Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

EKSKLUSIVT INTERVIEW!

Moberg savner samarbejde fra DCU - kollegerne er uenige

Moberg savner samarbejde fra DCU - kollegerne er uenige

13. april 2023 08:56Foto: Toke Hage/ColoQuick Cycling

Demin Cuppen er nogle af de mest prestigefyldte cykelløb for den nationale danske elite, men langtfra alle ryttere kører samtlige afdelinger.

Artiklen fortsætter efter videoen.

I weekenden starter dansk cykelsports mest prestigefyldte årlige cup, Demin Cuppen, hvor rytterne over fire weekender spredt ud over kalenderåret kæmper om den samlede sejr.

 

Trods den høje nationale rangering er cuppens klassement i de seneste år blevet præget af variationen i antallet af løbsdeltagelser fra eliterytterne - og i år ser ikke ud til at blive anderledes.

 

I hvert fald ligger denne sæsons første to afdelinger, lørdagens enkeltstart og søndagens linjeløb omkring Skælskør, placeret i samme weekend, som tre af de fire danske kontinentalhold har UCI-løb på programmet.

 

Læs også
Optakt: 8. etape af Presidential Tour of Türkiye

 

Det ærgrer coloQuicks ledende sportsdirektør, Christian Moberg, der selv har hele truppen i udlandet lørdag og halvdelen søndag i forbindelse med to forskellige løb (Tour du Loir et Cher og Liège-Bastogne-Liège U23).

 

”De skal ikke vælge deres datoer, ud fra hvad jeg synes. Men det kunne være fedt, hvis jeg kunne deltage med alle mine ryttere. Det er min største interesse, for jeg vil gerne gøre det godt og støtte op om de danske løb og klubber. Og gøre Demin Cuppen større. Det er min interesse,” siger Moberg.

 

Tilbage i november blev afholdt et årligt møde mellem DCU og de største danske hold. Her præsenterede landstræner Anders Lund løbskalenderen for 2023, herunder datoerne for Demin Cuppen.

 

Allerede på daværende tidspunkt vidste Moberg, at weekenden den 15. og 16. april ville blive en travl en af slagsen. Ikke blot for coloQuick, men formentlig også for de andre danske kontinentalhold.

 

Derfor skrev han nogle dage senere en mail til landstræneren med en anmodning om at få rykket løbene. Ifølge Moberg meddelte Lund at ville videregive ønsket til de ansvarlige i DCU, og overfor Feltet.dk bekræfter eventmanager i DCU Jens Kasler at have modtaget dette.

 

Ikke desto mindre er datoerne stået ved magt.

 

I weekenderne før og efter den valgte af slagsen var og er kun ét dansk kontinentalhold i udlandet, henholdsvis Leopard Togt Pro Cycling ved et fransk etapeløb og coloQuick ved et britisk endagsløb (om søndagen). I de øvrige april-weekender og i hele maj kører mindst to af de fire UCI-løb.

 

”Jeg ved godt, at det er svært at finde en weekend, hvor alle danske konti-hold ikke er i udlandet. Men det er bare ærgerligt for cuppen,” fortæller Moberg og fortsætter:

 

”Otte mand for hvert konti-hold havde også været fint. Havde vi nu kun kørt Loir et Cher, havde jeg aldrig sendt dem en mail. Så havde jeg deltaget med den anden halvdel af holdet. Men jeg har ikke en eneste rytter hjemme (om lørdagen, red.). Det er jeg selvfølgelig træt af. Derfor rækker jeg ud til Danmarks Cykle Union.”

 

Læs også
Trek trækker sig fra sponsorat

 

Kollegernes holdninger

Feltet.dk har også talt med sportsdirektørerne for de to øvrige hold, Leopard TOGT Pro Cycling og Restaurant Suri - Carl Ras, som har UCI-løb i udlandet i den kommende weekend.

 

Hverken Sebastian Andersen eller Claus Pedersen har imidlertid sendt nogen anmodning om datoændringer til DCU.

 

”Jeg synes ikke, at det noget at være sur over. For det hele handler om, hvad de enkelte hold gerne vil prioritere. Jeg tror, at man har mangel på forståelse for, hvor svært det er at lave en termin, der skal passe os alle sammen. Det tror jeg er urealistisk,” udtaler Andersen og fortsætter:

 

”Personligt er jeg også skuffet over, at vi ikke kører mere i Danmark, end vi gør. Men nu har vi et program, der gør, at vi kan køre nogle rimelig store cykelløb i udlandet. Så har vi selvfølgelig valgt at prioritere det.”

 

”Det er jo et eller andet sted noget, man bare skal acceptere. At det hele handler om prioritere. Der er ingen, der siger, at coloQuick absolut skal køre Loir et Cher. De kunne også have søgt et andet løb.”

 

”Vores hold ville elske at deltage i Demin Cuppen. Det kommer vi også til at gøre. Nu har vi bare den her weekend, hvor det ikke kan lade sig gøre. Det er vi ærgerlige over. Men vi har valgt at acceptere, at vi har nogle andre fede cykelløb.”

 

I 2022 blev Demin Cuppen toppet af de daværende DCU-ryttere Nicklas Amdi Pedersen og Andreas Brandt Aidel (tv). BHS - PL Beton Bornholms Frederik Irgens sluttede treer. Foto: Team Bache - JS.dk.

 

Pedersen er i høj grad enig med sin kollega på Fyn.

 

”Jeg synes ikke, at det er det store problem for os. Man skal ikke klandre DCU. De gør, hvad de kan i forhold til deres kalender. Det er jo ikke dem, der arrangerer cykelløbene. Det er jo klubberne ude rundt omkring. Så jeg tænker bare, at man skal tage, hvad man kan få. Det er vilkårene, og de er ens for os alle sammen.”

 

Læs også
Optakt: 5. etape af Tour de Romandie

 

”Jeg synes måske også, at det er fair nok overfor DCU-holdene, at vi ikke kommer med 14 mand. Vi har dem, som vi har, og så må vi som hold prioritere, hvem vi sender hvorhen. Der er ingen tvivl om, at UCI-løbene vægter højere.”

 

”Vi har ikke noget problem med det. Vi tager det, som det kommer, og vi er egentlig bare glade for, at der er cykelløb i Danmark. For der bliver jo færre og færre af dem. Der bliver færre og færre, der kan finde frivillige og alt det til at lave cykelløb.”

 

”Jeg synes ikke, at vi kan tillade os at stille krav til DCU om, at de skal bede de arrangerende klubber om at flytte det, fordi der er tre eller fire konti-hold, der har løb i udlandet. Jeg synes, at det er fint nok, som det er.”

 

”Problemet er lidt, at hvis man flytter det, så kommer det bare til at ligge samtidig med et andet UCI-løb, næsten uanset hvad man gør. Kalenderen er så tætpakket. Vi skal næsten afsted hver eneste weekend, om det er til DCU- eller UCI-løb.”

 

Klubberne står ikke i kø

Kasler afviser at have modtaget andre henvendelser end Mobergs vedrørende Demin Cup-datoerne. Feltet.dk har spurgt ham, hvorfor 1. og 2. afdeling af Demin Cuppen er placeret, netop hvor de er.

 

”Når vi skal lægge en sæsonkalender, har vi et x antal afdelinger med Demin Cup. Så går vi ud til klubberne og spørger, hvem der har lyst til at byde ind med det. Det er ikke nogen hemmelighed, at klubberne står ikke i kø for det. For det er et større arbejde end at have et almindeligt cykelløb.”

 

”Så havner vi i en situation, hvor vi laver aftaler med klubber, som har en terminsdag, som de ikke vil flytte. Så bliver vi fanget i det. Hvad gør vi så? Vi ender med, at den første afdeling bliver kørt, som den gør. Nu kommer de fleste hold i weekenden, men jeg er udmærket godt klar over, at det ikke er optimalt,” forklarer Kasler og tilføjer:

 

”Når det er sagt, lyder det, som om at jeg skyder ansvaret over på klubberne. Men det næste er så at finde en dato, som passer alle. Det vil sige, at det skal passe ind i distrikterne, altså klubberne, men også holdene og landsholdet. Jeg siger ikke, at det er umuligt, men det er svært.”

 

”Vi kan ikke køre, når eksempelvis U23-landsholdet eller juniorlandsholdet er afsted. Vi kan ikke køre det i Pinsen, på grund af de pinsecups der er i Jylland. Vi kan ikke køre dem under Randers Bike Week. Der er en masse steder, hvor vi ikke kan køre dem. På et eller andet tidspunkt skal vi tage en beslutning og finde fire weekender. Det er altid et puslespil.”

 

Læs også
Lynhurtig dansker forklarer, hvordan leadout blev til ny sejr

 

Sebastian Andersen. Foto: Leopard Togt Pro Cycling.

 

Puslespillet får kun flere brikker af, at begge eliteklasser samt juniorer, modsat tidligere, alle kører samme dag. Kasler bekræfter, at DCU har arbejdet på Demin-datoer, der lå både tidligere og senere end den kommende weekend, men at dette ikke har kunnet lade sig gøre i henhold til de interesserede klubber og den øvrige danske kalender.

 

DCU´s eventmanager fortæller, at han og kollegerne lytter nøje til både holdene og landstræneren, hvad angår løbskalenderen - og at det er en prioritet at planlægge Demin Cuppen, således at kontinentalholdene kan stille stærkt op.

 

Derfor er det eksempelvis sagen, at der ikke køres Demin Cup i en maj spækket med UCI-løb.

 

”Vi vil altid lægge vores kalender så godt som overhovedet muligt, så vi får de bedste ryttere til at køre. Det er helt indlysende. Men en enkelt gang eller to må vi bare erkende, at det kan vi ikke. Der er for mange parametre, der går den forkerte vej, og så må vi tage en beslutning.”

 

”Jeg kan godt se, at coloQuick slet ikke kommer til enkeltstarten. Det er brandærgerligt. Det er sådan, det er. Det er et valg, de tager. Jeg kan godt forstå, at de tager til udlandet. Men det er et valg.”

 

Konsekvenserne - og hvorfor ikke bare blive hjemme?

Men hvad er så egentlig problemet for coloQuick, når Moberg selv har valgt at holde fast i at sende sine ryttere til udlandet fremfor at holde dem hjemme til cuppen?

 

”Den er mega vigtigt for os. Det har den altid været. Alle vores sponsorer er jo nærmest danske, og vi skal vise os på den største scene herhjemme, og det er jo Demin Cuppen, udover DM og Danmark Rundt. Det er jo det nærmeste i cykling, man kommer en Superliga fra fodbold,” siger Moberg.

 

Det er dog ikke kun på holdets egne vegne, at Moberg ærgrer sig. Med det svækkede felt opfylder dansk cykelsport ifølge ham ikke sit potentiale. Og på sigt kan det få konsekvenser for kvaliteten af de danske ryttere.

 

Læs også
Tobias Lund laver fænomenalt hattrick

 

”For mig er det, som om at prestigen forsvinder lidt. Omtalen forsvinder lidt. Der mangler sgu noget pondus i den der cup. Hvis alle hold har mere interesse i at køre i udlandet end at køre vores hjemlige cup, så er den udvandet.”

 

”Jeg har lavet en håndsrækning ud til Danmarks Cykle Union om, at den weekend, som de har valgt at køre to afdelinger af den Demin Cup, som vi alle sammen gerne vil køre, promovere og skabe mere opmærksomhed om cykelsporten igennem - det er altså nærmest den weekend på hele året, hvor der er flest danske kontihold ude at køre i udlandet.”

 

”Holdningen på vores cykelhold er, at vi skal bevare danske cykelløb. Vi skal bevare cykelsporten i Danmark. Vi skal bevare talentudviklingen. Vi skal sørge for, at alle de drenge, der kører rundt i juniorklasserne, skal have noget at kigge op til.

 

”Det er de store løb i Danmark, de kigger på. Det kan vi bare ikke komme uden om. Der er Demin Cuppen en stor del af det, fordi de kører også en juniorcup, som er tilsvarende. Der vil man altid lige kigge over til, hvad der sker i eliten.”

 

Når der nu er så mange grunde til at køre Demin Cup, hvorfor prioriterer I så fortsat UCI-løbene i samme weekend?

 

”Større konkurrence. Mere synlighed for de hold, som nu kigger på vores ryttere. Jeg tænker ikke, uden at forklejne Demin Cuppen, at der er nogen af mine ryttere, der er blevet professionelle, fordi de har vundet en Demin Cup.”

 

”Hvis ikke vi havde udlandsløb, tænker jeg ikke, at vi nogensinde var nået dertil, hvor vi er i dag. Så rigtig, rigtig mange af vores penge går på udvikling af rytterne, udstyr og løbsprogram. Jeg ved, at rytterne vælger hold, efter hvad løbsprogram de kan få. UCI-sejre er bare større end Demin Cup-sejre. Det er bare fakta. Det ved alle udmærket godt.”

 

Claus Pedersen. Foto: Klaus Hestkjær/Restaurant Suri - Carl Ras.

 

Feltet.dk har ligeledes spurgt Andersen og Pedersen, hvorfor de har valgt at prioritere UCI-løbene over Demin Cuppen.

 

Læs også
Tour de Romandie-analyse: Vidunderbørnenes hovedroller og veteranernes biroller

 

”Det har jeg, fordi vi gerne vil være et internationalt cykelhold. Vi ved godt, at hvis det er i de store løb i udlandet, at rytterne præsterer, så kommer de også videre.”

 

”Så har vi også et projekt om at blive pro, og der kræver det måske, at man får noget TV-dækning. Så sponsorerne kan se, at vi bliver set i hele Europa.”

 

”Konkurrencen er større. Det er alt andet lige mere udfordrende at køre mod WorldTour-hold end at køre Demin Cuppen,” argumenterer Andersen, mens Pedersen udtrykker følgende:

 

”Det er på grund af UCI-pointene. Det er vores grundlag for, at vi får nogle gode cykelløb næste år. Når arrangørerne modtager vores ansøgning, kigger de på vores UCI-statistikker. Har vi gjort det godt, vil de gerne have os med. Det er såresimpelt. Det er simpelthen for at få nogle point, så vi kan opgradere vores løb år efter år.”

 

”Og så tror jeg, at det er sjovere for rytterne at køre mod nogle nye ryttere end i den danske A-klasse, hvor folk kender hinanden. Og prøve anderledes løb med et større setup. Det kan rytterne godt lide. Det smager af det professionelle.”

 

Mød op eller se de danske løb forsvinde?

Til trods for at lægge stor værdi i bevarelsen af cykelløb på dansk jord mener Moberg ikke, at han og coloQuick har et ansvar for at deltage i Demin Cuppen fremfor at søge om UCI-løb på samme dato.

 

”Jeg kan ikke se, hvorfor vi skulle gå på kompromis med det, vi har gjort i snart 10 år og skabt professionelle cykelryttere. Hvorfor vi skulle skabe mindre opmærksomhed fra de store hold på vores ryttere. Jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle gå på kompromis med rytternes udvikling.”

 

”I den første weekend af Demin Cuppen skal vi køre U23-udgaven af Liege-Bastogne-Liege. Det er et af de største U23-løb på kalenderen. Kig på det historisk set. Valgren har vundet det to gange. Det er også en vej til de professionelle rækker. Det vil jeg ikke gå på kompromis med for at køre en Demin Cup-afdeling.”  

 

”Hvis vi ikke har udenlandske løb som det, så er der ikke nogen ryttere, der har lyst til at køre hos os. Det er udlandsprogram, der tæller. Nu kan jeg kun tale på vores vegne, men det er altså UCI-resultater, der giver kontrakter, hvis det er en professionel kontrakt, man jagter. Det er ikke Demin Cuppen.”

 

Læs også
Optakt: Famenne Ardenne Classic

 

Samtidig er Moberg dog ikke bleg for at erkende, at han og coloQuick generelt har et ansvar for at støtte op om Demin Cuppen og de øvrige danske cykelløb - og at de forsøger at leve op til det.

 

Christian Moberg. Foto: Toke Hage.

 

Han eksemplificerer dette med, at det Skive-baserede mandskab den 6. april stillede til start med alle 14 ryttere ved licensløbet på Amager, og at holdets seks U23-ryttere umiddelbart efter Liege-Bastogne-Liege sætter sig i bilerne mod Skælskør for at køre den følgende dags Demin Cup-afdeling.

 

”Jeg tager gerne seks biler og kører over Storebæltsbroen, fordi der står nogen med flag og holder trafikken tilbage. Fordi der er nogen, der arrangerer et cykelløb for os. Så skal vi også deltage.”

 

”Det er ligegyldigt for mig, hvilket løb det er. Vi bakker op om de danske cykelløb og cykelklubber, som arrangerer dem. Det er vigtigt for mig at sige, at det er en megahøj prioritet for os at deltage i alle de løb, vi kan, men jeg kommer ikke til at gå på kompromis med vores talentudvikling. Der er UCI-løbene i april en essentiel del af vores udvikling og forårskampagne,” siger han og tilføjer om weekendens kommende rejse fra Liege til Skælskør.

 

”Det er ikke optimalt for os og for vores ryttere. Vi sætter målsætningen derefter, men vi tager udelukkende dertil, fordi vi gerne vil være med til, at Demin Cuppen bliver større og bedre. Det gør den ikke, hvis ikke holdene deltager.”

 

”Det koster os 15.000-20.000 at køre ind og overnatte. Det er det, vi ofrer for at være med til at prøve at skabe en bedre topelite, hvis det er det, vi kan kalde Demin Cuppen.”

 

”Hvis cuppen skal være det, som vi synes, at den skal være, så er det der, hvor alle de bedste danske ryttere under WorldTouren mødes. Og det er også der, hvor der nogle gange kommer WorldTour-ryttere hjem og kører.”

 

Pedersen udtrykker samme holdning på vegne af sit cykelhold.

 

Læs også
Ny Bornholm-opvisning - rydder podiet i Odsherred

 

”Vi har en helt klar aftale på vores hold om, at vi støtter op om samtlige cykelløb i Danmark. Om vi så kun stiller med én mand, så gør vi det. For vi ved godt, at lige pludselig har vi ikke nogen cykelløb.”

 

”Så kan vi være nok så krævende nu, men hvis vi ikke bakker op om dem, har vi lige pludselig ikke nogen at køre. Så er der ikke nogen, der gider arrangere dem. Og antallet af UCI-løb er trods alt begrænset.”

 

”Vi vil gerne støtte op om løbene i Danmark, men der er ingen tvivl om, at vores prioriteringer er UCI-løbene, når vi kigger fremadrettet,” siger Suri-sportsdirektøren, der dog ikke nødvendigvis er enig med Moberg i, at hele talentudviklingen hæmmes af afbud til Demin Cuppen.

 

”Det må være pisseirriterende at stå som DCU-hold med seks mand, og så kommer vi, coloQuick og Bornholm med 12-13 mand og kører de andre mere eller mindre midtover. Jeg ved ikke, hvor meget udvikling der er i det. At det bliver et konti-klubmesterskab.”

 

Den i dag professionelle Alexander Salby vandt cuppen i 2021. Foto: Feltet.dk.

 

”Et eller andet sted tror jeg faktisk, at udviklingen bliver større, fordi dem, der ligger i rang 2 og 3, kommer mere til bordet, når vi ikke kommer med 14 mand hver gang. Man får en større bredde på i toppen. Jeg synes ikke, at det er nogen ulempe for udviklingen af de ryttere.”

 

Præcis som Pedersen anerkender Andersen, at kontinental-rytterne snarere ser på størrelsen af løbene, end hvorvidt de er danske eller ej. For både at give rytterne chancen for at vise sig frem for prof-holdene og samtidig give noget tilbage til de danske arrangører og de mange frivillige skal der findes et godt mix af løb.

 

”Man har et ansvar for at deltage i de danske løb, men der er også bare taget et valg om, at vi gerne vil have et internationalt program. Vi deltager også i de Demin Cups, vi kan. Demin Cuppen ligger fint for vores kalender i år. I juni er planen at stille med fuldt mandskab, afhængigt af Baby Giroen.”

 

”Jeg har stor respekt for DCU´s og de frivilliges arbejde. Jeg ser dem som grundstenen for dansk cykling,” lyder det fra Leopards sportsdirektør.

 

Læs også
Se Tobias Lund spurte sig til sin tredje etapesejr

 

Fremtidsperspektiverne

Det helt store spørgsmål er så naturligvis: Hvad skal gøres for at løse problemet? Og i mindre bider: Hvad skal gøre Demin Cuppen mere attraktiv at køre? Eller hvordan skal det blive muligt at få flere kontinentalryttere til at køre samtlige afdelinger, så den bedste rytter rent faktisk vinder cuppen hvert år?

 

Moberg er ikke tilfreds med DCU, men han ved udmærket godt, at løsningen ikke er helt simpel.

 

”Ja, de fire konti-hold kan sætte sig sammen med DCU og tale om det. Problemet er bare, hvis der kommer afbud til UCI-løb, så kan ét eller flere af holdene pludselig få plads, og så tager man den selvfølgelig. Så er det ligegyldigt, at vi har aftalt, at en given weekend er skide god.”

 

”Det er en ubarmhjertig opgave for DCU, fordi vi deltager i UCI-løb, hvis vi kan. Vi har UCI-løb i alle uger indtil (GP) Herning og Fyn Rundt, men vi har ikke dobbelt UCI-løb i hver uge. Jeg har fuld respekt og forståelse for, at det er en ubarmhjertig præmisse at sætte for dem. Jeg siger det af god mening for at skabe det bedst mulige cykelløb.”

 

En ”simpel”, men økonomisk krævende, løsning er at gøre Demin Cup-afdelingerne til UCI-løb. Det har dog endnu ikke været på tale, og med pt. blot tre UCI-løb i Danmark virker det urealistisk. Den løsning ville desuden indebære færre ryttere i aktion på det enkelte kontinentalhold.

 

En anden gulerod for holdene vil ifølge Moberg være, hvis løbene fik større mediedækning- og omtale både før, under efter løbene, især gennem TV.

 

Podiet fra sidste års Demin Cup-afdeling i Nyborg den 11. september. Foto: BHS - PL Beton Bornholm.

 

Endelig er der selvfølgelig den faktor, hvor denne artikel startede for efterhånden mange anslag siden: Løbsdatoerne.

 

Ifølge Kasler er det nødvendigt for de arrangerende klubbers økonomiske hensyn at få alle felterne fra herreeliten, til D-klassen og ungdomsklasserne med.

 

Læs også
Carapaz sniger sig til etapesejr - Ayuso knækker

 

Ikke desto mindre kan der være en fremtidig løsning i at splitte det op, så herreeliten, dameeliten og juniorerne ikke kører samme dag. Fleksibiliteten burde i teorien kunne øge chancerne for at finde datoer, der tillader flere kontinental-hold at møde talstærkt op ved samtlige afdelinger.

 

”Det kan godt ske, at vi skal se på et andet format fremadrettet. For det er et gigantisk puslespil, og med det udlandsprogram, som de danske hold efterhånden har, begynder det at være svært,” siger Kasler og tilføjer:

 

”Når vi samler det (på samme dag, red.), skal du tænke på, at vi ikke kun skal snakke om herreelitens program, men også U19´erne og dameelitens. Samtidig med at klubberne skal være indstillede på datoen. Der er nogen klubber, som har tradition for en bestemt weekend. Der er rigtig mange parameter, når vi laver kalender til en sæson.”

 

Ja, Jens, selv med opsplitning af datoer kan det stadig blive svære at finde datoer, der passer klubberne, så hvordan løses det her på sigt?

 

”Ja, det er et godt spørgsmål. Hvis det stod til mig, så sad vi med det fulde ansvar for Demin Cuppen - forstået på den måde, at vi kunne lægge den, når vi ville, og så måtte klubber og distrikter rette ind. Sådan er virkeligheden bare ikke.”

 

”Det er selvfølgelig noget, som vi skal have fundet ud af med vores distrikter og klubber, om de kan gå med til, at det er os, der bestemmer datoerne. Hele vores system er jo bygget op på, at det er de to distrikter, der laver og arrangerer cykelløbene, altså deres klubber.”

 

Restaurant Suri - Carl Ras har fem mand med til enkeltstarten, mens Leopard Togt Pro Cycling sender to (Mads Østergaard og Tobias Aagaard) af deres otte danskere. Fire af Suris ryttere, der lørdag kører UCI-løb i Holland, står på startlisten søndag. Efter planen kører i alt 10 (ud af 14) af Holbæk-holdets ryttere linjeløbet. Det samme gør Østergaard og Aagaard.

 

Det er Næstved Bicycle Club og Slagelse Cykle Ring, som står for de to første afdelinger af cuppen. Tredje afdeling køres den 18. juni, og kun Leopard har pt. UCI-løb på programmet i den uge. De to sidste afdelinger køres først til efteråret.

 

Du kan følge samtlige afdelinger af Demin Cuppen 2023 live samt læse referater og reaktioner fra løbene her på Feltet.dk.

DEL
INFO
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Vuelta España Femenina(2.WWT) 28/04-05/05

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?