Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
De danske mesterskaber 2007 Holdløb

De danske mesterskaber 2007 Holdløb

27. juni 2007 18:480

De danske mesterskaber på landevej 2007 blev i dag indledt i Roskilde i silende regn:
- Team Vision Bike tilfredse med bronze
- Team GLS tabte på starten
- Tilfredse Designa ryttere
- Trine Schmidt: Ved at blæse til månen
- Team Designa Køkken danske mestre
- Team Festina Vejle vandt junior-holdløb
- Maria Petersen trodsede regn, vind og biler
- Trine Schmidt dansk mester i enkeltstart
- Maria Petersen årets første Danmarks mester

Artiklen fortsætter efter videoen.
Team Vision Bike tilfredse med bronze
Selv om både guld og sølv havde glimtet forude i løbets første halvdel, så var der stor tilfredshed med bronzemedaljen i Team VB - LP lejren. ”Det er ingen skam at tabe til et bedre hold, og Designa var urørlige og GLS viste at de var bedste på de sidste teknisk svære 10 km ind til Roskilde,” skriver holdet i en pressemeddelelse.

Det hårde vejr gjorde til tider løbet lidt for spændende men heldigvis skete der ikke nogle styrt. ”Pladehjulet var ikke så slemt, som vi havde frygtet i den hårde vind, det var mere det 4-egers (carbon) forhjul, som slog nogle ordentlige slag en gang imellem. Af og til måtte jeg ud af enkeltstartbøjlen for at kunne styre cyklen så det var bestemt ikke nogen fornøjelse at køre i det vejr. Ikke desto mindre så er vi meget glade for vores bronzemedalje selv om et trin opad podiet absolut havde været muligt i går,” siger Thomas Bendixen, som sammen med Jacob Kollerup og Michael Johansen stolt kunne modtage medaljerne på podiet.

Fredag står den på enkeltstart og her bliver det spændende at se om Jacob Kollerup og Thomas Japp kan leve op til forventningerne. Ruten ligger godt til Kollerup hvilket han har vist ved flere lejligheder og ikke mindst til holdløbet. Også Japp kender ruten godt og skal bestemt ikke afskrives. Målet er uden tvivl kampen om bedste amatør hvilket absolut også er inden for rækkevidde, men ingen tvivl om at det bliver ekstremt hårdt.


Team GLS tabte på starten
Årets DM i Roskilde blev i dag skudt i gang i silende regnvejr med holdløb. Sportsdirektør Tom Breschel havde inden løbet udtalt, at sidste års sølvmedalje mindst skulle forsvares, og da de 71,3 kilometer var overstået, var det netop sølvmedaljerne, som de unge GLS ryttere fik hængt over hovedet slået med 1.39 min. af Team Designa Køkken.

”Vi kom ikke så hurtigt afsted i dag, så vi tabte rigtig meget tid i løbets indledende fase. Det blev heller ikke bedre af, at vi allerede efter små 20 kilometer måtte sige farvel til Morten Reckweg, som ikke havde benene til at følge med Jan Almblad og Kristoffer G. Nielsen i dag. På det tidspunkt var vi helt nede på en tredjeplads, da Team Vision Bike også var foran os. Efterhånden fik de to ryttere dog mere fart i benene, og de sidste små 25 kilometer kørte de stærkest af alle holdene, og indhentede blandt andet næsten et halv minut på Team Designa Køkken,” udtalte Tom Breschel efter løbet.

Tom Breschel ser nu frem til fredagens enkeltstart, hvor Jacob Moe efter en længere pause får comeback.


Tilfredse Designa ryttere
Michael Tronborg, Jens Erik Madsen var begge yderst tilfredse efter at de i dag vandt DM i holdløb. Tredje manden René Jørgensen var glad på holdets vegne, men ville gerne selv have givet mere til guldet.

”Lige nu er jeg skuffet, jeg ville gerne have hjulpet holdet en del mere, men det gik simpelthen for stærkt. Både Tronborg og Madsen kørte fremragende, og mine ben kunne bare ikke køre så stærkt rundt,” udtalte René Jørgensen efter løbet til Feltet.dk. Jørgensen ser nu frem til søndagens linieløb, hvor han er en af de ryttere, som kan slå til helt fremme i klassementet.

Mens René Jørgensen ikke kunne få benene hurtigt rundt, viste både Tronborg og Jens-Erik deres klasse på enkeltstartscyklen.

”Det blæste, regnede og gik op og ned hele dagen. Det var noget, som passede både Jens-Erik og jeg rigtig godt. Det er vejr, vi har kørt stærkt i hele sæsonen, og som er vores force. Vi lagde super hurtigt ud, selvom det egentlig ikke var en del af taktikken og holdt den bare kørende helt til mål,” udtalte en meget glad Michael Tronborg til Feltet.dk og fortsatte med roser til Jens-Erik. ”Han kørte som en motor i dag. Der var ingen tvivl om, at han udgjorde en stor del af forskellen i dag.”

Jens-Erik Madsen, som allerede i søndags viste storform med en sejr i Post Cuppen i Randers, var også selv tilfreds med sin indsats. ”Det var en perfekt rute, og det gik bare super godt. Og ja, jeg følte mig rigtig godt kørende,” udtalte Jens-Erik efter løbet på sin sædvanlige rolige facon.


Trine Schmidt: Ved at blæse til månen
Trine Schmidt vandt i dag sit første danske mesterskab som senior, da der blev kørt landevejs DM i Roskilde. Vejrguderne viste sig ikke fra deres bedste side, hvor det blæste og regnede.

”Det var meget blæsende! Det var helt sindssygt vejr, det stod ned i stænger, og så var jeg ved at flyve til månen, men rigtigt dejligt at vinde,” griner Trine Schmidt til Feltet.dk.

Trine Schmidt er netop blevet student i mandags, og derfor er hun naturligvis i den 7. himmel i øjeblikket.

”Jeg blev færdig i mandags - rigtig lettende at have overstået skole. Selvom det er gået meget fint med at træne og gå i skole, men nu er det cykling på fuldtid,” fortæller en meget glad Trine Schmidt og tilføjer: ”Et dansk mesterskab betyder altid meget, det har været et mål for mig i et år, så jeg er rigtig glad lige nu.”

Trine Schmidt rejser i næste uge til Italien, hvor hun skal køre kvindernes Giro d’Italia, som køres fra den 6. til den 14. juli. Herefter venter Europa mesterskaberne, hvor Trine Schmidt også håber på et godt resultat.


Team Designa Køkken danske mestre
Team Designa Køkken vandt i dag de danske mesterskaber i holdløb ved Jens-Erik Madsen, Michael Tronborg og René Jørgensen.

Det danske kontinentalmandskab, med base i Silkeborg, var hele 1.39 min bedre end Team GLS, som stillede til start med Kristoffer Gudmund Nielsen, Jan Almblad og Morten Birck Reckweg på den 71,3 km. lange rute.

Bronze gik til Team Vision-Bikes - Løgstør Parkhotel. Thomas Bendixen, Jacob Kollerup og Michael Bjørn Johansen var 2.15 min dårligere end holdet fra Team Designa Køkken.


Resultat

1 Team Designa Køkken 01:31:39
Jens-Erik Madsen 01:31:39
Michael Tronborg 01:31:39
René Jørgensen -

2 Team GLS 01:33:18
Kristoffer Gudmund Nielsen 01:33:18
Jan Almblad 01:33:18
Morten Birck Reckweg -

3 Team Vision Bikes - Løgstør Parkhotel 01:33:54
Thomas Bendixen 01:33:54
Jacob Kollerup 01:33:54
Michael Bjørn Johansen -

4 Herning CK - Elite 01:35:42
Kalle K. Corneliussen 01:35:42
Flemming Rasmussen 01:35:42
Simon Andreasen 01:36:57

5 Team Python Pro Næstved 01:37:50
Christian Ranneries 01:37:49
Michael Ellermann Jæger 01:37:50
Rasmus Trøjborg Krogh 01:44:31

6 CK Aarhus 01:38:05
Daniel Vestergård Andersen 01:38:05
Martin Wang Hjørngaard 01:38:05
Lars Ejaas -

Farsø CK Ikke til start
Max Sloth Nielsen
Dean Pagh Iversen
Stig S. Dam
Morten Knudsen
Søren B. Petersen

Team Odense Energi Ikke til start
Lars Ulrich
Daniel Kreutzfeldt
Martin Frost Lollesgaard
Anders Gade Fialla

CK Fix Udgik
Philip Nicholas Nielsen
Anders Poul Hansen


Team Festina Vejle vandt junior-holdløb
Team Festina Vejle levede op til favoritværdigheden og vandt i dag holdtidskørslen for juniorer ved DM i Roskilde. Rasmus Guldhammer,
Christopher Juul-Jensen og Ricky Jørgensen var 1.31 min. bedre end Herning CK med Martin Stenger Føhns og Jimmi Sørensen på den 49,7 km. lange rute.

Bronze gik også til Herning CK, hvor Max Elmholt, Lenni Andersen og Thomas Kousgaard var 2.46 min. efter Team Festina Vejle i mål.


Resultat
1 Team Festina Vejle 01:05:46
Rasmus Guldhammer 01:05:46
Christopher Juul-Jensen 01:05:46
Ricky Jørgensen 01:05:54

2 Herning CK 01:07:17
Martin Stenger Føhns 01:07:17
Jimmi Sørensen 01:07:17

3 Herning CK 01:08:12
Max Elmholt 01:08:11
Lenni Andersen 01:08:12
Thomas Kousgaard -

4 Roskilde CR
Samuel Rytter Ravn 01:09:03
Mark Sehested Pedersen 01:09:03
Pelle Niklas Christensen Clapp 01:12:17

5 Glud & Marstrand Hobro-Horsens
Frederik Just Jernov 01:09:19
Mathias Frostholm Kristensen 01:09:20
Nicki Rasmussen 01:30:26

6 Team DCR Junior 01:09:56
Patrick Ruben Henriksen 01:09:56
Lars F. E. Jensen 01:09:56
Simon Olsen -

7 Roskilde CR 01:10:50
Mikkel Schiøler 01:10:50
Mads Meyer 01:10:50
Morten Dyrkilde Kristiansen 01:27:43

8 Amager CR 01:13:49
Jimmy Kim Larsen 01:13:49
Benjamin Philip Bækbøl Hansson 01:13:49
Kuno Leerhøy 01:33:41

9 Ordrup CC 01:15:15
Adrian Kaltoft Udesen 01:15:14
Jon Timotej 01:15:15
Anders Bo Christensen 01:29:43

Maria Petersen trodsede regn, vind og biler
De danske mesterskaber blev i dag indledt under helt ekstreme forhold med silende regn og masser af vind. Udfordringer der satte sit præg på dame juniorernes enkeltstart, hvor det hårde vejrlig også gjorde afviklingen af mesterskaberne noget besværlige. Der var dog ingen tvivl om sejren, som gik til Maria Grandt Petersen fra Esbjerg CK.

"Jeg er rigtig glad. Det er en fed fornemmelse," sagde Maria Brandt Petersen til Feltet.dk efter sejren.

"Der var masser af regn og vind, og det var med til at gøre det ekstremt hårdt. Derudover var jeg første starter, så der var rimelig meget kaos på ruten, med biler og den slags. Allerede ved det første kryds var der problemer. Det var lidt min egen skyld fordi jeg fik taget svinget lidt dårligt, men også fordi der var en masse biler, så der gik jeg lidt panik, hvilket betød at jeg måtte op på cykelstien. Senere var der også problemer med biler, så der var i det hele taget ikke helt styr på tingene."

Maria Grandt Petersen var da også efterfølgende meget usikker på sin præstation, men slog alligevel holdkammeraten Karina Hegelund, der vandt sølv med et minut.

"Jeg synes ikke selv, at jeg havde gjort det så godt ude på ruten som jeg havde håbet på. Jeg har været herovre i en uge, hvor jeg har ligget og trænet på enkeltstartsruten. Trænet alle svingene og gentaget dem igen, for at være så klar som overhovedet muligt til enkeltstarten. Men det har slet ikke været under de samme forhold som i dag. Jeg syntes selv, at det kiksede for mig et par gange, men alligevel var jeg suveræn foran de andre. Måske er det også fordi jeg er lidt selvkritisk, for min træner, der sad i bilen, han syntes i hvert fald ikke, at det gik så galt som jeg selv syntes," reflekterer Maria Grandt Petersen.

Egentlig er Maria Grandt Petersen kun ungdomspige og kan derfor ikke repræsentere Danmark ved de kommende verdensmesterskaber for juniorer.
"Vi er så lidt piger i Danmark at man har valgt at splitte ungdomsklassen op, så man kører tre år i ældste pige og tre år i junior-dame, så man egentlig kommer et år før i junior-dame end man gør de fleste andre steder," fortæller Maria Grandt Petersen, der har store ambitioner for fremtiden.

"Jeg har ambitioner om at komme til at køre de helt store mesterskaber og det er da også lidt en drøm at komme til at køre som professionel."

Trine Smidt dansk mester
Trine Smidt vandt i dag det danske mesterskab i enkeltstart hos damerne. Team Flexpoint rytteren vandt med næsten to minutter til Dorte Lohse Rasmussen (Menikini Selle Italia).

På tredjepladsen kom Cykling Odenses Annette Dam Fialla.

Resultat af damernes enkeltstart
1. Trine Schmidt - Team Flexpoint 39.49 min
2. Dorte Lohse Rasmussen - Menikini Selle Italia 41.48 min
3. Annette Dam Fialla - Cykling Odense 42.02 min

Læs også
Cancellara analyserer: Visma kan ødelægge sig selv
DEL
INFO
DM - Juniorer
Nyheder
DM - Kvinder
Nyheder Profil Resultater
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Strade Bianche(1.WWT) 02/03

Strade Bianche(1.UWT) 02/03

GP Criquielion(1.1) 02/03

Paris-Nice(2.UWT) 03/03-10/03

Grote prijs Jean - Pierre...(1.1) 03/03

Tirreno-Adriatico(2.UWT) 04/03-10/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger