Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Test: BBUC Everyday + Everyone kit

Test: BBUC Everyday + Everyone kit

01. november 2022 20:00

Lækkert og minimalistisk cykeltøj, som både rammer cykelmodens trends og holder en rigtig god kvalitet og pasform til godkendte priser.

Introduktion

BBUC er måske bedst kendte for deres vovede designs, når de hver sæson laver tema-baserede kollektioner, som ændrer sig fra år til år. Dog har østrigerne også en fast kollektion, som er lavet til rytteren, som vil have minimalistisk cykeltøj uden for meget branding.

 

Idéen er, at man kan mixe og matche sit kit via en række farver og derved skabe sit eget look og variere tingene hen ad vejen, som man ønsker.

 

Prispunktet ligger under de dyreste mærker for at skabe en kollektion som egner sig rigtig godt, når der skal tæskes hverdagskilometer i bogen.

 

TEST

 

Fakta
Producent: BBUC
Produkt: Everyday Jersey

Farver: Olive (fås i sort, hvid, navy og lilla)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 138,-

 

 

Everyday-trøjen fra det iøjnefaldende østrigske brand, er en race-fit trøje, som er lavet til hverdagsbrug. Det er en no-nonsense performance-trøje, som benytter sig af en både en konstruktion og teknologier, som for længst har bevist deres værd på landevejen.

 

Første og fremmest er trøjen utrolig let i hånden og man er ikke i tvivl om, at materialevalg og sammensætning er lavet til at skabe en trøje, som er både hurtig og let i sit udtryk. Materialet er tyndt, men i god kvalitet og med masser af små perforeringer, for at øge åndbarhed og evne til at komme af med fugt.

 

Den har et udpræget aerodynamisk udtryk, som især kommer til live med en lav krave og albuelange ærmer. Sammen med pasformen, giver det løfter om en trøje, der er lavet til rytteren, som gerne vil køre stærkt og kan lide det moderne look, selvom trøjen tilhører BBUC’s ’hverdagskollektion’.

 

 

Tre gode lommer bagpå og en fjerde lynlåslomme, hvor man kan gemme kreditkortet sikkert væk.

 

Silikonestoppere i ærmerne holder dem godt på plads under kørslen.

 

I tråd med filosofien, fås trøjen i en række farver, så man let kan kombinere sit outfit med de øvrige produkter i serien og skabe et afdæmpet look, hvis man ønsker det eller kaste sig ud i mere vovede kombinationer, hvis man vil.

 

Fakta
Producent: BBUC
Produkt: Everyone Jersey

Farver: Navy (fås også i sort)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 188,-

 

 

Everyone-trøjen har et andet fit end Everyday-trøjen - den er nemlig lidt mere rummelig i sin pasform, hvilket navnet også tydeligt indikerer.

 

Dermed kan man godt sige, at den er lidt mere klassisk i sin opbygning og udtryk.
Den sidder ikke helt så kompromisløst tæt og har generelt en lidt mere løssluppen fornemmelse end Everyday-versionen.

 

Man får dog stadig en trøje som sidder til, det skal man ikke tage fejl af - den er stadig lavet til landevejscykling. Den sidder rigtig godt over hele linjen og den vil passe bedre til ryttere, som også går i fitnesscenteret eller som er lidt kraftigere bygget, end Everyday-trøjen gør. Især hen over skulderne og brystet er den lidt mere tilgivende og den er i det hele taget rigtig behagelig.

 

Ellers bemærker man allermest den lidt kraftigere materialekvalitet. For der er noget mere gods i trøjen her, som derved også egner sig til en lidt bredere del af sæsonen. Samtidig er der lavet mesh-paneler under armene og ned langs siden, så man stadig kan skille sig af med varmen.

 

 

Everyone-trøjen egner sig rigtig godt til den danske sommersæson, hvor det trods alt sjældent er ultravarmt i lang tid ad gangen og hvor vi har masser af dage med halvgodt vejr. Hvis man kombinerer trøjen her med løse ærmer, så har med en ret solid pakke.

 

Jeg har været ret imponeret over denne model. Kvaliteten er rigtig lækker og det lidt kraftigere materiale er blødt og lækker mod huden.
Samtidig har det ret meget struktur, som er med til at bidrage til pasformen, da stoffet har en rigtig god dosis fasthed via sin elasticitet. Den sidder rigtig godt hen over skulderpartiet og så er lommerne helt geniale i sin kraftige kvalitet, så trøjen stadig sidder godt selvom man fylder dem.

 

Alt i alt et gennemført produkt, som er dejligt underspillet og appellerer bredt med en pasform som er tonet et eller to gear ned i forhold til den aerodynamiske lillebror. Det vil bekomme mange ryttere vel. Kæmpe anbefaling.

 

Fakta

Producent: BBUC
Produkt: Everyday Dance bibshort

Farver: Olive (fås i sort, hvid, navy og lilla)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 138,-

 

 

Everyday er et meget velvalgt navn til BBUC’s bibshorts. Det er nemlig et par no-nonsense shorts, som er både behagelige og som kan holde til rigtig mange træningsture.

 

Konstruktionen er helt klassisk og det er noget man har set før, men det fungerer. Bibshorts er typisk et område, som er dyrt at videreudvikle, så de mindre brands holder sig ofte til en kendt skabelon og således også her.

 

Det gør ikke produktet dårligere, for nogle gange er der ikke grund til at ændre på noget der dur. Man kan sagtens finde langt mere avancerede bibshorts andre steder - både når det kommer til materialer og konstruktion - men så skyder prisen som regel også i vejret.

 

Her får man en pakke, som jeg synes er helt fair, når vi taler pris kontra kvalitet.

 

Stoffet har en lækker, kraftig kvalitet, som strækker godt og derved sidder behageligt hele vejen rundt. Den kraftige fornemmelse og stor blødhed gør shortsene lækre at have på - man føler at der er godt med gods i stoffet, som både sikrer slidstyrke, men som sagt også hjælper med den lækre fornemmelse.

 

Afslutninger i benene er den helt klassiske elastikkant, som er cirka fire centimeter bred. Det er ikke en sofistikeret løsning i dagens landskab af cykeltøj, men det fungerer godt og løsningen er veludført, så man både bibeholder det tætte fit, hvor buksebenene ikke bevæger sig for meget, men heller ikke noget der strammer, som en elastikkant eller godt kan.

 

 

Selerne er lavet i mesh med elastikkanter. Også en gennemprøvet løsning, som virker, men også er videreudviklet andre steder. Man kan godt savne et par helt flade seler, når man benytter den tætsiddende Everyday-trøje over.

 

I sadlen fejler komforten til gengæld ingenting og indlægget er rigtig fint. Det sidder godt rent ergonomisk og så er der fint med komfort og polstring til al slags kørsel.

 

Konklusionen er et par bibs, som er rigtig gode til prisen og som gør det godt, når der skal tæskes kilometer i banken. Kvalitet og pasform er det bedste ved shortsene, som kunne nyde godt af en opdatering af især selerne.

 

Fakta

Producent: BBUC
Produkt: Dance Mesh Gilet

Farver: Olive (fås i sort, navy og lilla)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 138,-

 

 

Dance Mesh-vindvesten falder ikke udenfor resten af kollektionen og det er et solidt produkt uden de helt store armbevægelser, som bare virker.

 

Opskriften her er ret simpel. En vindtæt forside, som skærmer for vindens køling og så mesh på ryggen, så man kan komme af med varmen, når kroppen arbejder.

 

Materialet på forsiden er ret solidt og selvom det er tynd og let, så er graden af beskyttelse rigtig fin. Materialet er komplet vindtæt af den slags, hvor ingen kold luft kommer hverken ind eller ud.

 

Bagsiden er ultra åndbar, men den øverste del af ryggen og skuldrene er lavet i det samme materiale som fronten. Der er en fin detalje, da man så faktisk kan tage imod lidt dryp fra oven, uden at man straks bliver gennemblødt.

 

Kraven har en anelse højde, som bidrager til den varme fornemmelse og følelsen af at kunne lukke vinden ude.

 

 

Pasformen er tæt og den er lavet i tråd med Everyday-trøjen, så de kan bæres sammen. Jeg synes personligt, at en vindvest skal sidde helt tæt og det gør den her også. Der er ingen fare for, at der er noget, der kan fanges i vinden, så man føler sig dejligt strømlinet.

 

Lynlåsen har to åbninger, så den kan lynes op og så kan den nederste åbnes op, så man kan øge luftgennemstrømningen, hvis man får det varmt, men ikke ønsker at lyne helt op, så det hele blafrer i vinden. Det er genialt og en af mine kæpheste ved en vindvest, det er et must for fuld valuta for pengene. Dog kan lynlåsen løsne sig nedefra under bevægelse, hvilket kan være en irritation.

 

Vindvesten er en rigtig ’baglomme-vest’, forstået på den måde, at den kan pakkes sammen til ingenting og let medbringes i en baglomme. Det gør præcist det den skal og egner sig godt til dage, hvor vejret er omskifteligt eller til sommerdagene i bjergene sydpå, hvor man skal bruge noget ly fra den kolde vind på nedkørslerne.

 

Stillet til rådighed af: BBUC

 

DEL
INFO
Arkiv: Beklædning og beskyttelse
Nyheder
Materiale og udstyr
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty - Gobert

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel - Premier Tech

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Quick-Step Alpha Vinyl

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team BikeExchange Jayco

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger