Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Rundt om Team Katusha-Alpecins Tour-trup

Rundt om Team Katusha-Alpecins Tour-trup

28. juni 2018 15:00Foto: A.S.O. / Alex Broadway

Tour de France nærmer sig med hastige skridt, og vi varmer op ved at analysere hvert af de 22 deltagende hold. I denne artikel er fokus på Team Katusha-Alpecin.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Den generelle reduktion af holdstørrelser forud for denne sæson har fået folk til at spekulere på, om det ville foranledige holdene til at undlade at have mere end et primært fokus i sæsonens Grand Tours. Blandt andet har Mitchelton-Scott overraskende valgt at lade Caleb Ewan blive hjemme fra Tour de France, men andre hold har valgt at forsøge at gabe over flere ting alligevel.

 

Det havde da også været sensationelt, hvis Team Katusha-Alpecin ikke havde valgt at udtage deres poster boy i form af Marcel Kittel på trods af en ringe sæson - særligt med tanke på, at deres temmelig anonyme hold alligevel slet ikke er gearet til at kunne støtte optimalt op om Ilnur Zakarins klassementsprojekt.

 

Derfor kommer Katusha-Alpecin til Tour de France med to hovedmål. En placering højt i klassementet til Zakarin og etapesejre til Kittel.

Og selvom Kittel har været den dominerende sprinter i de seneste fem år, hvor han i alt har vundet 14 etaper, er det svært at være alt for optimistisk på den store tyskers vegne. Sæsonen har kun budt på to sejre, og leadout-arbejdet har slet ikke fungeret uden for Tirreno-Adriatico.

 

Læs også
Trek trækker sig fra sponsorat

 

Endnu værre blev det, da Marco Haller måtte melde fra til Touren på grund af en kollision med en bil under træning tilbage i april, og for bare et par dage siden skete det samme for Rick Zabel, der dog undgik skader og er klar til at støtte Kittel i spurterne sammen med Nils Politt og Tony Martin, der ikke har fordums styrke på enkeltstarterne.

 

Politt og Martin udgør grundstammen til holdløbet og skal også forsøge at guide Zakarin igennem brostensetapen, som man godt kunne forestille sig, at russeren får alvorlige problemer med, mens han i bjergene flankeres af en ikke videre skræmmende duo bestående af Ian Boswell og Robert Kišerlovski. Russiske Pavel Kochetkov er sidste mand på holdkortet.

 

Der er ikke blevet plads til Nathan Haas - til stor skuffelse for australieren - der ellers ville have kunnet kæmpe med om etapesejrene på femte og sjette etape og generelt have sat lidt kolorit på et ellers temmelig gråt hold.

 

HUSK AT SÆTTE DIT TOUR-MANAGERHOLD. PRÆMIER TIL DE 100 BEDSTE OG 21 ETAPEVINDERE

 

Ilnur Zakarin - på jagt efter Tour-podiet

 

Nation: Rusland

Alder: 28 år

Professionel siden: 2013

Antal professionelle sejre: 7 (4 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Anden deltagelse. Mirakuløs deltagelse i 2016 ovenpå horror-styrt en måned tidligere i Giroen. Han kørte ikke klassement, men tog en fornem etapesejr på en hård bjergetape i sidste uge af løbet.

Største meritter: Samlet sejr i Romandiet Rundt (2015), etapesejr i Tour de France (2016), Giro d’Italia (2015) og Paris-Nice (2017). Samlet tredjeplads i Vuelta a España (2017) og femteplads i Giro d’Italia (2017). Samlede top 10-placeringer i Baskerlandet, Polen, Catalonien og Romandiet Rundt samt i Paris-Nice (2) og Critérium du Dauphiné.

Vejen til Touren: Critérium du Dauphiné (to etapeplaceringer i top 10 og samlet nummer 10).

 

 

Jevgenij Berzin, Pavel Tonkov, Denis Menchov. Listen af store russiske klassementsryttere er ikke alenlang, hvilket flugter fint med landets status i sporten, hvor Rusland aldrig har været en magtfaktor.

 

Dog har de tre ovenstående navne det til fælles, at de alle formåede at vinde en Grand Tour, og skal man lede efter en rytter til at tage over efter dem, er der ingen tvivl om, at Ilnur Zakarin er manden, man finder.

 

Læs også
Optakt: 4. etape af Tour de Romandie

 

Efter to år på Gazprom-RusVelo skiftede Zakarin forud for 2015-sæsonen til Katusha, og selvom han havde spillet lidt med musklerne i sine yngre år, var der ingen, der havde forventet det forår, Zakarin leverede. Han startede med at køre i top 10 i Baskerlandet Rundt, hvorefter han på chokerende vis slog adskillige af de største stjerner ved at vinde Romandiet Rundt efter overbevisende præstationer i både bjerge og på enkeltstart.

 

Debuten i Giroen kastede en etapesejr af sig, og året efter skulle han køre klassement i en Grand Tour for første gang. Her lå han lunt i svinget, men et frygteligt styrt på en nedkørsel sendte ham ud med to etaper tilbage. I Touren var han allerede tilbage, hvor han stemplede ind med en flot etapesejr.

 

Sidste år etablerede han sig for alvor ved at blive nummer fem i Giro d’Italia, hvorefter han tog tredjepladsen i Vuelta a España - kun overgået af Chris Froome og Vincenzo Nibali.

 

I år har der været stille omkring russeren, der omvendt ikke har lagt skjul på, hvad han går efter. Han vil på podiet i Touren, og det er hele sæsonen lagt an på. Zakarins første hurdle er imidlertid den første uge. I Critérium du Dauphiné kørte holdet et pivringe holdløb, men med en tilkomst af Tony Martin, Nils Politt og Marcel Kittel i forhold til da, bør han stå markant stærkere til den disciplin.

 

Næste store problem er brostenene, og selvom han for nylig rekognoscerede dem i selskab med ingen anden end Michał Kwiatkowski, er han særdeles uprøvet i den disciplin. Det bliver uhyre vigtigt for ham at få hjælp af Tony Martin og Nils Politt, men det er svært at se russeren, der brillerer med alt andet end sine tekniske egenskaber, komme igennem den etape uden at tabe tid.

 

Det betyder, at han skal vinde tid i bjergene, og her er det helt store spørgsmål, om han kan det. I Critérium du Dauphiné var han okay, men ikke blandt de fem bedste, men meget kan være sket, og finder han sit niveau fra sidste år, synes top 5 at være realistisk. Podiet er en anden snak, og det er måske lige optimistisk nok.

 

 

Marcel Kittel - den regerende Tour-sprinterkonge

 

Nation: Tyskland

Alder: 30 år

Professionel siden: 2011

Antal professionelle sejre: 88 (32 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Sjette deltagelse. Udover en kikset og kortvarig debut i 2012, har han vundet etaper i alle sine deltagelser. I alt er det blevet til 14 etapesejre. Sidste år var det numerisk mest succesfulde år med fem etapesejre. Han havde også kurs mod sejren i pointkonkurrencen, hvilket dog glippede, da han måtte udgå på 17. etape.

Største meritter: 14 etapesejre i Tour de France, 4 i Giro d’Italia, 1 i Vuelta a España, 5 i Polen Rundt, 2 i Tirreno-Adriatico, 2 i Eneco Tour, 1 i Paris-Nice, 1 i Tour of California, 1 i Romandiet Rundt, 1 i Abu Dhabi Tour og 5 sejre i Scheldeprijs.

Vejen til Touren: Tour of California, Rund um Köln (nummer 5) og Slovenien Rundt.

Om det var fordi Marcel Kittels hår er flottere end Alexander Kristoff, at Katusha-Alpecin, der sponseres af shampoo-producenten Alpecin, valgte at skille sig af med nordmanden og anskaffe sig tyskeren, skal lades være usagt, men det var næppe det allermest kløgtige træk fra holdets side.

 

Læs også
Tour de Romandie-analyse: Da det arabiske tempomirakel fortsatte

 

 

Kittel har ganske vist imponeret stort i Touren med hele 14 etapesejre, men han er ikke en rytter, der bare lige leverer en masse sejre på egen hånd. Der skal bygges et hold op om ham, og det blev der både på Giant-Shimano og på QuickStep, hvilket - kombineret med hans ekstreme hurtighed - var forklaringen på hans utal af sejre.

 

I sidste års Tour viste han dog også, at han kan klare sig selv, så længe han placeres tilstrækkeligt langt fremme, da han har hurtigheden til at gå forbi alle topsprinterne på de sidste 200 meter. Hvis han kan det igen i år, så ser det fint ud for ham, men det er der ingen sikkerhed for, at han kan.

 

Der er nemlig ikke meget, der har fungeret for ham siden skiftet til Katusha, og det er kun blevet til to etapesejre i Tirreno-Adriatico hele sæsonen. Det er alt for lidt for en rytter af Kittels kaliber, og med fraværet af Marco Haller er der grund til at have panderynker i den schweiziske lejr, specielt fordi sprinterniveauet ser ud til at blive meget højt i år med særligt Dylan Groenewegen og Fernando Gaviria, der vil slå sig helt fast på den øverste scene.

 

Man skal selvfølgelig aldrig afskrive Kittel i Touren, men en dårlig positioneringsevne og et suboptimalt leadout-setup gør det på papiret svært for tyskeren, der dog har chancer for at vinde en etape eller to, men får svært ved at vinde en håndfuld og næppe kommer til at kæmpe med om pointtrøjen, som han var tæt på at vinde sidste år, hvis et styrt ikke havde sat ham ud af spillet.

 

 

Tony Martin - abdiceret tempokonge

 

Nation: Tyskland

Alder: 33 år

Professionel siden: 2008

Antal professionelle sejre: 64 (33 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Tiende deltagelse. Hidtil har han vundet fem etaper, heraf tre på enkeltstarter (i 2011, 2013 og 2014) samt en etape i 2014 i Vogeserne og brostensetapen i 2015. Sidstnævnte sejr sikrede ham for første gang løbets førertrøje, som han bar i tre dage, før et styrt på sjette etape sendte ham ud af løbet som en af de få ryttere i historien iklædt førertrøjen. I 2009 blev han nummer to på Mont Ventoux fra et udbrud.

Største meritter: Firedobbelt verdensmester i enkeltstart (2011, 2012, 2013 og 2016). Samlet sejr i Eneco Tour (2010), Paris-Nice (2011) og to gange i Tour of Beijing (2011 og 2012). 5 etapesejre i Tour de France, 2 i Vuelta a España, 4 i Schweiz Rundt, 2 i Romandiet Rundt, 4 i Baskerlandet Rundt (1 på linjeløbsetape), 2 i Critérium du Dauphiné, 1 i Tirreno-Adriatico, 2 i Tour of Beijing, 1 i Paris-Nice, 1 i Eneco Tour og 1 i Deutschland Rundfahrt. Syvdobbelt tysk mester i enkeltstart.

Vejen til Touren: Siden Giro d’Italia har han holdt pause.

 

 

Læs også
Ayuso er stadig mærket af kuldechok

 

I gennem de seneste 7-8 år har Tony Martin siddet på toppen af enkeltstartshierarkiet. Med fire verdensmesterskaber og et hav af sejre i disciplinen gennem årene har han altid været manden, der skulle slås, når rytterne blev sendt af sted en efter en.

 

Det er ikke længere tilfældet, og siden sejren ved VM i Doha for snart to år siden, har han kun vundet en enkeltstart: De tyske mesterskaber i fjor (i weekenden kan han dog forsvare den titel). Tyskeren er efterhånden blevet 33 år, og det ser ud til, at hans bedste år ligger bag ham.

 

Det betyder dog ikke, at han ikke er relevant i det professionelle felt længere. Han har også vundet to etaper i Tour de France ”i åbent spil” - bl.a. brostensetapen i 2015. Det gav ham blod på tanden i forhold til en satsning på brostensklassikerne, men her har han ikke fået det til at spille endnu.

 

I år er det dog usandsynligt, at han får tilsvarende frihed på den etape, for det må falde på ham og Nils Politt at skulle hjælpe Ilnur Zakarin, og da det er usandsynligt, at en af dem skulle lykkes med at vinde etapen under alle omstændigheder, får de næppe fri til at gøre forsøget.

 

Vi kommer også til at se ham trække feltet på de afsluttende kilometer af de flade etaper, hvor Kittel kræver hans hjælp. På holdløbet kommer han til at være en vital brik for Zakarins klassementsambitioner, og den næstsidste etapes enkeltstart er givetvis hans helt store mål, men på den tilsvarende etape i fjor i Marseille blev det kun til en skuffende fjerdeplads, og årets rute passer ham slet, slet ikke. I årets Giro var det dog opløftende for ham at køre sig til en andenplads, selvom han måtte vente hele dagen på at se sig slået af Rohan Dennis.

 

 

Ian Boswell - amerikansk bjergrytter

 

Nation: USA

Alder: 27 år

Professionel siden: 2013

Antal professionelle sejre: Ingen

Historik i Touren: Første deltagelse.

Største meritter: Samlet femte- og syvendeplads i Tour of California (2017 og 2015), tredjeplads på etape i Vuelta a España.

Vejen til Touren: Tour of California og Critérium du Dauphiné.

 

Team Sky er et svært hold at bryde igennem på, og en af de ryttere, for hvem det aldrig lykkedes, er Ian Boswell, der tilbragte fem sæsoner hos the black army. Som et ret stort klatretalent endte han stort set altid som kanonføde forrest i felterne på stigningerne, men det blev dog til et par hæderlige klassementsresultater i Tour of California, hvor enkeltstarten dog har været en stor hæmsko for ham, samt næsten en kongeetapesejr i Vueltaen.

 

Læs også
Optakt: 7. etape af Presidential Tour of Türkiye

 

Det er nu heller ikke fordi, niveauet i bjergene er til det helt vilde, og derfor er han også endt i hjælperrollen på Katusha, hvor han i de kommende uger skal hjælpe Zakarin i dennes kamp for podiet. Faktisk blev han hentet ind til netop det formål, men et skidt forår har stillet spørgsmålstegn ved formen.

 

Skulle det glippe, kan Boswell få lidt frihed, men efter en rædderlig første del af sæsonen er det tvivlsomt, om han har niveauet til at blande sig i en kamp om en etapesejr på en hård dag i bjergene, hvilket dog er det eneste terræn, han har en chance i.

 

 

Robert Kišerlovski - kroatisk bjerghjælper

 

Nation: Kroatien

Alder: 31 år

Professionel siden: 2009

Antal professionelle sejre: 2 (ingen på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Fjerde deltagelse. I debuten i 2012 gjorde han fint væsen af sig, men da han kom med i et udbrud på 12. etape blev han nummer 5 ud af 5, og to dage senere udgik han. De to øvrige deltagelser har ikke budt på det store for kroaten.

Største meritter: Sejr i Giro dell’Appennino (2010) og kroatisk mester (2013). To samlede tiendepladser i Giro d’Italia og andenplads på etape. Samlede top 10-placeringer i Catalonien Rundt (2), Paris-Nice og Tirreno-Adriatico.

Vejen til Touren: Tour de Yorkshire (samlet nummer 4), Critérium du Dauphiné og Slovenien Rundt (sjetteplads på etape).

 

 

Kroatiske Robert Kišerlovski er en sand cykelnomade, der endnu ikke har tilbragt mere end to sæsoner på det samme hold. For tiden er han at finde hos Team Katusha-Alpecin, hvor han i mangel af bedre er relativt højt oppe i klatrerhierarkiet.

 

Den relativt svage konkurrence har givet kroaten flere muligheder for at køre for sig selv, og i Tour de Yorkshire og Slovenien Rundt har han da også vist sig ganske udmærket frem i løbet af det seneste par måneder.

 

Går det, som præsten prædiker, får han imidlertid ikke den store frihed i Touren, hvor alle sejl for holdets klatrerkontingent sættes ind på Zakarins klassementskamp. Og med den gode form, Kišerlovski på det seneste har demonstreret, burde han blive en vigtig mand for russeren i de sidste to uger af den franske rundtur. Det kan dog ikke udelukkes, at det kan kaste et personligt resultat af sig, hvis han bliver sendt i udbrud i en taktisk manøvre, men samlet set må man desværre sig, at Kiserlovski aldrig blev den lovende klatrer, starten af hans karriere indikerede.

 

Læs også
Sådan vil Pogacar lave Giro-Tour-double

 

 

Nils Politt - kommende klassikerrytter

 

Nation: Tyskland

Alder: 24 år

Professionel siden: 2016

Antal professionelle sejre: Ingen.

Historik i Touren: Anden deltagelse. Sidste år gjorde han debut i løbet, hvor han havde en hjælperrolle for Alexander Kristoff.

Største meritter: Nummer 7 i Paris-Roubaix (2018), andenplads på etape i Paris-Nice (2018), samlet tredjeplads i Tre Dage i Vestflandern (2016), samlet sjetteplads i Etoile de Bessèges (2017) og femteplads i Le Samyn (2016). Nummer 17 i Flandern Rundt (2018).

Vejen til Touren: Tour of California, GP Canton d’Argovie, Rund um Köln og Slovenien Rundt (nummer 10 på enkeltstarten).

 

 

Der er forskellige måder at vinde på, og elementer, der normalt kendetegner vindere, er gode spurt- eller klatreegenskaber eller overlegen teknisk snilde. Ingen af disse karakteristika passer godt på Nils Politt, der da heller ikke endnu har tegnet sig for sin karrieres første sejr.

 

Hvorfor det er tilfældet, illustreredes fint i årets Paris-Nice, hvor Politt var i udbrud sammen med franske Jérôme Cousin, der kun havde vundet ét løb før. Politt var tydeligvis den stærkeste, men langt fra den klogeste, for da Cousin gamblede og ikke ville tage føringer, gav Politt pokker i det og slæbte franskmanden hjem til sin største sejr.

 

Der er tid at løbe på endnu for Politt, og senere på foråret viste han med syvendepladsen i Paris-Roubaix, at han er en klasserytter, der nok skal komme til sin ret. Men han bliver nødt til at tage ved lære af Cousin og spille spillet, hvis en tilsvarende mulighed skulle byde sig.

 

Det gør den måske nok næppe i Tour de France, hvor Politt skal hjælpe til i leadout-tog, holdløb og på brosten. Så kan han måske nok få fri på de kuperede etaper, men med hans store størrelse giver det desværre ikke mulighed for at køre med om en etapesejr.

 

 

Læs også
Lunds holdkammerat om dominans: Det er fantastisk

 

Pavel Kochetkov - anonym russer

 

Nation: Rusland

Alder: 32 år

Professionel siden: 2013

Antal professionelle sejre: 1 (ingen på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Første deltagelse.

Største meritter: Russisk mester (2016). Andenplads i Tjekkiet Rundt og tredjeplads i Tour of Almaty.

Vejen til Touren: Belgien Rundt og Critérium du Dauphiné.

 

 

Det er ikke meget, Pavel Kochetkov har brilleret i løbet af sin professionelle karriere. For et par sæsoner siden havde han tre dage i bjergtrøjen i starten af Giro d’Italia, men ellers har han gerne været en særdeles anonym hjælperytter, der gør sig både i fladt og kuperet terræn.

 

Den mest imponerende præstation, han har leveret, er vel, at han overlevede internationaliseringen af holdet, da man fra 2016 til 2017 gik fra at have 13 russere på holdet til kun at have 5 og i øvrigt skiftede til schweizisk licens på grund af den stigende russerforskrækkelse i det internationale samfund.

 

Det vidner trods alt om en vis betydning for holdet, og i årets Tour kommer han også til at trække i arbejdstøjet.Vi kommer formentlig til at se ham tage det tunge slæb på de flade etaper, hvor et udbrud skal holdes i snor, men hans vigtigste opgave bliver dog at sidde hos Zakarin et stykke inde i bjergene.

 

 

Rick Zabel - Kittels leadout-mand

 

Nation: Tyskland

Alder: 24 år

Professionel siden: 2014

Antal professionelle sejre: 1 (ingen på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Anden deltagelse. Sidste år debuterede han i rollen som leadout-mand for Alexander Kristoff.

Største meritter: Andenplads i Eschborn Frankfurt (2017) og etapesejr i Østrig Rundt (2015).

Vejen til Touren: Tour of California (fjerdeplads på etape), Rund um Köln og Slovenien Rundt (femteplads på etape).

 

 

Rick Zabel har formentlig det mest forpligtende efternavn i det professionelle felt. Med seks sejre i Tourens pointkonkurrence holder Erik Zabel stadig rekorden i hvert fald indtil 2019, og i løbet af sin karriere leverede han et hav af andre fornemme præstationer og var en af feltets allerstørste stjerner i en lang årrække omkring årtusindskiftet.

 

Forbandelsen er dog, at Rick slet ikke besidder faderens talent, og selvom han er relativt hurtig, har han i sine nu fem sæsoner som professionel kun hentet en eneste sejr - i Østrig Rundt for tre år siden.

 

I stedet har han fundet sin plads som leadout-mand for først Alexander Kristoff og siden for Marcel Kittel, og hans mest fornemme resultat er også kommet i denne sammenhæng, for det var nemlig Kristoff, der vandt Eschborn Frankfurt sidste år, hvor Zabel leverede en så stærk præstation, at han kunne holde alle de øvrige sprintere bag sig og dermed sikre en dobbeltsejr.

 

Det er også den rolle, vi vil komme til at se ham i til sommer, og han har næppe niveauet til at tage over, hvis Kittel ikke skulle sidde med hjem en dag.

DEL
INFO
Tour de France
Nyheder Profil Resultater
Optakter
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?