Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: Søndagens etaper i Luxembourg og Frankrig

Optakt: Søndagens etaper i Luxembourg og Frankrig

08. juni 2019 23:59Foto: Cor Vos / Roompot-Charles Cycling Team 2019

Efter en fantastisk Giro d’Italia venter en mere stille uge, inden de Tour de France-forberedelserne for alvor indledes med Criterium du Dauphiné på søndag. Ugen byder dog på to etapeløb, der for mange markerer starten på den sidste finpudsning af formen inden verdens største cykelløb. Fra onsdag til søndag gælder det Tour de Luxembourg, der er som skabt til ham og de øvrige puncheurs, mens prologspecialister og sprintere vil være klar til at slås om sejren i det franske Boucles de la Mayenne fra torsdag til søndag. Hver dag vil vi have optakter til etaperne i de to løb.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Søndag gælder det 4. etape af Tour de Luxembourg samt 3. etape af Boucles de la Mayenne.

 

Du kan læse overordnede optakter til Tour de Luxembourg og senere til Boucles de la Mayenne.

 

Tour de Luxembourg - 4. etape

Ruten

Siden 2006 har løbet sluttet i hovedstaden Luxembourg, men modsat mange andre nationale rundture, der ender med en massespurt i landets største by, er alt stadig i spil helt frem til målstregen i det luxembourgske etapeløb. Således har man i de senere år endt løbet med en vanskelig finale på den korte, stejle Pabeierbierg, der igen i år vil lægge asfalt til afslutningen, og derfor vil der kunne vindes tid i klassementet helt frem til slutfløjtet. Igen er det eksplosive puncheurs og stærke sprintere, der vil være i spil til etapesejren, og dermed er det en passende afslutning på et løb, der er skabt til netop denne ryttertype.

 

Læs også
Endnu en dansk junior-sejr i udlandet

 

På sidste dag skal der tilbagelægges 176,0 km mellem Mersch og hovedstaden Luxembourg. Startbyen er placeret lidt nord for målbyen, og man indleder derfor etapen med at slå en sløjfe mod nord, hvor man efter en relativt flad start møder to store stigninger i den nordlige del af landet. Først gælder det en ikke-kategoriseret stigning, inden man skal over kategori 1-stigningen Goesdorf (3,6 km, 6,36%, max. 8%), der har top efter 48,3 km. Herefter snor man sig videre mod nordvest frem til det nordligste punkt, hvor dagens første spurt er placeret efter 78,1 km.

 

Efter spurten kører man mod vest, inden man vender rundt og kører tilbage mod sydøst med retning mod hovedstaden. Undervejs skal man over tre ikke-kategoriserede stigninger, men terrænet er ikke alt for vanskeligt. Kort efter kører man mod øst gennem startbyen og videre frem til den anden spurt, der er placeret efter 139,8 km kort efter den anden af de tre stigninger. Herefter går det mod syd og sydvest ned til byen Luxembourg, hvor man kører ud til Plabeierbierg i den nordvestlige udkant. Via en lille bakke kommer man frem til rundstrækningen, hvor man første gang skal op ad den lille kategori 1-stigning (825 m, 9,05%, max. 14,02%), på hvis top stregen krydses for første gang efter 164,6 km.

 

Derefter afsluttes løbet med tre omgange på den 3,8 km lange rundstrækning, så man i alt skal op ad stigningen fire gange (med bjergpoint på spil de første tre gange). Målstregen er placeret på toppen i en ikke specielt teknisk finale, hvor der efter et hårnålesving på nedkørslen med 2200 m igen kun er ét skarpt sving i bunden af bakken.

 

Etapen byder på i alt 2960 højdemeter.

 

I 2018 blev den førende Andrea Pasqualon angrebet på den sidste rundstrækning, men det lykkedes ham at holde det samlet til en spurt i en ganske lille gruppe, hvor Anthony Perez sejrede foran Eduard Prades og Pasqualon selv. I 2017 splittedes feltet som altid sidste gang på stigningen, inden Greg Van Avermaet konfirmerede den samlede sejr ved at vinde en spurt foran Alex Kirsch og Xandro Meurisse på en dag, hvor kun de tre mand fik noteret vindertiden. I 2016 slog Philippe Gilbert den samlede vinder Maurits Lammertink og Dylan Teuns i en klassisk puncheurfinale, hvor 11 mand sluttede inden for 10 sekunder. Året inden var Sean De Bie bedste mand i et stort udbrud, mens André Greipel tog sit livs første at to udbrudssejre i 2014. Bob Jungels slog Paul Martens og Jan Bakelants i en tremandsdyst i 2013, mens Jurgen Roelandts var eneste overlevende fra et udbrud på en meget regnfuld dag i 2012. Romain Feillu vandt en spurt i 2011, og Gorka Izagirre sejrede på samme facon i 2010. Matti Breschel var hurtigst i 2009, Salvatore Commesso tog en udbrudssejr i 2008, og Gregory Rast og Stefano Garzelli var de stærkeste i feltet i hhv. 2007 og 2006.

 

 

 

 

 

Læs også
Sidste etape af Tour of Türkiye neutraliseret

 

Vejret

Efter nogle meget blæsende dage kan rytterne se frem til en roligere afslutning. Søndag vil ganske vist være overskyet, men det bør holde tørt, og temperaturen vil nå 22 grader. Der vil blot være en svag til let vind fra øst, hvilket giver forskellige former for sidevind stort set hele dagen. Til slut vil der være medvind på første del af rundstrækningen samt modvind på de sidste ca. 1500 m.

 

Favoritterne

Med dagens sejr bekræftede Jesus Herrada den gode form, han allerede viste med 2. pladsen i Plumelec, og samtidig tog han et stort skridt mod den samlede sejr. Kombinationen af bakker og vind gjorde nemlig etapen langt mere selektiv, end man normalt ser det i Luxembourg, og det betyder, at vi har usædvanligt store afstande. Faktisk er det kun Maurits Lammertink, der kan tage førertrøjen alene ved at vinde etapen, og det vil endda kræve, at Herrada ikke selv går i top 3. Det betyder, at han får langt lettere ved at manøvrere rigtigt i morgendagens afslutning, der historisk har været svær at kontrollere.

 

Finalen på Pabeierbierg er blevet en sand klassiker, der altid danner rammen om en spektakulær afslutning. Som regel er de bedste ryttere adskilt af bare få sekunder, og derfor ender det som regel med en dyst mellem de bedste puncheurs i en finale, hvor der kan vindes både ”virkelige” sekunder og vigtige bonussekunder. Denne gang er afstandene som sagt større, og det vil gøre det hele knap så intenst og kaotisk og ikke stille samme krav, som sidste år krævede, at Andrea Pasqualon virkelig skulle holde hovedet koldt for ikke at miste førertrøjen.

 

Historien viser, at et udbrud meget ofte holder hjem, men det sker formentlig ikke denne gang. Cofidis vil være begejstrede for et sådant scenarium, men det vil Roompot ikke. De er nødt til at bringe bonussekunderne i spil, og derfor vil det være op til dem at skabe samling, så de kan skabe en situation, hvor Pieter Weening og Lammertink kan angribe Herrada på skift på de mange ture op og ned af Plabeierbierg.

 

Igen i morgen er der næsten 3000 højdemeter på programmet, og det betyder, at det igen kan blive en ganske hård affære. Denne gang er vinden dog ikke en faktor, og det vil alene være bakkerne, der kan gøre forskellen. Der er igen lagt op til et aggressivt og hårdt løb, hvor udbruddet formentlig vil komme sent væk, men vi tror, at Roompot med sandsynlig hjælp fra Direct Energie og Wanty kan skabe samling frem mod rundstrækningen.

 

Her vil Cofidis og Herrada komme under pres, og det kan gøre det vanskeligt for Herrada. Heldigvis har han Anthony Perez som en luksusløjtnant, og selvom han vil savne den sygdomsramte Christophe Laporte, vil de to med støtte fra Loic Chetout og Dimitri Claeys formentlig skabe en situation, hvor Herrada først for alvor skal træde i karakter på de to sidste ture op ad bakken. Her tror vi, at han vil være stærk nok til at tage den samlede sejr.

 

Til gengæld kan han også blive tvunget til at skulle lukke så mange huller, at han kan gå glip af etapesejren. Derfor peger vi i stedet på Maurits Lammertink som vores favorit. Dagens præstation var hans bedste siden jubelåret 2016 og viser, at han stadig er en glimrende puncheur. Morgendagens kortere målstigning er endda mere eksplosiv og passer ham bedre. I dag manglede han ikke meget i at indhente Herrada til sidst, og med den form tror vi, at han tager Roompots anden sejr i morgen eftermiddag.

 

Det er bestemt også muligt, at Jesus Herrada gør det igen. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at han er løbets stærkeste, og selvom det ikke er til hans fordel, at bakken denne gang er kortere, har han i den seneste tid vist, at han stadig har lidt af sine gamle puncheuregenskaber. Sidste års vinder af etapen Anthony Perez må denne gang ofre sig i forsvaret af trøjen, og kan han holde Herrada frisk til den sidste tur på ad bakken, er det bestemt ikke usandsynligt, at han tager den fjerde sejr til Cofidis.

 

I dag viste Anthony Turgis heldigvis, at hans skuffende prolog ikke var udtryk for dårlig form. Tværtimod var han brølstærk, og det gør ham til en oplagt kandidat på denne etape også. Den kortere stigning burde i teorien være til hans fordel, og han vil måske kunne nyde godt af, at Herrada og Lammertink kigger lidt for meget på hinanden denne gang.

 

Læs også
Se Lotto-stjernes knusende sejr

 

Hans holdkammerat Jonathan Hivert bekræftede desværre, at hans form ikke er i top. Heldigvis var han ikke helt væk, og vi ved af erfaring, at Hivert kan være helt væk den ene dag og være flyvende den næste. Finalen her er som skabt til hans punch, og nu, hvor han har tabt tid, vil han måske kunne lukrere på at have lidt ekstra frihed.

 

Forud for dagens etape var vi i tvivl om, hvorvidt finalen var for hård for Baptiste Planckaert. Det var den i den forstand, at han ikke kunne følge de bedste, men en 5. plads var meget bedre, end man kunne have frygtet. Dermed fik han atter vist, at han er i helt forrygende form i øjeblikket, og han burde have en endnu bedre chance på morgendagens kortere bakke, hvor han får endnu mere glæde af sit punch.

 

Modsat forholder det sig for Julien El Fares. En 4. plads bekræfter det positive indtryk fra Tour de l’Ain, men desværre har han ikke samme eksplosivitet som de ovennævnte. Finalen her er derfor en anelse for let for ham. Til gengæld har han den fordel, at han har tabt tid i klassementet, og det kan han måske udnytte til at snige sig væk.

 

Dagens store taber var naturligvis den forsvarende vinder Andrea Pasqualon, der endegyldigt fik cementeret det, vi har skrevet i næsten alle optakter, nemlig at han ikke har sidste sæsons superform. Alligevel var han trods alt en af de bedste, og han burde være bedre i morgendagens mere eksplosive finale. Samtidig må vi sande, at Aime De Gendt og Loic Vliegen ikke har formen til at være med helt i front, men det kan de måske udnytte til at køre offensivt lidt tidligere på etapen.

 

Pieter Weening fik igen i dag vist, at formen endelig er ved at være der, men han har det stadig svært i eksplosivt terræn, der ikke passer ham. Alligevel skal man aldrig udelukke hollænderen, der har en herlig offensiv natur. Kan Roompot gøre løbet knaldhårdt, kan han og Lammertink måske angribe Herrada på skift, og så ved vi godt, hvem han helst vil lade køre væk.

 

Joaquim Silva er virkelig kommet til Luxembourg med god form. På begge de seneste etaper har han været en af de allerstærkeste. Han er desværre ikke specielt eksplosiv, men han er en god klatrer, der vil elske de 3000 højdemeter. Hans tidstab fra prologen betyder, at han vil have en frihed, mange andre ikke har, og det kan han måske udnytte.

 

Vi vil også pege på Leopard-trioen Szymon Rekita, Pit Leyder og Alexander Krieger. Rekita bekræftede i dag, at han er et stort talent, og selvom Leyder og Krieger ikke kunne leve op til præstationen fra sidste år, ved vi, at de er gode i disse finaler. Det kan de måske udnytte til offensiv kørsel, nu hvor de har tabt tid. I hvert fald er det næppe en Leopard-trøje, der får Cofidis til at reagere med det samme.

 

Det var også godt at se Luca Wackermann endelig vise lidt form igen. Det er ellers ikke meget, vi har set til ham, siden han sidste år vandt kongeetapen i Tour de Limousin. Dengang lykkedes det ham imidlertid at foregribe favoritterne netop i en finale som denne, og det kan han måske forsøge at gøre igen i morgen, hvor han kan udnytte, at han har tabt lidt tid.

 

Endelig vil vi pege på Rasmus Quaade. Danskeren var dagens store overraskelse, og det viser, at han endelig har fundet formen. Da han i går gav sit hjul til Sindre Lunke, er han helt ude af klassementet, og det betyder, at han har helt enorm frihed. Når først Quaade får startet motorer, er han svær at hente, så måske kan han udnytte det til at overraske, som han gjorde, da han sidste år vandt Classic Loire Atlantique.

 

Læs også
Ineos-profil reagerer på samlet sejr og ser frem mod Tour de France

 

I det hele taget er det en god ide at holde øje med skuffede ryttere, der har tabt tid. Rundstrækningen er svær at kontrollere, så det vil være oplagt for folk som Jonas Rutsch, Kevin Geniets, Benjamin Declercq, Dries De Bondt, Javier Moreno, Thomas Sprengers, Piet Allegaert og Oscar Rodriguez at angribe fra distancen.

 

Feltet.dks vinderbud: Maurits Lammertink

Øvrige vinderkandidater: Jesus Herrada, Anthony Turgis

Outsidere: Jonathan Hivert, Baptiste Planckaert, Julien El Fares, Andrea Pasqualon

Jokers:  Pieter Weening, Joaquim Silva, Szymon Rekita, Pit Leyder, Luca Wackermann, Rasmus Quaade

 

Boucles de la Mayenne - 3. etape

Ruten

Løbet vender altid tilbage til Laval på sidste etape, hvor løbets hovedby lægger asfalt til afslutningen på det, der typisk har været den fladeste af de tre linjeløbsetaper. I år har etapen imidlertid fået et twist, idet man har flyttet målet til toppen af en lille bakke, der måske kun er 300 m lang, men som med en stigningsprocent på 6,7% vil gøre det til en anderledes spurt end den, vi kender.

 

I alt skal der tilbagelægges 173 km mellem Cosse-le-Vivien og Laval. De to byer er næsten naboer, og derfor består etapen af en stor sløjfe mod syd. Fra start kører man mod nordøst op til Cote de Montigne (1,0 km, 3,9%), der passeres efter 11,3 km, inden man vender rundt for at køre tilbage til startbyen, hvor den første bonusspurt kommer efter 41,1 km. Herfra går det videre igennem fladlandet mod sydøst forbi den første indlagte spurt efter 55,8 km og ned til etapens sydligste punkt. Her kører man mod øst og siden nordøst forbi den anden bonusspurt efter 96,5 km og op til den tredje af disse, der er placeret efter 118,6 km.

 

Efter spurten fortsætter det flade terræn, mens man kører mod nordvest op til den anden indlagte spurt, der er placeret efter 132,8 km. Umiddelbart efter skal man op over Cote de Houssay (900 m, 6,3%), der har top efter 137,1 km, hvorefter det går mod nord med retning mod Laval. Undervejs skal man over Cote de Montmoult (600 m, 5,3%), der passeres efter 150,3 km, inden man efter 160,2 km rammer rundstrækningen halvvejs oppe ad målbakken. Herefter kører man op, inden man krydser stregen efter 160,4 km i forbindelse med den sidste bjergspurt.

 

Etapen afsluttes nu med tre omgange på den 4,2 km lange runde, hvor der er en sidste bonusspurt efter første omgang. Den er hovedsageligt let faldende, indtil man rammer den 300 m lange bakke, der stiger med 6,7% i snit og leder direkte op til mål. Finalen er yderst teknisk, da der på de sidste 3 km er skarpe sving med 2800 m, 2300 m, 1800 m og 1100 m, inden man kører hele vejen rundt om en plads med 800 m igen og til slut drejer skarpt med 500 og 150 m til stregen.

 

Etapen byder på i alt 1424 højdemeter.

 

Laval er som sagt altid vært for sidste etape. Sidste år tog Nacer Bouhanni sin anden sejr i træk, da han slog Marc Sarreau og Rudy Barbier. I 2017 tog Mathieu van der Poel sin anden sejr i træk samt den samlede triumf ved at vinde den afsluttende massespurt foran Sarreau og Yohann Gene. I 2016 tog Tom Scully en overraskende udbrudssejr, mens Danilo Napolitano slog Justin Jules og Andrea Pasqualon i en massespurt i 2015. I 2014 var Gene hurtigere end Tom Van Asbroeck og Roy Jans, mens Marcel Meisen, Morgan Kneisky, Jimmy Casper, Jean-Luc Delpech, Benoit Daeninck, Martin Garrido, Janek Tombak, Franck Charrier og Stephane Bonsergent er de øvrige vindere siden 2005.

 

 

Læs også
To dobbelt-sejre til ColoQuick i weekenden

 

 

 

 

Vejret

Endelig har Frankrig sagt farvel til sommerstormen, men selvom søndag bliver næsten vindstille, bliver det ikke en specielt behagelig dag. Temperaturen vil bare være 18 grader, det vil være overskyet, og der vil være 30-40% risiko for byger. Vinden vil bare være svag og komme fra sydøst, hvilket primært give modvind først på etapen og derefter med- og sidemedvind. På rundstrækningen vil der til sidst være sidemod- og modvind på de sidste ca. 2 km, herunder på bakken op til mål.

 

Favoritterne

Igen i dag skulle vinden vise sig at gøre en forudsigelig sprinteretape til en ganske dramatisk affære, og selvom det alligevel endte i en spurt, var det kun i en gruppe på færre end 50 ryttere. Den store overraskelse, at hverken Marc Sarreau eller Julien Duval kom med, da Vital Concept splittede feltet, og dermed er det nu ganske sensationelt Thibault Ferasse fra det lille Roubaix-hold, der har kurs mod den samlede sejr.

 

Det interessante bliver nu, hvad det betyder for morgendagens etape. I dag så vi, at Bryan Coquard med sit angreb og Vital Concepts forcering fik skabt rav i den, og i teorien kan han nu drømme om at vinde samlet, hvis han kan få skovlen under Ferasse og Mauricia Moreira undervejs samt tage bonussekunder. Efter dagens etape sagde han imidlertid, at han nu har opgivet klassementet, og at han fremover vil koncentrere sig om en etapesejr.

 

Det er måske også en god ide. Selvom Ferasse og Moreira ikke er verdens stærkeste og har relativt svage hold, vil fraværet af vind gøre morgendagens etape relativt enkel. Det kan måske nok blive svært for Roubaix og Caja Rural at kontrollere løbet, ikke mindst fordi Ag2r vil angribe i højre og venstre side af vejen, men uden vind kan man i dette terræn ikke splitte feltet. Derfor skal Coquard være stærk nok til selv at køre væk, og det virker usandsynligt, da han formentlig vil være mandsopdækket.

 

Det er tvivlsomt, om Roubaix alene kan kontrollere etapen, og det betyder, at det sagtens vil kun lade sig gøre for en stærk gruppe at køre væk og måske stjæle den samlede sejr. Vi forventer dog, at Roubaix vil få en del hjælp. FDJ er nu ude af kampen om den samlede sejr, og derfor vil de formentlig satse alt på at vinde med Sarreau. Vital Concept vil - hvis ikke Coquard kan komme væk - også gå efter en spurt, og Caja Rural vil formentlig det samme, nu hvor Jon Aberasturi var så knusende overlegen i dag. Derfor tror vi, at det vil ende med den klassiske massespurt i Laval.

 

Det nye i årets udgave er finalen. Ganske vist er 300 m så kort en distance, at sprinterne alle kan være med, men det vil ændre styrkeforholdet ganske betragteligt, når der skal spurtes op ad næsten 7%. Først og fremmest kan det dog vise sig, at det er positioneringen, der vil være vigtig i den kringlede afslutning, og det er således en kombination af punch på bakker samt et godt hold, der vil være afgørende.

 

Læs også
Lidl-Trek trodser styrt og vinder i dramatisk Vuelta-åbning

 

Det får os til at pege på Bryan Coquard igen i dag. Franskmanden viste igen i dag, at det ikke er uden grund, at han nu om dage føler sig lige så stærk, som han gjorde i sine bedste år. Samtidig elsker han disse stigende finaler, hvor han er en af verdens bedste. Udfordringen er igen hans ringe positioneringsevne, men med god hjælp fra Kevin Reza, der gjorde det godt i dag, samt Jonas Van Genechten har han et af de bedste hold. Sidder han godt i sidste sving, bør Coquard vinde denne spurt, der virkelig passer ham.

 

Det var lidt et chok, at FDJ eksploderede i dag. Måske betalte Marc Sarreau alligevel prisen for den sygdom, han oplevede inden løbet. Han bør dog kunne sidde med på morgendagens ganske lette etape, og her skal han forsøge at vise, at han er løbets hurtigste mand. Den stigende finale er ikke til hans fordel, men han er efterhånden blevet så stærk, at han også burde kunne vinde her. Det handler først og fremmest om positionen, og det er en udfordring for en rytter, der har det svært i positionskampen. Med et lead-out bestående af Romain Seigle og Daniel Hoelgaard har han dog et af de bedre hold, og det giver ham en chance for at vise, at han også kan spurte på en bakke.

 

Jon Aberasturi var ganske suveræn i dag. Morgendagens finale passer ham endda endnu bedre, for vi ved fra blandt andet Vuelta a Burgos, at han spurter godt på bakker. Til gengæld er han yderst svingende, og han har faktisk ikke vist god form på det seneste, heller ikke i går. Han burde dog sagtens kunne sidde med hjem her, og handler det alene om power på bakken, vil han være blandt de stærkeste. Udfordringen er et svagt hold, der får svært ved at bringe ham i position.

 

Cofidis har to bud i Hugo Hofstetter og Julien Simon. Normalt satses der naturligvis Hofstetter, der med dagens 2. plads viste god form, og det tror vi også, at holdet vil gøre i morgen. Franskmanden har aldrig rigtigt vist sig frem i stigende spurter, men med løbets bedste tog bestående af Simon, Bert Van Lerberghe og Damien Touze kan han sagtens vinde i denne kringlede finale. 7% burde imidlertid også være guf for den stærke puncheur Simon, og vi udelukker ikke helt, at holdet satser på ham i stedet.

 

Niccolo Bonifazio var en af de mange, der efter en god præstation i går, faldt sammen i dag. Sidevind har imidlertid aldrig været hans kop te, og derfor var det ikke helt uventet. På 1. etape viste han, at han har farten til at vinde i dette felt, og han burde slet ikke være bange for at skulle spurte op ad en lille bakke. Samtidig elsker han kringlede finaler, og med Romain Cardis og Yohann Gene har han hurtige folk til at køre sig frem.

 

En stigende spurt betyder, at Kevin Le Cunff slikker sig om munden. Det var præcis i en sådan, at han sidste år vandt Boucles de l’Aulne og for nylig blev nr. 4 i Plumelec. Det er klart, at finalen her er knap så hård, og han havde foretrukket en længere og vanskeligere bakke. Sidder han godt i svinget, er det imidlertid en spurt som denne, han kan vinde.

 

I dag blev det udstillet, at Dorian Godon ikke er en rigtig sprinter, men i morgen vil han have en reel chance. Den stigende finale bør nemlig tiltale de stærkere folk, og blandt dem har vi prologvinderen, der åbenlyst er i god form. Han vinder ikke på ren fart, men Ag2r er så stærke, at de med et god lead-out kan give ham en chance.

 

Igen i dag viste Christophe Noppe, at han bare bliver bedre og bedre. Han har til gode at vise, at han kan spurte op ad bakke, men umiddelbart burde det passe ham fint. Samtidig er Sport Vlaanderen et af de absolut stærkeste hold, og det kan være det, der gør det muligt for Noppe også at overspurte de på papiret hurtigere folk.

 

Forud for løbet var der ikke meget, der tydede på, at Wouter Wippert var i form. Det har han imidlertid i den grad gjort til skamme med to flotte præstationer de seneste dage. Hans problem er, at denne finale ikke kunne passe ham dårligere. Han er for tung til den relativt stejle bakke, og han har det svært i positionskampen. Derfor vil det kræve en del held, hvis hans gode form alligevel skal indbringe ham en sejr.

 

Vi vil også igen pege på Pierre Barbier. Desværre kan han blive tvunget til at ofre sin egen mulighed i forsvaret af førertrøjen, men får han lov, har han en udmærket chance. Han viste sidste år i Besseges, at han sagtens kan spurte på en bakke, og selvom hans hold er svagt, er han god i positionskampen.

 

Endelig vil vi nævne Romain Hardy. Ganske vist er han ikke sprinter, men han er til gengæld puncheur. Selvom han ikke synes at have fordums hurtighed, burde dette være en finale, hvor han måske kan sikre sig et resultat, hvis det lykkes ham at være velplaceret i de sidste sving.

 

Andre kandidater til spurten er Fabien Lienhard, Alexander Porsev, Cyril Barthe, Niklas Märkl, Daniel Lopez, Marco Benfatto, Julien Trarieux, Jeremy Leveau og Brenton Jones.

 

Feltet.dks vinderbud: Bryan Coquard

Øvrige vinderkandidater: Marc Sarreau, Jon Aberasturi

Outsidere: Hugo Hofstetter, Niccolo Bonifazio, Kevin Le Cunff, Dorian Godon, Christophe Noppe

Jokers: Julien Simon, Wouter Wippert, Pierre Barbier, Romain Hardy

DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Tour de Luxembourg
Nyheder Profil Resultater
Boucles de la Mayenne
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?