Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
WebTV: Feltet.dks nye motionshold tog dobbeltsejr ved Race 24

16. juni 2014 17:23Foto: Feltet.dk

Feltet.dks nye motionshold, Team Nutrixxion powered by Feltet.dk, fik en fantastisk debut i 24 timers løbet Race24, som blev afviklet i den forgangne weekend på Ring Djursland.

Artiklen fortsætter efter videoen.

24 timers motionscykelløbet Race24 blev afviklet på Ring Djursland i denne weekend. Løbet var spændende lige til sidste meter, hvor flere teams kæmpede om placeringerne i de tre klasser. Flere af placeringerne måtte afgøres i en massespurt til sidst efter et særdeles hårdt kørt cykelløb.

Feltet.dks nye motionshold fik debut på Ring Djursland - og hvilken debut! Allerede efter få omgange åbnede Team Nutrixxion powered by Feltet.dk-teamsene cykelløbet på det kuperede motorsportsbane. Det lykkedes hurtigt to af teamsene at tage en omgang i samarbejde med teamet Grundfos 1.

Team Nutrixxion powered by Feltet.dks bedste hold var dog i særklasse løbets bedste hold, og de endte med at vinde løbet med hele 10 omgange ned til nummer to. Holdet satte også ny banerekord ved at køre 530 omgange, hvilket svarer til omkring 930 kilometer på de 24 timer inklusiv pauser. Vinderholdet kørte også cirka 8500 højdemeter i løbet af de 24 timer.

Andenpladsen gik til Team Nutrixxion powered by Feltet.dk Testteam, som var sammensat af tre ryttere fra Feltet.dks udstyrsredaktion fra Feltet.dk. Holdet var på omgangshøjde med Grundfos 1, men efter 20 timers cykling lykkedes det at tage en omgang til Grundfos 1. Føringen blev forsvaret hele løbet igennem, og dermed fik det nye motionshold en dobbeltsejr.

Vinderne af Race 24, Team Nutrixxion powered by Feltet.dk, fejrede sejren med manér, før holdet krydsede målstregen lavede de lige lidt ekstra "alternativ" opvisning for de mange fremmødte publikummer.