Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 15. marts 2006

Feltet.dk kort - 15. marts 2006

15. marts 2006 00:200
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Robbie McEwen: Med brækket ribben
- Milano-Sanremo: T-Mobile klar uden favoritter
- Statistik: Danske UCI-point opdateret
- Nokere-Koerse: Sejr til Roesems
- Jens-Erik Madsen: Det største løb i min karriere
- 1. Etape: Allan Bo Andresen på besøg
- Patxi Vila: Psykolog-hjælp gav sejr
- Dwars door Vlaanderen: Ikke tre, men fire topsprintere
- Davitamon-Lotto: Horner klar til Tour´en
- Danilo Hondo: Regner med afgørelse i denne måned
- Ivan Basso: Ser nærmere på Giro-etapeafslutninger
- Niedersachsen-Rundfahrt: Fire Pro Tour hold til start
- Milano-Sanremo: Simoni til start

De korte opdateres løbende...


Robbie McEwen: Med brækket ribben
Det viser sig nu, at den autralske sprinter Robbie McEwen ikke gik helt fri i styrtet i 3-daagse van West-Vlaanderen, hvor danske Matti Breschel endte op med en brækket ryg.

McEwen har således i dag fået konstateret et fraktur på det femte ribben i højre side, da han gennemgik en røntgenundersøgelse og en CT-skanning på hospitalet i AZ Geraardsbergen. Han har dog alligevel valgt at melde sig klar til lørdagens Milano-Sanremo.


Milano-Sanremo: T-Mobile klar uden favoritter
For første gang i mange år stiller det tyske T-Mobile hold til start, i klassikeren Milano-Sanremo, uden at have en egentlig favorit. Det er nemlig første gang, holdet ikke har den firedobbelte vinder Erik Zabel i startopstillingen og derfor mener sportsdirektør Mario Kummer ikke holdet har en rytter, hvis det hele som ventet slutter i en stor massespurt. ”Uden en Petacchi, Freire eller Boonen på vores hold, har vi ikke den firepower, som der skal til.” Kummer er dog tilfreds, med det hold der er udtaget, ”Vi har et kompakt hold og totalt set har vi flere muligheder.”

T-Mobile stiller dog til start med otte ryttere i god løbsform. Lorenzo Bernucci, Andreas Klier, Sergey Ivanov, Stephan Schreck og Steffen Wesemann har netop afsluttet Tirreno-Adriatico, mens Marcus Burghardt, Linus Gerdemann og Patrik Sinkewitz brugte Paris-Nice til at pudse formen af.

Når man ikke har en sprinter til at afgøre løbet, så må man angribe det på en anden måde. Ifølge sportsdirektør Valerio Piva, skal holdet hele tiden sørge for at være med i de angreb, som der vil komme. Især på de to stigninger Cipressa og Poggio, skal holdet være aggressivt.


Statistik: Danske UCI-point opdateret
Feltet.dks statusliste over UCI point indkørt af Team CSC og øvrige danske ryttere er nu blevet opdateret. Denne gang efter ProTour løbet Tirreno - Adriatico.

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".


Nokere-Koerse: Sejr til Roesems
Bert Roesems (Davitamon-Lotto) vandt i dag det belgiske endagsløb Nokere-Koerse da han kom alene til mål. Toer blev Quick Step-Innergetic rytteren Wouter Weylandt, mens Jeremy Hunt (Unibet.com) blev treer.

Resultat
1 Bert Roesems (Bel) Davitamon-Lotto
2 Wouter Weylandt (Bel) Quickstep-Innergetic 0.27
3 Jeremy Hunt (SBr) Unibet.com
4 Markus Eichler (Tys) Team Regiostrom-Senges
5 Wouter Mol (Hol) Fondas - P3 Transfer
6 David Boucher (Fra) Unibet.com
7 Frederik Willems (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
8 Geert Steurs (Bel) Pictoflex Bikeland Hyundai
9 Mathieu Claude (Fra) Bouygues Telecom
10 Anthony Ravard (Fra) Bouygues Telecom


Jens-Erik Madsen: Det største løb i min karriere
Egentlig bruger Jens-Erik Madsen Dwars door Vlaaderen som forberedelse frem mod VM på bane, men han kan alligevel ikke lade være med glæde sig lidt over at være med i den belgiske semi-klassiker.

”Jeg tror, det er det største løb, jeg har deltaget i. Jeg har også kørt CSC Classic, men dette er større. Der er flere gode hold og større tv-dækning,” siger han til Randers Amts Avis

Og den spurtstærke rytter kan da heller lade være med at drømme lidt. ”Det kunne være spændende, hvis feltet er samlet, når vi når til mål, for så vil jeg ikke holde igen.”


1. Etape: Allan Bo Andresen på besøg
Når årets tredje udgave af cykelmagasinet 1. Etape går i luften torsdag klokken 19.00, skal vi vidt omkring på landevejene - både blandt de professionelle og motionisterne.

I sæsonens første udgave af 1. Etape besøgte vi de halvgale motionsryttere fra Team Styrkeprøven.dk, der skal køre 540 kilometer på et døgn i et det norske cykelløb Den Store Styrkeprøve. Denne gang kommer flere af holdets ryttere på besøg i studiet, hvor Brian Holm vil give gode råd til blandt andet træning, indstilling af cykler og disponering af kræfterne - noget, der selvfølgelig er relevant for alle motionister.

Blandt de professionelle køres der på livet løs på de europæiske landsveje. Vi ser tilbage på de to store Pro Tour-løb Tirreno-Adriatico og Paris-Nice og analyserer begivenhederne.

Optakt bliver der selvfølgelig også: Milano-San Remo står for døren, og det løb ser vi selvfølgelig frem til. Hvem er favoritter, og hvad skal der til at for at vinde på de italienske veje? Brian Holm vurderer feltet og løbet. Samtidig kigger vi frem til Dwars Door Vlaanderen - et løb, der kan følges på Viasat Sport 1 og som blandt andre har deltagelse af danske Team Designa Køkken. Derfor har vi inviteret en af holdets ryttere i studiet, nemlig Allan Bo Andresen, der skal prøve lykken på de belgiske landeveje.

Hvis du har spørgsmål til Peter Piil og Brian Holm eller gæsterne - eller måske ris, ros eller forslag til programmet, kan du maile på etape@viasat.dk


Patxi Vila: Psykolog-hjælp gav sejr
Hvorfor der skulle gå over fem år før Francisco Javier Vila Errandonea hentede sin første professionelle sejr, da han forleden vandt 3. etape af Paris-Nice, skyldes ifølge den spanske rytter noget, der ligner en psykisk blokade.

Vila har således konsulteret en psykolog forud for denne sæson og det gav altså pote. ”Jeg var blokeret,” siger han til El Dario Vasco. ” Det var ikke sådan at jeg var bange for at vinde, men næsten. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle konfrontere det, og det hjalp han mig med.”


Dwars door Vlaanderen: Ikke tre, men fire topsprintere
Der kan blive trængsel ved mållinien den 22. marts i Dwars door Vlaanderen, fortæller Het Laatste Nieuws. I alt kommer 25 mandskaber til start, og når de når frem til målbyen Waregem bliver der slagsmål om sejren. Både Tom Boonen, Alessandro Petacchi, Robbie McEwen og Thor Hushovd, der skal erstatte Jan Kirsipuu, er klar til start.

Danske Team Designa Køkken er også til start i løbet og det kan godt se ud til at de får deres sag for, hvis det ender op i en massespurt.


Davitamon-Lotto: Horner klar til Tour´en
Amerikanske Christopher Horner skiftede forud for denne sæson til belgiske Davitamon-Lotto og er allerede nu sikret en plads blandt de ni der stiller til start i dette års Tour de France.

”Jeg er på listen,” jubler han til Velonews.com. ”Med mindre at jeg bliver skadet eller bliver syg, skal jeg med.”

I det store franske etapeløb er han tiltænkt en hjælperolle for både holdets klassementshåb Cadel Evans og holdets sprinter Robbie McEwen, men det har den amerikanske rytter det fint med.

”Det er planen, at jeg er 100% i Tour´en,” siger han. “Jeg har allerede kørt det. Jeg ved, hvordan det er.”


Danilo Hondo: Regner med afgørelse i denne måned
Danilo Hondos advokat, Michael, regner med at der kommer en afgørelse fra den øverste schweiziske deltstatsdomstol inden udgangen af marts måned. Retten behandler en anke fra den tyske rytter med den schweiziske licens for den to-årige karantænedom, han fik for overtrædelse af dopingregulativet.

Den internationale sportsdomstol, CAS, i Lausanne afsagde sin dom den 10. januar, hvor man stadfæstede den to-årige karantæne, som tidligere var idømt af det schweiziske forbund, idet man dog skærpede dommen for så vidt gjaldt det schweiziske forbunds afgørelse om, at det ene år blev gjort betinget. Karantænen udløber dermed først efter fulde to år, hvilket betyder den 31. marts 2007. Det er denne dom, man nu forsøger at få omstødt, således at Hondo ville kunne køre igen i april måned i år.

”Vi er fremkommet med vores afsluttende argumenter. Men jeg kan ikke sige noget om Hondos chancer,” erklærer Lehner overfor de tyske medier. Det er endnu heller ikke sket, at en schweizisk delstatsdomstol har omgjort en CAS-afgørelse, så udsigterne er ikke de bedste for den tidligere Team Gerolsteiner-rytter, der i øjeblikket holder formen ved lige på Mallorca.


Ivan Basso: Ser nærmere på Giro-etapeafslutninger
Alt er her i foråret skemalagt for Ivan Basso, der forud for Giro d´Italia og Tour de France skal have set alle etapeafslutningerne på alle væsentlige etaper i de store etapeløb. Fokus er naturligvis først og fremmest på etaperne i Giro d´Italia, og derfor udnytter Ivan Basso dagene imellem Tirreno-Adriatico og Criterium International bl.a. til at se nærmere på etapeafslutningen på 7. etape der går til Saltano.

I sidste uge gennemkørte Basso sammen med team-ejer Bjarne Riis afslutningen af 8. etape til Passo Lanciano, straks efter at rytterne var nået i mål på 3. etape af Tirreno-Adriatico. Allerede i januar gennemkørte Basso enkeltstartsruten omkring Pontedera og han skulle efter sigende allerede have besigtiget flere af de største bjerge i dette års Giro i november sidste år.


Niedersachsen-Rundfahrt: Fire Pro Tour hold til start
Godt en måned før start, er alle pladser til Niedersachsen-Rundfahrt fordelt. I alt 14 hold med sammenlagt 112 ryttere starter den 19. april på det fem etaper lange løb. Heriblandt er der fire Pro Tour hold, som jo ellers ikke har pligt til at køre løbet. Team Gerolsteiner og Team Milram og Team T-Mobile er på sin vis selvskrevet, da de jo er tyske hold, men også hollandske Rabobank har meldt sin ankomst. Der er dog endnu ikke sat navne på rytterne fra de fire hold, men løbdirektør Otto Pätzhold forventer, at nogle af stjernerne vil være til start.

Holdene Til Niedersachsen-Rundfahrt:
Team Gerolsteiner, Team T-Mobile, Team Milram, Rabobank, Team Sparkasse Bochum (erstatter Unibet, som har meldt afbud), Team Wiesenhof-Akud, Naturino, Skil-Shimano, Intel-Action, Team Lamonta, Regiostrom-Senges, Thüringer-Energie, Team Heinz von Heiden og et nationalhold bestående af det tyske banelandshold under ledelseaf banelandstræner Bernd Dittert.


Milano-Sanremo: Simoni til start
Den tidligere Giro d´Italia vinder Gilberto Simoni stiller til start i endagsløbet Milano-San Remo. Desuden stiller Saunier Duval-Prodir-holdet med deres nye og meget talentfulde rytter Riccardo Ricco, som kan blive spændende at følge i klassikeren.

Holdet stiller også til start med Rubens Bertogliati, Guido Trentin, Francisco Ventoso, Ángel Gómez Litu og Manuele Mori. Sidstnævnte rytter er dog ikke helt sikker deltager, da han har døjet med maveproblemer og udgik bl.a. i etapeløbet Tirreno-Adriatico.

Holdet har ladt den sidste plads stå åben, hvor valget står imellem Pagliarini, Pinotti eller Zaugg.
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Tour de France(2.UWT) 29/06-21/07

Tour of Austria(2.1) 02/07-07/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger