Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Følg os Nyhedsbrev VELOMIO

Optakt: 1. etape af Tour de Romandie
24. april 2018 18:56 af Emil AxelgaardFoto: Team Sunweb

Med en fremragende præstation og årets første sejr på prologen fik formstærke Michael Matthews revanche efter nedturen i Liege-Bastogne-Liege og er dermed i førertrøjen forud for den stærkt kuperede 1. etape. Her venter en meget svær stigning i finalen, der vil rydde kraftigt ud i feltet og give australieren en fremragende mulighed for at fortsætte succesen ved at tage endnu en sejr.

Ruten

Tour de Romandie er kendt som et bjergløb, og derfor har der altid været betydelige stigninger på menuen allerede på den første linjeløbsetape. Det har sjældent været en dag for klassementsrytterne, men ofte har et par hårde stigninger undervejs været nok til at skabe lidt udskilning, give plads til angreb og iscenesætte en reduceret massespurt. Det kunne meget vel også være tilfældet på 1. etape i år, hvor der venter en hård rundstrækning omkring byen Delemont og en relativt svære bakke, der vil kunne teste benene hos favoritterne, inden en forventet spurt i en mindre gruppe formentlig vil afgøre etapen.

 

Dagen byder på i alt 166,5 km mellem Fribourg og Delemont i den nordlige del af regionen, hvor man er et stykke fra de høje bjerge i Alperne. Fra start kører man gennem let faldende og relativt fladt terræn mod nordvest frem til Neuchatel-søen, hvis østlige kyst følges i et par kilometer. Herefter drejer man til højre for at fortsætte mod nord opad kategori 2-stigningen Lignieres (4,3 km, 8,3%, 11,0%), en stigning, der er stejlest over de første 3 km, ganske regulær og har top efter 40,7 km. En nedkørsel leder mod nordøst ned til bunden af kategori 3-stigningen Col Pierre Pertuis (2,52 km, 6,0%, max. 8%), hvis top rundes efter 74,4 km. Herefter følges en længere nedkørsel mod nordøst og nord forbi den første spurt, der kommer efter 79,0 km, og frem til en kort flad strækning og målbyen Delemont, hvor målstregen krydses for første gang efter 107,6 km.

 

Etapen afsluttes nu med to omgange på en 29,5 km lang rundstrækning i det kuperede område nord for målbyen. Allerede efter 4,9 km rammer man kategori 2-stigningen Le Sommet (6,19 km, 6,4%, max. 9,0%), der efter en let start over de sidste 4,19 km stiger med 7,5-8,0%. Toppen rundes, når der resterer 18,4 km, hvorefter det falder over de næste ca. 4 km. Herefter venter en lille kontrabakke, der har top med 10,6 km, hvorefter man fortsætter mod øst via en længerede nedkørsel, der første ender med ca. 4 km igen. Her drejer man mod sydvest og følger herefter en lang vej uden væsentlige sving frem til målet i Delemont. Finalen er hovedsageligt flad, indtil det over den sidste kilometer stiger med 2,7% i snit. Den sidste spurt kommer med 25,1 km igen på den indledende del af sidste omgang.

 

Etapen byder på i alt 2232 højdemeter

 

Delemont var senest vært for et stort cykelløb i forbindelse med Tour de Suisse i 2014, hvor Matteo Trentin vandt en reduceret massespurt.

 

 

 

Vejret

Inden den ventede regn i weekenden fortsætter det gode vejr foreløbig. Onsdag vil kun byde på enkelte skyer ved middagstid og en skyfri eftermiddag samt en temperatur på 22 grader. Det vil være temmelig blæsende med en frisk vind fra vest. Det giver primært sidevind og sidemedvind på den lange tur op til Delemont. Her til der først være mod- og sidemodvind, indtil man drejer ind i medvind kort efter toppen af stigningen. Med 4 km igen drejer man ind i sidemodvind, der næsten bliver til ren modvind på de sidste 1500 m.

 

Analyse af prologen

Sidste år var der intet, der kunne stoppe Sunweb. Tom Dumoulin vandt Giro d’Italia, BinckBank Tour og VM i enkeltstart, holdet blev verdensmestre i holdløb, og Michael Matthews og Warren Barguil dominerede Touren ved til sammen at vinde hele fire etaper og løbe med to af løbets fire trøjer. Wilco Kelderman blev endda også nr. 4 i Vueltaen i det, der var en magisk drømmesæson for det tyske hold.

 

I år er det imidlertid gået helt anderledes. Efter klassikersæsonen stod holdet med bare én sejr med Phil Bauhaus helt tilbage i Abu Dhabi Tour i slutningen af februar. I de store endagsløb blev det ikke til meget, og en 5. plads til Matthews i Fleche Wallone var det eneste, der var værd at skrive hjem om. I etapeløbene har Dumoulin været ramt af en serie af uheld og er helt uden resultater, og Kelderman efter en lovende start blevet sat ud af spillet med en skade, der desværre trækker i langdrag.

 

Resultatet er en beskeden 14. plads på WorldTour-ranglisten, men det har i den seneste uges tid været klart, at der er lys for enden af tunnelen. Matthews, der brækkede skulderen i Omloop Het Nieuwsblad, har været sat kraftigt tilbage gennem hele foråret, men har nu langsomt fundet formen. En dum punktering satte ham ud af Amstel Gold Race på et tidspunkt, hvor han så ud til at kunne køre med om sejren, og han skabte en mindre sensation ved at blive nr. 5 på Mur de Huy i Fleche Wallonne.

 

Det skabte store forventninger til Liege-Bastogne-Liege, men her oplevede holdet og Matthews endnu en nedtur, da den alsidige australier havde en regulær offday. Det gav naturligvis anledning til lidt bekymring inden denne uges Tour de Romandie, hvor man i Keldermans fravær er til start med fuldt fokus på deres australske altmuligmand.

 

Heldigvis tyder alt på, at søndag bare var en dårlig dag. Med en veludført prolog udnyttede Matthews, at de schweiziske arrangører havde sammensat en teknisk, eksplosiv rute, der var skræddersyet til ham, og han kunne med et veldisponeret løb sikre sig Sunwebs anden sejr i år og sin anden prologsejr på WorldTour-niveau efter triumfen i Paris-Nice for et par år siden.

 

Sejren kunne ikke komme mere belejligt for tyskerne. De manglende resultater har utvivlsomt skabt en del bekymring hos ledelsen og på kedelig vis udstillet, hvor svært afhængige holdet er af de tre kaptajner. De har alle været ramt af uheld, og de mange talenter har ikke været i stand til at træde i deres sted. I dag lykkedes det heldigvis et af de tre topnavne at komme tilbage på sporet og dermed skabe lidt ro i truppen, inden Dumoulin om lidt under to uger tager hul på sæsonens helt store mål, Giro d’Italia.

 

Der kan endda være mere i vente for Matthews. Ganske vist er 3. og 4. etape alt for svære for australieren, men de øvrige tre etaper burde passe ham fint. Han får svært ved at besejre Elia Viviani i de klassiske massespurter torsdag og søndag, men i morgen burde han have en fremragende chance for at gå efter the double. Den afsluttende stigning er svær, men en topmotiveret og formstærk Matthews vil være opsat på at fortsætte sit momentum.

 

Den store overraskelse var, at Rohan Dennis for første gang længe måtte se sig besejret på en kort enkeltstart. Helt uventet var det imidlertid ikke. Det var på forhånd klart, at den tekniske rute ville give Matthews en bedre chance end vanligt for at få ram på australieren, og særligt den tekniske indledning ville blive en udfordring for Dennis. Han var da heller ikke villig til at tage væsentlige chancer, og selvom han kørte stærkt på bakken til slut, var det altså ikke nok til at kompensere for tabet i den indledende del, hvor den ene sprinter efter den anden udnyttede de tekniske og accelerationskrævende sektioner til at sætte fremragende mellemtider.

 

BMC kan til gengæld glæde sig over, at unge Tom Bohli leverede en stor overraskelse. Schweizeren har længe været et stort talent på korte enkeltstarter, men denne rute burde have været for kuperet for ham. Han har dog igennem hele foråret vist sig mere robust end tidligere, og koblet med dagens store resultat tegner fremtiden lovende for den unge hjemmebanehelt. Også Victor Campenaerts, der drømmer om en lyserød trøje i Israel om en god uge, kan være fint tilfreds med en 5. plads på en kort og teknisk rute, der ikke just passede ham.

 

Netop den tekniske karakter af den indledende fase betyder også, at man skal være meget varsom med at drage alt for mange konklusioner på baggrund af etaperesultatet. Det er særligt rytternes præstation på bakken, der kan bruges som indikation på deres form, og her imponerede særligt to af de store favoritter. Primoz Roglic og især Richie Porte, der jo er nærmest berygtet for sine svage tekniske evner, var begge relativt langt tilbage ved mellemtiden - særligt Porte, der ikke uventet var meget langsom i svingene - men de kørte begge fabelagtigt på bakken.

 

At Roglic er i storform, kan ikke komme som en overraskelse for enhver, der så Baskerlandet Rundt for et par uger siden, men for Porte må det være nærmest en befrielse at se, at han endelig er tilbage efter sine mange sygdomstilfælde. Trods den pauvre start var det blandt klassementsrytterne kun Roglic, Geraint Thomas, Diego Rosa, Pierre Latour, Gorka Izagirre, Egan Bernal og Pierre Rolland, der gjorde det bedre end australieren, og det kan han kun være tilfreds med på en rute som denne.

 

Thomas, løbets tredje store favorit, må til gengæld sidde tilbage med lidt blandede følelser. En sjetteplads er på papiret et fint resultat, men det er bekymrende, at han primært vandt tid på den tekniske del. På stigningen tabte han derimod til rivalerne, og det må være lidet betryggede, når man samtidig ihukommer, hvor skuffende et Liege han kørte for et par dage siden.

 

Heldigvis er alt ikke skidt i Sky-lejren. Efter en nærmest katastrofal præstation i Tour of the Alps viste Diego Rosa med en 8. plads, at den altid så ustabile italiener nu alligevel har fundet benene og kan udgøre en stærk plan C i Romandiet. Plan B er dog ikke Rosa, men derimod Egan Bernal, der vel leverede dagens største sensation. I sit comebackløb efter den lange skadespause som følge af styrtet i Catalonien kørte han en chokerende god prolog - en disciplin, der slet ikke passer ham. En 11. plads var langt, langt over forventning og løfter pludselig colombianeren op som den måske største favorit sammen med Roglic og Porte.

 

Også Pierre Latour kørte voldsomt stærkt på stigningen og synes dermed at være på vej mod et godt resultat for 3. år i træk. I hvert fald er han tilbage på sporet og klar til at bygge videre på den fremragende præstation i Catalonien. Også Emanuel Buchmann, Dan Martin og Steven Kruijswijk, der bestemt ikke er specialister i denne discplin kan være yderst tilfredse med resultat og har alle bekræftet den gode form, vi vidste, de er i.

 

Stor glæde må der også være i EF-lejren. Holdets prologspecialist William Clarke, der stort set kun præsterer i netop prologer, overraskede positivt på en alt for kuperet rute med en top 10-placering, men det var klatrerne, der vækker særlig grund til optimisme. Pierre Rolland, Hugh Carthy og Joe Dombrowski er simpelthen definitionen på ryttere, der ikke kan køre en prolog som denne, og alligevel endte de relativt langt fremme. Stortalentet Daniel Martinez, der efter den fremragende præstation i Catalonien, blev slået ned under træning, er tydeligvis også i form igen. En bjergenkeltstart burde være en gave til de fire klatrere, og selvom man ikke har en topfavorit, kan der være et stort løb i vente for det amerikanske hold.

 

Andre ryttere har til gengæld knap så megen grund til at glæde sig. Det gælder særligt Jakob Fuglsang, der leverede en nærmest katastrofal præstation på bakken efter en ellers lovende start. Heldigvis skal vi ikke lægge alt for meget i et prologresultat, men starten er bekymrende for danskeren, der allerede har tabt meget tid til de fleste rivaler. Også specialisten Ion Izagirre fortsætter den kedelige tendens med at køre skuffende enkeltstarter i år, ligesom alle håb om, at Tejay van Garderen kan levere samme flotte præstation som sidste år, led et voldsomt skud for boven. Heller ikke Movistar kan være tilfredse med de store tidstab til Jaime Roson og Carlos Betancur, selvom disciplinen ikke just er deres.

 

Heldigvis er der tid til at komme tilbage. Dagens prolog var blot ouverturen. I de kommende dage venter der et hav af bjerge, og ikke mindst bjergenkeltstarten kan skabe voldsomme tidsforskelle, der kan gøre dagens etape nærmest ligegyldig. I første omgang får de tid til at varme benene op de kommende to dage, inden klassementskampen genoptages på fredag. Og i mellemtiden kan Matthews så forsøge at indhente det forsømte forår for Sunweb…

 

Favoritterne

Det er lidt en skam, at Tour de Romandie aldrig har passet ind i sæsonprogrammet for Michael Matthews. Det schweiziske løb passer nemlig en klatrestærk afslutter som ham perfekt, hvilket ikke mindst Michael Albasinis mange etapesejr er et klart vidnesbyrd om. Årets rute er måske ikke helt ideel - to af de tre ”lette” etaper er nemlig fladere, end man ofte ser det i løbet - men i hvert faldt dagens prolog og morgendagens 1. etape, har hele tiden lignet oplagte muligheder for den formstærke australier.

 

Skuffelsen i Liege har helt sikkert givet anledning til lidt tvivl i hans sind forud for løbet, men den må være blevet gjort til skamme med dagens sejr. Dermed må han være topmotiveret til ikke bare at forsvare sin gule trøje, men også sikre sig endnu en sejr på onsdagens 1. etape.

 

Helt enkelt bliver det imidlertid ikke. Den sidste stigning skal bestemt ikke undervurderes og er alt, alt for svær til, at sprintere som Elia Viviani har den mindste chance for at overleve. Reelt er der tale om et bjerg, der ville kunne bruges til at køre rigtigt klassement, hvis den havde været placeret anderledes på etapen. Der er derfor heller ikke tvivl om, at Matthews vil få alvorlige problemer, hvis klatrerne for alvor åbner op, men med tanke på, at der efter toppen fortsat er næsten 20 km til stregen, vil de fleste favoritter formentlig gribe det relativt konservativt an.

 

Under alle omstændigheder er Sunweb og Matthews nødt til at gå efter sejren og et trøjeforsvar. De er her helt uden ambitioner i klassementet - måske vil Louis Vervaeke forsøge sig lidt - og de skal derfor gå all-in på denne etape. Det bliver imidlertid ikke let. Etapen er som skabt til et udbrud, og derfor kan vi vente os en meget aggressiv start med mange angreb. Derfor vil der formentlig blive etableret en ret stærk gruppe, som Sunweb kan blive helt alene om at skulle hente. Det er svært at se, at andre sprintere for alvor tror på, at de kan overleve stigningen.

 

Der er dog et par mulige allierede for tyskerne. BMC og LottoNL vil ikke løbe risici for at smide klassementet, hvis eksempelvis en formstærk Thomas De Gendt kommer afsted, og derfor kan de tænkes at give en hånd med. Det samme kan UAE, der kunne lure på en etapesejr og vigtige bonussekunder til Dan Martin, hvis man kan skabe udskilning på den sidste stigning. Derfor er det mest sandsynligt, at det tidlige udbrud køres ind, men særligt brølstærke folk som De Gendt og Sander Armee vil have en chance for at snyde feltet i svært terræn som dette.

 

På rundstrækningen vild er formentlig ikke ske det store på første omgang, men der burde komme angreb ved anden passage af stigningen. Kender man Pierre Rolland ret, vil han helt sikkert forsøge sig, ikke mindst efter at have fået boostet selvtilliden i dag. Også typer som Guillaume Martin, Jakob Fuglsang og Jaime Roson, der havde det svært i dag, vil være interesserede i at teste benene og skabe lidt udskilning, og det kan gøre det meget svært for Matthews-typerne. Mere kompliceret bliver det, hvis UAE benytter Rui Costa til at sætte et hårdt tempo for Martin, der gerne vil af med de hurtigste. Derfor regner vi med en temmelig selektiv etape.

 

Til slut forventer vi, at det ender i en spurt i en mindre gruppe. Det kan blive svært at kontrollere den sidste del, hvor Matthews - hvis han har overlevet - muligvis kun vil have hjælp af Vervaeke. Roglic vil imidlertid have Kruijswijk og Clement til at kontrollere, og Porte vil formentlig have van Garderen og Dennis. Martin vil som minimum have Costa og sandsynligvis også Atapuma, og der burde derfor være muskelkraft nok til at holde det samlet. Selve spurten er stigende, og det passer godt til den type hurtige folk, der vil kunne overleve.

 

Selvom der ingen garanti er for, at han vil overleve, vil vi pege på Michael Matthews som vores favorit. Australieren havde måske en svær dag i Liege, men hans chokerende femteplads i Fleche Wallonne vidner om storform. Han har arbejdet målrettet med sin klatring i år, og det burde betyde, at han klatrer bedre end tidligere. Det er klar, at stigningen i sig selv kan blive for svær, men da de helt tunge drenge ikke har den store interesse i at angribe, har han gode chancer for at sidde med og i hvert fald at komme tilbage på nedkørslen. I teorien burde han være den hurtigste af de ryttere, der har en chance for at overleve, og det stigende opløb passer ham. Derfor tror vi på, at australieren laver ”the double”.

 

En farlig konkurrent er Enrico Gasparotto. En top 10 i Liege og en podieplads i Amstel vidner om, at den lille italiener stadig har skud i stængerne trods den efterhånden fremskredne alder. Også han vil i teorien kunne komme til kort på så lang en stigning, men med de nuværende form burde han kunne overleve. En stigende spurt som denne passer ham som god i hose, og særligt hvis han kan komme af med Matthews, vil han blive ganske svær at få bugt med i denne afslutning.

 

Uheldene er regnet ned over Dan Martin i dette forår, men inden sin punktering i Liege fik han vist, at formen er glimrende. Dagens prolog var bestemt heller ikke dårlig af ireren, der i den grad er på jagt efter revanche. En stigende spurt som denne burde passe ham godt, selvom den naturligvis ideelt set skulle have været en del stejlere. Hans podieplads på 2. etape af Touren sidste år viser imidlertid, at hans hurtighed ikke skal undervurderes, og kan man komme af med Matthews og Gasparotto, er chancerne for, at han er hurtigste mand i feltet, ganske gode.

 

Martin er imidlertid ikke UAEs eneste kort. Også Rui Costa er ganske hurtig på stregen, og hvis ikke han bliver bedt ofre sig for sin holdkammerat, vil han kunne gøre det færdigt i en spurt som denne. Det er efterhånden klart, at han slet ikke er den rytter, han var engang, men i denne finale bør han dog kunne sidde med. Og hvis der er nogen, der kan snige sig væk til slut med et smart angreb, er det Costa.

 

Rohan Dennis er måske kendt som tempospecialist, men han er meget mere end det. Sidste år vandt han en stigende spurt i Tour of the Alps, og det kunne give ham ideer forud for denne etape. Han er her ikke for at køre klassement, men kunne meget vel finde på at teste benene inden Giroen, hvis Porte kan give ham fri til at køre spurten i Delemont. Han burde i hvert fald være i form til at overleve stigningen.

 

Er stigningen for svær for Jose Joaquin Rojas? Det er på grænsen for spanieren, men på en god dag kan han overleve. Han har trods alt været tæt på at køre på podiet i Paris-Nice og næsten vundet bjergetaper i Vueltaen. Det stigende opløb burde i hvert fald passe ham, hvis han kan få rumpen med op over Le Sommet.

 

Et selektivt løb vil også åbne muligheder for Gorka Izagirre. Spanieren er ikke voldsomt hurtig, men han kan sagtens afslutte, særligt i et stigende opløb. Det viste han især med den fremragende spurt på 1. etape af Paris-Nice, hvor finalen dog var betydeligt stejlere. Kommer der stor udskilning burde han dog være blandt de hurtigste.

 

Som sagt chokerede Egan Bernal ved at køre en fremragende prolog lige efter sin lange skadespause. Det vidner om, at formen allerede er god, og dermed kunne han blive interessant på denne etape. I Catalonien udviklede han sig nemlig pludselig til semisprinter, og det skal derfor blive interessant at se, om det er et mønster, han også vil forfølge her.

 

Hans holdkammerat Geraint Thomas hører også til de hurtige klassementsryttere. Han er ikke helt så skarp til at spurte som tidligere, men hvis løbet bliver hårdt, vil han have en ganske fin chance for at blande sig fremme. Det samme vil Carlos Betancur, der er ganske eksplosiv på stigende opløbsstrækninger - bare husk på, hvem der sensationelt slog John Degenkolb i en spurt i Haut Var i 2014. Også Jose Goncalves vil normalt være stærk i en sådan afslutning, men hans form er temmelig usikker efter en lille pause.

 

Endelig vil vi pege på Michael Albasini og Sonny Colbrelli. Normalt ville Albasini have været en af de helt store favoritter til denne etape, men i år har han desværre ikke fundet formen endnu. Sygdom har sat ham tilbage, og hvor han tidligere altid er kommet til Romandiet på ryggen af en fremragende ardennerkampagne, lykkedes det ham i år ikke at gennemføre én eneste af klassikerne. Han bør derfor ikke have formen til at vinde så hård en etape. En Colbrelli i storform ville måske have en chance for at overleve, men efter en lille pause tvivler vi på, at han kan komme med over så svær en stigning.

 

Også Rudy Molard, Primoz Roglic, Xandro Meurisse, Guillaume Martin, Odd Christian Eiking og Pierre Latour vil kunne spurte med, men næppe vinde.

 

Endelig vil vi fremhæve Thomas De Gendt, Sander Armee, Silvan Dillier, Jose Goncalves og Stephen Cummings som ryttere, der måske kan snyde feltet via et udbrud.

 

Feltet.dks vinderbud: Michael Matthews

Øvrige vinderkandidater: Enrico Gasparotto, Dan Martin

Outsidere: Rui Costa, Rohan Dennis, Jose Joaquin Rojas, Gorka Izagirre, Egan Bernal

Jokers: Geraint Thomas, Carlos Betancur, Jose Goncalves, Michael Albasini, Sonny Colbrelli

Jokers til et udbrud: Thomas De Gendt, Sander Armee, Silvan Dillier, Jose Goncalves, Stephen Cummings

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Volta ao Algarve em Bicic...(2.HC) 20/02-24/02

Vuelta a Andalucia Ruta C...(2.HC) 20/02-24/02

51ème tour cycliste inte...(2.1) 22/02-24/02

UAE Tour(2.UWT) 24/02-02/03

Tour du Rwanda(2.1) 24/02-03/03

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-Merida

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Dimension Data

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team EF Education First

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Katusha Alpecin

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sky

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig.

Glemt kodeord?

Opret bruger