Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 19. marts 2006

Feltet.dk kort - 19. marts 2006

19. marts 2006 00:190
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Statistik: Danske UCI-point opdateret
- Istrian Spring Trophy: VM-banerytterne fik landvejstræning
- Team Odense Energi: Topplacering til Kasper Linde
- Andy Schleck: Har brækket kravebenet
- GP Cholet: Pedersen nummer 14
- Jan Almblad: Fire i Italiensk U23 løb
- Istrian Spring Trophy: Steensen sluttede som nummer ni
- Discovery: Tom Danielson glæder sig til hjemmebane
- Michael Boogerd: På cyklen torsdag
- Tour de Luxembourg: Øges til fem dage
- Bouygues Telecom: Frank Bouyer ude igen
- Martin Kjehr Jensen: Flere resultater i Belgien
- Sydsjællandsturen 2006: Aflyst…
- Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
- Afstemning: Hvilket af de hjemlige hold følger du mest?
- Hondo sagen: Kan han køre på et ProTour hold…
- ProTour statistik: Landis stadigvæk på førstepladsen

De korte nyheder opdateres løbende


Statistik: Danske UCI-point opdateret
Statistik: Danske UCI-point opdateret

Feltet.dks statusliste over UCI point indkørt af Team CSC og øvrige danske ryttere er nu blevet opdateret. Denne gang efter André Steensens præstationer i det kroatiske etapeløb Istrian Spring Trophy (2.2), samt Michael Reihs' 3. plads og Morten Knudsens 6. plads i det franske endagsløb, La Roue Tourangelle (1.2).

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".


Istrian Spring Trophy: VM-banerytterne fik landvejstræning
I det firedages etapeløb Istrian Spring Trophy i Kroatien, blev det ikke til toplaceringer til rytterne fra Team Odense Energi. Alle ryttere fuldførte og bedste enkeltplacering blev opnået af Marc Hester, der på søndagens afsluttende etape blev nummer 5 og bedste rytter i klassementet blev Daniel Kreutzfeldt på en 17. plads.

Teamchef Claus Rasmussen fortæller om et hårdt løb med gode stigninger undervejs og et løb, der har bidraget med at give VM-rytterne den sidste hårde landevejstræning inden VM i Bordeaux, samt de øvrige en god optakt forud for den danske landevejssæson der starter først i april.


Team Odense Energi: Topplacering til Kasper Linde
Mens en del af teamet har været i Kroatien, har flere af teamrytterne deltaget i løb i Belgien og i et kriterium over 104 km afviklet på en 2,6 km lang rute, kom Kasper Linde med i et 6 mandsudbrud allerede fra starten, og som holdt hjem med en flot 4. plads til følge. Undervejs vandt Linde den gennemgående spurtkonkurrence.


Andy Schleck: Har brækket kravebenet
Uheldene fortsætter med at ramme det danske Pro Tour mandskab Team CSC. I dag gik det ud over Andy Schleck, der var involveret i et styrt med godt 25 kilometer til.

”Det var sort uheld for Andy, og det er bestemt ikke optimalt, at vi nu må skrive en ny rytter på skadeslisten. Men uheld sker nu engang inden for den her sport, og det kan vi ikke lave om på,” fortæller en ærgerlig Kim Andersen fra Frankrig.

Styrtet kostede det unge luxembourgske talent et brækket kraveben og derved også nogle ugers pause.


GP Cholet: Pedersen nummer 14
Den nyprofessionelle Martin Pedersen blev nummer 14 i massespurten i det franske etapeløb GP Cholet.

”Vi kørte spurten for Martin Pedersen, som umiddelbart var den hurtigste blandt de fire, vi havde med hjem. Desværre fik han et svaj på opløbet og havde ikke mulighed for at spurte igennem”, sagde Kim Andersen efter løbet

Løbet blev vundet af Cofidis Chris Sutton.

Resultat
1 Chris Sutton (Aus) Cofidis
2 Nico Eeckhout (Bel) Chocolade Jacques
3 Lilian Jégou (Fra) Française des Jeux
4 Lloyd Mondory (Fra) Ag2r Prévoyance
5 Baden Cooke (Aus) Unibet.com
6 Erki Putsep (Est) Ag2r Prévoyance
7 Jérôme Pineau (Fra) Bouygues Telecom
8 Igor Abakoumov (Bel) Jartazi
9 Said Haddou (Fra) Auber 93
10 Jeremy Hunt (SBr) Unibet.com

Jan Almblad: Fire i Italiensk U23 løb
Den danske U23 mester Jan Almblad viste endnu engang gode takter, da han blev fire i massespurten i U23 løbet Memorial Daniele Angelini i Italien.

I alt 97 ryttere deltog i det 124 km. lange løb.

Resultat
1. Alan Marangoni (Coppi Gazzera Videa) km.124 2t 53'
2. Dario Cataldo (Mcs Bedogni Natalini)
3. Federico Vitali (Coppi Gazzera Videa)
4. Jan Almblad (Trevigiani Dynamon)
5. Manuel Belletti (Trevigiani Dynamon)


Istrian Spring Trophy: Steensen sluttede som nummer ni
André Steensen (Glud & Marstrand Horsens) blev nummer seks på tredje og sidste etape af Istrian Spring Trophy og sluttede derved på en meget flot niendeplads i sit første etapeløb som senior.

André Steensen og Kasper Schjønnemann kom med den forreste gruppe over etapens kategori 1. stigning og viste derved endnu engang, at de kan være med på stigningerne.

”Jeg er meget tilfreds med, at vi med det yngste mandskab til start i løbet kan præstere top ti placeringer på alle 3 landevejsetaper,” udtalte sportsdirektør Jan Steensen efter det kroatiske etapeløb.

De resterende ryttere på det jydske hold kom hjem i anden gruppe, men gennemførte alle løbet.


Discovery: Tom Danielson glæder sig til hjemmebane
Tom Danielson fra Discovery Channel ser frem til næste måneds Tour of Georgia, som jo giver et velkomment besøg I hjemlandet. "Jeg glæder mig virkelig til at komme hjem og køre i USA. Der er intet som at høre fans råbe ens navn. Det er utroligt, hvor meget det at køre på hjemmebane kan øge motivationen, og jeg håber, at jeg vil være istand til at forsvare min sejr i Georgia," siger han til Cyclingnews.com. Tour of Georgia køres fra den 18. til den 23. april.

Danielson kommer sig i øjeblikket over skrammerne fra styrtet på sidste etape af Tirreno-Adriatico. Heldigvis kom han ikke alvorligt til skade, og der skulle ikke være noget til hinder for en god præstation i det amerikanske. Efter Tour of Georgia er næste store sæsonmål Giro d’Italia.

Michael Boogerd: På cyklen torsdag
Michael Boogerd har brækket foden på det værst tænkelige tidspunkt her hvor forårsklassikerne begynder. Den hollandske rytter var dog på hospitalet fredag og fik fjernet gipsen og vil senere på ugen forsøge at komme på cyklen igen.

”Indtil torsdag kan jeg ikke bruge min fod. Torsdag vil jeg forsøge at tage mine cykelsko på og forsøge at komme på cyklen. Jeg håber at det vil gå godt. Det er så godt som sikkert, at jeg ikke vil kører Flandern Rundt, men jeg vil helt sikkert forsøge at kører Amstel,” skriver Rabobank rytteren på sin hjemmeside.


Tour de Luxembourg: Øges til fem dage
Med kategoriopgraderingen i denne sæson har Tour de Luxembourg også opgraderet antallet af etaper. Løbet, der køres fra den 31. maj til den 4. juni, vil i år have fire etaper ud over den korte prolog på 2,6 km. Det meddeler løbsarrangør Ed Buchette i en pressemeddelelse og tilføjer, at der vil være mindst 14 hold af otte ryttere til start.

Seks af holdene fra den allerbedste række har meldt deres ankomst, og foruden danske Team CSC, der har luzembourgske Andy og Fränk Schleck i deres rytterkadre, så drejer det sig om tyske T-Mobile, Crédit Agricole, Bouyges Telecom, Rabobank og Liquigas-Bianchi.

Tour de Luxembourg 2006:
Onsdag, den 31. maj, prolog: Luxembourg, 2.6 km
Torsdag, den 1. juni, 1. etape: Luxembourg - Mondorf-les-Bains, 176 km
Fredag, den 2. juni, 2. etape: Schifflange - Differdange, 184 km
Lørdag, den 3. juni, 3. etape: Wiltz - Diekirch, 185 km
Søndag, den 4. juni, 4. etape: Mersch - Luxembourg, 146 km


Bouygues Telecom: Frank Bouyer ude igen
31-årige Franck Bouyer, som kører for det franske Bouygues Telecom hold, kommer formentlig ikke til at køre cykelløb foreløbig, selvom han havde fået lov af WADA.

Boyer lider af narcolepsi, som er en tilstand, der forårsager pludselige søvnanfald. Der findes en medicinsk behandling for tilstanden, men præparatet står på den forbudte liste, og han har derfor ikke kørt løb siden juni måned 2004. I august måned sidste år gav WADA imidlertid dispensation, så han kunne køre igen, men den afgørelse blev anket til CAS af UCI, som nu har besluttet at omstøde WADA’s afgørelse.

Han skal nu gennemgå yderligere tests for at bevies, at indtagelsen af præparatet i den foreskrevne mængde ikke er præstationsfremmende, så han kan få sin dispensation.

Martin Kjehr Jensen: Flere resultater i Belgien
Martin Kjehr Jensen, som i øjeblikket kører på Bodysol juniorhold, bliver ved med at imponere og hentede i den forgangne weekend endnu to topplaceringer. I lørdagens løb i Koolskamp blev det til en 4. plads.

”Vi var 88 ryttere til start, og der var ekstremt meget vind. Vi skulle køre 12 omgange allerede efter første omgang, kom vi 8 mand af sted, hvor jeg var i gruppen. Vi holdte et godt forspring, og da der mangler 3 omgange styrter en litauer og river mig med. Jeg kommer op igen, da der mangler 1.5 omgang til mål. 1 litauer (af de 3 i front gruppen, red.) stikker af sted og vinder. Der er en, der kommer af sted på sidste kilometer, og så bliver jeg 2 i spurten ud af de 6 mand, hvilket bliver til en 4. plads. Jeg har godt nok fået lidt skrammer”, forklarer Martin Kjehr Jensen til Feltet.dk.

I søndagens løb i Gistel blev det til 5. plads.

”Ca. 60 ryttere til start, og jeg havde godt nok smerter, før vi startede, men besluttede mig for at tage det som træning. Vi skulle køre 12 omgange. De 2 første omgange var jeg i udbrud sammen med en anden rytter. Jeg stjal de 2 spurter, som der var på hver omgang, og så fik jeg nogle penge. Vi blev så hentet kort for den 3. spurt, og så var feltet stort set samlet indtil afslutningen. Da der mangler 2 omgange stikker en af sted alene - ingen reagere. Vi kører ud på sidste omgang med 1 rytter i udbrud, og jeg forsøger gentagende gange at slippe af sted uden held. En fyr slipper af sted på de sidste 1000 meter, og jeg bliver nummer tre i hovedfeltet, så det bliver til en samlet 5. plads. Jeg er godt tilfreds med weekendens resultater og føler formkurven er på vej op på et højere plan. Jeg tror og håber på en virkelig god sæson”, tilføjer Martin fra Belgien.


Sydsjællandsturen 2006: Aflyst…
En af klassikeren indenfor motionsløb på Sjælland, SydsjællandsTuren, blev kørt for 25. gang i 2005. Løbet har været et samarbejde mellem Næstved BC, NBC´s Venner og Sjællandske Medier. Der har været tænkt mange konstruktive tanker, omlagt ruter, medtaget rulleskøjterløbere, fornyet forplejningen gennem de sidste 5-6 år, men ikke desto mindre er deltagerantallet faldet trods forandringerne gennem en lang årrække. Arbejdsgruppen bag cykelløbet har vinteren igennem forsøgt på mange forskellige måder at få løbet op at stå atter i år med fornyelser, men har måttet sande at kræfter og energi ikke rækker. Løbet vil derfor ikke blive gennemført. Arbejdsgruppen vil gerne takke alle vores trofaste deltagere, hjælpere og samarbejdspartnere for denne gang.


Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
Feltet.dks webshop har udvidet med flere produkter. Det er i første omgang magasiner, som webshoppen er udvidet med. Vi har fået flere magasiner af "Cykelsporten" på lager. Tidligere har vi kun solgt Cykelsporten 2005, men nu sælger vi også magasinet fra de tidligere år. (2003-2004).

Feltet.dk har lavet forskellige pakkeløsninger, hvor du kan kombinere nogle forskellige pakker, bl.a. købe Cykelsporten 2003 og 2004 i en samlet pakkeløsning eller hvad med Cykelsporten 2003 - 2005? Så du har alle magasinerne, måske dit nye samleobjekt?

Du kan se mere om magasinerne og bestille dem på www.feltet.dk/shop

Afstemning: Hvilket af de hjemlige hold følger du mest?
Som et nyt tiltag her på Feltet.dk, så kan brugerne stemme på diverse afstemninger, som bliver lavet af redaktionen. Efter Milano-Sanremo afstemningen har vi åbnet op for en afstemning, hvor du kan stemme på, hvilket af de hjemlige hold, som du følger mere?

Hvilket af de hjemlige hold følger du mest? Stem her


Hondo sagen: Kan han køre på et ProTour hold…
Da en schweizisk domstol tidligere i denne uge, valgte at sparke Hondos karantæne til hjørnespark, udtalte Hondos advokat, Michael Lehner, at han betragtede hele sagen som et gennembrud, og noget som ville ændre dopingbekæmpelsen fremover. Dette er generalsekretæren i CAS (Den internationale sportsdomstol), Matthieu Reeb, slet ikke enig i.

”Sådan er det overhovedet ikke. CAS kan arbejde videre som før, og det vigtigste lige nu er, at sagen er meget speciel og slet ikke er afgjort endnu,” udtaler Reeb til den svenske avis Göteborg Posten.

Til selve dommen, har Reeb ikke så meget at sige. ”Den er jo meget kortfattet, bare to holdninger, og det indebær ikke karantænen er annulleret, den er bare ophævet il næste retsmøde. Det er den store forskel, da der kan gå op til et år, før sagen i Schweiz er afgjort. Derfor siger domstolene at den skal ophæves.”

Om Hondo nu kan køre på et ProTour hold er Reeb ikke helt sikker på. ”Det er et meget interessant og kompliceret spørgsmål. Efter hvad jeg forstår, har UCI en regel, som siger, at en dopingdømt rytter ikke kan køre på et ProTour hold, før to år efter en karantæne er udløbet og Hondo har beviseligt en dopingdom.”

Hvis den schweiziske domstol i sidste ende giver Hondo ret i at CAS lavede en fejl, så slutter sagen ikke der. ”Så vil WADA og UCI med sikkerhed anke den til CAS igen. Hondo er 32 år gammel og jeg spekulere i, hvor gammel han er, når alt dette er overstået.”


ProTour statistik: Landis stadigvæk på førstepladsen
Selvom Phonak rytteren Floyd Landis ikke var til start i Milano-Sanremo, lykkedes det ham at beholde sin første plads, da ingen af hans nærmeste konkurrenter lykkedes at score nogen point.

Husk at du i vores oversigt, kan finde alle disse informationer.

-Resultater af alle løbende (Alle pointgivende placeringer)
-Samlet stilling i ProTour (Løbende opdateret efter hver etape)
-Indkørte point, af ryttere som ikke kører på ProTour hold
-Nationslisten
-Holdrangliste (Som UCI har lavet den)
-Holdrangliste (Lavet ud fra indkørte ProTour point)
-Ryttersejre (Hvem har vundet flest ProTour løb)
-Sejre pr. land
-Sejre pr. hold
-Hvilket land har flest ProTour ryttere
-Holdenes alders gennemsnit (CSC er ikke det yngste…)
-Hvem er den ældste rytter på ProTouren
-Hvem er den yngste rytter på ProTouren
-Hvad er aldersinddelingen på ProTouren

Hvis der skulle være ønske om flere statistikker, er i velkommen til at stille forslag. De skal bare sendes til Kenneth@feltet.dk

Du finder det hele her: Pro Tour statistik 2006


Læs også
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 17/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?