Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 16. februar 2006

Feltet.dk kort - 16. februar 2006

16. februar 2006 01:500
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Girlpower: Nye billeder fra 3-dagesløbet
- Martin Mortensen: Allerede nede på VM vægt
- Volta ao Algarve: Eisel - En sejr i smerte
- Carlos Garcia Quasada: Nervøs til det sidste
- Jakob Bering: Den nye Michael Rasmussen?
- Ruta del Sol: Petacchi stoppet af barrieren
- Farsø CK: henter endnu en rytter i Randers
- Ruta del Sol: Boonen - Dette er en stor sejr
- Alejandro Valverde: Til Classic Haribo?
- Volta ao Algarve: Eisel tilbage i stor stil
- Ruta del Sol: Boonen - Petacchi 1-2
- UCI: Afviser forslag fra de tre store Tours
- Quick Step: Skideballe til Pozatto
- Davitamon-Lotto: Van Bon ser frem til forårssæsonen
- Phonak: Klar til belgiske semiklassikere
- VC Valenciana: Fik sponsor i 11. time
- Cykelcross: Joachim Parbo slutter sæsonen i Belgien
- Phonak: I vindtunnelen for første gang
- Bäckstedt: Kunne kun træne 20 minutter
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 9.700 kroner

De korte nyheder opdateres løbende...


Girlpower: Nye billeder fra 3-dagesløbet
Maria Bornak kørte 3-dagesløbet i Ballerup Super Arena sammen med Mette Fischer. Parret blev nummer 9 to omgange efter.

Se billeder fra stævnet på www.feltet.dk/girlpower.dk


Martin Mortensen: Allerede nede på VM vægt
Den danske U23-mester i enkeltstart Martin Mortensen er kommet godt i gang med sæsonforberedelserne. Faktisk så godt at han allerede er nede på den vægt, som han havde til VM enkeltstart i efteråret 2005.

Læs mere hele Martin Mortensens dagbogsopdatering og se nye billeder af ham på http://www.feltet.dk/mortensen/


Volta ao Algarve: Eisel - En sejr i smerte
”Lige nu har jeg smerte i hele kroppen,” sådan udtalte Bernhard Eise til sin hjemmesidel, efter i dag at have sejret på anden etape af Volta ao Algarve. Årsagen til smerten, skyldes naturligvis styrtet 300 meter fra mål på gårsdagens etape.

Derfor stillede Eisel i dag op, godt tapet ind. Faktisk så godt tapet ind, at han undervejs mistede følelsen i venstre hånd. Alligevel lykkedes det ham til sidst at vinde og ifølge ham selv, var han ganske suveræn. ”For mig at se, er det sindssygt at vinde, især efter det styrt i går. Mine konkurrenter havde ikke en chance imod mig i dag. Jeg vandt næsten med en hel cykellængde

Selv med masser af smerter ser Eisel nu frem til morgendagens etape.


Carlos Garcia Quasada: Nervøs til det sidste
Unibet-rytteren Carlos Garcia Quasada har virket ganske suveræn under det netop overståede andalusiske etapeløb, Ruta del Sol. Første etape åbnede han og broderen i en dobbelt triumf, hvor Adolfo fik sejren.

Der gik dog ikke lang tid før Carlos kunne overtage førertrøjen, ikke mindst fordi han har vist overraskende gode sprinterevner og er et par gange kun blevet overgået af de absolutte topsprintere som Alessandro Petacchi, Tom Boonen og Graeme Brown. Alligevel indrømmer Quasada, der er sluttet som nummer fem samlet i Vuelta a Espana de seneste to år, at han har været rimelig nervøs igennem løbet.

”Denne sejr har ikke været simpel,” siger Garcia Quasada, der selv er fra Andalusien, til MARCA. ”Fra første dag med udbruddet, der efterlod løbet til (en kamp imellem, red.) syv ryttere, har der været nerver og presset været konstant, da selv den mindste uopmærksomhed kunne koste sejren.”

Carlos Garcia Quasada havde forud for denne sæson skrevet kontrakt med Michele Ferrettis nye mandskab, men måtte i sidste øjeblik i stedet skrive kontrakt med det noget mindre Unibet-mandskab, da den garvede italienske sportsdirektør alligevel ikke havde nogen ny storsponsor.

Det belgiske mandskab har dog fået en flot start på sæsonen og kan altså nu tilføje endnu en sejr til listen, hvilket ikke mindst er vigtigt med henblik på wildcards til de store Pro Tour-løb.


Jakob Bering: Den nye Michael Rasmussen?
Den talentfulde 17-årige juniorrytter Jakob Bering kører i næste sæson for eliteteamet Team Rivette. Her har mountainbikespecialisten fået mulighed for at køre med holdet, som normalt kun består af seniorryttere.

”Jeg er meget glad for at have fået denne chance. Jeg skal køre med i en række større mountainbikeløb i udlandet”, siger 17-årige Jakob Bering til Randers Amtsavis.

Jakob Bering kommer blandt andet til at køre i den stærk besatte tyske Bundeliga cup.

”Han er en klejn rytter, som har det svært på de flade strækninger på landevejen. Men han er god, når det går op ad, og han kan jo sagtens nå at blive bjergkonge, selv om han kører mountainbike i en periode,” siger Jørgen Schmidt og peger på Michael Rasmussen.


Ruta del Sol: Petacchi stoppet af barrieren
For tredje dag i træk, prøvede Petacchi taktikken med at tage Boonens hjul i finalen. I dag var han dog tvunget til det, eftersom både Velo og Cadumuro forsvandt fra hans tog, da de blev fanget i et styrt med otte kilometer til mål. Alligevel var det en utrolig tæt afgørelse mellem verdens to bedste sprintere, endda så tæt, at det først blev afgjort efter fotofinish.

”I spurten blev jeg lukket inde mellem Boonen og barrieren. Uden det problem tror jeg, at jeg kunne have slået ham. Min form er ok, og det er det vigtigste frem mod de næste løb,” udtalte Petacchi efter etapen.


Farsø CK: henter endnu en rytter i Randers
Rudi Nielsen skifter også fra Randers Cykleklub til Farsø CK, hvor han har kørt som A-rytter. Rudi følger dermed i baghjulet på Dean Iversen, som også er skiftet den samme vej.

”Farsø satser på at køre en del løb i udlandet og har i januar været i Thailand, hvor Dean Iversen kørte glimrende for dem. Nu har Rudi Nielsen så også valgt at prøve lykken i Farsø for at få mulighed for køre i udlandet. Det er helt fair,” forklarer Randers Cykleklubs formand Jørgen Schmidt til Randers Amtsavis til og understreger, at der ingen bad feelings er.

Rudi Nielsens valg er primært, fordi at han gerne vil have flere starter i udlandet, som det ser ud til, at Farsø CK får i 2006.


Ruta del Sol: Boonen - Dette er en stor sejr
”Dette er en stor sejr,” udtalte Boonen efter at have vundet sin syvende sejr i denne sæson. ”Det er en sejr, som følge af godt holdarbejde. Endnu engang arbejde mit hold helt perfekt. Jeg har lavet nogle dumme fejl de sidste par dage, sikkert fordi jeg har været nervøs. I dag startede jeg sprinten, Petacchi indhentede mig og gik forbi mig, men det lykkedes mig at komme tilbage og overhale ham igen. Dette er en meget vigtig sejr for mig.

Quickstep toget som kørte Boonen frem til sejren, bestod af først De Jongh, derefter Tosatto, inden Trenti skød Boonen afsted.


Alejandro Valverde: Til Classic Haribo?
Ifølge wielergazet stiller Alejandro Valverde til start i weekendens Classic Haribo og Tour du Haut-Var. Til gengæld kommer han formentlig ikke til start i Paris-Nice i år, hvor han i stedet kommer til start i Vuelta a Murcia. Ellers er planen at Valverde stiller til start i Milanp San Remo, Baskerlandet Rundt, Amstel Gold Race, Fleche Wallone og Liege-Bastogne-Liege.


Volta ao Algarve: Eisel tilbage i stor stil
Efter af have været med i massestyrtet i går, kom Bernhard Eisel tilbage i stor stil på dagens etape i Portugal. Etapen blev domineret af et firemands udbrud. Efter 150 kilometer i udbrud, blev de fire ryttere indhentet med 6 kilometer til mål, hvorefter det hele endnu engang skulle afgøres af sprinterne. Her viste Eisel endnu engang at formen er i top og han vandt flot foran Cardoso og Eeckhout. I den samlede stilling har gårsdagens vinder Zanotti og Eisel nu samme tid, dog med Zanotti på førstepladsen.

Claus Michael Møller kom endnu engang ind med feltet, og danskeren kan nu glæde sig til at bjergene snart kommer.

Resultat af 2. etape
1. EISEL, Bernhard - FRANÇAISE DES JEUX 4:20:43
2. CARDOSO, Manuel - CARVALHELHOS-BOAVIST s.t
3. EECKHOUT, Niko - CHOCO. JACQUES-TSV s.t
4. ZANOTTI, Marco - UNIBET.COM s.t
5. BONOMI, Giosuè - BARLOWORLD s.t
6. SOEIRO, Pedro - RIBERALVES-ALCOBAÇA s.t
7. FÖRSTER, Robert - GEROLSTEINER s.t
8. MINARD, Sébastien - COFIDIS s.t
9. VOGELS, Henk - DAVITAMON-LOTTO s.t
10. BAUMANN, Eric - T-MOBILE TEAM s.t
...
96. MICHAEL MØLLER, Claus - BARBOT-HALCON s.t

Samlet stilling efter 2. etape
1. ZANOTTI, Marco - UNIBET.COM 08:04:03
2. EISEL, Bernhard - FRANÇAISE DES JEUX s.t
3. CARDOSO, Manuel - CARVALHELHOS-BOAVIST + 02
4. HUNT, Jeremy - UNIBET.COM + 04
5. ZBERG, Markus - GEROLSTEINER + 06
6. WYNANTS, Maarten - CHOCO. JACQUES-TSV + 06
7. SABIDO, Hugo - BARLOWORLD + 07
8. MENGIN, Christophe - FRANÇAISE DES JEUX + 07
9. BOOM, Lars - RABOBANK + 07
10. SINKEWITZ, Patrik - T-MOBILE TEAM + 08
...
103. MICHAEL MØLLER, Claus - BARBOT-HALCON + 10


Ruta del Sol: Boonen - Petacchi 1-2
Den belgiske verdensmester, Tom Boonen, fik revanche på sidste etape af Ruta del Sol, da han vandt 5. etape af etapeløbet. Dermed fik verdensmesteren også revanche for de seneste par dages nederlag til supersprinteren Alessandro Petacchi. Boonen vandt også netop foran Alessandro Petacchi og Roger Hammond.

Carlos García Quesada fra Unibet vandt etapeløbet samlet foran Rodrigo Garcia Rena og Adolfo Garcia.

Resultat af 5. etape
1BOONEN, Tom-QUICK STEP - INNERGETIC 3t50'10"
2PETACCHI, Alessandro-TEAM MILRAM s.t.
3HAMMOND, Roger-DISCOVERY CHANNEL PRO CYCLING TEAM s.t.
4COOKE, Baden-UNIBET.COM s.t.
5BROWN, Graeme-RABOBANK s.t.
6ISASI FLORES, Iñaki-EUSKALTEL - EUSKADI s.t.
7GARCÍA RENA, Rodrigo-KAIKU s.t.
8FERNÁNDEZ DE LARREA, Koldo-EUSKALTEL - EUSKADI s.t.
9PAGLIARINI MENDONCA, Luciano A-SAUNIER DUVAL - PRODIR s.t.
10MIKHAILOV, Guennadi-DISCOVERY CHANNEL PRO CYCLING TEAM s.t.

Samlet slutstillingen
1GARCÍA QUESADA, Carlos-UNIBET.COM 20h08'23
2GARCÍA RENA, Rodrigo-KAIKU s.t.
3GARCÍA QUESADA, Adolfo-ANDALUCIA - PAUL VERSAN 0'07
4ISASI FLORES, Iñaki-EUSKALTEL - EUSKADI 0'15
5PASAMONTES RODRÍGUEZ, Luis-UNIBET.COM 0'18
6BONILLA BONILLA, José Adrián-COMUNIDAD VALENCIANA 0'18
7ZAUGG, Oliver-SAUNIER DUVAL - PRODIR 0'18
8LLORET ZARAGOZA, Manuel-COMUNIDAD VALENCIANA 26'19
9CALVENTE CORBAS, Manuel-AGRITUBEL 27'31
10BELTRÁN MARTÍNEZ, Manuel-DISCOVERY CHANNEL 27'35


UCI: Afviser forslag fra de tre store Tours
Den Internationale Cykelunion, UCI, har i dag i utvetydige vendinger afvist et forslag fra de tre store Tours, Tour de France, Giro d’Italia samt Vuelta a Espana, om etablering af en såkaldt ”Trophée des Trois Grands Tours”. Den fulde ordlyd af pressemeddelelsen på dansk er således:

UCIs ProTour Råd (UPTC) har i dag omhyggeligt overvejet et forslag fra ASO, RCS samt Unipublic, der har til hensigt et etablere en ”Trophée des Trois Grands Tours”.

UPTC har noteret sig, at dette projekt ikke respekterer de grundlæggende principper i den reform, som UCI har introduceret inden for landevejscykling. Dette forslag er derimod baseret på en finansiel model, der vil virke direkte destruktivt og skade synligheden i sportens årlige afvikling, hvorved forslaget også demonstrerer en mangel på ansvarlighed overfor cykelsporten som helhed.

Baseret på denne analyse har UPTC derfor enstemmigt vedtaget ikke at støtte forslaget.

Konsekvensen er derfor, i fuld overensstemmelse med artikel 1.2.026 i UCIs regulativer, at UCI ikke vil tillade etableringen af den foreslåede ”Trophée des Trois Grands Tours”.

UCI ønsker at gøre opmærksom på, at set i relation til UCI 2006 ProTouren, vil ASO, RCS samt Unipublics stilling være uforandret i forhold til 2005 med hensyn til:

- registrering af løb på 2006 UCI ProTour kalenderen
- obligatorisk deltagelse af alle 20 ProTour hold i samtlige løb i UCI ProTouren
- tildeling af UCI ProTour point i overensstemmelse med det i reglerne fastsatte pointsystem


Quick Step: Skideballe til Pozatto
Serge Parsani, sportsdirektør for Quickstep holdet, var absolut ikke tilfreds med den indsats Filippo Pozzato leverede i tirsdagens Trofeo Laigueglia. ”Han gjorde mig ked af det. Han havde ikke hovedet med i løbet, og han vurderede ikke, at løbet var så vigtigt. Hvorimod at jeg gerne vil have, at vores ryttere altid er hovedpersoner,” udtalte Parsani efter løbet Bicirace.com.

Pozatto, som valgte ikke at gennemføre løbet, kunne faktisk have vundet det, hvis han havde kørt som Parsani havde ønsket. ”Han skulle være blevet tæt på Bettini. Fra den position kunne han have været en farlig trussel til sejren.”

Pozatto selv tager det stille og roligt. ”Jeg sled i det allerede i starten. Jeg havde det dårligt fredagen inden løbet, og alligevel forventede de en del fra mig. Jeg tager det roligt, min form er ok, og min sæson starter først med Het Volk.”


Davitamon-Lotto: Van Bon ser frem til forårssæsonen
Leon Van Bon er netop fyldt 34 år og dermed har han en perfekt alder til de store klassiske endagsløb. Står det til Van Bon bliver det også i denne sæson, at han endelig får en stor sejr, som han tidligere har været meget tæt på.

”Jeg håber, jeg forbedrer mig i Paris-Roubaix i forhold til sidste år. Jeg har en ambition om, at kunne gøre det rigtig godt netop der. Jeg håber, jeg kan køre en stærk forårssæson, både i Milano-Sanremo, Flandern Rundt og Paris-Roubaix, om jeg så endelig får den store sejr, er svært at sige,” udtaler Van Bon til den belgiske hjemmeside Wieleruitslagen.

Hvis ikke Van Bon kan vinde sit favorit løb Paris-Roubaix, mener han, at Flandern Rundt er et smukt andet valgt.

Van Bon har netop kørt Qatar og mener at formen er hvor den skal være. ”Det gik okay. I Qatar kørte jeg glimrende. Men det vigtigste var også at få lagt grundkonditionen og få testet benene, og det lykkedes begge to.”


Phonak: Klar til belgiske semiklassikere
I samme tidsrum, hvor etapeløbet Tour of California bliver kørt, er Phonak også til start i tre andre løb - nemlig Vuelta Valencia, som køres fra den 21. februar til den 25. februar, hvor holdet stiller til start med den tidligere CSC-rytter Fabrizio Guidi samt José Enriqué Gutierrez, Ignacio Gutierrez, Axel Merckx, Koos Moerenhout, Luis Oliveira, Victor Hugo Peña og Sascha Urweider. Holdet vil her være ledet af Juan Fernandez.

I weekenden den 25. - 26. februar køres de to belgiske semiklassikere Circuit Het Volk og Kuurne-Bruxelles-Kuurne, hvor Phonak stiller til start med Aurélien Clerc, Bert Grabsch, Ryder Hesjedal, Steve Morabito, Uros Murn, Gregory Rast, Florian Stalder og David Vitoria. Holdet bliver her ført an af sportsdirektør Adriano Baffi.


Volta a la Comunitat Valenciana: Fik sponsor i 11. time
Det er iflg. Procycling.com lykkedes det spanske UCI kategori 2.1 løb, Volta a la Comunitat Valenciana, at overleve mens tilsvarende løb som Trofeo Luis Puig og Semana Catalana har måttet lade livet. Det fem dage lange løb, der starter nu på tirsdag den 21. februar, var truet af aflysning men har i sidste øjeblik fået opbakning fra lokalregeringen i Valencia regionen, der vil bruge sponsoratet til et turistfremstød under brandet ”Valencia, Terra i Mar”.

Arrangørerne håber, at samarbejdet kan fortsætte ud over dette års løb og dermed - i hvert fald for en tid - fjerne Volta a la Comunitat Valenciana fra listen over “uddøende cykelløb”, som adskillige tilsvarende spanske arrangementer pt. befinder sig på.


Cykelcross: Joachim Parbo slutter sæsonen i Belgien
Den danske mester Joachim Parbo slutter en god sæson i denne weekend, hvor de to belgiske cykelcross afslutter denne sæson. Lørdag den 18. februar kører Parbo løbet Vorselaar og dagen efter gælder det Oostmalle. Begge løb er kategoriseret som et kategori 1 løb.

”Det er mine sidste løb i denne cross sæson - og samtidig afslutningen på den internationale kalender. Jeg håber dannebrogstrøjen kan holde mig "varm"...,” fortæller Joachim Parbo før afrejsen til Belgien.


Phonak: I vindtunnelen for første gang
Mens det schweiziske mandskab venter på starten af Tour of California på søndag, bliver tiden brugt fornuftigt i San Diego i den sydlige del af den solrige stat. Holdet er i fuld gang med at teste ryttere i vindtunnelen for allerførste gang, kan man læse på deres hjemmeside.

Man må for Floyd Landis, Santiago Botero og Miguel Angel Perdigueros skyld ikke håbe, at teknikerne skruer op for fuld styrke. Tunnelens generator er på 2300 hestekræfter og kan generere en vindhastighed på 380 kilometer i timen.

Testen fokuserer på optimering af siddepositioner, beklædning og hjælme. I første omgang er det primært de tre ovennævnte ryttere, der er involverede i testen, men holdleder René Savary udelukker ikke muligheden for, at også andre af holdets enkeltstartsspecialister kan få en tur i modvinden.


Bäckstedt: Kunne kun træne 20 minutter
For den venlige kæmpe, Magnus Bäckstedt fra Liquigas holdet, kunne sæsonen sagtens have startet på en langt bedre måde. Kort før mål i det første løb i Challenge Mallorca serien, var han en af ofrene et i større styrt. Og han er stadig ikke klar, kan man i dag læse på cyclingnews.be.

”Jeg kunne hverken komme frem eller tilbage eller til højre eller venstre. Og så er der som bekendt kun én vej - og det er nedad. Ikke alene fik jeg et ordentligt slag på hoften, men skadede også mit højre knæ”, fortæller Bäckstedt.

Skaderne betød naturligvis et øjeblikkeligt farvel til den mallorcinske løbsserie. Og i går svang han sig så på cyklen igen for at teste knæet. Men uden held.

”Efter ca. 20 minutter var det slut. Så begyndte smerterne i knæet for alvor at genere mig. Nu er der ikke andet at gøre at holde en hvilepause”, slutter den skuffede svensker, der i 2004 realiserede sin drengedrøm og vandt Paris-Roubaix.


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 9.700 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
Læs også
Valverde vinder igen
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?