Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 28. juli 2006

Feltet.dk korte - 28. juli 2006

28. juli 2006 00:320


- Floyd Landis: Jeg er uskyldig
- Région Wallonne: Arvesen sluttede på tredjepladsen
- World Cup: Kinesisk hold til Danmark
- Astana: Stiller til start i Hamborg på søndag
- Floyd Landis: Pressemøde i dag
- Floyd Landis: B-prøve ventes allerede på mandag
- Vicente Belda: Unipublic skyld i holdet lukker
- Post Danmark Rundt: Cadel Evans til start
- Patrick Lefévére: Udeluk Phonak
- Jörg Jaksche: Afbud til kriterium i Hannover
- Allan Johansen: Det er pisseirriterende
- Brian Holm: Smut hjem til Pennsylvania, Landis
- Jesper Worre: Det må koste hoveder op i systemet
- Carlos Sastre: Vil ikke kører sammen med snydere
- Mayrhofen: Eisel vandt igen - Luttenberger nummer 4
- Vuelta a España: Uden Basso, Ullrich og Mancebo
- Herentals: McEwen slog Boonen igen igen
- Ivan Basso: Opbakning fra det italienske cykelforbund
- Wateringse wielerdag: Freire sejrede i Holland
- Aktiv Super Gadeløbet: Forsvarsminister skyder løbet igang
- Aktiv Super Gadeløbet: Matthew White også til start
- Feltet.dk: Vi søger varer til vores webshop
- Køb PCM 2006 - få PCM 2005 gratis
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Floyd Landis: Jeg er uskyldig


Floyd Landis erklærede på dagens pressemøde i Madrid, at han under ingen omstændigheder havde været dopet under Tour de France.

"Jeg vil gerne gøre det absolut klart, at jeg ikke har været i gang med en form for en dopingproces, og derfor vil jeg gerne bede alle medier og alle journalister om ikke at behandle det som en dopingsag," lød det fra Floyd Landis. Han hævdede i øvrigt, at han altid havde haft et højt niveau af testosteron, og at det alene skyldtes naturlige processer i hans krop, og erklærede sig villig til at gennemgå de nødvendige test for at bevise det. "Indtil det er sket, beder jeg om ikke at blive dømt eller straffet af nogen," bad han.

Den dopingmistænkte Phonak-kaptajn har en fastsat frist til at anmode om en analyse af B-prøven, men han vil ifølge sine udtalelser på pressemødet gøre dette med det samme. Han lovede ligeledes, at oplysningerne om resultatet af denne analyse vil blive offentliggjort, så snart den er tilgængelig.

"Jeg vandt løbet på ren vis, og jeg fortjente at vinde, for jeg var den stærkeste," tilføjede han og pointerede dermed, at han ikke mente, at han havde miskrediteret Touren.

Svaret på analysen af B-prøven kan ifølge Landis’ advokater ventes i næste uge. De vil desuden kræve en særlig endokrinologisk undersøgelse for at få bekræftet, at Landis har en ekstraordinært stor egenproduktion af det mandlige kønshormon. Skulle de krav accepteres, kan det der dog gå helt op til seks måneder, inden man har det endelige resultat.

Indtil da planlægger han at fortsætte med at køre løb, i det mindste indtil han skal have foretaget sin hofteoperation. Det er dog spørgsmålet, om det accepteres af UCI og WADA.

Tilbage til toppenRégion Wallonne: Arvesen sluttede på tredjepladsen


Der skete ingen store forskydninger på 5. og sidste etape af Tour de la Région Wallonne. Etapen sluttede i en massespurt, der blev vundet af Baden Cooke (Unibet.com) foran Ariel Maximiliano Richeze (Ceramica Panaria-Navigare) og Fabrizio Guidi (Phonak Hearing Systems).

Med tredjepladsen på dagens etape sikrede Guidi sig også den samlede sejr i klassementet. Team CSCs Kurt-Asle Arvesen kom med frontgruppen hjem og sluttede derved på en samlet tredjeplads.


Resultat af 5. etape
1 Baden Cooke (Aus) Unibet.com 3.40.13
2 Ariel Maximiliano Richeze (Arg) Ceramica Panaria-Navigare
3 Fabrizio Guidi (Ita) Phonak Hearing Systems
4 Hugo Sabido (Por) Barloworld
5 Giosue Bonomi (Ita) Barloworld
6 Serge Baguet (Bel) Quick Step-Innergetic
7 Yuriy Krivtsov (Ukr) AG2R Prevoyance
8 Aivaras Baranauskas (Ltu) Agritubel
9 Alessandro Donati (Ita) Acqua e Sapone
10 Nico Sijmens (Bel) Landbouwkrediet-Colnago

Samlet slutstilling
1 Fabrizio Guidi (Ita) Phonak Hearing Systems 22.01.51
2 Nico Sijmens (Bel) Landbouwkrediet-Colnago 0.12
3 Kurt-Asle Arvesen (Nor) Team CSC 0.13
4 Aitor Galdos Alonso (Spa) Ceramica Panaria-Navigare 0.15
5 Baden Cooke (Aus) Unibet.com 0.18
6 Leonardo Bertagnolli (Ita) Cofidis, le Credit par Telephone 0.23
7 Hugo Sabido (Por) Barloworld 0.25
8 Moises Aldape Chavez (Mex) Ceramica Panaria-Navigare 0.28
9 Aivaras Baranauskas (Ltu) Agritubel 0.31
10 Iljo Keisse (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 0.32

Tilbage til toppenWorld Cup: Kinesisk hold til Danmark


I sidste øjeblik har arrangørerne af søndagens World Cup-løb i cykling for kvinder i Århus fået et ekstra hold med i deltagerfeltet. Et udvalgt kinesisk mandskab, der i disse år kører en masse europæiske løb for at kunne toppe i 2008.

”Vi må erkende at navne som Li Wang og Ting Chen ikke siger os det helt store, men kineserne har store ambitioner om at gøre en god figur under OL på hjemmebane i 2008. Det er derfor et hold med ekstremt potentiale, vi får at se i Århus, og personligt glæder jeg mig meget til at se, hvad de asiatiske piger kan. Måske får vi allerede nu et indtryk af, om der er tale om et hold lyn-kinsere, som vi kommer til at se på medaljeskamlen i Beijing,” udtaler løbsarrangør Jesper Tikiøb fra Concept.

Eftersom det kinesiske hold med navnet Giant Procycling er kommet med på dispensation, får det lov til at starte sidst af de nu 18 hold, der på søndag skal ud i en 41 km lang enkeltstart.

Tilbage til toppenAstana: Stiller til start i Hamborg på søndag


UCI meddelte tidligere på ugen at man i øjeblikket er i færd med at se nærmere på Astana mandskabets Pro Tour licens, da der i materialet fra de spanske myndigheder var indikationer på, at personer bag mandskabet var direkte involveret i organiseret doping af holdets ryttere.

Holdet kan dog indtil da stille til start med de ryttere som ikke skulle være under mistanke og holdet stiller således for første gang siden udelukkelsen af Tour de France til start i HEW-Cyclassics-Cup. Meget interessant stiller holdet til start med Sergio Paulinho og Luis León Sánchez, der ellers begge blev udelukket af dette års Tour. De får følgeskab af Carlos Barredo, Assan Bazayev, Andrey Kashechkin, Josá Antonio Redondo, Alexander Vinokourov og Sergey Yakovlev.

Mandag stiller holdet til start i Circuito de Getxo, med Carlos Abellán, Dariusz Baranowski, Aaron Kemps, Koen de Kort, Daniel Navarro, José Joaquín Rojas, Eladio Sánchez og Iván Santos.

Folkene bag Astana sponsoratet forhandler i øjeblikket med selskabet Active Bay om at overtage holdets Pro Tour licens. Dette skulle betyde, at Walter Godefroot, tidligere team-manager for T-Mobile, overtager den sportslige ledelse af holdet.

Tilbage til toppenFloyd Landis: Pressemøde i dag


Floyd Landis har indkaldt til pressemøde i dag kl. 17:30 i Madrid, hvor han vil kommentere anklagerne om doping. Meddelelsen kommer fra amerikanerens spanske advokat, José Maria Buxeda, der også repræsenterede Roberto Heras efter hans positive dopingprøve under Vueltaen sidste år.

Tilbage til toppenFloyd Landis: B-prøve ventes allerede på mandag


Ifølge nyhedsbureauet Reuters vil vinderen af Tour de France, Floyd Landis, allerede på mandag blive oplyst om resultatet af B-prøven fra 17. etape i det franske etapeløb også viser et anormalt testosteron-niveau.

Viser B-prøven sig også at være positiv har det amerikanske cykelforbund en måned til at fastsætte en passende straf, hvilket efter al sandsynlighed vil lyde på to års karantæne. Alle omkring det schweiziske mandskab har dog indikeret, at Floyd Landis formentlig vil appellere sagen, hvorfor der kan lang tid før, der kan forefindes en endelig afklaring.

Tilbage til toppenVicente Belda: Unipublic skyld i holdet lukker


Doping mistanken har igennem de seneste sæsoner klæbet sig til Comunidad Valenciana mandskabet, der tidligere har kørt under navnet Kelme. Men holdets team-manager, Vicente Belda, har altid afvist alle anklager.

Samtlige ryttere på holdet skulle ifølge spanske medier ellers være impliceret i sagen mod den spanske læge Eufemiano Fuentes, hvilket tidligere har fået Tour de France arrangørerne til, at fratage holdets dets wildcard til løbet og i går fulgte arrangørerne af Vuelta a Espana, Unipublic, trop og trak invitationen til det spanske etapeløb tilbage.

Dette har fået Belda fare i flint overfor Vuelta arrangørerne, som han mener ”leger med 32 uskyldige familiers liv.”

”Unipublic er ansvarlige, hvis dette hold forsvinder,” siger Belda ifølge procycling.com. ”Hvis dette hold skulle have nogen chance for at overleve, så var det fordi det skulle køre Vueltaen.”

Belda understreger, at de spanske myndigheder har forsikret ham og holdet, at ingen af dets ryttere er involveret i de spanske myndigheders politiefterforskning. Det går dog stik imod diverse pressebeskrivelser af de spanske myndigheders bevismateriale, ligesom en af holdets sportsdirektører har været anholdt i sagen. Dr. Fuentes har tidligere været direkte ansat på mandskabet.

Valencias kommune, der er hovedsponsor for holdet, valgte torsdag, at stoppe sponsoratet som et resultat af den manglende deltagelse i Vuelta a Espana.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Cadel Evans til start


Nummer fem fra årets Tour de France, australske Cadel Evans, deltager i Post Danmark Rundt, der starter tirsdag i Frederikshavn, og skal regnes blandt topfavoritterne.

Evans erstatter Nic Ingels på startlisten, og er dermed i spidsen for et meget stærkt Davitamon-Lotto team, der sammen med Team CSC må påtage sig favoritrollen i årets udgave af Danmarks største sportsbegivenhed.

"Det er en rigtig god nyhed. Evans er en meget komplet rytter, der både kan gøre sig på Kiddesvej-stigningen i Vejle og på enkeltstarten i Helsingør og som uden tvivl vil kunne udfordre favoritterne fra CSC", udtaler løbesdirektør Jesper Worre.

Cadel Evans har i år, foruden femtepladsen i Tour de France, vundet Romandiet og er blevet nummer 10 i Schweiz Rundt. I 2005 blev det bl.a. til en ottendeplads i Tour'en, en etapesejr i Tyskland Rundt og top-10 placeringer i bl.a. Liége-Bastogne-Liége, Fléche Wallone og Paris-Nice. I 2002 kørte han en dag i Giro d'Italia pink førertrøje.

Davitamon-Lotto stiller desuden med Peter Van Petegem, Olivier Kaisen, Bert Roesems, Tom Steels, Preben Van Hecke, Leon Van Bon og Fred Rodrigues.

På Liquigas erstatter Nicola Loda, Luca Paolini, men det italienske mandskab stiller fortsat til start med Magnus Bäckstedt og Manuel Quinziato, der begge var til start i dette års Tour de France.

Tilbage til toppenPatrick Lefévére: Udeluk Phonak


Team manager hos Quick Step-Innergetic, Patrick Lefévére, lægger ikke finger imellem, når han skal vurdere den positive dopingprøve hos vinderen af dette års Tour de France..

“Det er en katastrofe, et sandt mareridt. Nu må vi vente på B-prøven, men i de fleste tilfælde afviger de ikke fra resultatet af A-prøven. Nogen lærer det simpelthen aldrig. Sådanne mennesker ødelægger cykelsporten. Først udelukker de Astana fra Touren. Nu burde UCI også forbeholde sig ret til at udelukke Phonak fra Pro Touren. De har jo haft otte eller ni dopingtilfælde på tre år. Det kan ikke længere være et tilfælde,” lyder det fra den erfarne sportschef ifølge cyclingnews.com.

Tilbage til toppenJörg Jaksche: Afbud til kriterium i Hannover


Siden den pludselige afrejse fra Strasbourg med begrundelsen maveonde har der været meget stille omkring Jörg Jaksche.

Jörg Jaksche er en af de ryttere fra det tidligere Astana-Würth hold, som er under kraftig mistanke for at være involveret i organiseret doping. Jaksches navn står også på de spanske efterforskeres liste over ryttere, som har haft deres gang i Eufermiano Fuentes praksis. Han skulle i aften være startet i "Nacht von Hannover", men i går aftes meldte han så afbud.

Det tyske cykelforbund har tidligere forsøgt at få arrangørerne af det tyske kriterium til at nægte Jaksche at starte, men da rytteren havde en gyldig kontrakt og desuden truede med at pudse sin advokat på organisationen bag løbet, så de sig ikke i stand til at efterkomme BDR’s ønske. "Nu har det løst sig selv," erklærer en talsmand overfor Main-Rheiner Allgemeine Zeitung.

Tilbage til toppenAllan Johansen: Det er pisseirriterende


Den danske mester Allan Johansen er træt af de tilbagevendende dopingsager i cykelsporten, som han mener, de små ryttere i feltet må bøde for, selvom det oftest er de store stjerner, der bliver tager.

”Det er pisserirriterende. Det er vi små ryttere, der betaler prisen”, sagde en frustreret Team CSC-rytter i går til B.T.

”Hvis sponsorerne begynder at trække sig, og hold begynder at lukke, så er det de små ryttere, der får sværest ved at få arbejde. De store skal nok overleve,” siger Johansen, der frygter at sagerne tager modet fra de unge ryttere og derved kan få lange følgevirkninger.

Tilbage til toppenBrian Holm: Smut hjem til Pennsylvania, Landis


Den danske UK-chef og sportsdirektør på T-Mobile, Brian Holm, håber, at Floyd Landis snart vil gå til bekendelse og indrømme sit dopingmisbrug.

”Giv ham en uge eller 14 dage, så tror jeg på, at Landis er så meget et mandfolk, at han vil stå frem og forklare, hvorfor han gjorde det. Det tror jeg bedre, at folk kan forholde sig til end en rytter, som Hamilton, der bare bliver ved med at benægte,” siger Holm til B.T. og mener, at den amerikanske rytter herefter ikke har mere at gøre i cykelsporten.

”Han har snydt, og han er blevet afsløret, og man skal i hvert fald ikke have ondt af ham. Han har tjent mange penge de seneste år, så han skal nok bare gøre sig usynlig, smutte hjem til Pennsylvania og købe sig en bondegård,” siger Holm.

Tilbage til toppenJesper Worre: Det må koste hoveder op i systemet


Direktøren for Danmarks Cykle Union (DCU), Jesper Worre, mener, at det er tankevækkende, at vinderne af Vuelta a Espana, Giro d´Italia og Tour de France nu alle er involverede i dopingsager. Roberto Heras er allerede dømt for en positiv dopingprøve under sidste års Vuelta a Espana, Ivan Basso, der vandt Giro d´Italia, er involveret i den spanske dopingaffære, og det er nu kommet frem, at Floyd Landis A-prøve fra 17. etape i Tour de France viser spor af testosteronmisbrug.

”Det er noget nær det værste, der kunne ske for cykelsporten ikke bare herhjemme, men globalt, hvis det virkelig viser sig, at vinderen af Tour de France har forset sig mod dopingreglerne. Vi troede, vi ramte bunden med udelukkelsen af rytterne op til Touren, men det her er meget værre,” siger han til Politiken.

”Imidlertid kan det også kaldes for en øjenåbner, selv om det er en meget barsk en af slagsen. Men det her understreger jo endnu engang, at der virkelig gøres en meget kraftig indsats for at få ryddet op i cykelsporten,” siger direktøren, der mener at dopingsagerne ikke bare skal have betydning for den enkelte rytter, men også hos ledelsen på holdene.

”Det må koste hoveder op i systemerne. Det kan ikke være rigtigt, at holdene bare skyder den skyldige rytter, uden at det får nogen konsekvenser for ledelsen,” siger Worre til BT.

Her finder direktøren også det nye Pro Tour system uheldigt, da holdene hvis de en gang har fået licens ikke kan fratages retten til at stille til start i f.eks. Tour de France.

”Hvis man eksempelvis mister Tour-billeten på grund af en doping-sag, så kommer holdenes overlevelse også i fare,” siger Worre og siger derved implicit, at han mener, at denne trussel vil have en præventiv virkning i dopingbekæmpelsen.

Tilbage til toppenCarlos Sastre: Vil ikke køre sammen med snydere


For andet år i træk er Carlos Sastre tilsyneladende blevet snydt af en af sine nærmeste konkurrenter. Sidste år fik Roberto Heras frataget sejren i Vuelta a Espana efter en positiv dopingprøve, og nu ser det ud til, at Floyd Landis, hvis også B-prøven viser spor af testosteron, bliver frataget sejren i Tour de France.

Det har allerede betydet, at Carlos Sastre er avanceret til en samlet andenplads i Vuelta a Espana, og det kan betyde, at han avancerer til en podieplads i Tour de France. Men det er ikke den måde havde ønsket det.

”Jeg bryder mig ikke om at komme på podiet på den måde. Jeg kan lide at kæmpe på landevejen. Det er der, Touren bør afgøres,” sagde Carlos Sastre i går til B.T.

”Det, der er sket, er ikke godt for nogen. Det er dårligt nyt for cykelsporten, og jeg er trist til mode over det”, sagde Sastre og fastslog, at han ikke bryder sig om at køre sammen med en snyder.

Samtidig slår han fast, at det ikke kunne falde ham ind at benytte doping. ”Jeg ville aldrig gøre det. Aldrig i livet”, sagde Sastre i går.

Tilbage til toppenMayrhofen: Eisel vandt igen - Luttenberger nummer 4


I går aftes blev det tredje gadeløb efter dette års Tour de France kørt i Østrig. Løbet hed Europa-Kriterium Mayrhofen og bød på endnu en sejr til Fdjeux.com-rytteren Bernhard Eisel, der vandt foran italienske Filippo Pozzato samt Georg Totschnig og Peter Luttenberger.

Resultat
1. Bernhard Eisel (Aut) Française des Jeux
2. Filippo Pozzato (Ita) Quick Step-Innergetic
3. Georg Totschnig (Aut) Gerolsteiner
4. Peter Luttenberger (Aut) Team CSC

Tilbage til toppenVuelta a España: Uden Basso, Ullrich og Mancebo


Arrangørerne af Vuelta a España meddelte sent torsdag, at hverken Ivan Basso, Jan Ullrich eller Fransico Mancebo er ønsket i det tredje af de tre store etapeløb. Det gælder i øvrigt også hele Comunidad Valenciana holdet.

Det er en rapport, som de spanske indenrigsministerium har udarbejdet om dopingsituationen og videregivet til Unipublic, som har fået organisationen til at tage den beslutning.

Ingen af de tre ryttere kunne dog alligevel stille til start, så længe den suspension er gældende, som de blev pålagt umiddelbart før starten på Tour de France som følge af mistanken om et samarbejde med lægen Eufermiano Fuentes.

Tilbage til toppenHerentals: McEwen slog Boonen igen igen


I Belgien var det lagt op til Tour de France revanche i går aftes, da Robbie McEwen og Tom Boonen mødtes for første gang efter dette års Tour de France. I Touren løb Robbie McEwen klart med sejren, men Tom Boonen tørstede efter revanche på hjemmebanen i gadeløbet Herentals.

Men det blev alligevel Robbie McEwen som vandt spurten, og dermed vandt løbet foran… ja hvem andre end Tom Boonen. Niko Eeckhout blev nummer tre.


Resultat
1. Robbie McEwen (Aus) Davitamon-Lotto
2. Tom Boonen (Bel) Quick Step-Innergetic
3. Niko Eeckhout (Bel) Chocolade Jacques

Tilbage til toppenIvan Basso: Opbakning fra det italienske cykelforbund


Mødet mellem Ivan Basso og team manager Bjarne Riis er ifølge bicirace.com udskudt til en gang i næste uge, når det italienske cykelforbund har fået tid til at gennemgår dokumenterne vedrørende Operación Puerto er blevet sendt fra UCI.

Basso har iøvrigt fået tilkendegivelser om støtte fra præsidenten fra Federazione Ciclistica Italiana, Renato di Rocco. "Det vil vise sig at være en and. Ivan er en rytter med mange fortjenester, og forbundet vil hjælpe ham 100 %. Vi venter på sagsakterne fra UCI, men den information, vi har set hidtil, er meget svag. Vi står bag Basso. Hvis der er bevis for en forseelse, vil vi være de første til at straffe, men jeg tror ikke på, at det vil ske," har han udtalt.

Tilbage til toppenWateringse wielerdag: Freire sejrede i Holland


I gårdagens gadeløb i Holland blev det til spanske sejr, da Oscar Freire (Rabobank) kom først over målstegen foran hollænderne Sebastian Langeveld (Skil-Shimano) og Michael Boogerd (Rabobank).


Resultat
1. Oscar Freire (Spa) Rabobank
2. Sebastian Langeveld (Ned) Skil-Shimano
3. Michael Boogerd (Ned) Rabobank

Tilbage til toppenAktiv Super Gadeløbet: Forsvarsminister skyder løbet igang


Når Michael Rasmussen, iført den rødprikkede bjergtrøje, og det resterende gadeløbsfelt skal starte på Torvet i Herning, fredag kl. 19.30 vil det være landets forsvarsminister, Søren Gade, der hæver startpistolen.

”Det var meningen, at jeg skulle til Herning, hvilket var kommet arrangørerne af Aktiv Super Gadeløbet i Herning, Herning Cykel Klub for øre, hvorefter jeg blev spurgt, hvorvidt jeg ville yde dette lille bidrag til arrangementet. Jeg ynder selv både at dyrke og se sport, hvorfor jeg selvfølgelig takkede ja til tilbudet. Det bliver naturligvis også sjovt at hilse på Danmarks mest omtalte sportsmand, Michael Rasmussen, der ydede en fantastisk indsats i Tour de France,” udtaler forsvarsminister Søren Gade.

Efter tre kvarters opvarmning samt præsentation i målområdet fra kl. 18.45, skydes løbet i gang på Torvet i Herning fredag den 28. juli 2006, kl. 19.30. Rytterne forventes i mål lidt før kl. 21.00, hvorefter der vil være præmieoverrækkelse og koncert med ”Dodo and the Dodo’s” samt ”Nikolaj og Piloterne”.

Tilbage til toppenAktiv Super Gadeløbet: Matthew White også til start


Matthew White fra det amerikanske Discovery Channel hold har meldt sin ankomst til Aktiv Super Gadeløbet fredag aften. Med den hurtige australier på startlisten betyder det at 3 af verdens mest toneangivende hold er møder op i Hernings gader. Discovery Channel med Matthew White, Team CSC med Matti Breschel, Carlos Sastre og Stuart O`Grady og sidst men ikke mindst det hollandske Rabobank med den danske bjergkonge Michael Rasmussen. De 5 professionelle skal dog ikke regne med, at Aktiv Super Gadeløbet bliver en ren walkover, for hele den danske elite er klar til kamp om den ærefulde første plads.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vi søger varer til vores webshop


Feltet.dk er i øjeblikket igang med at udvide varesortimentet på vores webshop (www.feltet.dk/shop), er du grossist eller forhandler af et produkt, som du mener, at Feltet.dk bør sælge, og som passer ind i vores webshop, så er du velkommen til at kontakte Feltet.dk på 51 55 89 66 eller på salg@feltet.dk

Er du kunde, så hører vi også gerne fra dig, hvis du har nogle ideer eller forslag til, hvad vi kunne sælge. Forslag bedes sendes pr. mail til salg@feltet.dk.

Tilbage til toppenKøb PCM 2006 - få PCM 2005 gratis


Køb Pro Cycling Manager 2006 og få Pro Cycling Manager 2005 gratis til kun 328,- incl. porto og ekspeditionsgebyr. Pro Cycling Manager 2006s vejledende udsalgspris er 369,-

BEMÆRK DER ER KUN ET GRATIS SPIL TIL DE 10 FØRSTE DER BESTILLER! TILBUDDET ER GÆLDENDE FRA DEN 27-07-2006!

I kommentar feltet skal du blot skrive: "PCM 2005 gratis", så vil du få et gratis spil med i leverancen.

Du kan bestille på www.feltet.dk/shop

Om Pro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger