Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 19. februar 2006

Feltet.dk kort - 19. februar 2006

19. februar 2006 13:550
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Tour of California: Stolt Hans-Michael Holczer
- Doping: Nyt job til dopinglæge
- Jan Ullrich: Fra Sydafrika til Toscana
- Cykelcross: Rabobank lukkede sæsonen med dominans
- Volta ao Algarve: Gerolsteiner tilfredse
- Coupe de France: Cofidis dominerer foran Credit Agricole
- Volta ao Algarve: T-Mobile uheldig
- Classic Haribo: Hushovds største fejl i karrieren
- Tour of California: Bak tipper Zabriskie
- Classic Haribo: Coyot sejrede foran Hushovd
- Volta ao Algarve: Joao Cabreira vandt sidste etape og samlet
- MTB: Jakob Bering igen i særklasse
- Coppa San Geo: Super debut af Jan Almblad
- Tirreno-Adriatico og Milan-San Remo: Wildcards givet
- Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende...


Tour of California: Stolt Hans-Michael Holczer
Det var naturligvis en meget stolt team manager for det tyske Gerolsteiner hold, der kunne glæde sig over Levi Leipheimers sejr på prologen, som også var holdet anden sæsonsejr.

Amerikanerens sæsonstart fik også den bedst tænkelige begyndelse, da han vandt prologen med bare fem sekunder foran Bobby Julich. Levi Leipheimer starter derfor morgendagens etape i den gule førertrøje.

"Det er naturligvis knaldgodt," lød det glædestrålende fra Hans-Michael Holczer efter den 3,1 km lange prolog foran Leipheimers hjemmepublikum. "Mit hold hjalp mig med at sætte mig op før starten. Jeg er virkelig stolt over at køre her i Californien. At jeg så også vinder er naturligvis vandvittigt," sagde Gerolsteiner-kaptajnen, der på podiet desuden blev hyldet af guvernøren, Arnold Schwarzenegger, der også var forbi holdbussen inden sejrsceremonien for at ønske tillykke.

Der var ligeledes glæde på det tyske hold over, at Fabian Wegmann var kommet sig så meget over sine maveproblemer, at han også kunne stille til start.


Doping: Nyt job til dopinglæge
Jesus Losa, der tidligere var holdlæge hos Euskaltel-Euskadi holdet, og som ligeledes var impliceret I dopingsagen omkring den forhenværende verdensmester i enkeltstart, David Millar, har fundet et nyt job i cykelsporten.

Relax-GAM holdet har åbenbart ingen fine fornemmelser, når det gælder jobansøgere med et plettet ry. De har nemlig ansat Jesus Losa, fortæller Procycling.com.


Jan Ullrich: Fra Sydafrika til Toscana
Mens flere af hans konkurrenter til Tour de France sejren er ved at gore sig klar til sæsonstart, hvis de da ikke allerede har kørt det første løb, så bruger Jan Ullrich tiden på træning. ”Når han starter, så skal han kunne sidde ordentligt med. Bare at køre med er ikke tilstrækkeligt,” erklærer sportsdirektør Rudy Pevenage, der ventes hjem fra Sydafrika sammen med Ullrich i morgen overfor dpa. Næste træningslejr er allerede planlagt, og denne gang gælder det Italien.

“Den 1. marts tager vi til Toscana. Det ligger endnu ikke fast, hvornår Jan starter sæsonen. Det beslutter vi efter en test,” lyder det endvidere fra Pevenage. 32-årige Jan Ullrich startede sidste års sæson den 5. april med Circuit de la Sarthe i Frankrig.

CSC’s Ivan Basso starter sin sæson den 8. marts med Tirreno-Adriatico, og Ullrichs tidligere holdkammerat, Alexandre Vinokourov, der efter Roberto Heras’ dopingdom er Liberty Seguros enekaptajn i det franske, begynder sin sæson med Paris-Nice den 5. marts.


Cykelcross: Rabobank lukkede sæsonen med dominans
Rabobank lukkede cykelcross sæsonen 2005/2006 med dominans. Årets har budt på talrige sejre til det hollandske cross hold. Dagens løb Sluitingsprijs Oostmalle i Belgien endte også med dobbeltsejr til det hollandske hold. Gerben De Knegt vandt nemlig foran den tidligere verdensmester Sven Nys og med den nuværende verdensmester Erwin Vervecken (Fidea) på 3. pladsen.

Løbet var samtidig også 7. og sidste afdeling af løbsserien Gazet van Antwerpen Trofee, hvor Sven Nys ikke overraskende vandt samlet.


Resultat
1 Gerben De Knegt (Ned) Rabobank 59.42
2 Sven Nys (Bel) Rabobank 0.33
3 Erwin Vervecken (Bel) Fidea Cycling Team 0.35
4 Bart Wellens (Bel) Fidea Cycling Team 0.38
5 Niels Albert (Bel) Palmans-Sapim-Collstrop
6 Sven Vanthourenhout (Bel) Rabobank
7 Richard Groenendaal (Ned) Rabobank
8 Bart Aernouts (Bel) Rabobank
9 Eddy Van Ijzendoorn (Ned) Palmans-Sapim-Collstrop
10 Radomir Simunek (Cze)

Samlet slutstilling i Gazet van Antwerpen Trofee
1 Sven Nys (Bel) Rabobank 247 point
2 Bart Wellens (Bel) Fidea Cycling Team 205
3 Erwin Vervecken (Bel) Fidea Cycling Team 200
4 Bart Aernouts (Bel) Rabobank 165
5 Sven Vanthourenhout (Bel) Rabobank 161
6 Richard Groenendaal (Ned) Rabobank 161
7 Enrico Franzoi (Ita) Lampre - Caffita 147
8 Gerben De Knegt (Ned) Rabobank 139
9 Wilant Van Gils (Ned) ZZPR.nl 118
9 Tom Vannoppen (Bel) Palmans-Sapim-Collstrop 118


Volta ao Algarve: Gerolsteiner tilfredse
Davide Rebellin sluttede sidste etape af Volta ao Algarve på med en fjerdeplads, og det rakte til en samlet sjetteplads, 31 sekunder efter vinderen. Alligevel var det en tilfreds sportsdirektør Raimund Dietzen, der opsummerede holdets indsats.

"Det rakte desværre ikke helt for Davide. Men vi har vist gode præstationer hernede, holdet har arbejdet godt og efterladt et godt indtryk. Indsatsen er godkendt," lyder det fra Dietzen.


Coupe de France: Cofidis dominerer foran Credit Agricole
Efter weekendens to første løb i den franske løbsserie Coupe de France, så er det naturligvis Cofidis, der dominerer ranglisten, idet de vandt begge løb. Løbsserien er med de 14 største franske endagsløb. Norske Thor Hushovd ligger i øjeblikket på en 3. plads efter dagens andenplads i Haribo Classic.

Resultat efter 2. løb
1 Arnaud COYOT (FRA - COF)50.00
1Leonardo BERTAGNOLLI (ITA - COF)50.00
3 Pietro CAUCCHIOLI (ITA - C.A)35.00
3Thor HUSHOVD (NOR - C.A)35.00
5 Dmitri FOFONOV (KAZ - C.A)16.00
6 Freddy BICHOT (FRA - FDJ)14.00
6Said HADDOU (FRA - AUB)14.00
8 Jaan KIRSIPUU (EST - C.A)12.00
9 Pierrick FEDRIGO (FRA - BTL)6.00
9Alexandre PICHOT (FRA - BTL)6.00


Coupe de France kalenderen
18. februarTour du Haut-Var(Vinder: L. BERTAGNOLLI)
19. februarClassic Haribo(Vinder: A. COYOT)
19. martsGP de Cholet-Pays-de-Loire
31. martsRoute Adélie
2. aprilGP de Rennes
13. aprilGP de Denain
16. aprilTro Bro Leon
18. aprilParis-Camembert
22. aprilGP de Villers-Cotterets
30. aprilTrophée des Grimpeurs
25. majTour de Vendée
30. juliPolynormande
17. septemberGP d'Isbergues
5. oktoberParis-Bourges


Volta ao Algarve: T-Mobile uheldig
T-Mobile rytteren, Eric Baumann, kom alvorligt til skade, da han styrtede på lørdagens etape i Volta ao Algarve. Ved styrtet, som blev udløst af en berøring med Thomas Zieglers baghjul ligesom denne havde kørt ham frem til spurten, pådrog han sig ved mødet med kantstenen blandt andet et skinnebensbrud.

"Det var en Kamikaze-finale. Kort tid før havde der også været styrt. Thommy kørte for mig, og da han på et tidspunkt måtte vige fra sin forankørende, blev jeg desværre hængende i hans baghjul og faldt med fuldt kraft ned i kantstenen. Det er vel skæbnen for en sprinter,“ fortæller Baumann til holdets hjemmeside.

Den 25-årige tysker vil nu snarest muligt rejse til Freiburg for at blive opereret på Universitetsklinikken der. Han kan nu se frem til flere ugers pause.

"Jeg har ingen erfaring med sådan en skade. Det er første gang, at jeg brækker noget. Vores holdlæge Andreas Blum mener, at jeg skal regne med circa seks ugers træningspause. Humøret er ikke det bedste, fordi jeg faktisk var i ret god form."


Classic Haribo: Hushovds største fejl i karrieren
Normalt ville man ikke tildele Arnaud Coyot (Cofidis) selv den mindste chance i et spurtopgør med norske Thor Hushovd (Credit Agricole). Ikke desto mindre overspurtede Coyot sidste års vinder af den grønne trøje i Tour de France på de sidste meter af Classic Haribo. Og den norske sprinter var bestemt ikke fornøjet efter nederlaget.

”Jeg lavede min største fejl i karrieren,” sagde han således til Velomania.net. Hele vejen mod mål forsikrer Coyot, at han intet har tilbage i benene, men svarer alligevel igen på den norske rytters angreb.

”Jeg begyndte sprinten med 100 meter til mål og fik straks fem meter, men begyndte at få tunge ben. Der var modvind og han kom tilbage med 20 meter igen og slog mig med ingenting,” fortæller Hushovd ærgerligt.

Derved fuldendte Coyot weekenden for Cofidis, da holdkammeraten Leonardo Bertagnolli tog sejren i Tour de Haut-Var i går.


Tour of California: Bak tipper Zabriskie
Det bør ikke komme som nogen overraskelse, hvis David Zabriskie på lørdag kan kåres som den første vinder Tour of California. Uanset hvem der på det danske Pro Tour mandskab Team CSC, der udtaler sig om det nye amerikanske etapeløb peges der på den 26-årige amerikaner som løbets vinder.

Danske Lars Bak, der selv stiller til start i løbet, har strategien klar. ”Med det niveau, han har på tempokørsler, er han altid en af favoritterne,” siger han til Jyllands-Posten.

”Senere kommer der to-tre hårde bjergetaper, men ingen af dem slutter oppe på et bjerg, så med den form, Zabriskie er i nu, så tror jeg, at folk som Landis og Leipheimer får svært ved at sætte ham. Han kan bare sidde og følge med, når der ikke er mål på toppen.”

Foruden Lars Bak er også Frank Høj til start i det amerikanske etapeløb.


Classic Haribo: Coyot sejrede foran Hushovd
Succesen for Codifis fortsætter i Frankrig. I gårdagens Tour du Haut vandt Cofidis-rytteren Leonardo Bertagnolli og i dag vandt så Arnaud Coyot det tradionsrige løb Classic Haribo. Den 25-årige franskmand vandt foran nordmanden Thor Hushovd fra Crédit Agricole.

De to ryttere kom afgørende fri og i spurten var franskmanden lidt overraskende hurtigst og vandt en meget tæt spurtsopgør.

Mauro Facci (BarloWorld) blev nummer tre, da han vandt forfølgernes spurt foran Kevin Van Impe (QuickStep) og Graeme Brown (Rabobank).

Resultat af Classic Haribo
1 Arnaud Coyot (Fra) Cofidis 5.28.16 (37.103 km/t)
2 Thor Hushovd (Nor) Crédit Agricole
3 Mauro Facci (Ita) Barloworld 0.32
4 Kevin Van Impe (Bel) Quick.Step
5 Graeme Brown (Aus) Rabobank
6 Leon Van Bon (Ned) Davitamon-Lotto
7 Saïd Haddou (Fra) Auber 93
8 Jaan Kirsipuu (Est) Crédit Agricole
9 James Vanlanschoot (Bel) Landbouwkrediet-Colnago
10 Gorik Gardeyn (Bel) Unibet.com


Volta ao Algarve: Joao Cabreira vandt sidste etape og samlet
Joao Cabreira fra det mindre Maia Milaneza hold vandt søndag eftermiddag sidste etape af Volta ao Algarve. Maia Milaneza rytteren var klart bedst og kørte alene over stregen foran Rabobanks Robert Gesink og Madeinox-rytteren André Vital.

Samlet vandt Joao Cabreira også foran den dobbelte etapevinder Gert Steegmans (Davitamon - Lotto).

Danske Claus Michael Møller blev nummer 70 på dagens etape - 3 minutter og 20 sekunder efter dagens vinder. Hele 53 ryttere udgik på dagens etape.


Resultat af 5. etape
1 CABREIRA, Joao - MAIA-MILANEZA 5:02:57
2 GESINK, Robert - RABOBANK 07
3 VITAL, André - MADEINOX-BRICA-CANEL 21
4 REBELLIN, Davide - GEROLSTEINER 21
5 KIRCHEN, Kim - T-MOBILE TEAM 23
6 RUBIERA, José Luis - DISCOVERY CHANNEL 23
7 STEEGMANS, Gert - DAVITAMON-LOTTO 23
8 WALKER, William - RABOBANK 23
9 CARDOSO, Pedro - MAIA-MILANEZA 23
10 ARREITUNANDIA, Pedro - BARLOWORLD 23
..
70 MØLLER, Claus - BARBOT-HALCON 03:20

Samlet slutstilling
1 CABREIRA, Joao - MAIA-MILANEZA 22:42:00
2 STEEGMANS, Gert - DAVITAMON-LOTTO 10
3 GESINK, Robert - RABOBANK 11
4 VITAL, André - MADEINOX-BRICA-CANEL 27
5 ZIEGLER, Thomas - T-MOBILE TEAM 29
6 REBELLIN, Davide - GEROLSTEINER 31
7 GUERRA, Hector - LA ALUMINIOS-LIBERTY 33
8 PINHO, Celestino - BARBOT-HALCON 33
9 CARDOSO, Andre - PAREDES ROTA DOS MOV 33
10 RUBIERA, José Luis - DISCOVERY CHANNEL 33
..
56 MØLLER, Claus - BARBOT-HALCON 03:30


MTB: Jakob Bering igen i særklasse
Femte afdeling af Midtjysk MTB Vintercup (Midtjysk MTB, Bjerringbro og Randers) blev søndag afviklet ved Assentoft med Randers Cykleklub som arrangør. Der deltog godt 50 ryttere i denne afdeling. I seniorklassen var Jakob Bering og vandt sikkert foran Anders Ljungberg fra Sverige. Næsten to minutter skilte nummer 1 og 2. Jakob Bering fører samlet seniorklassen før sidste afdeling, som også afvikles i Randers. Den 12. marts.

Karl Magnus Larsen fra Randers vandt ungdomsklassen helt suverænt med næsten 9 minutter ned til nærmeste konkurrent Emil Kastrup fra Århus MTB. Samlet fører Karl Magnus Larsen også foran Emil Kastrup.

Seniorklassen kørte 9 omgange á 2,2 km
1 Jakob Bering, Randers 1.20.09
2 Anders Ljungberg, Husqvarna (Sverige) 1.21.53
3 Michael Borup, Århus 1900 1.22.46
4 Steen Schmidt, Randers 1.25.15
5 Joel Carlsson, Husqvarne (Sverige) 1.26.18

Ungdom - 4 omgange á 2,2 km
1 Karl Magnus Larsen, Randers 42.21
2 Emil Kastrup, Århus MTB Klub 51.06
3 Christian Carlsbæk Møller, Randers 55,33
4 Mads Würtz Schmidt, Randers 51,40 - 1 omg
5 Sebastian Carlsbæk Møller, Randers 55,34 - 1 omg.


Coppa San Geo: Super debut af Jan Almblad
Den danske rytter, Jan Almblad, fik en super debut på det italienske hold Trevigiani Dynamon. Danskeren var utrolig tæt på at komme på podiet, men måtte tage sig til takke med en 4. plads.

Italienske Roberto Ferrari vandt det italienske løb Coppa San Geo Gavardo, som er et tradionsrigt løb i italienske. Det var 82. gang, at løbet det blev kørt. Roberto Ferrari, som i øvrigt er holdkammerat med Jan Almblad, vandt foran Antonio Bucciero og Salvatore Mancuso.

Jan Almblad kom i mål 55 sekunder efter den vindende italiener, hvor han sad i 5 ryttere. I spurten var danskeren bedst og blev dermed nummer 4.


Resultat
1. Ferrari Roberto( ITA) Trevigiani Dynamon
2. Bucciero Antonio ( ITA) Pagnoncelli + 0.50
3. Mancuso Salvatore (ITA) Unidelta
4. Almblad Jan (DAN) Trevigiani Dynamon + 0.55
5. Camussa Piergiorgio (ITA) Progetto Aplast
6. Zampedri Derik (ITA) Trevigiani Dynamon
7. Da Ros Gregory (ITA) Marchiol Famila
8. Montaguti Matteo (ITA) Gavardo Tecmor
9. Khalmuratov Muradjan (UZB) Lucchini Delio Gallina + 1.10
10. Gavazzi Francesco (ITA) Unidelta


Tirreno-Adriatico og Milan-San Remo: Wildcards givet
RCS Sport har annonceret hvilke hold, der får Wildcards til de to første italienske ProTour løb, som er Tirreno-Adriatico, der køres fra den 8. marts til den 14. marts og Milan-San Remo, der køres den 18. marts. Wildcardsene er givet til: Barloworld, Panaria-Navigare, Acqua & Sapone, Naturino-Sapore di Mare og Team LPR.

Hvert hold får mulighed for at stille til start med 8 ryttere, det vil sige, at der max. kommer 200 ryttere til start.

Holdene til Tirreno-Adriatico og Milan-San Remo bliver: Davitamon-Lotto, Quick Step-Innergetic, Team CSC, AG2R, Bouygues Telecom, Crédit Agricole, Cofidis, le Crédit par téléphone, Française des Jeux, Gerolsteiner, T-Mobile, Barloworld, Panaria-Navigare, Acqua & Sapone, Lampre-Fondital, Liquigas, Milram, Naturino-Sapore di Mare, Rabobank, Euskaltel-Euskadi, Illes Balears-Caisse d'Epargne, Liberty Seguros-Wurth Team, Saunier Duval-Prodir, Discovery Channel, Phonak Hearing Systems og Team LPR.

Tirreno-Adriatico starter i år i Tivoli og slutter en uge efter i S.Benedetto Del Tronto.

Etaperne til Tirreno-Adriatico
1. etape - 8. marts: Tivoli - Tivoli, 167 km
2. etape - 9. marts: Tivoli - Frascati, 171 km
3. etape - 10. marts: Avezzano - Paglieta, 183 km
4. etape - 11. marts: Paglieta - Civitanova Marche, 219 km
5. etape - 12. marts: Servigliano - Servigliano ITT, 20 km
6. etape - 13. marts: S.Benedetto Del Tronto - S. Giacomo (Monti Della Laga), 164 km
7. etape - 14. marts: Tappa - Campli - S.Benedetto Del Tronto, 166 km


Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
Feltet.dks webshop har udvidet med flere produkter. Det er i første omgang magasiner, som webshoppen er udvidet med. Vi har fået flere magasiner af "Cykelsporten" på lager. Tidligere har vi kun solgt Cykelsporten 2005, men nu sælger vi også magasinet fra de tidligere år. (2003-2004).

Feltet.dk har lavet forskellige pakkeløsninger, hvor du kan kombinere nogle forskellige pakker, bl.a. købe Cykelsporten 2003 og 2004 i en samlet pakkeløsning eller hvad med Cykelsporten 2003 - 2005? Så du har alle magasinerne, måske dit nye samleobjekt?

Du kan se mere om magasinerne og bestille dem på www.feltet.dk/shop


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
Læs også
Giro d'Italia-analyse: Var det Quintanas gave til Vingegaard?
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour of Estonia(2.1) 23/05-25/05

Ford RideLondon Classique(2.WWT) 24/05-26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Mercan Tour Classic Alpes...(1.1) 29/05

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 30/05-02/06

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?