Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 1. maj 2006

Feltet.dk kort - 1. maj 2006

01. maj 2006 00:050


- Allgräuer Strassenpreis: Godkendt dansk indsats
- Crédit Agricole: Raisin hjem til USA
- Henninger Turm: Arvesen med smerter
- Morten Reckweg: fik revanche efter gårdagens punktering
- Giro d’Italia: Davitamon Lotto holdet officielt udtaget
- Colliers Classic: Claus Michael Møller - et hårdt løb
- Statistik: Danske UCI-point opdateret
- Giro d’Italia: Paride Grillo er ude - erstattet Aldape Chavez
- Colliers Classic: En resultatmæssig skuffelse for Glenn Bak
- Giro delle Regioni: Dymytriy Grabovskiy sejrede samlet
- Colliers Classic: Martin Mortensen bitter efter løbet
- Tour de France: Syv mand klar for Rabobank
- Odense Cuppen: Nyt tiltag for børn
- Colliers Classic: Tikiøb glæder sig datoflytning næste år
- Henninger Turm: Voigt viser Giro-form
- Henninger Turm: Garzelli sejrede, men Voigt tæt på
- World Cup: Flot solo sejr til Morten Reckweg
- Profronde van Made: Sejr til Karsten Kroon
- Giro d’Italia: Carlos Sastre’s egen beslutning
- Giro d’Italia: Sastre kører også Giroen!
- Colliers Classic: To løb for meget for Team CSC
- Tour de Romandie: Saiz tilfreds med indsatsen
- Jan Ullrich: ”De sidste skal blive de første!”
- Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Giro-spillet
- Manager: Over 250 hold ikke godkendt, men oprettet


De korte opdateres løbendeAllgräuer Strassenpreis: Godkendt dansk indsats


Distrikt Jylland-Fyn deltog søndag i 1. Allgräuer Strassenpreis med et hold bestående af Annette Dam, Jannie Schöne Schmidt, Nina Lund alle Team Odense Energi, Henriette Frederiksen, Esbjerg CR og Annette Berg, Team Mermaid.

Løbet var 1. afdeling af den tyske Bundesliga, og det var derfor et meget stærkt felt med bl.a. verdensmesteren Regina Schleicher fra Equipe Nürnberg, som de danske piger skulle op imod. Løbet blev kørt på en meget kuperet 9 km rundstrækning, som skulle gennemkøres 12 gange, i alt 108 km. De danske piger kørte et rigtigt flot løb og sad pænt med helt fremme i feltet på knapt 100 ryttere, dog måtte Henriette Frederiksen slippe hovedfeltet godt halvvejs i løbet.

Annette Dam var kommet i sit rette element, og den 1½ km lange opløbsbakke lå rigtig godt til hende. Allerede på 2. omgang forsøgte hun at køre efter en af de indlagte bakkespurter, men måtte se sig slået lige på stregen. Ca. halvvejs i løbet fik en 5-mands gruppe et pænt hul, og det lykkedes dem at øge forspringet og holde til mål.

I feltet var der hele tiden forskellige forsøg på at komme afsted, og her var Nina Lund yderst aktiv. Et par gange kom hun fri af feltet, men blev desværre kørt ind igen af ingen ringere end verdensmesteren. I slutningen af løbet lykkedes det et par smågrupper at komme afsted fra hovedfeltet, dog desværre uden danskere. Status før sidste omgang var således, at hovedfeltet skulle spurte om 15. pladsen.

Pigerne kæmpede rigtig flot og havde den helt rigtige team ånd, så da afslutningen nærmede sig, var taktikken klar - Annette Dam skulle køres frem til spurten af de tre andre. Jannie lagde ud med at sætte et højt tempo et par km før mål og slog så ud midt på opløbsbakken, hvor Nina og Annette Berg tog over. Annette Dam blev afleveret perfekt, og hun blev nr. 9 i hovedfeltets spurt, og besatte dermed løbets 23. plads. Et rigtig godt resultat af en rytter, som deltog i et stort internationalt løb for første gang.

Resultatet:
1. Joanne Kiesanowski, Team Univega Pro Cycling Schweiz3.14.36
2. Tina Liebig, Equipe Nürnberg 3.14.40
3. Theresa Sneff, Team RG Toyota Motor Berlins.t.
4. Sarah Duster, Univega Pro Cycling Schweiz3.14.43
5. Birgit Hollmann, Team RG Toyota Motor Berlin3.14.57
..
23. Annette Dam, Distrikt Jylland-Fyn3.19.38
37. Annette Berg, Distrikt Jylland-Fyn3.20.01
39. Nina Lund, Distrikt Jylland-Fyn3.20.08
43. Jannie Schöne Schmidt, Distrikt Jylland-Fyn3.20.48
72. Henriette Frederiksen, Distrikt Jylland-Fyn3.38.30

Tilbage til toppenCrédit Agricole: Raisin hjem til USA


Amerikanske Saul Raisin, som var ude for et alvorligt styrt den 4. april under Circuit Cicliste de la Sarthe, hvor han efterfølgende svævede i livsfare som følge af en hjerneblødning og lå i koma, kan nu flyttes hjem til USA fra hospitalet i Angers.

Raisin bliver mandag fløjet til et hospital i Atlanta, Georgia. Det 23-årige talent kan nu selv spise og med hjælp fra sygeplejerskerne endda gå igen, lyder det fra hans franske hold, Crédit Agricole.

Tilbage til toppenHenninger Turm: Arvesen med smerter


Siden onsdag i sidste uge, hvor Arvesen blev kørt ned under en træningstur, har han kun trænet stille og roligt grundet smerter fra ribbenene, når han trækker vejret hårdt, ler og hoster. Alligevel var han til start i dagens Henninger Turm. Selvom han ikke gennemførte løbet, fik Arvesen flere positive svar.

”Det gik godt med knæet og bedre med ribbenene. Det gør fortsat ondt, men jeg kan godt cykle. Jeg fik kørt næsten hele løbet, men blev sat på den sidste bakke,” udtaler Arvesen til sin hjemmeside kurtaslearvesen.com.

Næste løb for Arvesen bliver 4 dage ved Dunkerque som starter på onsdag og slutter på søndag.

Tilbage til toppenMorten Reckweg: fik revanche efter gårdagens punktering


Den danske juniorrytter Morten Reckweg vandt i dag en flot sejr, da han vandt 2. etape af junior World Cup løbet i Polen.

"Jeg er meget glad for denne sejr. Dagen igår var noget ikke noget at skrive hjem om. Jeg kørte i et hul i vejen og punkterede på baghjulet. Jeg måtte stå i 4 minutter før der kom en servicevogn, der kunne give mig et nyt hjul. Servicevognene var blevet stoppet af et massestyrt længere bagude. Men idag viste jeg at min placering igår var et uheld," forklarer Morten Reckweg efter dagens World Cup sejr.

"Løbet var igen i dag på en kuperet rute med veje af blandet kvalitet. Rytterne kører meget stærkt, og feltet kører meget nervøst med mange skub. Dette kombineret med de dårlige veje giver mange styrt, som vi så igen i dag," tilføjer teammanager Michael Gregersen fra Polen.

Læs mere om løbet længere nede i de korte.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Davitamon Lotto holdet officielt udtaget


Davitamon-Lotto har i dag offentliggjort deres endelige hold til Giro’en. Holdet bliver Christophe Brandt, Nick Gates, Josep Jufré Pou, Jan Kuyckx, Robbie McEwen, Bert Roesems, Preben Van Hecke, Wim Vanhuffel og Henk Vogels.

Holdets sportsdirektører vil være Herman Frison og Allan Peiper.

Tilbage til toppenColliers Classic: Claus Michael Møller - et hårdt løb


Danske Claus Michael Møller synes, som mange af de andre ryttere, at Colliers Classic var et hårdt løb, som blev kørt rundt i Århus og omegn. Tempoet var også højt hele løbet igennem og sluttede med en høj gennemsnitsfart på 42,6 km/t.

”Det var et utroligt hårdt cykelløb i starten. Jeg kom personligt til at sidde lidt alene på et tidspunkt. Jeg vidste også godt, at samlet ville det blive svært, da jeg ikke er den store sprinter, men vi fik vores hurtigste rytter, Sergio Miguel Vieira Ribeiro, med frem i den forreste gruppe til sidst”, forklarer Claus Michael Møller til Feltet.dk.

Sergio Miguel Vieira Ribeiro spurtede sig også til en fornem 6. plads. Claus Michael Møller forsøgte også undervejs i løbet at sikre det mindre portugisiske Barbot yderligere succes.

”Jeg prøvede at køre lidt efter bjergtrøjen og blev også 2’er i den første spurt, men i den anden spurt kiksede det lidt, da jeg kun blev 4’er. Derefter kørte der et par udbrud, og så glemte jeg det lidt”, tilføjede Claus Michael Møller.

Tilbage til toppenStatistik: Danske UCI-point opdateret


Feltet.dks statusliste over UCI point indkørt af Team CSCs ryttere samt øvrige danske ryttere er nu blevet opdateret. Denne gang blandt andet efter de to store danske endagsløb, Grand Prix Herning og Colliers Classic.

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Paride Grillo er ude - erstattet Aldape Chavez


Panaria's Paride Grillo kommer alligevel ikke til start i årets udgave af Giro’en, da han døjer med sygdom. Det italienske hold har i stedet udtaget mexicaneren Moises Aldape Chavez.

Tilbage til toppenColliers Classic: En resultatmæssig skuffelse for Glenn Bak


Glenn Bak kørte lørdag og søndag på det danske landshold, hvor det blev til en 18. plads i GP Herning og 41. plads i Colliers Classic. Løbet var en god mulighed for Glenn Bak for at sælge sig selv. Han kører i øjeblikket på Unibets talenthold og skal til august være stagiaire (prøve-rytter) på det rigtige Unibet.com hold, som deltog i de danske endagsløb. Her havde holdets sportsdirektør Lucien Van Impe også en god mulighed for at kigge Glenn Bak lidt an før, det evt. bliver til en professionel kontrakt på holdet. Glenn Bak gjorde det også godt, men resultatmæssigt gik det knap så godt.

”Resultatmæssigt er det ikke rigtig gået optimal, men i går (GP Herning, red.) var jeg rigtig godt kørende. De forreste kørte på et tidspunkt, hvor jeg sad og sov. Det er selvfølgelig nemt at sige bagefter, det var i går, at jeg skulle have lavet noget, hvis det var. I dag (Colliers Classic, red.) var jeg egentligt også okay kørende, men de sidste 30 kilometer kunne jeg mærke at krampen stille og roligt kommer. Jeg satsede i dag på, at Marcus Ljungqvist kunne vinde det. Jeg troede faktisk også, at CSC ville lukke hullet, men det gjorde de så ikke. Holdene skulle måske have snakket sammen og ofret en rytter hver på at hente Erwin Thiejs,” forklarer Glenn Bak til Feltet.dk.

Tilbage til toppen
Giro delle Regioni: Dymytriy Grabovskiy sejrede samlet


I dag blev sidste etape af Giro delle Regioni kørt fra Lodi til S. Giuliano Milanese over 132.5 km. Løbet betød ikke på de store klassementsforskydninger, da feltet kom stortset samlet til mål.

Oscar Gatto vandt etapen foran Aldoino Ilesic og Michal Golas. Samlet vandt den ukrainske verdensmester Dymytriy Grabovskiy. Danske Anders Lund blev nummer 13, som bedste dansker.

Resultat af 8. etape
1 Oscar Gatto (Ita) Italy 2.44.59 (48.186 km/h)
2 Aldoino Ilesic (Slo) Slovenia
3 Michal Golas (Pol) Poland
4 Romain Feillu (Fra) France
5 Bolat Raimbekov (Kaz) Kazakhstan
6 Norihide Murayama (Jpn) Japan
7 Marco Giuseppe Baro (Ita) Italy
8 Yukiya Arashiro (Jpn) Japan
9 Greg Van Avermaet (Bel) Belgium
10 Ross Sander (GBr) Great Britain
..
31 Anders Lund (Den) Denmark
58 Andre Steensen (Den) Denmark 0.08
72 Thomas Kvist (Den) Denmark
96 Kristoffer Gudmund Nielsen (Den) Denmark
97 Jan Almblad (Den) Denmark

Samlet slutstilling
1 Dymytriy Grabovskiy (Ukr) Ukraine 20.51.28
2 Maxim Belkov (Rus) Russia 0.39
3 Jelle Vanendert (Bel) Belgium 0.54
4 Simon Clarke (Aus) Australia 1.06
5 Greca Bole (Slo) Slovenia 1.08
6 Aleksei Polushkyn (Blr) Belarus 1.20
7 Michal Golas (Pol) Poland 1.23
8 Greg Van Avermaet (Bel) Belgium 1.25
9 Pieter Jacobs (Bel) Belgium 1.26
10 Stefan Hristov (Bul) Bulgaria 1.27
..
13 Anders Lund (Den) Denmark 1.39
36 Andre Steensen (Den) Denmark 4.51
68 Thomas Kvist (Den) Denmark 18.40
98 Jan Almblad (Den) Denmark 49.35
101 Kristoffer Gudmund Nielsen (Den) Denmark 54.41

Tilbage til toppenColliers Classic: Martin Mortensen bitter efter løbet


Danske Martin Mortensen stillede til start for landsholdet i endagsløbet Colliers Classic i går. Efter løbet var danskeren dog bitter og skuffet.

”Det var et hårdt løb. Jeg er bitter over, at jeg ikke kunne holde Boasson hjul. Han kørte bare lige forbi, og jeg kunne slet ikke holde hjulet på ham. Det er jeg lidt træt af,” sukker Martin Mortensen, da Feltet.dk snakkede med ham efter løbet.

”Løbet var samlet i lang tid, men Team CSC prøvede at splitte det et par gange. Men de var også bange for at lukke hullet til sidst, fordi så tog vi jo bare røven på dem igen,” smiler og griner Martin Mortensen med henvisning til sidste år, hvor Team CSC hentede det ene udbrud efter det andet, og det betød, at der ikke var flere kræfter i finalen.

”Jeg hørte også, at de sagde, at de ikke gad lukke hullet, fordi så tog vi bare røven på dem igen. Så jeg tror egentligt bare ikke, at de var gode nok i dag, og det blæste nok for lidt til at splitte det rigtigt for alvor.”

De næste løb for Martin Mortensen er U23-løbene Thüringen Rundfahrt og Paris - Roubaix.

”Jeg er faktisk udpeget til at være den, som der skal køres for i Thüringen Rundfahrt, så det bliver spændende. Det går fremad i øjeblikket, og jeg tror på det i øjeblikket”, tilføjer Martin Mortensen.

Tilbage til toppenTour de France: Syv mand klar for Rabobank


I sin bare anden sæson som professionel hentede Thomas Dekker tidligere på foråret sejren i Tirreno-Adriatico og det har nu sikret det unge talent en plads på Rabobanks Tour-hold.

”Hvis alt går vel er Thomas med blandt de udvalgte,” siger team-manager Erik Breukink til Telegraaf.

Foruden Thomas Dekker er også Michael Rasmussen, Denis Menchov, Erik Dekker, Michael Boogerd, Oscar Freire og Juan Antonio Flecha sikret en plads i Touren. Det efterlader to åbne pladser til det franske etapeløb, som formentlig først bliver uddelt lige før løbsstarten i Luxembourg.

En af de ryttere, som endnu ikke er garanteret en plads på holdet er Pieter Weening, der ellers sidste år hentede en etapesejr i løbet. ”Weening har godt nok haft et skuffende forår, men der ikke snak om at nægte ham en plads i Touren,” siger Breukink. ”Ligesom en etapesejr sidste år ikke garantere ham en plads i år.”

Tilbage til toppenOdense Cuppen: Nyt tiltag for børn


I morgen, tirsdag den 2. maj kl. 18.00, er første gang cykelbanen i Odense forsøger at lave en speciel løbsdag for børn og ungdom. Der er tale om en gennemgående konkurrence over hele sæsonen, hvor arrangørerne vil kåre en samlet præmierække i hver klasse.

Der køres om 5 - 3 - 2 - 1 point i hvert løb, og hver løbsdag indeholder minimum 3 løb, som tæller i omniumen. Der uddeles så 6-4-3-2-1 point til det samlede klassement og der vil være point til den samlede statistik efter hver løbsdag.

For at man ikke skal være tvunget til at være der hver gang, vil det blive sådan at man medregner de tre bedste afdelinger for hver rytter. Det betyder at man kan deltage i den samlede præmierække bare man har været der tre gange.

Det koster 20 kroner pr. løbsdag at deltage, og tilmelding sker ved fremmøde på cykelbanen.

Alle løbsdage stater kl. 18.00 og forventes at tage 2 timer.

Løbsdagene
Tirsdag den 2. majLøb
Tirsdag den 16. majLøb
Tirsdag den 30. majLøb
Tirsdag den 13. juniLøb
Tirsdag den 25. juliLøb
Tirsdag den 8. augustLøb
Tirsdag den 22. augustLøb
Tirsdag den 5. sep.Løb - finalen.

Tilbage til toppenColliers Classic: Tikiøb glæder sig datoflytning næste år


Tilskuerfremmødet til gårsdagens Colliers Classic var bestemt ikke imponerende, men løbsdirektør Jesper Tikiøb, ser frem til næste år, hvor hele kalenderen skubbes en uge således at løbet kommer ind i maj.

”Der kunne sagtens være flere mennesker til cykelløb i Århus, men seks grader, det duer bare ikke. Det er simpelthen for koldt, og sådan er det bare,” siger Jesper Tikiøb til Århus Stiftidende.

Samtidig har den østjydske iværksætter fortsat Pro Tour drømme. ”Det er bestemt ikke urealistisk at komme på pro touren og dermed få flere af de store ryttere med i fremtiden. UCI (den internationale cykelunion, red.) har en forpligtelse til at inden for de næste tre år at placere et pro tour-løb i Skandinavien, og så må vi bare holde os til,” sagde han inden søndagens løb.

Tilbage til toppenHenninger Turm: Voigt viser Giro-form


Team CSC’s Jens Voigt viser storartet form her en uge før starten på Giro d’Italia.

”Jens sad i udbrud med Patrick Sinkewitz og Stefan Wesemann fra T-Mobile i over halvdelen af løbet, og det så virkelig ud til, at de to havde fået skovlen under feltet. Men Wesemann faldt fra undervejs efter en punktering, og der kom desværre for alvor fart over feltet til sidst, og så var udflugten forbi. Men Jens fik i den grad bekræftet, at han har ramt storformen her op til Giro’en, og der er ingen tvivl om, at han bliver en meget vigtig mand for os til det løb”, sagde Kim Andersen efter den 45. udgave af det tyske storløb.

Tilbage til toppenHenninger Turm: Garzelli sejrede, men Voigt tæt på


I dag blev endagsløbet, Rund um den Henninger Turm, kørt over 190,2 km. Løbet bød bl.a. på et 60 kilometer lang udbrud af Jens Voigt (Team CSC) og Patrik Sinkewitz (T-Mobile), som blev hentet med blot 5 kilometer til mål.

I massespurten sejrede Stefano Garzelli foran Gerald Ciolek og Danilo Hondo.

Resultat
1Stefano Garzelli (Ita-Liq)4.34.20
2Gerald Ciolek (Ger-Wie)s.t.
3Danilo Hondo (Ger-Tlm)s.t.
4Erik Zabel (Ger-Mrm)s.t.
5Björn Leukemans (Bel-Dvl)s.t.
6Stefan Schumacher (Ger-Gst)s.t.
7Luca Ascani (Ita-Nsm)s.t.
8Davide Rebellin (Ita-Gst)s.t.
9Alexandre Kolobnev (Rus-Rab)s.t.
10Ricardo Serrano Gonzalez (Spa-Kai)s.t.

Tilbage til toppenWorld Cup: Flot solo sejr til Morten Reckweg


Danske Morten Reckweg kørte en flot solosejr hjem på 2. etape af La Coupe du Président de la Ville de Grudzladz. Den danske juniorrytter revanchrede sig dermed efter en dårlig start på løbet.

"Morten punkterede på 1. etape af løbet og havde svært ved at få et nyt hjul, så han mistede 6 minutter på etapen. Men han tog revanche i dag, hvor han kørte en flot solosejr hjem. Morten vandt med mere end et minut ned til de nærmeste konkurrenter. Vejret var meget dårligt i år, og det var meget svært at se, hvor store hullerne var i vejen, da der var fyldte af vand. I dag var vejret bedre, og det var den danske præstation også", forklarer Anders Reckweg til Feltet.dk.

Team Festina Vejle har to ryttere i top 30 efter løbets første 2 etaper.

Tilbage til toppenProfronde van Made: Sejr til Karsten Kroon


CSCs hollandske rytter Karsten Kroon vandt i går omnium-løbet - De Profronde van Made. Kroon vandt ikke nogen af løbets tre afdelinger, der blev vundet af henholdsvis den nybagte baneverdensmester Theo Bos, Leon van Bon og Thomas Dekker, men til gengæld fik han to anden pladser og en tredjeplads, hvilket rakte til den samlede sejr.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Carlos Sastre’s egen beslutning


Den noget overraskende beslutning om, at Carlos Sastre skulle køre Giro d’Italia blev taget af både Ivan Basso, Carlos Sastre og Bjarne Riis. Men det var Carlos Sastre’s eget forslag.

”Jeg har tænkt meget over, om det ikke ville være en god idé at køre Giro’en, og efter at have talt længe med både Ivan og Bjarne, var jeg ikke i tvivl. Jeg vil gerne give noget tilbage til holdet, og jeg ved, at jeg kan gøre en forskel for Ivan i den sidste uge. På den måde kommer jeg til at kunne tage den med ro i den første del, og så ellers virkelig trække i arbejdstøjet i bjergene. Jeg kan se, at Ivan har ofret meget og arbejdet benhårdt for at blive klar til Giro’en, og det har jeg stor respekt for. Så derfor er det også oplagt, at jeg tilbyder at hjælpe ham og holdet”, udtaler Carlos Sastre.

Holdejer Bjarne Riis har stor respekt for Carlos Sastres beslutning samt glad for at råde over endnu en bjergrytter til dette års meget hård Giro d’Italia.

”Carlos kom selv og foreslog, at han skulle køre Giro’en, og jeg har stor respekt for de tanker, der ligger bag hans beslutning. Han er villig til at ofre sig i bjergene for at være hos Ivan, og der kan hans hjælp vise sig at blive meget afgørende. I princippet skal han bare så nemt som muligt igennem den første del af løbet for så at sidde hos Ivan i den sidste uge, som virkelig bliver ekstrem hård. Det er en decideret gave at råde over en rytter som Carlos i Giro’en, og jeg har selvfølgelig også kun taget beslutningen, fordi vi er enige om, at den også giver mening i forhold til resten af hans sæson”, tilføjer Riis.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Sastre kører også Giroen!


Team CSC har i dag udtaget holdet til Giro d’Italia, og det bliver et meget stærkt danske hold, der stiller til start på lørdag, hvor den største overraskelse ligger i, at Carlos Sastre kommer til start i Giroen også. Holdet består af følgende ryttere: Ivan Basso, Carlos Sastre, Bobby Julich, Jens Voigt, Volodimir Gustov, Giovanni Lombardi, Inigo Cuesta, Michael Blaudzun og Nicki Sørensen.

”Det er et exceptionelt stærkt hold, vi har udtaget. Og der er ingen tvivl om, at det er et hold, der vil være i stand til at støtte Ivan i forsøget på at vinde løbet. Han er i perfekt form til den opgave, og han har styrken og erfaringen til at vinde sit første store etapeløb. Jeg tror, at alle kommer til at se, at det er ni top motiverede ryttere, der stiller til start for os. Som så ofte før har vi haft et luksusproblem i form af flere stærke ryttere, der kunne tage en plads på holdet, men til sidst har beslutningen givet sig selv, og jeg er meget stolt over det hold, der skal køre Giro’en”, fastslår Bjarne Riis, der præsenterer en decideret overraskelse i og med, at Carlos Sastre er med på holdet, der mødes i Belgien senere i denne uge.

Tilbage til toppenColliers Classic: To løb for meget for Team CSC


Team CSC og team-ejer Bjarne Riis kunne igen i år se tilbage på en dansk weekend med succes og fiasko. Allan Johansen vandt lørdagens GP Herning, mens kræfterne slap op i Colliers Classic, hvor ingen CSC-ryttere for andet år i træk endte i top 10.

”Det var ikke lige dét, vi gik efter, men vi prøvede med det, vi kunne”, erkendte Bjarne Riis efter løbet. ”Vi har egentlig længe rimelig styr på løbet, men vi laver nok den fejl, at vi går for tidligt frem og så slap kræfterne op.”

Den danske team-ejer mente samtidig, at det tidlige forsøg på en udskilning fra holdets side skabte den lidt underlige finale, hvor ingen rigtig havde lyst eller kræfter til at lukke hullet til Unibet-rytteren Erwin Thijs

”Det gør, at alle bliver lammet i finalen, og at der overhovedet ikke er nogen i finalen, der sidder med overskud. Det bliver lidt tilfældigt, men jeg havde håbet på, at mine ryttere var lidt bedre i finalen. Vi forsøgte at køre folk møre, men det betød også, at vi ikke selv havde det nødvendige overskud.”

”Det er aldrig nemt for os at komme her og skulle dominere det hele. Det kræver, at vi har et virkelig godt hold, og vi ved, at vi kommer med et hold, som er halvskadet. Hvis vi skulle kunne dominere begge to, så skulle vi have seks mand, der var helt på toppen, og det havde vi ikke. Vi har andre prioriteter i øjeblikket. Det er dem vi satser på,” forklarer Bjarne Riis uden tvivl med henvisning til det snarlige Giro d´Italia.

Tilbage til toppenTour de Romandie: Saiz tilfreds med indsatsen


Selvom Aloberto Contador ikke kørte nogen god enkeltstart i går, og dermed mistede den samlede sejr i Tour de Romandie, var Manager Manolo Saiz alligevel tilfreds efter løbet.

“Jeg kan ikke forlange mere. Vi har gjort det godt, hele holdet har arbejdet godt, så der er ikke noget at klage over. Der har simpelthen bare været en rytter, som var bedre end os, Cadel Evans.”

Om enkeltstarten havde Saiz følgende kommentarer. ”Den var meget svær for Contador, på grund af de to brostensstykker. Hvilket ikke er en fordel for en let rytter som Contador. På trods af det er jeg tilfreds, både med Alberto, Kashechkin og Jaksche har gjort det godt. Jeg har set et hold i form og vi fik tre ryttere i top fem.”

Selvom hans Manager var tilfreds med indsatsen, var Contador ikke selv tilfreds. ”Det var ikke den bedste dag i mit liv, men jeg kørte heller ikke dårligt. Cadel Evans var meget stærk i dag, og jeg kan kun gratulere ham. Jeg havde det bedre end ved enkeltstarten i Pais Vasco, for der kørte jeg dårligt. I dag derimod passerede ruten mig ikke. Totalt er jeg tilfreds, da jeg har kørt meget bedre end sidste år.”

Contador er lidt ærgerlig over at han ikke vandt hverken Pais Vasco eller Tour de Romandie, men er glad for, at han i det mindste vandt en etape i Romandiet.

Nu tager Contador en uges pause, inden han starter træningen frem mod Tour de France. Næste løb bliver Tour de Suisse.

Tilbage til toppenJan Ullrich: ”De sidste skal blive de første!”


”De sidste skal blive de første!” - Sådan lød kommetaren fra T-Mobiles Tour-håb Jan Ullrich med adresse til bl.a. Ivan Basso efter at have gennemført Tour de Romandie i går.

"Det er en stor succes for mig, at jeg har gennemført dette løb. Knæet holdt, og jeg ser nu med fortrøstning frem mod Giroen, hvor jeg vil arbejde videre på formopbygningen," udtalte han efter løbets sidste etape. Ullrich sluttede i det samlede klassement 50 minutter efter vinderen, Cadel Evans, fra Davitamon-Lotto holdet.

"Det var et vanskeligt løb, men jeg overvandt mig selv. Den afsluttende enkeltstart var også meget hård," lød det fra den rødhårede østtysker med bopæl i Schweiz.

Sportsdirektør Rudy Pevenage undlod heller ikke at komme med sin vurdering. "Jan beviste mod og kampgejst ved at starte sin sæson med så vanskeligt et løb og så også at gennemføre. Det klarer kun få ryttere," erklærede han.

Tilbage til toppenManager: Dyst imod dine venner m.m. i Giro-spillet


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets første store etapeløb Giro d’Italia er spillet allerede åbnet, og der er flere præmier end nogensinde før.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Giro d’Italia spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppen
Manager: Over 250 hold ikke godkendt, men oprettet


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 250 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 06/05-2006 klokken 13:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Giro d’Italia"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Giro d’Italia spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Giro d’Italia spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Women's Tour(2.WWT) 06/06-11/06

Elfstedenronde Brugge(1.1) 11/06

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 08/06-11/06

Asiatiske mesterskaber(CC) 07/06

Tour de Suisse(2.UWT) 11/06-18/06

Elfstedenronde Brugge(1.1) 11/06

La Route d'Occitanie(2.1) 15/06-18/06

Tour de Suisse Women(2.WWT) 17/06-20/06

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger