Annonce

Seneste resultater

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Videoer

Mathieu Van der Poel fascinerer Radio Tour med sin overlegenhed: Han er et kommercielt guldæg

Se afslutningen på herrernes GP Sven Nys

Se afslutningen på kvindernes GP Sven Nys

Thomas Bay er vild med Paris-Nice: Der starter etapeløbssæsonen for alvor

Mielke fremhæver Frankrigs kærlighed til Pinot

Bay om cykelløbs betydning: Det er med til at samle en nation

Se afslutningen på herrernes Exact Cross i Loenhout

Se afslutningen på kvindernes Exact Cross i Loenhout

Få flere videoer fra cykelverdenen.

Annonce

Seneste resultater
TV-oversigten
Se tv-oversigt

Annonce

Feltet.dk Forum
Cykelsko
Har ret brede føder og knyster så svært at finde sko der passer. Jeg kan kun anbefale s-works torch wide. Er mega glade for dem, de sidder og føles fantastisk på mine fødder. De er dyre men for mig virker de bare.
Materiel og træning
3
Skjelmose og Lidl-Trek kigger frem mod Paris-Nice
Det ligner jo til forveksling et sprinterhold LIDL-TREK har send til Paris-Nice, men måske han kan få lidt støtte på flad vej og måske Mads P og Bernard, når det går lidt opad.
Artikler
2
Ud med Wahoo kicr pulsmåler
Som jeg forstår det, så er det en blanding af hudfarve, behåring og hvordan blodårerne løber under huden, som afgør om håndledsmålingen virker godt. Jeg har relativt spinkle håndled (man er vel cykelrytter), så skal stramme uret ubehageligt meget før det sidder helt tæt til. Jeg har med årene bare vænnet mig til pulsbæltet - især når jeg cykler tænker jeg overhovedet ikke over det. Hvis jeg løb mere ville jeg nok overveje en optisk måler på overarmen, da pulsbæltet godt kan glide lidt ned når jeg løber (og løbeture er meget kortere så batteritiden ikke betyder lige så meget).
Materiel og træning
13
Cancellara analyserer: Visma kan ødelægge sig selv
Fabian burde bruge lidt tid på at læse bogen der omhandler deres rejse til den gule trøje i Paris. Så ville han få lidt information om hvordan de gør tingene, og hvad rytterne skal indrette sig under for at være på holdet.
Artikler
2
Kæde hakker voldsomt
> Muligvis gør de det også for at tjene flere penge - hvem ved Sikkert :-) Måske også i erkendelse af at folk generelt kører på den samme kæde for længe? Hos min lokale cykel-pusher kan jeg sagtens få skiftet kæde uden at skifte kassette - hvis kassetten ellers er i en tilstand hvor det giver mening, De er også meget gode til at forudsige hvilke sliddele der trænger til udskiftning ved næste besøg (f.eks. "ved næste kædeskift vil klingen være så slidt at den skal skiftes ud").
Materiel og træning
8
Hr. og fru Danmarks roliganistiske cykledebattråd
Ja indtil videre er det i hvert fald kun to danskere, som er stemplet ind på dominanskontoret. Det er jo ikke fordi, der er noget i vejen med Skjelmoses præstationer, men hvis ikke de var påvirket af højdetræningslejrturen, så er der nok nogle forventninger, der skal skrues lidt på. For eksempel Mads P.'s tanker om en fremtidig Tour-sejr...
Løb og ryttere
12
Nemmeste cykelcomputer
> Jeg ved ikke hvor lette Garmin er at betjene. Connect IQ har også en Ridewithgps app, så det fungerer identisk med Wahoo.
Materiel og træning
6
Froome køre løb tour du Rwanda
Lige Froome klarer sig nok økonomisk med sin nuværende kontrakt, men derfor kunne han godt blive trukket til UAE alligvel
Løb og ryttere
9
Post Danmark 2024 drømmerute
Småbakkerne syd for Holbæk kommer som en rundstrækning længere ude på ruten. Regner ikke med de får nogen betydning. Den etape er en lækkerbisken for sprinterne. Christian X's Vej i Haderslev er på papiret en "sprinter bakke" men Cecilie Uttrup fik jo et hul i Tour of Scandinavia så man ved aldrig. Der er nok kun tale om få sekunder hvis der kommer huller i feltet.
Løb og ryttere
36
Hvad er Cycling Career.dk?
Vueltan er snart slut og dermed også sæson 47! (lige med lidt klassikere og VM efter vueltaen!) Det vil sige at man kan være med fra start af næste sæson, og både nyde godt af hele U23 kalenderen, uagtet om man starter som 21,22 eller 23 årig, imens man også kan være med i sin egen planlæging af sæsonen! Så det er bare med at få sig oprettet! https://cyclingcareer.dk/viewpage.php?page_id=1
Andet
8

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere