på en masse små detaljer”, siger Cunego.

Tilbage til toppenDamiano Cunego: Hemmeligt gift i går


Den lille prins og kæresten Margherita blev i går gift på rådhuset i Villafranca nær Verona ved en intim ceromoni, fortæller den tidligere Giro vinders fanklub i dag til Gazetta dello Sport. Sammen har parret et-årige Ludovica. Bryllupsrejsen går til Mexico.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vind flotte præmier


I resten af oktober måned kører Feltet.dk en konkurrence, hvor du kan vinde:

1 stk Bog "Et liv på kanten" signeret af B.S. Christiansen.
5 stk Pro Cycling Manager 2006
5 stk Pro Cycling Manager 2005
5 stk Historien om Team CSC

Alle præmievinderne vil blive kontaktet direkte pr. mail i starten af november. Hvis du allerede har oprettet en bruger på www.feltet.dk/auktion så deltager du naturligvis også i lodtrækningen om disse præmier.

Eneste krav for deltagelse er, at man kan oprettet en bruger og aktiveret brugeren.

Opret bruger - klik her

Feltet.dk ønsker alle held og lykke.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger