Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: Route Adélie de Vitré

Optakt: Route Adélie de Vitré

29. marts 2024 14:09Foto: A.S.O. / Oman Cycling Association / Thomas Maheux

Mens det meste af cykelverdenen har øjnene rettet mod Belgien, fortsætter Coupe de France-løbsserien fredag med Route Adelié Vitré, hvor mange af de bedste franske ryttere vil slås om vigtige point i deres jagt på den samlede sejr. Det aggressive løb, der afvikles på en kuperet rute, er blevet vundet af både stærke sprintere og puncheurs, og det er igen disse ryttertyper, der ventes at dominere i 2024-udgaven.

Artiklen fortsætter efter videoen.

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

 

Løbets rolle og historie

På denne tid af året handler det næsten udelukkende om brosten og belgiske hellingen, men mens de belgiske ryttere og verdensstjernerne har fokus på Flandern Rundt, er denne tid lige så vigtig for mange af de franske ryttere af helt andre årsager. Løbsserien Coupe de France får måske ikke så meget opmærksomhed uden for hjemlandet, men for de lokale ryttere er det et stort mål at gøre det godt i de løb, der er en del af den prestigiøse kalender.

 

Efter den tidlige start i januar ved GP Marseillaise og derefter en meget travl periode med GP de Denain, Classic Loire Atlantique, Cholet Pays de la Loire og La Roue Touangelle på kun halvanden uge, fortsætter serien i denne uge med først onsdagens Paris-Camembert og nu fredagens Route Adelié Vitré, inden den hektiske serie slutter søndag d. 14. april i Tour du Doubs, hvorefter kalenderen først genoptages i begyndelsen af maj.

 

Læs også
Oversigten over en travl cykellørdag

 

Route Adelié Vitré er et relativt nyt løb, der første gang blev afviklet som Tour l’Armorique i 1996. Siden det nuværende UCI-system blev indført i 2005, har det været et 1.1-løb på kalenderen, og det bliver altid holdt en fredag først i april eller sidst i marts. I 2008 besluttede arrangørerne at trække løbet ud af Coupe de France-serien, men siden 2012 har det haft sin faste plads på den fine kalender.

 

Route Adelié Vitré afvikles altid fredagen før Flandern Rundt, men var tidligere ret isoleret som endagsløb på den franske kalender. I de seneste år har man dog afviklet La Roue Tourangelle om søndagen og dermed haft de to Coupe de France-runder på tre dage, men det ændredes der på i 2022, hvor sidstnævnte blev flyttet til den forudgående søndag. I år afvikler man som noget nyt Paris-Camembert allerede onsdagen inden løbet i Vitré, der altås kan betragtes som i rosinen i pølseenden i en travl periode med hele seks Coupe de France-løb på kun godt to uger.

 

Route Adelié Vtrré er typisk blevet afgjort i reducerede massespurter på den stigende opløbsstrækning eller ved et angreb. Siden 2010 har Cyril Gautier og Fredrik Dversnes taget solosejre, Renaud Dion, Laurent Pichon, Silvan Dillier og Axel Zingle har vundet i spurter i små udbrud, Roberto Ferrari og Alessandro Malaguti har haft succes ved at angribe fra små grupper tæt på mål, og Bryan Coquard, Romain Feillu, Marc Sarreau og Arvid de Kleijn har vundet reducerede massespurter. I 2015 og 2016 kontrollerede Direct Energie løbene benhårdt, og derfor har usædvanligt store felter spurtet om sejren, begge gange med Bryan Coquard som sejrherre.

 

Sidste år havde mange nok også regnet med en spurt, men ganske horrible vejrforhold skabte et meget selektivt løb. Det udnyttede den formstærke Fredrik Dversnes ved at køre alene hjem til en overraskende solosejr, 5 sekunder foran Kevin Vauquelin, der kom for sent i sin jagt, inden Louis Barré fra dagens udbrud akkurat holdt et felt med bare ca. 20 mand bag sig, så han snød Bryan Coquard for den sidste podieplads. Dversnes vender i år tilbage for at forsvare titlen, men da Barré puster ud efter løbet i Catalonien, og Vauquelin har blikket rettet mod Baskerlandet, bliver han den eneste genganger fra det seneste podium.

 

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

 

Ruten

Som mange Coupe de France-løb er Route Adelié Vitré et rundstrækningsløb, der benytter to forskellige rundstrækninger, og her har ruten endda været præcis den samme i mange, mange år. Det er den dog kun delvist i år, da man dropper en enkelt omgang på den store af de to rundstrækninger, hvormed vi får et lidt kortere løb denne gang.

 

I alt skal der tilbagelægges de sædvanlige 174,2 km med start og mål i den bretonske by Vitré, og ruten kan inddeles i to dele. Efter starten i Vitré tilbagelægger rytterne først fem omgange på en 21,1 km lang rundstrækning i området nord for byen, idet de første 2,5 km af første omgang er neutraliseret. Den indeholder tidligt stigningen Cote de la Cheneliere (800 m, 5,3%) efter 3,8 km, mens Cote de Perouse (700 m, 5,3%) kommer bare 3,7 km fra mål, hvor efteropløbsstrækningen er stigende. Der er imidlertid stort set intet fladt i det konstant rullende terræn, men ruten er ikke teknisk kompliceret før i finalen.

 

Den sidste del af løbet består af otte omgange på en mindre 8,9 km lang rundstrækning, der igen inkluderer Cote de la Chesneliere efter 3,8 km. Herfra er terrænet igen småkuperet, indtil rytterne rammer bunden af den 300 m lange opløbsstrækning, der stiger. Det er en teknisk finale, hvor man drejer med 3000 m, 2000 m og 1500 m igen, inden man med 1200 m igen skal igennem en rundkørsel. Med 1000 m igen er der en meget skarp kurve, og derefter venter sving med bare 500 m og 250 m igen, samtidig med at vejen bugter sig ganske meget.

 

Løbet byder på i alt 2233 højdemeter mod 2489 højdemeter på den gamle, lidt længere rute.

 

Læs også
Optakt: 4. etape af Tour de Romandie

 

 

 

 

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

 

Vejret

Bretagne kan ofte byde på dårligt vejr, hvad rytterne i den grad mærkede sidste år, hvor de blev mødt af både regn og vindstyrker på mere end 40 km/t. I år betingelserne ikke helt så slemme, for selvom der vil være en bygerisiko på 25-30% de første par timer, ventes det herefter at være tørt, men lidt sol, men flest skyer. Temperaturen vil være ret konstant på 13 grader, men igen vil det være meget blæsende med en frisk til hårdt vind (25-31 km/t) fra først sydsydvest og siden sydvest. Det giver på den store rundstrækning først medvind, så sidevind og slutteligt sidemodvind. På den lille rundstrækning vil der først være medvind og derefter mod- og sidemodvind op anden del. I den tekniske finale vil der dog være sidemedvind på fra 1500 m-mærket og frem til den røde flamme og igen over de sidste 250 km.

 

Favoritterne

Som nævnt ovenfor har Route Adelié Vitré været vundet af både sprintere og aggressive ryttere, der har kunnet gøre en forskel på den kuperede rute. Rundstrækningerne er bestemt ikke nemme at kontrollere, og der er ikke meget fladt terræn. Løbet er dog ikke specielt vanskeligt, og det er som regel ikke umuligt for et stærkt hold at kontrollere tingene og samle det til en spurt.

 

Inden 2017- og 2018- udgaverne blev de tre foregående løb alle afgjort i reducerede massespurter, og sådan var det igen i 2019 og 2021. Det synes således tydeligt, at sprinterne har haft overtaget, men i både 2022 og 2023 blev de snydt. Meget afhænger på en rute som denne af vejret af vejret, der kan bidrage til at gøre løbet hårdt. Det var helt tydeligt i sidste års episke udgave, der blev meget selektivt. Alligevel var det kun to mand og akkurat også to fra det tidlige udbrud, der forhindrede en spurt blandt 20-25 mand. Faktisk havde vi stort set samme vejr i 2021, hvor v ikkei var ikke voldsomt langt fra at få en reduceret massespurt i et ganske lille felt, men det blev i sidste end 10 mand, der kørte om sejren, fordelt med fire mand forrest og seks mand 7 sekunder efter.

 

I år er vejret ikke helt så slemt. Denne gang bliver det nemlig hovedsageligt tørt, men vinden er igen kraftig - om end ikke så kraftig som sidste år. Jeg mindes ikke, at vi plejer at have sidevindskørsel, men er det åbent nok er der en chance på den store rundstrækning. Det er der dog ikke på den lille rundstrækning, hvor der skiftevis vil være med- og modvind. Her er det godt nyt for de ryttere, der vil undgå en spurt, at der er medvind på stigningen, men derefter er der til gengæld også en ret hård modvind. Det er dog sjældent i den fulde finale, man kører væk. Skal en spurt undgås, skal de bedste køre væk på en af de tidligere omgange.

 

Det andet nøgleelement er feltets sammensætning. Hvem vil spurte? Og hvem vil noget andet? Cofidis kommer med Bryan Coquard og ligner et hold, der vil gå 100% efter en spurt. Det samme vil formentlig Intermarché med Arne Marit, men de har også Vito Braet, hvis han får frihed til at gå med i angrebene. I den anden boldgade finder vi Ag2r, der har et svagt hold, men til gengæld onsdagens vinder, Benoit Cosnefroy, samt Arkea. Total er et hold, der kan det hele, da Sandy Dujardin er en kandidat til alle scenarier - hvad Cosnefroy i øvrigt også er - og derudover kan hold som Euskaltel og Bardiani tænkes at jagte, hvis de misser udbruddet.

 

Læs også
Evenepoel sendte klar indikation til Lefevere: Næste år bliver det anderledes

 

Når jeg kigger feltet igennem, lugter det i år nok lidt af en spurt. Ganske vist vil Cosnefroy nok angribe i ét væk, men der er lidt for mange hold, der har en holdbar sprinter. Vejrforholdene kan tale imod en spurt, men selv under de voldsomme betingelser i både 2022 og 2023 var vi trods alt tæt på at få en spurtafgørelser, ganske vist i ret små felter. Mit bedste bud er derfor endnu en reduceret massespurt, men der er også relativt mange, der kan vinde både i en spurt og i et hårdt løb.

 

Selve finalen er karakteriseret ved de tekniske udfordringer og det stigende opløb. Det betyder, at det er en god finale for ryttere, der excellerer i stigende spurter, som vi så i 2022 med Axel Zingle, men først og fremmest skal man positionere i den ekstremt kringlede afslutning, hvorfor farten ikke nødvendigvis er altafgørende.

 

Det er også den, der får mig til at pege på Jenthe Biermans, der har spurtet fremragende på det sidste, senest med en podieplads i søndags, og han vil elske dette stigende opløb, der minder om det, der gav ham en sejr i Luxembourg sidste år, eller det, der for nylig gav en podieplads i Le Samyn. På flad vej mangler han den sidste fart, men i dette opløb kan han bestemt være med, også fordi han i den kringlede finale har en meget stærk lead-out man i Clement Venturini. Ja, faktisk har Arkea i det hele taget et af de stærkeste hold, og i denne finale kan det blive altafgørende. Min væsentligste bekymring er, om han er helt frisk efter styrtet i Nokere, men hans spurt i søndags viste heldigvis, at han ikke er helt væk. Derfor tror jeg, at han allerede tager sin tredje sejr siden skiftet til Arkea.

 

I teorien kan Biermans også vinde et hårdt løb, men jeg vil tro, at de kører som i søndags, hvor han skulle spurte, og Venturini skulle angribe. Sidstnævnte er et af de bedste bud til et hårdt løb, som han bekræftede i Camembert. Det stigende og tekniske opløb passer ham nemlig ganske perfekt, selvom det var bekymrende, at han blev slået af Cosnefroy i går. Endelig har holdet Ewen Costiou, der bekræftede sin gode form med gårsdagens lange soloridt, men det skal flaske sig, hvis han skal vinde et løb som dette, da det skal ske via taktik.

 

 

Jeg var dog meget tæt på at pege på Sandy Dujardin.  Franskmanden leder stadig efter sit vilde niveau fra efteråret, men han har set bedre ud i de seneste flamske løb. Denne stigende finale burde passe ham som fod i hose, som vi har set med hans to podiepladser i Finistere. Det er klart, at det løb har en meget vanskeligere afslutning, men vi så sidste år i Vendee, hvor opløbet minder om dette, at han endte som nr. 3 bag Arnaud Demare og Paul Penhoët, men foran Bryan Coquard, selvom han egentlig kørte lead-out for Jason Tesson.

 

Vigtigst er det dog, at hans tog med Valentin Ferron, Lorrenzo Manzin og erfarne Julien Simon ser ganske potent ud til denne tekniske finale. Samtidig er Dujardin så god, at han også bør være en af de helt tunge favoritter til et hårdere løb. Da han kan vinde på begge faconer og har et godt tog, tror jeg, at der er en god chance for, at han tager den første af formentlig flere sejre. Til et hårdt løb har holdet også Ferron, der viste stigende form i Camembert, men stadig er et stykke fra sit bedste, mens Simon i Camembert atter viste, at han har set sin bedste tid. Manzin kunne være et alternativ til en spurt, men han har intet vist i år.

 

På papiret er det naturligvis Bryan Coquard, der er den store sprinterstjerne, særligt i et stigende opløb som dette. Det kan heller ikke undre, at han allerede har vundet løbet to gange, og sidste år vandt han da også feltets spurt om 5. pladsen. Vi så desværre senest i Catalonien, at han stadig er langt fra sit bedste, men han viste også nok til, at han formentlig stadig er den bedste afslutter i et opløb som dette. Når jeg alligevel tøver, skyldes det hans ret svage hold. Han har ganske vist Stefano Oldani som lead-out man, men når man i forvejen ved, at Coquard har det svært i positionskampen, kan jeg frygte, at det går galt i den kringlede afslutning - og så slog Dujardin ham jo altså i den stigende spurt i Vendee. Til det hårde løb har holdet kun Oldani, men han viste senest i Camembert, at han er langt fra sit bedste.

 

Så er der Benoit Cosnefroy. Sejren i Camembert bekræfter, at han er tilbage på så hårdt et niveau, at han i dette felt bør være den bedste på de eksplosive stigninger. Undgår vi en spurt, står han derfor meget stærkt, da han tillige er en god afslutter, ikke mindst i denne stigende finale, men det er langt fra sikkert, at han slår folk som Dujardin og Braet, der også kan være med i et hårdt løb. Til gengæld er han så hurtig i et stigende opløb, at han også godt kan vinde en massespurt, hvis han positionerer sig godt. Han kan altså vinde på begge måder, men han lider desværre af et meget, meget svagt hold til positionskampen, hvorfor hans bedste chance utvivlsomt er det hårde løb. Ag2r har et andet bud i Jordan Labrosse, der passer til løbet, men mon ikke de satser 100% på Cosnefroy.

 

Læs også
Trek trækker sig fra sponsorat

 

Intermarché har et interessant hold, fordi de kan vinde i begge scenarier. Til en spurt har de Arne Marit, men jeg er ikke sikker på, at dette stigende opløb passer ham ideelt. Måske er han i en flad spurt feltets hurtigste, men jeg tvivler på, at det gælder her. Til gengæld har han et ret stærkt tog med Tom Paquot, Baptiste Planckaert og ikke mindst Vito Braet, og særligt sidstnævnte kan måske være nok til, at han alligevel kan vinde. Han viste i hvert fald god fart i Catalonien. Problemet er bare, at den positioneringssvage belgier skal sidde rigtigt. Derfor tror jeg også, at holdets bedste chance er et hårdt løb med Braet, der så meget stærk ud i søndags og har klatret godt i år. Sidder han med hjem i en lille gruppe, tror jeg, at han bliver meget svær at slå på stregen. Holdet har også Alexy Faure Prost, men som ren klatrer er han ikke skabt til dette løb.

 

Lottos udviklingshold kommer med en af holdets professionelle, nemlig Lionel Taminiaux. Med den fart, han viste i 2022 og 2023, vil jeg egentlig give ham en ret god chance i dette felt, men i år har han slet ikke vist samme fart. Det stigende opløb burde ellers passe en mand, der har været på podiet i Binche, men det er næppe nok. Hans unge hold er nemlig helt uden erfaring, og det giver ham formentlig for store problemer i positionskampen.

 

Caja Rural kommer med den uhyre formstærke David Gonzalez. Det stigende opløb kunne passe ham, men han har næppe farten til at vinde en massespurt i dette felt, der også vil give ham problemer i positionskampen. Til gengæld var han så vild på sidste etape i Catalonien, at vi efterhånden må give ham en reel chance i et hårdt løb - og i en spurt i en lille gruppe kan han vel vinde. Holdet har endda en anden mand til det hårde løb, nemlig den i år så imponerende Thomas Silva, der senest gjorde det godt i Alentejo, men selvom han kan spurte, får han svært ved at gøre det færdigt.

 

FDJ kommer med en af feltets store stjerner, nemlig David Gaudu, der bruger løbet som opvarmning til Baskerlandet. Selvom han er en god afslutter i en stigende finale, er det dog svært at se ham vinde, når han er oppe mod den hurtigere Cosnefroy, og stigningerne er meget korte. Holdets anden mand til et hårdt løb er den halvhurtige Thibaud Gruel, men vi så i Camembert, at han nok mangler en anelse for meget, som også den unge Brieuc Rolland gør det. Holdets bedste chance er derfor nok en spurt med Marc Sarreau eller Noah Hobbs, der begge kan få chancen. De vil have fordel af at have hinanden i denne kringlede finale, men jeg tvivler på, at de kan vinde et halvhårdt løb som dette.

 

Euskaltel stiller med Jon Aberasturi, der så sent som for et år siden i Baskerlandet var tæt på at vinde en stigende spurt som denne. Han har imidlertid fået en skidt start for Euskaltel og endnu ikke været tæt på noget som helst. Jeg tror egentlig stadig lidt på hans fart, men med et svagt hold bliver den kringlede finale lidt af en udfordring. Holdets anden hurtige mand, Andoni Lopez De Abetxuko imponerede i Camembert, men mangler farten. Til det hårde løb har de formstærke James Fouché eller Xabier Berasategi, men de kører næppe med de bedste.

 

Igen har Novo Nordik en reel chance med Matyas Kopecky. Tjekken er efterhånden så god, at han måske endda kan være med i et hårdt løb, men mon ikke han igen skal satse på en spurt? Her kunne det stigende opløb passe ham, og han er tillige god i positionskampen, men med så svagt et hold er det trods alt svært at se ham være med helt fremme. Han kan håbe, at løbet ikke er for hårdt for Andrea Peron, så han i det mindste har en lead-out man, men formentlig ender han ret alene.

 

Bardiani står ikke ringe i en spurt med Filippo Fiorelli, der burde elske denne stigende spurt og genfandt sin holdbarhed i sæsonstarten. Desværre tyder hans kørsel i Camembert på, at den nylige sygdom desværre har sat ham ret langt tilbage, og derfor er det svært at se ham vinde. Holdets hurtigste er Enrico Zanoncello, der har forbedret både holdbarhed og positioneringsevner, men jeg har svært ved at se ham vinde denne halvhårdt og kringlede spurt. Holdet står også stærkt til det hårde løb med Martin Marcellusi, der både i Camembert og Torino imponerede stort, men selvom han er hurtig, viste onsdagens løb, at han får det svært i en spurt mod Cosnefroy. Hverken Alessandro Tonelli eller Samuele Zoccarato synes i form.

 

Uno-X kommer med den forsvarende mester, Fredrik Dversnes, der ikke er helt uden chance igen. Han bekræftede i onsdags, at han har genfundet den gode form fra sidste år, hvor han også viste, at han er ganske hurtig. Problemet er bare, at han skal til mål uden hurtigere folk, og det kan blive svært i et løb med Cosnefroy, medmindre vi får en taktisk finale. Til en spurt har holdet Erlend Blikra, der begynder at finde noget form, men denne hårde rute med en stigende finale og et kringlet indløb er formentlig ikke den rette, slet ikke fordi hans tog ikke ser prangende ud. Som alternativ til Dversnes har holdet Anders Skaarseth, der viste stigende form i Camembert, men han har stort set ikke kørt løb i år. Endelig har holdet klatreren Simon Dalby og Carl-Frederik Bevort, der imponerede i Koksijde, men de ligner på denne rute hjælpere.

 

Kern Pharma har den genrejste Kiko Galvan, der har gjort det glimrende på det sidste og passer til et halvhårdt sprinterløb. Vi så dog i Camembert, at han næppe kan køre med de bedste i angrebene, og i en spurt mangler han den sidste fart. Som alternativ har de den hurtigere Antonio Soto, men han er udgået af sine sidste mange løb og synes vel i en regulær formkrise.

 

Læs også
Optakt: 7. etape af Presidential Tour of Türkiye

 

Bingoal skal satse 100% på en spurt med Alexander Salby eller Sasha Weemaes , men jeg er bange for, at ruten er lidt for hård for dem begge. Det stigende opløb er næppe heller ideelt, og derudover lider de under et meget svagt hold, der mest består af udviklingsryttere. I et lettere sprinterløb er de begge blandt de hurtigste i dette felt, men løbet er nok ikke helt ideelt. Til det hårde løb har holdet Louka Matthys, der var så tæt på en sejr i Coppi e Bartali, men han får svært ved at gøre det færdigt.

 

Burgos får et svært løb. De har den spændende sprinter George Jackson, der dog kører sit første løb i Europa i år, og sammen med Georgios Bouglas finder han formentlig løbet for hårdt. Derfor ender holdet nok med at spurte med Clement Alleno, der gjorde det fint i Loire Atlantique, Antonio Angulo, Oscar Pelegri eller Angel Fuentes, men de vinder næppe i dette felt.

 

Endelig er der på kontinentalholdene en af favoritterne, nemlig Emmanuel Morin. Han har vel ikke været bedre i lang tid. Hans gode spurt i Loire Atlantique vidner om, at han er skabt til dette stigende opløb, men jeg frygter, at han med et svagt hold kommer til kort i positionskampen, hvor han dog vil have støtte af formsvage Samuel Leroux, der har været skadet, Maxime Jarnet, der stadig leder efter den bedste form, og Jeremy Leveau. Et andet meget godt bud finder vi hos Auber, der i Alexandre Delettre har en af de bedste kandidater til et hårdt løb, men som vi så i Camembert, mangler han måske stadig den sidste fart i forhold til de allerhurtigste. Til en spurt har holdet Jeremy Lecroq, men han synes lige nu helt uden holdbarhed, mens Romain Cardis nok også i dag finder løbet til den hårde side. Nantes har klatreren Clement Braz Afonso, der passer dårligt til løbet, og sprinteren Jon Rye-Johnsen, der bør finde løbet for hårdt. Nice har til et hårdt løb Jean-Louis Le Ny, der dog syneds at have tabt den gode form, og til en spurt primært Paul Hennequin og alternativt Jonathan Couanon.

 

***** Jenthe Biermans

**** Sandy Dujardin, Bryan Coquard

*** Benoit Cosnefroy, Vito Braet, Clement Venturini, Arne Marit, Emmanuel Morin

** Lionel Taminiaux, David Gonzalez, Marc Sarreau, Noah Hobbs, Jon Aberasturi, David Gaudu, Alexandre Delettre, Matyas Kopecky, Filippo Fiorelli, Martin Marcellusi, Enrico Zanoncello, Fredrik Dversnes, Erlend Blikra, Thomas Silva, Kiko Galvan

* Romain Cardis, Ewen Costiou, Alexander Salby, Jeremy Lecroq, George Jackson, Sasha Weemaes, Thibaud Gruel, Jordan Labrosse, Valentin Ferron, Stefano Oldani, Clement Braz Afonso, Clement Alleno, Antonio Angulo, Oscar Pelegri, Angel Fuentes, Andoni Lopez De Abetxuko, Paul Hennequin, Georgios Bouglas, Antonio Soto, Jon Rye-Johnsen, Jonathan Couanon, Alexy Faure Prost, Lorrenzo Manzin, Brieuc Rolland, Anders Skaarseth, James Fouché, Xabier Berasategi, Louka Matthys, Maxime Jarnet, Jean-Louis Le Ny

 

Danskerne

Hos Bingoal må Alexander Salby være en af kaptajnerne, hvorfor han er omtalt ovenfor, og hos Uno-X skal Carl-Frederik Bevort, Marcus Sander Hansen og Simon Dalby formentlig hjælpe Fredrik Dversnes med at forsvare titlen eller hjælpe Erlend Blikra i en eventuel spurt.

 

Tidligere udgaver af løbet

Du kan gense Fredrik Dversnes’ sejr fra 2023, Axel Zingles sejr fra 2022, Arvid de Kleijns sejr fra 2021, Marc Sarreaus sejr fra 2019, Silvan Dilliers sejr fra 2018, Laurent Pichons sejr fra 2017, Bryan Coquards sejre fra 2016 og 2014 samt Romain Feillus sejr fra 2015.

 

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

Jenthe Biermans
Sandy Dujardin, Bryan Coquard
Benoit Cosnefroy, Vito Braet, Clement Venturini, Arne Marit, Emmanuel Morin
Lionel Taminiaux, David Gonzalez, Marc Sarreau, Noah Hobbs, Jon Aberasturi, David Gaudu, Alexandre Delettre, Matyas Kopecky, Filippo Fiorelli, Martin Marcellusi, Enrico Zanoncello, Fredrik Dversnes, Erlend Blikra, Thomas Silva, Kiko Galvan
Romain Cardis, Ewen Costiou, Alexander Salby, Jeremy Lecroq, George Jackson, Sasha Weemaes, Thibaud Gruel, Jordan Labrosse, Valentin Ferron, Stefano Oldani, Clement Braz Afonso, Clement Alleno, Antonio Angulo, Oscar Pelegri, Angel Fuentes, Andoni Lopez De Abetxuko, Paul Hennequin, Georgios Bouglas, Antonio Soto, Jon Rye-Johnsen, Jonathan Couanon, Alexy Faure Prost, Lorrenzo Manzin, Brieuc Rolland, Anders Skaarseth, James Fouché, Xabier Berasategi, Louka Matthys, Maxime Jarnet, Jean-Louis Le Ny
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Route Adélie de Vitré
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?