Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 19. april 2006

Feltet.dk kort - 19. april 2006

19. april 2006 02:050
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Danilo Hondo: ”Det man en gang har lært…
- Team CSC: Vandborg er tilbage
- Niedersachsen: Wrolich frygter ribbensbrud
- Niedersachsen: Ikke Gerolsteiners dag
- Flèche Wallonne: Motiveret Valverde suveræn
- Fleche Walonne: Syg Davide Rebellin opgav
- Flèche Wallonne: T-Mobile tilfredse, selvom de ikke vandt
- Giro d’Italia: AG2r har udtaget holdet
- Giro d’Italia: Caisse d’Epargne stiller med spansk hold
- Flèche Wallonne: Etxebarria større chance i Liege
- Flèche Wallonne: Stor tilfredshed hos Team CSC
- Niedersachsen: Fantastisk comeback til Hondo!
- ProTour statistik: Team CSC bedst på begge ranglister
- Giro del Trentino: Cunego sejrede og tog førertrøjen
- Feltet.dk: Bliv sponsor for et cykelløb
- Flèche Wallonne: Cooke vandt kvindernes løb
- Alex Rasmussen: Frokost med Frederik og Mary
- Rabobank: Verdens bedste talenthold kører i Danmark
- Fleche Wallonne: Team CSC med ansvar
- Ivan Basso: Jeg er i god form
- Distrikt Jylland-Fyn: Udtager fem piger til tysk løb
- Quick Step: Bettini og Garate prøvekører giro rute
- Feltet.dk: Følg Fleche Wallone direkte kl. 13.00
- Auktion: Højste bud 6.999 kroner
- Manager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet

De korte nyheder opdateres løbendeDanilo Hondo: ”Det man en gang har lært…


… glemmer man aldrig,” lød det glædesstrålende fra Danilo Hondo efter dagens comeback, der gav en andenplads efter Alessandro Petacchi i Niedersachsen-Rundfahrt.

Der var også bud efter ham hos de tilstedeværende cykelfans, som i stort antal ville have en autograf fra den hurtige tysker. Og fra Björn Glasner var der også glæde. ”Forårets forbandelse er forbi,” erklærede han med henvisning til holdets mindre succesfulde start på sæsonen.

Både Danilo Hondo og holdets ledelse oplevede i øvrigt nogle hårde dage forud for det tyske etapeløb med uvished omkring starttilladelsen for holdets nytilkomne rytter. Og først tirsdag aften kom meddelelsen fra UCI med en starttilladelse, og det først efter at chefen for det tyske cykelforbund, Rudolf Scharping, personligt havde talt med UCI-boss Pat McQuaid.

"Jeg er blevet fem år ældre i løbet af disse dage," erklærede sportsdirektør Peter Rohracker. Og fra team manager Holger Sievers lød der "en stor tak til Rudolf Scharping" for hjælpen med at få tingene klaret på falderebet.

Ud over Hondos flotte resultat, kunne Team Lamonta også glæde sig over Christoph
von Kleinsorgen, som var af sted i et soloudbrud, der selvom det ikke holdt hjem trods alt gav ham trøjen for den mest angrebsivrige rytter.

Tilbage til toppenTeam CSC: Vandborg er tilbage


Efter ikke at have opdateret sin dagbog i et halvt år, har Brian Vandborg i dag ”endeligt” fået gjort det. Vandborg fortæller blandt andet om tiden med kyssesyge, succesen i Criterium International, hvor han lavede et kæmpe arbejde for Basso, og om Circuit Sarthe, hvor han var yderst tæt på at slå Basso på enkeltstarten.

”Jeg gav den alt hvad den kunne trække, og da jeg kom rundt i opløbssvinget kunne jeg se Ivans tid og min egen og tænkte: det når jeg sgu, jeg vinder det pis! Der var desværre bare længere til mål end jeg havde troet, så da jeg kører over stregen råber jeg fuck et par gange, da det i splitsekundet forinden var gået op for mig, at jeg ikke ville nå det.”

Vandborg er i øjeblikket med i Tour de Georgia, hvor han har store ambitioner. ”Samlet set tror jeg på en top 5 placering, hvis alt klapper, men en top ti er nok også et godkendt resultat, da jeg regner med, at folk som Landis, Leipheimer, Danielson, Horner og vores egen Zabriskie er klar.”

Du kan læse hele Vandborgs lange dagbog her: Brian Vandborgs hjemmeside

Tilbage til toppenNiedersachsen: Wrolich frygter ribbensbrud


Team Gerolsteiners Peter "Paco" Wrolich styrtede på dagens optaktsetape i Niedersachsen-Rundfahrt. Den forankørende rytter røg i asfalten, da hans kæde hoppede af, og Wrolich blev derfor revet med. "Jeg havde ingen chancer for at undvige og landede med det ene ribben på styret," fortæller han på sin hjemmeside.

Han kom dog på cyklen igen, og det lykkedes ham også at komme i mål med den første gruppe. "Jeg har sår over det hele, men det er især ribbenene, der gør ondt. Jeg håber ikke, at der er noget brækket," siger han.

Hvorvidt han starter i morgen er endnu uklart, og det besluttes først i morgen tidlig. "Det kommer an på, hvordan natten forløber. Jeg vil i hvert fald forsøge." Og netop i går jokede han med holdkammeraterne om, at han ikke havde været udsat for styrt i to år…

Tilbage til toppenNiedersachsen: Ikke Gerolsteiners dag


Heller ikke i Niedersachsen var det i dag Team Gerolsteiners dag. På første etape af Niedersachsen-Rundfahrt var det unge Robert Förster, der var holdets bedst placerede i mål. Han kom ind på en femteplads i den afsluttende spurt.

Dagens etape var på 171,9 kilometer fra Winsen til Nienburg og blev som tidligere nævnt vundet af Team Milrams supersprinter, Alessandro Petacchi, foran den debuterende Lamonta-rytter, Danilo Hondo og Rabobanks Graeme Brown.

Sportsdirektør Christian Wegmann udtrykte dog tilfredshed efter dagens optaktsetape, men håber selvsagt, at der er mere i posen for de kommende dage. Holdets dansker, Frank Høj, forsøgte sig i øvrigt med et udbrud, men sprinterholdene tillod ikke, at den forventede massespurt udeblev, og derfor var det Robert Förster, som man fra Gerolsteiners side valgte at sætte sin lid til.

Desværre måtte man også indkassere et styrt. Østrigske Peter Wrolich var en tur i asfalten efter ca. 60 km. Han kom dog på cyklen igen og fik sig kæmpet i mål. Umiddelbart ser det ud til, at han er sluppet med skrammer.

Tilbage til toppenFlèche Wallonne: Motiveret Valverde suveræn


”Jeg var ekstremt motiveret, men også en smule nervøs da jeg i sidste søndags Amstel Gold Race led i finalen, og ikke kunne dyste med de bedste. I dag var det dog helt anderledes,” således udtalte Valverde til pressen efter dagens flotte sejr.

Opad Mur de Huy viste Valverde klasse, da han ikke gik med i de første forsøg, men køligt afventede til det helt rigtige tidspunkt.

”Astarloa kørte væk meget stærkt. Det gjorde David Etxebarria også, men for at være helt ærlig, følte jeg mig stærkere end alle sammen, og vandt en historisk sejr. Da jeg så at Sanchez og Kroon kom tættere på, blev jeg bare ved med at træde igennem.”

Valverde vandt sidste år en flot bjerg etape i Touren, og han ser frem til årets løb igen. ”I år kan jeg ikke sige, at jeg vinder det. Touren, for mig, er et løb for fremtiden. Efter Liege, vil jeg begynde at fokusere på Touren, og jeg vil yde, det bedste jeg kan.

Tilbage til toppenFleche Walonne: Syg Davide Rebellin opgav


Det blev ikke til det helt store resultat for Team Gerolsteiner i Fleche Walonne. Holdets italienske kaptajn, Davide Rebellin, måtte opgive at fuldføre løbet efter 65 km på grund af maveproblemer. Landsmanden Andrea Moletta var slet ikke stillet til start af samme årsag.

I stedet var det så Fabian Wegmann, der overtog kaptajnsrollen, og selv om det ikke blev til det helt store resultat, så var der alligevel ros fra sportsdirektør Christian Henn efter løbet. "Fabian kørte et godt løb og fik det bedste ud af situationen. En skam at det ikke rakte til en plads i top ti. Men trods alt en respektabel præstation,” udtalte Henn.

Tilbage til toppenFlèche Wallonne: T-Mobile tilfredse, selvom de ikke vandt


”Det var vores mål at være aggressive lige fra start af, ligesom vi var i Amstel Gold Race. Derefter skulle vi sikre, at vores top-ryttere havde en god position i finalen. Vi gjorde alt dette,” udtalte sportsdirektør, Valerio Piva, efter løbet til holdets hjemmeside.

Ligesom i Amstel Gold Race havde det tyske T-Mobile hold mange ryttere med i dagens finale, og endnu engang sluttede de med hele tre mand i top 10. Patrik Sinkewitz sluttede femmer, Sergey Ivanov blev nier og Matthias Kessler blev tier. True Valverde, Sanchez, Kroon og Schleck var der dog ingen af dem, som kunne.

”Vi kørte et stærkt løb i dag, og blev ved med at angribe for at give os selv en god position i finalen. Det var ikke nok til at vinde, desværre, men vi kan alligevel være tilfreds med vores indsats,” udtaler Sinkewitz.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: AG2r har udtaget holdet


Det franske ProTour hold har udtaget deres Giro d’Italia hold Sylvain Calzati, Iñigo Chaurreau Bernadez, Philip Deignan, Renaud Dion, Hubert Dupont, John Gadret, Yuriy Krivtsov, Carl Naibo og Tomas Vaitkus.

Holdet til Tour de Romandie er også blevet udtaget, det kommer til at bestå af José-Luis Arrieta, Sylvain Calzati, Cyril Dessel, John Gadret, Stéphane Goubert, Francisco Mancebo, Christophe Moreau og Ludovic Turpin.

Desuden har holdet udtaget, hvilke ryttere som skal køre Grand Prix de Villers-Cotterêts på lørdag. Det bliver Renaud Dion, Julien Loubet, Laurent Mangel, Lloyd Mondory, Jean Patrick Nazon, Erki Putsep og Christophe Riblon.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Caisse d’Epargne stiller med spansk hold


Caisse d’Epargne har også udtaget holdet til Giro d’Italia, og det kommer til at bestå af hele 7 spanske ryttere suppleret med russeren Vladimir Efimkin og italienske Marco Fertonani.

De 7 spanske ryttere er: José L.Carrasco Gamiz, Imanol Erviti Ollo, Isaac Galvez Lopez, José I.Gutierrez Palacios, Juan Horrach Rippoll, Mikel Pradera Rodriguez og Francisco Perez Sanchez.

Tilbage til toppenFlèche Wallonne: Etxebarria større chance i Liege


”Mit angreb til sidst var måske for langt fra mål, men for at vinde er man nødt til at satse,” sådan udtalte David Etxebarria efter dagens løb, hvor han sluttede på en flot syvendeplads.

”Hele dagen havde jeg gode ben, og da jeg kørte afsted i en gruppe på syv ryttere, var jeg på intet tidspunkt oppe i det røde felt, men tænkte udelukkende på, hvordan jeg skulle køre finalen. Jeg er tilfreds med resultatet.”

David Etxebarria havde forventet, at kunne lave et stort resultat i Pais Vasco, men formen var der bare ikke. ”Jeg havde forventede at have været stærkere der, men i år var ikke OK. I Amstel Gold Race manglede jeg også lidt, men på søndag i Liege håber jeg at være konkurrencedygtig.”

Dagens Fleche Wallonne var kun på omkring 200 kilometer, mens søndagens store løb er hele 50 kilometer længere. ”Længere løb har altid været bedre for mig, og jeg forventer, at nogen af konkurrenterne er faldet fra efter 250 kilometer, hvilket jeg forventer, at kunne udnytte.”

Etxebarria ser Bettini, Schleck, Di Luca, Samuel Sanchez og Vinokourov som favoritterne på søndag, og måske også Valverde hvis han kan klare distancen. Selv ser han sig i gruppen lige efter de nævnte ryttere.

Tilbage til toppenFlèche Wallonne: Stor tilfredshed hos Team CSC


Team CSC kørte et flot aggressivt Fleche Wallonne og blev belønnet med tredje- og fjerdepladsen ved Karsten Kroon og Fränk Schleck. Derfor var holdet også meget tilfredse efter løbet.


Karsten Kroon (t.h.) på podiet / Foto: Sirotti


”Jeg er yderst tilfreds med løbet, og det er stort at slutte på podiet i en klassiker som Flèche Wallonne. Det var en udsøgt luksus at have et verdensklasse hold i ryggen, og når ryttere Sastre, Basso og Voigt ofrer sig for dig, er det rart at kunne gøre arbejdet færdigt. På muren i Huy var der ikke så meget taktik at spekulere over, og der handlede det bare om at give alt, og det gjorde jeg. Valverde var klart den stærkeste i dag, men jeg fik et godt resultat i afslutning, der umiddelbart ikke ligger perfekt til mig”, sagde en tilfreds Karsten Kroon efter løbet.

Også Manager Bjarne Riis var tilfreds og ser nu frem til Liège-Bastogne-Liège. ”Vi kørte et rigtigt flot løb, og det var en fornøjelse at se Karsten på podiet efter at han konstant har leveret gode resultater. Han fortjener virkelig at lave et resultat på det niveau. Rent taktisk greb vi løbet helt rigtigt an og fik udnyttet, at vi igen havde et stærkt og topmotiveret hold til start. Alle leverede en god indsats, og det var imponerende at se Ivan ofre sig for de andre. Vores indsats i dag berettiger til en god portion optimisme i forhold til Liège-Bastogne-Liège.”

Tilbage til toppenNiedersachsen: Fantastisk comeback til Hondo!


Det var kun den italienske supersprinter Alessandro Petacchi, der kunne slå Danilo Hondo på 1. etape af Niedersachsen Rundfahrt. Dagens etape blev kørt fra Winsen til Nienburg over 165,0 km. Etapen endte i en massespurt, hvor Graeme Brown blev nummer tre og Ciolek firer.

Resultat af 1. etape
1 Alessandro Petacchi (Ita) Team Milram 4.16.39
2 Danilo Hondo (Ger) Team Lamonta
3 Graeme Brown (Aus) Rabobank
4 Gerald Ciolek (Ger) Team Wiesenhof Akud
5 Robert Förster (Ger) Gerolsteiner
...
82 Frank Høj (Den) Gerolsteiner 1.30

Samlet stilling efter 1. etape
1 Alessandro Petacchi (Ita) Team Milram 4.16.29
2 Danilo Hondo (Ger) Team Lamonta 0.04
3 Graeme Brown (Aus) Rabobank 0.06
4 Gerald Ciolek (Ger) Team Wiesenhof Akud 0.10
5 Robert Förster (Ger) Gerolsteiner
...
84 Frank Høj (Den) Gerolsteiner 1.40

Tilbage til toppenProTour statistik: Team CSC bedst på begge ranglister


Med flotte placeringer til Kroon og Schleck, samt en godt kæmpende Ivan Basso, var Team CSC i dag det næst bedste mandskab i Fleche Wallonne. Kun T-Mobile, som for andet ProTour løb i træk havde tre ryttere i top ti, gjorde det bedre end CSC.

Med førstepladsen i ProTour konkurrencen, har Team CSC fordelen af at være forreste bil i kortegen til Liege-Bastogne-Liege, ligesom de var det i dag.

Officiel stilling efter Fleche Wallonne
1.Team CSC132
2.T-Mobile Team117
3.Rabobank115
4.Gerolsteiner113
5.Quick Step - Innergetic109

På listen over hvilket hold som indtil videre har vundet flest ProTour point, er Team CSC nu suverænt det hold, som har vundet flest point.

ProTour point stilling efter Fleche Wallonne
1.Team CSC250
2.Quick Step - Innergetic225
3.Lampre-Fondital183
4.Rabobank177
5.Discovery Channel Pro Cycling Team161

Her finder du hele ProTour statistikken: Pro Tour statistik 2006

Tilbage til toppenGiro del Trentino: Cunego sejrede og tog førertrøjen


Den italienske stjernerytter, Damiano Cunego, viser nok engang at Giro d’Italia er ved at være på plads, da han sejrede på 2. etape af etapeløbet Giro del Trentino. Damiano Cunego sejrede foran Gilberto Simoni og Andrea Tonti.


Cunego vinder sikkert 2. etape / Foto: BettiniGårdagens etapevinder Luca Mazzanti blev nummer 5 og mister dermed førertrøjen til Cunego.


Resultat af 2. etape
1Damiano Cunego (Ita-Lam)3.28.46
2Gilberto Simoni (Ita-Sdv)s.t.
3Andrea Tonti (Ita-Asa)s.t.
4Eddy Ratti (Ita-Nsm)s.t.
5Luca Mazzanti (Ita-Pan)s.t.


Samlet stilling efter 2. etape
1Damiano Cunego (Ita-Lam)7.37.10
2Luca Mazzanti (Ita-Pan)0.04
3Eddy Ratti (Ita-Nsm)0.08
4Andrea Tonti (Ita-Asa)0.10
5Emanuele Sella (Ita-Pan)0.14
6Sylvester Szmyd (Pol-Lam)0.22
7Przemyslaw Niemiec (Pol-Mie)0.27
8Gilberto Simoni (Ita-Sdv)0.37
9Ezequiel Mosquera Miguez (Spa-Ecv)0.43
10José Rujano Guillén (Ven-Sel)0.53

Tilbage til toppenFeltet.dk: Bliv sponsor for et cykelløb


Det er nu muligt at blive sponsor for et cykelløb på Feltet.dk. Dagens sponsorer til Fléche Wallonne var HK Karriere, Hotels.com, Crazywin og Play65.com.

Hvis du ønsker at blive sponsor for et løb, så kan du kontakte Feltet.dk på annonce@feltet.dk.

Det næste løb, som du kan blive sponsor for er Liege-Bastogne-Liege.

Tilbage til toppenFlèche Wallonne: Cooke vandt kvindernes løb


Briten Nicole Cooke (Univega) vandt onsdag eftermiddag kvindernes World Cup løb Fléche Wallone, som blev kørt forud for herrernes løb. Nicole Cooke vandt foran Judith Arndt og Trixi Worrack. World Cup vinderen de sidste to år, Oenone Wood, blev nummer 4.

Samlet fører Ina Yoko Teutenberg fortsat World Cuppen samlet.

De danske placeringer kendes endnu ikke.

Resultat
1 Nicole Cooke (GBr) Univega Pro Cycling Team 2.55.03 (36.322 km/t)
2 Judith Arndt (Ger) T-Mobile Professional Cycling 0.02
3 Trixi Worrack (Ger) Nurnberger Versicherung 0.03
4 Oenone Wood (Aus) Nurnberger Versicherung 0.07
5 Amber Neben (USA) Buitenpoort-Flexpoint Team 0.09
6 Edita Pucinskaite (Ltu) Nobili Rubinetterie Menikini Cogeas
7 Sofie Goor (Bel) Vlaanderen-Caprisonne-T Interim
8 Nicole Brandli (Swi) Bigla Cycling Team 0.12
9 Noemi Cantele (Ita) Bigla Cycling Team 0.18
10 An Van Rie (Bel) Lotto-Belisol Ladiesteam 0.20
..
21 Dorte Lohse Rasmussen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 0.37
32 Trine Hansen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 1.45
51 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint Team 3.12
66 Lise Christensen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 6.44
103 Mette Fischer Andreasen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 10.32

Tilbage til toppenAlex Rasmussen: Frokost med Frederik og Mary


Efter dette års VM i Banecykling, blev det ikke som i 2005 til en ”Rådhusmodtagelse” for Alex Rasmussen.

En tur på Odense Rådhus bliver det dog alligevel til, for i forbindelse med Kronprinsparrets besøg i Odense på fredag, er Alex sammen med 132 Odenseanske VIPere inviteret med til frokost på Rådhuset.

Sidst Odenseanske cykleryttere var til spisning med kongehuset var i 1984, hvor Prins Henrik havde inviteret den danske OL-trup til en tur på kongeskibet, og Odense Cyklebane var den gang repræsenteret med Claus Rasmussen, Henning Larsen og Stig Larsen.

Tilbage til toppenRabobank: Verdens bedste talenthold kører danske endagsløb


Grand Prix Herning - "En forårsdag på heden" og Colliers Classic i Århus får besøg af nogle af verdens største cykeltalenter, når løbene skydes i gang henholdsvis lørdag den 29. april og søndag den 30. april 2006.

Hollandske Rabobank deltager nemlig i løbet med kontinental teamet, som er rugekasse for cykeltalenter til ProTour holdet, der er blandt verdens absolut bedste, og bl.a. har kontrakt med den danske bjergkonge, Michael Rasmussen. Udsigten til at få en kontrakt med ProTour mandskabet vil uden tvivl motivere rytterne til at levere en toppræstation.

Med til Herning og Århus har Rabobank bl.a. U-23 VM bronzevinderen 2005, Evgeny Popov. Russeren er spået en stor fremtid, og forventes at træde i fodsporene efter ryttere som Thomas Dekker (vinder af årets Tirreno-Adriatico) og Joost Posthuma (vinder af bl.a. årets ungdomskonkurrence i Paris-Nice), der begge har taget turen fra Rabobanks talenthold til Pro Tour holdet, og nu blander sig i den absolutte verdenselite.

Tilbage til toppenFleche Wallonne: Team CSC med ansvar


Efter sejre i både Paris-Roubaix og Amstel Gold Race forventer Team CSC at de andre hold vil lægge større pres på det danske mandskab i dagens Fleche Wallonne

”Der er ingen tvivl om, at der kommer mere pres på os i Flèche Wallonne, end der var i Amstel Gold Race. En stor del af ansvaret for tempoet i feltet bliver formentlig lagt over i vores hænder fra de andre hold, som vil have os til at bruge mange kræfter undervejs,” vurderer Kim Andersen overfor Ritzau.

Derfor vil det danske mandskab også forsøge at sende ryttere med i udbruddene undervejs for derved at slippe for at arbejde for meget i feltet. Skulle det ikke lykkes er man dog stadig fortrøsningsfulde på det danske mandskab.

”Vi har både Ivan Basso og Carlos Sastre med denne gang, så det er et uhyre stærkt hold, vi sender,” siger den danske sportsdirektør til BT.
Tilbage til toppenIvan Basso: Jeg er i god form


Ivan Basso ligner en storfavorit til den samlede sejr i dette års Giro d´Italia og Tour de France og den italienske rytter melder sig da også at formen er i orden forud for søndagens Liege-Bastogne-Liege, der bliver den sidste test inden Giro d´Italia.

”Min form er god og godt på vej til at toppe i forhold til de store opgaver, der ligger forude. Jeg har allerede vundet et par løb i år, og det er selvfølgelig med til at give en god fornemmelse i maven. Men jeg har også nogle gode træningsresultater at støtte mig til, så det er ikke kun en fornemmelse”, fortæller Basso til B.T.

”Jeg er, hvor jeg skal være og følger et meget specifikt program, som jeg har udviklet sammen med Bjarne,” fortæller Ivan Basso, der tror på at det er muligt at hente sejren i både Giro d´Italia og Tour de France, men i øjeblikket mest holder fokus på det italienske etapeløb.

Efter Giro d´Italia er Ivan Bassos kone sat til at føde parrets andet barn og først herefter vil Team CSC rytteren begynde at fokusere på Tour de France.
Tilbage til toppenDistrikt Jylland-Fyn: Udtager fem piger til tysk løb


Dameudvalget Distrikt Jylland-Fyn har udtaget nedenstående senior hold til 1. Allgäuer Strassenpreis 2006 søndag den 30. april i Schweinlang, Tyskland. Løbet er en afdeling af den tyske Bundesliga Cup.

Nina Lund - Team Odense Energi
Annette Dam - Team Odense Energi
Jannie Schöne Schmidt - Team Odense Energi
Henriette Frederiksen - Esbjerg CR
Annette Berg - Team Mermaid

Tilbage til toppenQuick Step: Bettini og Garate prøvekører giro rute


Når man nu er der grundet klassikerne, så kan man jo lige så godt udnytte tiden til at se på ruten af 3. etape af årets Giro d’Italia.

Derfor vil Paolo Bettini og Juan Manuel Garate i morgen gennemkøre de sidste 30 kilometer af etapen.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Følg Fleche Wallone direkte kl. 13.00


Feltet.dk har nok engang direkte opdatering af endagsløbet Fleche Wallone, der i dag afvikles på de belgiske landeveje. Løbet kan følges her på siden fra kl. 13.00.

Tilbage til toppenAuktion: Højste bud 6.999 kroner


Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Steen Petersen (6999 kroner)
- Thomas Bendix Mortensen (5200 kroner)
- Jan Hofman (5050 kroner)
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.

Tilbage til toppenManager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet


Dette års Giro d’Italia står for døren. Feltet.dk byder dermed op til årets andet managerspil her på siden. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Giro d’Italia hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Du skal sætte et hold bestående af 9 ryttere, som vælges fra listen over de 20 ProTour hold plus de to professionelle kontinentale hold Selle Italia - Serramenti Diquigiovanni og Ceramica Panaria - Navigare, som begge har fået et Wild Card til løbet. Du må max. have tre ryttere fra samme hold.

Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold, men det er desværre ikke lykkedes, og derfor må du "nøjes" med et budget på 12 mio. kroner. Dermed kan du heller ikke forvente, at du får et af de dominerende Giro d’Italia hold, men måske kan du alligevel overraske Riis, Saiz m.fl.? Måske har du luret nogle ryttere, som ingen andre har opdaget?

Præmier til de 50 bedste samlet og etapevinderne!
Der vil være præmier til de 50 bedste placerede hold sammenlagt ved afslutningen af løbet samt etapepræmie til det bedste hold på hver enkelt etape. Præmierne vil blive offentliggjort løbende op til Giro d'Italia starten, men lad os allerede nu fastslå at vinderpræmien har en værdi af 17.999 kroner.

Hvert hold i Giro d'Italia spillet kan kun vinde en etapepræmie. En bruger, der har oprettet flere hold, kan dog godt vinde flere præmier, blot ikke med det samme hold.

Du finder spillet her

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Prolog til Tour de Romandie
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?