Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

 

Brug venligst et par minutter på at gennemlæse og gøre dig bekendt med vore vilkår og betingelser.
 

Handelsbetingelser for JJnet.dk A/S

JJnet.dk A/S
Åsvinget 5
9800 Hjørring
TLF: +45 51558966
CVR: 33647026


Generelt
JJnet.dk A/S stiller en online tjeneste til rådighed på vores websites: www.feltet.dk, www.teammotionsfeltet.dk, www.fanpicks.dk og www.motionsfeltet.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og JJnet.dk A/S.

Feltet.dk præsenteres i samarbejde med EUROSPORT.
 

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem JJnet.dk A/S og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med JJnet.dk A/S vedrørende Tjenesten.

Disse betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og JJnet.dk A/S.


For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.


Ydelsens omfang
Tjenesten giver Brugeren adgang til JJnet.dk A/S's tjenester og ydelser bestemt ved bestilling.


Adgang til tjenesten
Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere en brugerkonto på portalen.


Registrering og brugeradgang
Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.


Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.


Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.


Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående underrette JJnet.dk A/S samt ændre sit password.


Gebyrer og Betaling
Gebyrer for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for et abonnement sker forud hver måned.
 

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af JJnet.dk A/S tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.


Tilpasninger og ændringer
JJnet.dk A/S forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.


Opsigelse af abonnement
Opsigelse af Tjenesten kan ske ved udgang af betalings-perioden på 1 måned fra seneste betaling. For at opsige sin aftale skal man bruge det, på forsiden, angivede link eller kontakte JJnet.dk A/S via kontakt@jjnet.dk


Betaling
JJnet.dk A/S modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, China UnionPay, Maestro, Mobilepay Online, Visa Electron, JBC og Paypal.


Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.


Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms - dog ikke på indbetalinger til managerspil på www.feltet.dk eller spil på www.fanpicks.dk.


Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark - Kroner (DKK). 
 

JJnet.dk A/S benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.


Levering
Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.


JJnet.dk A/S afsender varer med følgende: Afhentning, GLS - Erhverv, GLS - Privat, GLS - Pakkeshop, PostNord - Privat, PostNord - Erhverv, PostNord - Valgfrit udleveringssted. Eventuelt fragt beregnes ved hver bestilling.


Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt "uden omdeling" eller "med omdeling".


Du vil altid kunne modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke fra vores lager og hjem til dig.


Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.


Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.


Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.


Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.


Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail salg@feltet.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.


Varens stand ved returnering
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.


Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til JJnet.dk A/S at vurdere varens stand.


Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.


Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til JJnet.dk A/S i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.


Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.


JJnet.dk A/S dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.


Ved returnering kontaktes virksomheden:

JJnet.dk A/S
Åsvinget 5
9800 Hjørring
Mail: salg@feltet.dk


Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.

 

Auktionsregler

 

1. Introduktion

 

Nedenstående handelsregler beskriver følgende:
(a) de regler, der finder anvendelse på de auktionshandler ("auktionerne"), som du kan deltage i gennem Feltet.dks tjenester,

(b) de forskellige auktionstyper, du kan finde her,

(c) de særskilte regler, som måtte gælde for dem, og

(d) de gebyrer, der skal betales til Feltet.dk af sælgerne i forbindelse med auktionerne.

Disse handelsregler er juridisk bindende og er en del af din aftale med Feltet.dk.

Hvis du deltager i en auktion, anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret disse handelsregler.
Vi kan løbende ændre disse handelsregler, enten for at tilføje (eller fjerne) forskellige auktionstyper eller for at ændre måden, hvorpå de forskellige auktioner gennemføres. Du vil modtage besked ved e-mail, hvis handelsreglerne ændres. Hvis du kun få gange har deltaget i en af de auktionstyper, du finder på Feltet.dk, så opfordrer vi dig til at læse disse handelsregler, før du deltager. Selvom du ofte køber på auktion, anbefaler vi, at du alligevel tager dig tid til at læse dem. Når du deltager i en auktion, tilkendegiver du at have læst dem.

Hvis der er uoverensstemmelser mellem dem, har Feltet.dks vilkår og betingelser, der giver en mere detaljeret beskrivelse af dine rettigheder og forpligtelser, forrang for disse handelsregler. Betegnelser anvendt i disse handelsregler har den betydning, som de er givet i Feltet.dks vilkår og betingelser.

2. Bud 
Med undtagelse af det nedenfor anførte tilfælde vil bud afgivet på alle auktioner være bindende. Dette betyder, at hvis et bud på en auktion afgives gennem din Feltet.dk konto (uanset om det er fra dig eller fra en, der bruger din konto), kan det ikke trækkes tilbage, og det er juridisk bindende. Hvis dit bud falder heldigt ud, indgås der automatisk en aftale mellem dig og sælger, når auktionen afsluttes. Købere kan i nogle tilfælde have fortrydelsesret. Se mere under fortrydelsesret.

Du må ikke afgive bud på en måde, der kan manipulere en auktion. Især hvis du er sælger, må du ikke byde på din egen auktion, uanset om det sker gennem din egen Feltet.dk konto eller gennem et andet medlems konto.

På grund af internetforbindelsers usikkerhed er det Feltet.dks systemets modtagelse af det relevante bud, som vil udgøre buddet og ikke afsendelsen af buddet fra medlemmets computer mv. Feltet.dk vil gøre en passende indsats for at behandle de bud, der afgives, men kan ikke garantere, at hvert enkelt bud nødvendigvis vil blive lagt frem.

3. Tilbagetrækning 
Når vi via vores tjeneste opretter en vare eller en tjenesteydelse med henblik på auktion, bliver denne juridisk bindende og kan ikke trækkes tilbage eller ændres, når det første auktionsbud er afgivet.

Ikke desto mindre kan der, således som det også fremgår af Feltet.dks vilkår og betingelser, af og til være omstændigheder, under hvilke vi trækker en auktion tilbage, også under selve auktionen, som synes at overtræde de nævnte vilkår og betingelser eller disse handelsregler. I så tilfælde vil vi informere sælger, og i visse tilfælde, hvor en auktion er i gang som følge af den pågældende auktion, en eller flere medlemmer, der deltager i auktionen, om tilbagetrækningen.

4. Valuta 
Hver handel gennemføres i danske kroner. Feltet.dk kan tilbyde oplysninger om omregning til andre valutaer på grundlag af de seneste oplysninger, som er til rådighed for Feltet.dk. Selv om Feltet.dk på rimelig vis bestræber sig på at sikre, at disse omregninger bliver nøjagtige, vil den faktiske pris for køber i købers egen valuta variere i overensstemmelse med den kurs, der bruges af købers bank, eller af den, der har udstedt købers kreditkort eller kundekort. Feltet.dk påtager sig intet ansvar for afvigelser mellem denne pris og det konverteringsbeløb, der opgives.

5. Gebyrer 
Sælger skal betale et gebyr til Feltet.dk for at oprette en auktion. Gebyret afhænger af den aftale, som Feltet.dk og sælger indgår. Gebyret dækker markedsføring, reklame m.m.

Når en auktion er afsluttet ved afgivelse af et vinderbud eller på anden måde, der medfører betaling, debiterer vi sælger de relevante gebyrer i henhold til den betalingsform, som vi har aftalt med sælger. Vi forbeholder os ret til at opkræve påløbne gebyrer månedsvis eller på et andet fast opkrævningstidspunkt. Betalingsfristen vil være 14 dage efter den afsluttede handel.

Der vil under ingen omstændigheder ske fradrag i eller refusion af gebyrerne til sælger.

Der vil ikke ske fradrag i eller refusion af succesgebyrer, medmindre sælger på rimelig vis kan godtgøre over for os, at (a) salget af den vare eller tjeneste, som var udbudt på auktion, ikke blev gennemført, og at (b) den omstændighed, at salget ikke blev afsluttet, ikke var en følge af manglende omhu eller sælgers manglende opfyldelse af sine forpligtelser.

6. Budtype i forbindelse med auktioner 
Der er to måder, hvorpå man kan deltage som køber i en auktion her på Feltet.dk:

1) Et auktionsbud - dette er den almindelige måde at deltage i en online eller offline auktion, hvor det højeste bud modtaget ved auktionens afslutning vinder.

2) Ved alle auktioner kan medlemmer alternativt foretage et ”Køb Nu!” køb. Prisen fastsættes altid af sælger (vi kalder den "Køb Nu! prisen"). Prisen betyder, at køber kan købe varen til den angivne pris, og dermed er auktionen definitivt afsluttet. Med "Køb Nu!"-funktionen får sælger pengene med det samme fra den kunde, som har foretaget "Køb Nu! buddet".

Et Køb Nu! "bud" er altså i praksis en aftale, hvor køberen accepterer at købe den pågældende udbudte vare/tjeneste til Køb Nu! prisen. Det er ikke et bud, som en anden person kan byde over. I praksis vil auktionen for den pågældende vare/tjeneste blive afsluttet, når der er afgivet et ”Køb Nu” Bud. ”Køb nu” funktionen kræver dog også, at man betaler omgående for varen via et betalingskort.
Se venligst nedenfor for yderligere information om, hvorledes vore auktioner fungerer, og hvordan man kan byde på dem.

7. Auktionsprocedurer 
Auktioner vil almindeligvis fortsætte indtil et fastsat tidspunkt, der ligger flere dage efter auktionens begyndelse, hvis ikke ”Køb nu” funktionen bliver brugt. Hvis ikke ”Køb nu” funktionen bliver brugt på den udbudte vare/tjeneste (jf. nedenfor), så vil det være den, der har afgivet det højeste bud, der vinder. Vore handelsregler fungerer efter princippet prisen først, derefter tidspunktet. For nærmere beskrivelse se nedenfor:

(a) Når en vare/tjeneste købes ved et ”Køb Nu!” køb, afsluttes auktionen for den pågældende vare/tjeneste. Hvis der bliver foretaget et ”Køb Nu!” køb vedrørende samtlige vare/tjenester, vil alle andre bud vedrørende den pågældende auktion bortfalde. Den, der under auktionen indtil da havde afgivet det højeste bud på den pågældende vare eller tjeneste, vil pr. e-mail blive orienteret om, at varen eller tjenesten er blevet solgt til en ”Køb Nu!” køber.

(b) Den person, der afgiver det højeste bud, vinder.

(c) Hvis der er afgivet to enslydende bud, vil det være det første bud, der modtages i Feltet.dks system, der vinder.

(d) Hvis flere forsøger at foretage et ”Køb Nu!” køb af en udbudt vare eller tjeneste, vil det være det første ”Køb Nu!” bud, der modtages i Feltet.dks system, der vinder. Hvis begge har betalt med dankort, så vil kun vindertransaktionen blive gennemført.

To eksempler:

En auktion uden ”Køb Nu” bud 
Forestil dig, at en auktion er fastsat til at slutte kl. 16.00 på en bestemt dato. Hvis det højeste bud på det tidspunkt er 2.500,00 kr., så vil 2.500,00 kr. være det vindende bud. Hvis der er to bud på 2.500,00 kr., så vil det første bud på 2.500,00 kr., der er modtaget i vores system, være det vindende bud.

En auktion (en enkelt vare eller tjeneste) med ”Køb Nu!”
Forestil dig, at en auktion er fastsat til at slutte kl. 22.00 på en bestemt dato, og kl. 14.00 er det højeste bud på 200,00 kr. Kl. 15.00 ønsker en budgiver at byde kr. 250,00, hvilket svarer til den af sælger fastsatte ”Køb Nu” pris. Hvis denne budgiver bekræfter sit ”Køb Nu”! køb, så vil auktionen blive afsluttet øjeblikkeligt (før det fastsatte tidspunkt kl. 22.00), fordi den pågældende vare eller tjeneste vil være blevet solgt til ”Køb Nu” køberen.

8. Generelle handelsregler
Medlemmer bør være opmærksomme på følgende generelle regler.

(a) Hvis der ikke foretages et ”Køb Nu” køb, vil vinderbudet ved en auktion være det højeste bud, som opfylder de øvrige udtrykkelige betingelser for den pågældende handel.

(b) Feltet.dk forbeholder sig ret til, med eller uden forudgående varsel til budgiver/sælger, at fjerne bud, som Feltet.dk finder useriøse, eller som Feltet.dk mener, er et brud på disse handelsregler eller Feltet.dks vilkår og betingelser.

(c) Hvis et bud følges af et højere bud afgivet af en anden budgiver, som af en eller anden grund senere fjernes af Feltet.dk under en auktion, så har sælger ret til at acceptere det lavere bud.

(d) Dog bortfalder alle bud, der ikke er vinderbud, efter afslutningen af den pågældende auktion, eller efter at der er foretaget et ”Køb Nu” køb af den pågældende vare- eller tjeneste.

9. Særlige handelsregler for sælgere 
Som sælger i forbindelse med en auktion på Feltet.dks tjenester er du underlagt visse forpligtelser:

Din auktion skal være præcis og juridisk korrekt.

Du skal være berettiget til at sælge og overdrage de varer eller tjenester til køberen, som du udbyder i auktion.

Du skal acceptere, at auktionen forpligter dig til at sælge de varer eller tjenester, som er udbudt på auktion, hvis et bud overstiger auktionens mindstepris eller modsvarer den af dig fastsatte ”Køb Nu” pris.

Du må ikke gøre forsøg på at sælge forbudte varer, jf. Feltet.dks vilkår og betingelser og listen over forbudte varer.

10. Køberes fortrydelsesret 
Hvis varen eller tjenesteydelsen sælges af en erhvervsdrivende som led i sit erhverv til en forbruger, vil forbrugeren i de fleste tilfælde have ret til at fortryde handlen. Der gælder dog undtagelser til fortrydelsesretten, bl.a. ved køb af transport og indkvartering, hvis det er aftalt, hvilken dag eller inden for hvilken periode tjenesteydelsen skal udføres.

Fortrydelsesretten løber i 14 dage, fra køberen har fået varen i hænde, eller ved tjenesteydelser, i 14 dage fra aftalens indgåelse, hvis sælgeren på papir eller på et varigt medium har oplyst om fortrydelsesret. Hvis sælgeren først giver denne oplysning på papir eller et varigt medium senere, løber fristen først fra modtagelsen heraf. Fortrydelsesretten udløber dog 3 måneder fra aftalens indgåelse ved tjenesteydelser, og 3 måneder fra køberen har fået varen i hænde ved køb af varer.

Alle auktioner vil være inkl. moms, da alle auktioner på siden er lavet i samarbejde med erhvervsdrivende. Sælgere er forpligtet til at oplyse om fortrydelsesretten, hvis aftalen ikke er omfattet af fortrydelsesretten.

Du har ikke fortrydelsesret, hvis sælger enten ikke er erhvervsdrivende eller handler uden for sit erhverv.
 

Særlige regler for managerspil og spil

Generelle regler vedrørende tilmelding, forbehold og øvrige vilkår og rettigheder:

Tilmelding
Tilmeldinger til Feltet.dks Managerspil eller spil på Fanpicks.dk kan foretages online fra de på hjemmesiden nævnte datoer og under hensyntagen til de nævnte tidsfrister. Tilmeldingerne skal foretages som beskrevet på adressen: www.feltet.dk/manager og www.fanpicks.dk

Vi er ikke ansvarlige for informationer eller resultater, som går tabt under tilmeldingsproceduren.

Forbehold
1. Feltet.dk forbeholder sig ret til at afvise hold, hvis holdnavn kan virke anstødeligt eller krænkende. Du vil blive gjort opmærksom på dette, og skal herefter rette holdnavnet. Sker dette ikke vil holdet blive afvist/slettet.

2. Præmierne, som er point eller varer, i spil kan ikke ombyttes til kontanter.

3. I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være JJnet.dk A/S, der fastlægger fortolkningen og afgør spørgsmålet efter eget skøn. Der kan ikke i den anledning eller i øvrigt på grundlag af konkurrencens gennemførelse, manglende udgivelse, ændringer i løbsprogrammet eller andre forhold, gøres erstatningskrav gældende mod JJnet.dk A/S. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer og tilføjelser i reglerne uden varsel.

4. Brugeren er selv ansvarlig for at holde sin adgangskode hemmelig. Brugeren er forpligtet til øjeblikkeligt at orientere os, hvis man opdager uautoriseret adgang til sin konto.

5. JJnet.dk A/S fralægger sig ethvert ansvar over for tab af data og/eller ændringer i brugerens placering i spillet på grund af tekniske fejl i systemet.

6. JJnet.dks A/S rettigheder og forpligtelser
JJnet.dks A/S vil bestræbe sig på at sikre, at internetsiden og dens faciliteter er tilgængelige på alle tidspunkter, og at det leverede indhold på internetsiden er sandt, præcist og fri for fejl. Vi stiller dog ingen garantier herfor, medmindre disse er udtrykkeligt angivet.

Vi har ret til, til enhver tid og uden varsel at afbryde internetsidens serviceydelser eller de serviceydelser, der knytter sig hertil. Vi forbeholder sig desuden ret til at spærre bestemte brugeres konti eller adgangsrettigheder.

Vi forbeholder sig retten til at ændre disse betingelser uden forudgående varsel.

7. Doping
7.1 Bliver en rytter taget for doping under en af konkurrencerne i Feltet.dks managerspil, vil administrationen fratage rytterens point, når rytteren er blevet dømt af sit forbund.

7.2 Har man valgt en rytter, som bliver taget for doping, får man ikke lov til at vælge en ny rytter. Det samme gør sig gældende, hvis man har valgt en rytter, som bliver skadet, eller som pludselig stopper karrieren.

7.3 Når spillet efter sidste konkurrencedag er opgjort, og der er udråbt en vinder, kan der ikke ændres på pointgivningen i spillet. Skulle UCI således efter spillets afslutning vælge at fratage en rytter sine point, vil det ikke få indflydelse på spillet.

8. Betalingsregler
Du kan betale for dit hold online. Prisen for at tilmelde hold er angivet på det enkelte spil. Betalingen vil finde sted, når du har oprettet dit hold, derefter vil du komme til betalingssiden. Det er ikke muligt, at betale på andre måder end med dit elektroniske betalingskort, dvs. du kan ikke indbetale direkte til et kontonr. eller via check til administrationen.

Prisen er et administrationsgebyr pr. hold du opretter, som dækker administrationen af spillet. Der er ingen yderligere omkostninger for at deltage.Gebyret er uden moms. 

Dine betalingsmuligheder, som vi modtager, når du betaler online er: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, China UnionPay, Maestro, Mobilepay Online, Visa Electron, JBC og Paypal. 

Din betaling er ikke modtaget, før du kommer videre til siden, hvor der står, at din betaling er godkendt. Er du i tvivl, så kan du se under "mine spil", om betalingen er modtaget. Du kan rette i dit hold helt frem til spilstart på den pågældende dag. Det er ikke muligt at dele betalingen på flere forskellige kort.

Spiladministration har ret til at afvise alle betalinger, der er afsendt eller modtaget efter spillets start, eller som strider imod spillets regler. Det er brugerens ansvar at gemme kvitteringer og at kontrollere, at betalingerne er gået igennem. Kopi af kvitteringerne kan findes under "mine spil".

Har du problemer med et eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte managerspillet på emailadressen manager@feltet.dk.

Vi frasiger sig et hvert erstatningsansvar og kan ikke gøres ansvarlig, hvis spillet må afbrydes undervejs. Ethvert tvivlsspørgsmål afgøres af administrationen bag spillet, men hvis det drejer sig om rytterudelukkelse og fratagelse af points, så vil vi følge de afgørelser som arrangørerne bag det pågældende løb og UCI træffer. Spillet afsluttes dog den fastsatte dato, og eventuelle afgørelser truffet efter denne dato vil ingen effekt have på resultatet af spillet.

I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene tilkommer det tillige vores administration at fastlægge fortolkningen.

9. Værneting og lovvalg
Disse vilkår reguleres af dansk ret og skal fortolkes i henhold hertil. Alle tvister skal afgøres af danske domstole.

Spørgsmål til managerspil eller spil
Hvis du har spørgsmål som ikke besvares af reglerne kan du kontakte Feltet.dk på følgende e-mail: manager@feltet.dk eller Fanpicks.dk på info@fanpicks.dk.

Angiv hvilket spil dit spørgsmål drejer sig om sammen med dine log-ind informationer (brugernavn og kodeord) samt dit holdnavn.

Du kan til enhver tid ændre dine profiloplysninger (herunder dit brugernavn og dit kodeord) under menupunktet "Min konto" på: www.feltet.dk/manager

 

Kunde- & Privatlivspolitik
Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.


For at du kan indgå aftale med JJnet.dk A/S, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse


Ved deltagelse i spil på enten www.fanpicks.dk eller www.feltet.dk/manager vil du blive påkrævet yderligere dokumentation, da vi skal sikre din alder og nationalitet. 


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen eller tjenesten til dig.


Personoplysningerne registreres hos JJnet.dk A/S og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.


Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.


Direktøren og de ansatte for JJnet.dk A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.


Den dataansvarlige i JJnet.dk A/S er: Anders Engbo Christiansen. 


Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.


Som registreret hos JJnet.dk A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@jjnet.dk.


Cookies
På vores websites anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.


Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på vores websites, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.


Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere JJnet.dk A/S's hjemmesider.


Klagemuligheder
Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk


Denne aftale og alle handler er underlagt dansk ret. Alle handler anses for at være gennemført i Danmark. For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform: ec.europa.eu


Ved klage skal vores email adresse angives: kontakt@jjnet.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.

 

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Ford RideLondon Classique(2.WWT) 24/05-26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Mercan Tour Classic Alpes...(1.1) 29/05

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 30/05-02/06

Heylen Vastgoed Heistse Pijl(1.1) 01/06

Critérium du Dauphiné(2.UWT) 02/06-09/06

Classica Andorra Pirineus(1.1) 02/06

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?