Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 11. april 2006

Feltet.dk kort - 11. april 2006

11. april 2006 10:540
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Lance Armstrong: Løber for velgørenhed
- Time-rekorden: Laszlo Bodrogi er gået i træning
- George Hincapie: Operation og længere pause
- T-Mobile: Jan Ullrich ovre sine knæproblemer
- Afstemning: Hvor mange medaljer vinder Danmark ved Bane VM?
- Quick Step: Skriver kontrakt med Seeldrayers
- Team CSC: Drømmehold til Ardenner klassikere
- Team Designa Køkken: Travl Påske i Frankrig
- McQuaid: Det var en svær beslutning
- Auktion: Højste bud 5.000 kroner
- Jakob Bering: Podieplads i MTB
- Team CSC: O´Grady tilbage på cyklen
- Frank Vandenbroucke: Blod-analyse gav intet resultat
- José Rujano Guillen: Måske alligevel med i Giroen
- Amstel Gold Race: Kroon meldes i lovende form
- Bjarne Riis: Basso klar til nye sejre

De korte nyheder opdaters løbende


Lance Armstrong: Løber for velgørenhed
Den syvdobbelte Tourvinder og nu pensionerede cykelrytter, Lance Armstrong, deltog sidste weekend i et velgørenhedsløb over fem kilometer i hjembyen Austin.

Armstrong, der på et tidligere tidspunkt har udtrykt muligheden for en deltagelse i et maratonløb, løb de fem kilometer i tiden 18:20 minutter, og det rakte til en ottendeplads.


Time-rekorden: Laszlo Bodrogi er gået i træning
Ungarske Laszlo Bodrogi, som kører for det franske Crédit Agricole hold har intentioner om at forsøge at slå time-rekorden mod slutningen af landevejssæsonen vil fra på torsdag og to dage frem teste sin position på cyklen og sit materiel i en vindtunnel. Det meddeler holdet i en pressemeddelelse. Den 20. april skal han så træne på den bane i Bordeaux, hvor rekordforsøget skal finde sted.

Den nuværende time-rekord lyder på 49,700 kilometer, og indehaves af tjekkiske Ondrej Sosenka, der kørte sin tid hjem den 19. juli sidste år i Moskva.


George Hincapie: Operation og længere pause
Som følge af sit styrt i søndagens Paris-Roubaix har George Hincapie måtte indkassere et alvorligt tilbageslag i sine forberedelser mod Tour de France. Et tre centimeter langt brud på skulderbladet har krævet et operativt indgrev, og han må nu holde en længere pause.

"Vi kan endnu ikke sige noget definitivt om, hvor længe han skal holde pause. Det er en alvorlig skade," erklærer team manager Johan Bruyneel.

Ifølge Eurosport har Discovery Channels materielsponsor, Trek, haft Hincapies cykel inde til en gennemgribende undersøgelse. Det er angiveligt et tidligere, ikke så alvorligt styrt efter bare 25 km, der har givet de første skader på frempinden og senere forårsaget at denne knækkede.


T-Mobile: Jan Ullrich ovre sine knæproblemer
Jan Ullrich skulle nu være ovre de knæproblemer, der var årsagen til den udskudte sæsonstart, for mens stort set alle hans konkurrenter allerede har kørt flere løb, så har han selv sæsonpremieren til gode.

Han har trænet hjemme i Schweiz siden sidste torsdag under supervision af holdlægen og en fysioterapeut og rejser nu til Toscana for at forberede sig til sæsonens første løb, Tour de Romandie. Knæet giver ham ikke længere smerter, så nu skal han rustes til sit første løb.

Team manager Olaf Ludwig betegner ganske vist de schweiziske løb som "ikke ligefrem en let sæsondebut”, men pointerer, at der på grund af problemerne med knæet ikke har været alternative muligheder.

Med sig til Toscana har han ved siden af Rudy Pevenage også fysioterapeuten Birgit Krohme, og med den øgede træningsmængde er Ludwig sikker på, at Ullrich vil være klar til strabadserne i Schweiz i slutningen af måneden.

Afstemning: Hvor mange medaljer vinder Danmark ved Bane VM?
Feltet.dk har lavet en ny afstemning om, hvor mange medaljer Danmark vinder ved Bane VM. Som man kan læse i nyheden på forsiden, er både DCU direktør Jesper Worre og landstræneren Heiko Salzwedel optimistiske.

Afstemning


Quick Step: Skriver kontrakt med Seeldrayers
Quick Step-Innergetic har skrevet en to-årig kontrakt med den 19-årige belgiske rytter Kevin Seeldrayers, gældende fra starten af næste sæson. Seeldrayers er i år tilknyttet Beveren 2000.


Team CSC: Drømmehold til Ardenner klassikere
Team CSC har i dag sat navne på de otte ryttere, som skal køre Fleche Wallonne og Liege-Bastogne-Liege, og det er simpelthen et rent drømmehold, som skal repræsentere de rød/hvide trøjer i Ardenner klassikerne.

Ifølge team-csc.com er de otte ryttere: Ivan Basso, Karsten Kroon, Peter Luttenberger, Carlos Sastre, Fränk Schleck, Nicki Sørensen, Christian Vande Velde og Jens Voigt.

På nær Vande Velde, har alle disse ryttere på det seneste vist, at formen er rigtig god, så det er sikkert, at holdet vil være helt med fremme i de to løb.

Team CSC har desuden bestemt, at Vande Velde er sidste rytter som også skal køre Amstel Gold Race på søndag.

Team Designa Køkken: Travl Påske i Frankrig
Efter en måned på de belgiske og franske veje slog Team Designa Køkken et slag forbi Danmark i sidste weekend og med succes, idet Michael Reihs vandt DS-løbet i Hobro foran holdkammeraten Daniel Holm Foder. Nu går turen så igen sydpå, idet såvel elite-holdet som U23-holdet skal køre løb i Frankrig i Påsken.

Rhône-Alpes Isère Tour
Eliteholdet stiller til start i det traditionsrige "Rhône-Alpes Isère Tour", som er et 4-dages UCI 2.2. løb.

Holdet stiller til start med følgende ryttere: Allan Bo Andresen, Michael Reihs, René Jørgensen, Daniel Holm Foder og Michael Larsen.

Holdets kaptajn Allan Bo Andresen er ved at komme sig over sin forkølelse og har efterhånden kørt de løbskilometer der skal til. Stigningerne i "Rhône-Alpes" er dog ikke kaptajnens livret.

Michael Reihs har siden sæsonstart været i rigtig god form og der er intet, der tyder på at formen er for nedadgående - tværtimod, hvilket vi senest så i Hobro i søndags. Derudover er "Rhône-Alpes" rigtigt Reihs-terræn!

René Jørgensen er kommet sig helt over sin skade i foden og må forventes at være et af holdets stærkeste kort i et terræn som "Rhöne-Alpes".

Daniel Holm Foder er tilsyneladende også ved at finde formen, hvilket 2. pladsen i Hobro vidner om, ligesom terrænet i "Rhône-Alpes" ikke er helt skævt for Foder.

Michael Larsen har været ude i længere tid p.g.a. problemer med sin astma, men gennemførte løbet i Hobro i søndags. Terrænet i Frankrig passer normalt Michael Larsen godt, så med lidt godt vejr i Frankrig, er han snart på vej tilbage til toppen.

Etaperne fordeler sig således:

13.04.2006 1. etape 141,4 km fra La Verpilliere til Charvieu-Chavagneux
14.04.2006 2. etape 155,8 km fra Charvieu-Chavagneux til St Quentin Ville Nouvelle
15.04.2006 3. etape 183,5 km fra St Maurice LExil til St Maurice LExil
16.04.2006 4. etape 170,5 km fra St Quentin Fallavier Ville Nouvelle til La Verpilliere

La Côte de Picarde (U23)
Løbet køres den imorgen og er 2. afdeling af U23 World Cuppen, hvor holdet har Chris Anker Sørensen placeret på en samlet 6. plads. Desværre er Chris Anker ikke i stand til at forsvare eller avancere i World Cuppen, idet det brækkede håndled og det brækkede kraveben fra "Le Triptyque des monts et Chateaux" holder ham ude fra konkurrencer indtil midten af maj 2006.

Holdet stiller til start med følgende ryttere i 2. afd. af U23 World Cuppen: Jakob Fuglsang, Andreas Frisch, Christian Alex Hansen, Kasper Thustrup, Thomas Vedel Kvist og Morten Gottlieb.


McQuaid: Det var en svær beslutning
UCIs præsident, Pat McQuaid, er enig i at det var en ærgerlig beslutning for de tre ryttere, at de i weekendens Paris-Roubaix blev diskvalificeret, men han mener ikke kommissærerne kunne have ageret anderledes.

”Jeg er enig i, at det var en svær beslutning, men regler er regler. Rytterne viste det, og jeg er sikker på, at det ikke er første gang, de har været i den situation,” udtaler McQuaid til Cyclingnews.com.

McQuaid mener også, det er vigtigt at sende et signal til alle de unge ryttere, som ser det på TV, at det ikke er okay at køre igennem jernbaneoverskæringer, hvor bommene er nede.

Johan Bruyneel udtalte i går, at han mener der skulle være ens regler for alle. Dette udtalte han med udgangspunkt i at Boonen, Ballan og Flecha, ikke var blevet diskvalificeret, selvom de tre ryttere kørte over jernbaneoverskæringen, mens bommene var nede og det røde lys blinkede.

”Toget havde passeret på det tidspunkt, hvilket var forskellen for den første gruppe. Hvis det havde været et højhastigheds tog, og en af de tre forfølgere havde kørt over, hvad kunne der så ikke have været sket.”

Med disse kommentarer i mente, se det ikke ud til at hverken Davitamon-Lotto eller Discovery Channel får noget ud af deres protester.


Auktion: Højste bud 5.000 kroner
Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Jakob Bering: Podieplads i MTB
Jakob Bering, Randers Cykleklub af 1910 fik en fornem start på den internationale junior MTB scene 2006, da han i det første Bundesligaløb i Offenburg besatte tredjepladsen efter den henholdsvis den hollandske juniormester og den belgiske juniormester.

Løbet blev afviklet på en krævende rute i Scwarzwald med lange opkørsler og utrolig stejle nedkørsler. Det var lige noget der passe Jakob og han var med fremme fra start i det over 100 mand store juniorfelt.

Næste afdeling i MTB Bundesligaen er den 23. april i Münsingen


Team CSC: O´Grady tilbage på cyklen
Efter en lang tids pause, grundet sit styrt i Tirreno-Adriatico, hvor det kun er blevet til træning på home-traineren, er Stuart O´Grady endelig tilbage på landevejen.

”Jeg er tilbage på landevejen med vinden i ansigtet og hvor føles det bare dejligt. Jeg er kommet til Belgien, for at være sammen med mit hold og få behandling af holdet,” udtaler O´Grady til sin hjemmeside stuartogrady.com.

O´Grady har været ude og køre nogle træningsture med nogle af CSC rytterne, og det er gået okay. Så er det bare at håbe, at O´Grady er klar til at køre de danske endagsløb, inden han stiller til start i Volta a Catalunya.


Frank Vandenbroucke: Blod-analyse gav intet resultat
Frank Vandenbroucke har siden Flandern Rundt, hvor han måtte udgå, ikke følt sig på toppen. Det fik Unibet.com holdet til at foretage en analyse af den belgiske rytters blod, for at se om det kunne give en forklaring, men desværre uden resultat.

Holdet der har 15 ryttere ude med enten sygdom eller skader risikere således at stille til start med en mand mindre i søndagens Amstel Gold Race, hvis Frank Vandenbroucke ikke når at melde sig klar.

José Rujano Guillen: Måske alligevel med i Giroen
Efter en længere strid om penge og mål for forårssæsonen ser det nu ud til, at sidste års helt store sensation i Giro d´Italia nu igen er klar for sit italienske Selle Italia mandskab.

Holdets sportsdirektør Marco Bellini fortæller således til Tuttobici Web, at den colombianske rytter skulle stille til start i Giro d'Oro, Giro del Trentino, GP di Larciano og Giro di Toscana. Derved skulle der også være mulighed for, at Rujano, der sidste år sluttede som nummer tre i Giro d´Italia, alligevel kommer til start i Italiens største etapeløb.


Amstel Gold Race: Kroon meldes i lovende form
Den danske team-ejer Bjarne Riis er godt klar over, at det bliver svært at leve op til søndagens flotte sejr i Paris-Roubaix, men tror alligevel på et topresultat til hollandske nyindkøb Karsten Kroon.

”Jeg har på det seneste studeret Karsten Kroons forberedelser meget nøje, og de meldinger, jeg kan aflæse på computeren, tegner meget lovende. Der er ingen tvivl om, at han er trimmet til på søndag, og desuden er han ekstra motiveret af at skulle optræde på hjemmebane,” fortæller Riis til Politiken.

Desuden meldes Frank Schleck ved fuld vigør efter styrtet i sidste uges Vuelta Cyclistica de la Pais Vasco. Så Riis er sikker på holdet kan tilføje løbet lidt ravage.


Bjarne Riis: Basso klar til nye sejre
Ivan Basso er i øjeblikket så stærk, at det simpelthen ikke giver mening at lade andre træne med ham. Derfor træner den italienske kaptajn på Team CSC i øjeblikket alene i tæt følgeskab af team-ejer Bjarne Riis i Toscana. Selvom årets højdepunkter er Giro d´Italia og Tour de France, så spår Riis allerede topresultater i næste uges Fleche Wallone og Liege-Bastogne-Liege

”For her er jeg sikker på, at Ivan vil være i stand til at kæmpe med om sejren. Jeg er ikke det mindste bekymret for, at han er for tidligt i form med henblik på Giro d'Italia og Tour de France. Han er simpelthen bare generelt nået op på et niveau, hvor han er meget svær at hamle op med,” lyder den lovende udmelding til Politiken.
Læs også
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?