Seneste resultater

Annonce

Annonce

ØVRIGE NOTITSER I CYKELSPORTEN

Omloop het Nieuwsblad sikrer historisk afslutning og WorldTour-status

Landevej

EOLO-Kometa skriver under med kontraktløs italiener

Landevej

Rützou i front for Ladies Cup efter ny sejr

Landevej

Adam Holm sikrer stor DEMIN-føring efter Suri-sejr

Landevej

Belgier vinder prologen i Østrig - Gode danske præstationer

Landevej

Dansker viser flaget flot frem i tysk juniorløb

Landevej

Årets Pinse-konge og dronning er fundet

Landevej

ColoQuick tager sejren i 2. afdeling af Campione Pinse Cup

Landevej

Få flere øvrige notitser i cykelverdenen

Annonce

Annonce

Feltet.dk Forum
DM Linjeløb herrer 2022, Aalborg
> Det er dog sikket logistiske hensyn, der gør, at man har valgt Sønderborg (går ud fra, at man agter at køre til Frankrig i stedet for at flyve fra Billund). Nej der flyves fra Sønderborg - og jo Sønderborg har en lufthavn.
Løb og ryttere
33
La Marmotte ruten
I uge 31 kan der være allervarmest. Bedre at udsætte det en måned måske. Tynde mennesker kan normalt døje mest varme. Hvordan har du det med det ? Jeg har kørt Stelvio/Gavia/Mortirolo i september. Vi fik en hviledag p.gr.a. snefald ned til 2000 m.o.h. Men næste dag var sneen næsten væk. Arrangørerne lægger jo Marmotten på en dato hvor de synes, at vejret er bedst. Men i 2010 var der som nævnt hedebølge. Får vi ikke mere og mere af det ? Når nu du så kører løbet solo, så vil jeg sige, at i løbet er der et stort fællesskab, som bærer een igennem. Jeg har kørt Marmotten 2 gange. Bronze og sølv. 2. gang havde jeg stilet efter guld, men det glippede p.gr.a. træthed fra en udasende optur på cykel fra Nice, og manglende tid til restitution. En hviledag mere ville have været godt.
Løb og ryttere
20
Hvilke cykelbriller racer
Mit svar er, dem der passer dig bedst. Jeg synes ikke linsen gør en særligt stor forskel på´landevej (modsat MTB, hvor der er mærkbare forskel). Jeg har selv en Oakley Jawbreaker, da deres Prizm Trail linse er suveræn i skoven (og brillen sidder godt på mig). Har så en lidt mørkere linse (også en af deres Prizm linser) jeg kan skifte med til landevejen, men synes ikke det visuelt gør den store forskel ift. de billige solbriller jeg havde tidligere (som så var ubrugelige i skoven og ikke sad så godt).
Materiel og træning
7
Cykelfri
Jeg kører som oftes 5 X ugentligt, og jeg har bare brug for mine hviledage ... så når de kommer (som oftest mandag og fredag) så er der bare "no regrets" ... lige meget hvordan vejret er:grin: ps (og off-topic) Denne uge må jeg tage fredagen i brug, da TDF-feltet okkupere min normale træningsrute på lørdag, og skal nu også selv lige ud og se dem trille forbi:relaxed:
Materiel og træning
3
Folk der kører 40 uden at de ser ud til at anstrenge sig?
Jeg ved ikke om det er helt så godt. På mig lander “bioprene” især på maven. Opdriften fra shortsene er på benene, og giver nok et bedre løft. Men tog da 100 m i badebukser uden neopren, efter 2,5 km med våddragt i dag, og det var ikke helt skidt.
Materiel og træning
23
Nyt hjul eller ny fælg?
Ja, det er bare at flytte skiven over på det nye hjul, men du skal nok være opmærksom på om den er blevet skæv sammen med det gamle hjul. Det er lettest at se/høre når hjulet er monteret. Hvis den går på nogle steder, kan den rettes lidt ud med en papegøjetang Der medfølger på adapter til både QR og 15x100, så du kan bruge det på en cykel med andre specs, hvis det skulle blive nødvendigt på et tidspunkt.
Materiel og træning
13
Corona, hvad så ?
Men så er spørgsmålet, er det en “ting” med den virus vi har nu, eller gælder det også andre sygdomme, som de andre corona-vira, der var kendte i forvejen og giver alm forkølelse (Alpha-virus, hvor sars-cov2 er beta virus). Der er selvfølglig de to der giver SARS og MERS, dem behøver man vist ikke bekymre sig om hvorvidt man kan gennemføre er cykelløb med. Det er generelt en dårlig ide at lave højintenst arbejde, når man er syg. Bekymringen er nok heller ikke så meget den enkelte rytter, hvis personen er frisk til at fortsætte, der plejer trods alt at være etaper undervejs, hvor der sker ingenting, men smitten til andre. Lige i Danmark, hvor vi snart fejrer 5 mdr uden restriktioner af nogen slags, ligger corona nok mindre i bevidstheden end mange andre steder. Det er svært at se ind i fremtiden, men man kan da håbe, at det fortsætter som det er nu
Løb og ryttere
4
Hjælp til valg af cykel
tjek. Samme konklusion er jeg kommet til. Ikke et stort issue. Jeg kommer ofte op på +65 km/t ned ad bakke, og kunne godt bruge et højere gear for at køre lidt hurtigere. Det betyder nok ikke så meget for gennemsnittet på mine ture, men når det nu er en mulighed. På min tri har jeg skiftet klinger til 38 og 54 af samme årsag
Materiel og træning
27

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

SÆT DIT TOUR-MANAGERHOLD - PRÆMIER FOR 95.000 KR

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere