Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Cort og Norman sat til vægs i ny Amdi-sejr på Zwift

Cort og Norman sat til vægs i ny Amdi-sejr på Zwift

25. marts 2020 19:35Foto: Martin Bjerg

Nicklas Amdi Pedersen besejrede på ny samtlige konkurrenter, herunder adskillige professionelle, da 6. afdeling af Feltet.dk Race Series i går aftes løb af stablen. Den tidligere kontinentalrytter er nu yderst tæt på den samlede triumf i løbsserien, som konkluderes på tirsdag med 7. og sidste afdeling. Næste uges løb kan du naturligvis se her på Feltet.dk og på vores Facebook-side fra klokken 20.00.

Den tidligere BHS-Almeborg Bornholm-rytter Nicklas Amdi Pedersen tog et stort skridt mod den samlede sejr i Feltet.dk Race Series, da danskeren ved gårsdagens 6. afdeling snuppede sin anden sejr i træk.

 

Pedersen vandt en reduceret massespurt i suveræn stil. Den professionelle Uno-X-rytter Syver Wærsted var best of the rest, mens Troels Abildskov sikrede DBR en tredjeplads for næsen af BHS-rytteren Frederik Irgens.

 

Abildskov og Irgens bliver dog forfremmet til anden- og tredjepladsen i de officielle resultater, da Wærsted ikke bar en pulsmåler.

 

Løbet havde deltagelse af store navne som Magnus Cort og Lasse Norman, men de blev begge fanget bag en splittelse tidligt i løbet og kom ikke til at spille en rolle i afslutningen.

Farten i front gjorde det nemlig stort set umuligt at komme tilbage. Faktisk var frontgruppens gennemsnitlige omgangstid hurtigere end Zwifts ProAm-løb samme aften, trods det faktum at ProAm-løbet blot var 17 kilometer sammenlignet med 6. afdelings distance på 34 kilometer.

 

Pedersen blev afdelingens suveræne topscorer med 57 point. Abildskov, Brage Bergeng og Martin Mortensen scorede henholdsvis 42, 42 og 41 point.

 

Resultaterne betyder, at Pedersens samlede forspring er oppe på 70 point, og derfor skal meget gå galt, hvis ikke han på tirsdag skal kåres som vinder af Feltet.dk Race Series.


Feltet.dk Race Series rundes af på tirsdag med 7. og sidste afdeling fra klokken 20.15 (tilmeld dig her), og du kan selvfølgelig se afslutningen her på Feltet.dk eller på vores Facebook-side. Vi livestreamer fra klokken 20.00.

 

Løbsreferat

143 ryttere, herunder adskillige professionelle ryttere, var til start, da 6. afdeling af Feltet.dk Race Series blev afviklet i går aftes på Zwift.

 

Ruten bød på 34 kilometer med syv omgange af en relativ flad rundstrækning omkring Watopias vulkan. Ved afslutningen af hver omgang var der spurtpoint til de første fem ryttere over stregen.

 

Tempoet var højt fra start, men alligevel formåede størstedelen af de startende at følge feltet på de indledende kilometer.

 

Farten forhindrede imidlertid enhver form for angreb, og derfor var det et samlet felt, som skulle køre om de første indlagte point efter den første fulde omgang af rundstrækningen.

 

De sidste 800 meter til målstregen var let stigende, og derfor var rytterne yderst varsomme med at åbne spurten for tidligt.

 

Det gav Emil Toudal (Poauto) muligheden for at åbne et lille hul til konkurrenterne med en voldsom acceleration. Desværre for danskeren reagerede Brage Bergeng (Vikings) hurtigt derefter og snuppede de første fem point.

 

Spurten strakte feltet ud, men alle kom tilbage indenfor den første kilometer af anden omgang, hvis spurt også blev afgjort af et samlet felt.

 

Denne dominerede Poauto med tre mand 300 meter fra stregen, og igen var det Toudal, som lancerede først. Bornholm-rytteren måtte dog atter se sig overspurtet - denne gang af Troels Abildskov (DBR), som vandt foran klassementsetteren Nicklas Pedersen (Poauto).

 

Profferne distanceres

Spurten strakte feltet ud i langt højere grad end ved første omgang, og feltet knækkede da også på de efterfølgende kilometer.

 

Omkring 70 mand kom fri, og i anden gruppe sad blandt andre Magnus Cort og Lasse Norman Hansen. Feltet havde ingen planer om at lade de distancerede ryttere komme tilbage, og farten forblev derfor høj på tredje omgang.

 

Martin Mortensen (DBR) og Bergeng sloges om pointene, og det blev nordmanden, som snuppede sin anden spurtsejr foran Mortensen, mens Pedersen med en tredjeplads øgede sin samlede føring.

 

Fjerde omgang bød ikke på de store begivenheder, og således var det ingen overraskelse, at Pedersen igen tog gode point ved omgangens afslutning.

 

Den tidligere kontinentalrytter blev toer i spurten efter Simon Nielsen (Fusion ECT), der for første gang i løbet viste sine gode spurtevner. Mortensen blev treer.

 

Feltets store styrke var tydelig. Trods det hæsblæsende tempo var kun enkelte ryttere i problemer efter spurten, og frontgruppen var endnu på over 60 mand.

 

Poautos angreb

I bunden af målbakken for tredjesidste gang kom løbets første reelle angreb så - og det var et særdeles spektakulært et af slagsen. 

 

Team Poauto lancerede nemlig her et holdangreb med Kristian Sobota, Toudal, Marcus Sander Hansen, Mads Rahbek, Jesper Andreassen, Frederik Irgens og Jeppe Hanssing i spidsen af feltet.

 

Ikke desto mindre blev den gule hær overrumplet, da Bergeng kom flyvende bagfra og endnu en gang snød Pedersen for spurtsejren. Uno-X-rytteren Jonas Abrahamsen og den danske Zwift-mester Aleksej Calmann besatte de næste pladser.

 

Poautos forcering gav altså ikke fuld gevinst i spurten, men deres voldsomme temposkift havde forårsaget store splittelser bagerst i frontgruppen. 

 

En lang hale af ryttere brugte derfor de indledende kilometer af den næstsidste omgang på at jagte de forreste, og da omgangen nærmede sig sin afslutning, var kun 50 ryttere tilbage i kampen om sejren.

 

Mange ryttere virkede her til at spare sig til den afgørende spurt. Mortensen og Pedersen spurtede imidlertid igen, og denne gang lykkedes det for førstnævnte at tage de fem point.

 

Sidste omgang

Dermed resterede blot én flad omgang på lige over fire kilometer, og efter spurten gik tempoet en anelse ud af feltet.

 

Det drog Anthon Charmig fordel af, og ColoQuick-rytteren slog et hul til feltet. Den 22-årige dansker kørte omkring 500 watt, men alligevel var hans forspring blot en håndfuld sekunder, da han ramte målbakken for sidste gang.

 

Her lukkede Abrahamsen, Rahbek, Anders Skaarseth (Uno-X) og Fredrik Steen tidligt op for gassen, og med 500 meter igen var Charmig hentet.

 

Forceringen havde strakt feltet ud, men Pedersen var atter perfekt placeret, og med en spurt på langt over 1000 watt trak danskeren fra og sejrede efter en dominerende præstation.

 

Du kan se eller gense hele løbet på Feltet.dk´s Facebook-side.


Samtlige resultater fra 6. afdeling af Feltet.dk Race Series kan ses her.

De samlede stillinger af Feltet.dk Race Series finder du lige her.

 

Resultater af 6. afdeling af Feltet.dk Race Series (A-klassen)

1.

Nicklas Pedersen

 40.37 

2.

Troels Abildskov

   St.

3.

Frederik Irgens

 

4.

Nick Proulx

 

5.

Fredrik Steen

 

6.

Zaki Yama

 

7.

Brage Bergeng

 

8.

Aleksej Calmann

 

9.

Martin Mortensen

 

10. 

Jonas Iversby Hvideberg            

 

11.

Jesper Andreasen

 

12.

Martin Wenhov

 

13.

Jeppe Falk

 

14.

Jacob Hindsgaul

 

15.

Johan Gren

 

Syver Wærsted (2.) og Anders Skaarseth (10.) mangler begge fra denne liste grundet manglende pulsbælte under løbet.

 

1.

Nicklas Pedersen                       

  189 p 

2.

Johan Wigforss

  119

3.

Haavard Gjeldnes

  117

4.

Brage Bergeng

  111

5.

Troels Abildskov

  110

6.

Martin Mortensen

  109

7.

Simon Nielsen

   94

8.

Morten Vaeng

   86

9.

Vegard Hedalen

   80

10. 

Martin Hammer Larsen

   74

11.

Jeppe Falk

   72

11.

Kristoffer Kjul

   72

13.

Kristian Nøhr

   71

14.

Anders Moustgaard

   62

15.

Morten Holt

   61

 

1.

Team Poauto

   483 p 

2.

Vikings

   377

3.

DanishBikeRiders

   358

4.

Team SZ

   342

5.

Fusion ECT

   244

6.

Fusion Development

   215

7.

Kalas eSport Racing Team

   199

8.

Randers E-cyclingclub of 1910  

    83

9.

Beer Development

    72

10. 

Kirchmair e-Cycling

    59

DEL
INFO
E-cykling
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Gent-Wevelgem In Flanders...(1.WWT) 29/03

Volta Ciclista a Catalunya(2.UWT) 23/03-29/03

Gent-Wevelgem(1.UWT) 29/03

Cholet - Pays De Loire(1.1) 29/03

Classic Loire Atlantique(1.1) 28/03

Settimana Internazionale ...(2.1) 25/03-29/03

Gent-Wevelgem(1.NCUP) 29/03

Gent-Wevelgem In Flanders...(1.WWT) 29/03

Gent-Wevelgem(1.UWT) 29/03

Cholet - Pays De Loire(1.1) 29/03

Gent-Wevelgem(1.NCUP) 29/03

Dwars door Vlaanderen(1.UWT) 01/04

Giro di Sicilia(2.1) 01/04-04/04

Tour of Thailand(2.1) 01/04-06/04

Route Adélie de Vitré(1.1) 03/04

Volta Limburg Classic(1.1) 04/04

Ronde van Vlaanderen(1.WWT) 05/04

Ronde van Vlaanderen(1.UWT) 05/04

La Roue Tourangelle(1.1) 05/04

Itzulia Basque Country(2.UWT) 06/04-11/04

Circuit Cycliste Sarthe -...(2.1) 07/04-10/04

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team INEOS

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

NY RACERCYKEL? SØG, FILTRER, SAMMENLIGN OG FIND FORHANDLER