Seneste nyt fra: Critérium du Dauphiné (Korte nyheder og facts)
To ryttere udgået
De første to ryttere er udgået af Criterium du Dauphine, det er Alex Edmondson (Team dsm-firmenich-PostNL) samt James Whelan...

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Optakter

Optakt: 2. etape af Criterium du Dauphiné

Landevej

Criterium du Dauphiné-analyse: Nye tider på sprinterscenen

Landevej

Optakt: 1. etape af Criterium du Dauphiné

Landevej

Optakt: Criterium du Dauphiné

Landevej

Optakt: Brussels Cycling Classic

Landevej

Optakt: Heistse Pijl

Landevej

Optakt: Mercan’Tour Classic Alpes-Maritimes

Landevej

Optakt: Circuit Franco-Belge

Landevej

Annonce

Seneste resultater
TV-oversigten
Se tv-oversigt

Annonce

Feltet.dk Forum
Hr. og fru Danmarks roliganistiske cykledebattråd
Jeg synes bare at der er, en for mig besynderlig tendens til, at nedgøre alting ... i sidste uge var det Pogacar's sejer i Giroen (ingen modstand osv) og nu MP ... man kan jo ikke bedømme noget ud fra sådan en "hvis og hvis min røv var spids"-logik ... man er vel da nødt så på det der foregår og så forholde sig til det ... eller hur? I næste uger er det vel så (uanset hver der vinder criterium du dauphine) også på en billig baggrund fordi Vingegaard og Pogacar ikke er der, og sådan kan vi jo blive ved ... Trek kørte virkelig godt, og slog dem der var at slå ... det er dog noget ...
Løb og ryttere
211
OL-udtagelser
Der er en ting jeg ikke forstår ved den seneste udtagelse. Bjerg skal køre enkeltstart. Men havde selvsamme Bjerg ikke sørget for at vi havde ret til to ryttere i tt'en. Hvem er så den anden? Det meste oplagte er vel MS, hvis han da ikke er bange for at bruge kræfterne forkert.
Løb og ryttere
77
Kyllingen forudså Vingens styrt!
Den kloge kloger sig igen, eller måske er det bare en dum redaktionel overskrift: https://www.feltet.dk/nyheder/riis_tror_ikke_vingegaard_kan_blive_100_klar_til_touren/ For BR må vel om nogen vide, at der er INGEN cykelryttere, der melder ud på forhånd, at de er 100% klar til tdf...Riis var selv en af dem, der konstant nedtonede sin egen form op til touren, for så derefter i nogle år overpræstere ift. det, som han havde angivet var hans niveau. Det var jo altsammen et første skridt i det psykologiske spil Så der er ikke rigtig nogen pointe med at kritisere Visma for ikke at melde ud om Jonas' præstationsniveau. Nå, men ellers udtaler Riis jo stor tillid til Vingens flyveegenskaber, og det må en ørn vel om nogen vide alt om... Jeg rejser så på ferie senere i dag, så der bliver meget mere stille på feltet :joy:
Løb og ryttere
28
Ud af byen.
Der sker altså sjældent noget med cyklister på Strandvejen (hvor der ikke er cykelsti). når man kører alene er der plads nok. De mange håndværker biler parkeret, er naturligvis krævende at passere. Jeg har kørt der i 30 år.
Materiel og træning
6
Mikkel Bjerg udtaget til OL
Kan man høre landstræneren om fravalget af Vingegaard? Jeg er klar over, at han er på vej tilbage fra sit styrt, men mindes at Vingegaard var interesseret i OL i år og han er vel en der også ville kunne køre både enkeltstart og linjeløb?
Artikler
2

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere