Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 20. marts 2006

Feltet.dk kort - 20. marts 2006

20. marts 2006 00:500
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Magnus Bäckstedt: Har fortsat problemer med knæet
- Team Miche: Hamburger klar til Settimana Ciclistica Internazionale
- GP Grandglise: 6. plads til Odder elite i Belgien
- Tour de Normandie: Moe Rasmussen nummer 14 på prolog
- GP Klein Sinaii: Unge Odder ryttere fik god erfaring
- GP Bissegem: 4. plads til Moberg
- Liberty Seguros: Unge ryttere tjekker Flandern Rundt ruten
- Vuelta Castilla y Leon: Edo tog 1. etape
- Vueltaen: Sastre skal æres for andenplads
- Lampre-Fondital: Vi vil køre offensivt i klassikerne
- Rabobank: Veneberg slipper for operation
- Quick Step: Spreder sine esser
- Petter Renäng: Kørt ned under træning
- Ljungqvist: stort løbsprogram i sigte
- Arvesen: Lyset slukkede på Cipressa
- Tour de Normandie: Glud & Marstrand tror på etapesejr
- Glenn Bak: Fortsætter de gode placeringer
- Feltet.dk: Følg Dwars Door Vlaanderen på onsdag

De korte nyheder opdateres løbende


Magnus Bäckstedt: Har fortsat problemer med knæet
Den svenske kæmpe Magnus Bäckstedt har fortsat problemer med knæet her med under tre uger til årets helt store mål Paris-Roubaix. Liquigas-rytteren deltog ellers i lørdagens Milano-Sanremo. De første 185 km. gik problemfrit, hvorefter knæet låste totalt.

Svenskeren gennemgår i disse dage flere undersøgelser for at finde årsagen til problemerne og han håber fortsat på meget snart at komme tilbage til træningen.

”Der er forsat en chance for at det lykkes at komme i form til klassikerne selvom chancen bliver mindre dag for dag,” siger han til den svenske internetside cyklopedi.com.


Team Miche: Hamburger klar til Settimana Ciclistica Internazionale
Efter 14 dages løbspause, er det italienske Miche klar til at køre løb igen. I morgen starter Settimana Ciclistica Internazionale og her har sportsdirektør Marco Tozzi udtaget følgende ryttere.

Borrajo, Gerosa, Muto, Niemiec, Hamburger, D´Aniello, Methluschenko og Carta.

Hamburgers forrige løb var Milano-Torino, hvor han sluttede som nummer 113, efter at have meget aggressiv i starten af løbet. Eftersom Miche holdet ikke har fået wildcards til nogen af ProTour løbene i år, er dette en af Hamburgers bedste chancer for at vise, at han stadigvæk kan køre med de bedste.


GP Grandglise: 6. plads til Odder elite i Belgien
Odder havde 5 Elite ryttere til start til Kermesseløb i Grandglise. En frisk vind satte hurtigt sit præg på løbet, hvor der fra start var udskilning bagfra. Efter ca. halvdelen af de 117km knækkede det 119 mand store felt for alvor. Jakob og Lars kom begge med i en 20 mands frontgruppe, mens Alex sad i 2.gruppe, også på ca. 20 mand. Martin sov lidt på den omgang da feltet knækkede og forsøgte at køre op igen alene. Han måtte dog senere opgive og stod af ligesom Klaus, der havde problemer med ryggen. Oppe foran kunne Jakob og Lars intet gøre, da løbets senere vinder stak af sted med 20 km igen. Yderlige 3 mand kom af sted inden Jakob og Lars kom ind med en decimeret front gruppe og blev hhv. 6 og 12 i løbet. Begge havde på de sidste km forsøgt at rive sig fri, men måtte se det hele blive samlet på de sidste km.

Også 2. gruppe med Alex var blevet spredt i vinden. Her var Alex kommet væk i en lille gruppe og sluttede på en præmiegivende 23.plads.

I morgen gælder det Challenge de Hesbay Trognée, hvor Odder tidligere har lavet gode resultater. Klaus er dog tvivlsom til i morgen på grund af ryg problemer, men vælger nok at starte, for så at se hvordan det går.

Tour de Normandie: Moe Rasmussen nummer 14 på prolog
Hollandske Kai Reus (Rabobank) vandt den 5,8 km. lange prolog af Tour de Normandie foran holdkammeraten Rick Flens og Auber 93 Emilien Berges.

De to danske kontinentale hold Glud & Marstrand Horsens og Team GLS er begge til start i det franske etapeløb. Jacob Moe Rasmussen blev bedste danske rytter på en 14. plads, 11 sekunder efter Reus. Lasse Böchmann blev nummer 28., 23 sekunder dårligere end Reus. Bedste Glud & Marstrand Horsens rytter blev Michael Skelde der var 39 sekunder efter i mål


GP Klein Sinaii: Unge Odder ryttere fik god erfaring
Odders ungdomsryttere skulle i dag indlede sæsonen med det 64 km lange løb i den nord belgiske by Klein Sinaii. Alle ryttere var spænde, da det for alle galt deres første start i et belgisk kermesseløb.

I alt 85 ryttere havde valgt at stille til start i løbet, som foruden de 6 danske Odder ryttere, også talte en snes hollændere, der i blandt den mest vindere rytter i år i Benelux landene, Barry Markus fra Holland med i alt 3 sejre, så intet var let, vidste rytterne på forhånd.

Kristian Haugaard Jensen og Sebastian Buchardt lod sig dog ikke skræmme, og var langt hen af vejen med til at skabe løbet. Det var dog kun Sebastian som havde kræfterne til at komme med i præmierækken, da han blev nr. 21, efter et rigtig flot kørt løb. Kristian måtte desværre slippe de forreste med en omgang igen, da kræfterne ikke rakte længere. Det skal dog lige nævnes at Kristian havde ligget syg op til Belgiensturen, så positivt at han kunne sidde med så længe.

For de andre fire Odder ryttere Morten Rasmussen, Anders Leick, Jacob Keemink og Frederik Odgaard Nielsen blev det til en god gang træning og en læring om hvordan der køres cykelløb i Belgien.

Alle ryttere glæder sig til i morgen, hvor det går løs med GP Trogneè.

Odders junior ryttere var også til start i et belgisk løb. Det var GP Soumagne, 15 kilometer fra Liegé. Løbet blev kørt på en utrolig hård rute med en 2 kilometer lang stigning. Det lykkedes Christopher Juel-Jensen at besætte 9. pladsen, mens Charlie Køhler blev nr. 12. Ingen andre Odder kom i præmierækken. Christopher kunne udover 9. pladsen også glæde sig over prisen som bedste første års junior rytter.


GP Bissegem: 4. plads til Moberg
Halvdelen af Team Kvikly Odder/Bobler stillede i dag til start i det belgiske u23 kermesseløb GP Bissegem. Alle rytterne var spændte, da det var deres første start i år. Med til start var Søren Pugdahl, Peter Hansen, Christian Moberg, Morten Lambert, Christian Pedersen og Søren Pedersen.

Løbet blev, ikke som den store overraskelse, kørt forfra, og allerede på løbets anden omgang, (der skulle køres 18 omgange i alt), kom en stor gruppe af sted, hvor Christian Moberg og Peter Hansen sad med. Mens Peter Hansen desværre måtte slippe gruppen, blev Christian siddende.

Til sidst var gruppen kun på 10 mand, og det var blandt dem at vinderen skulle findes. Her kørte Christian en flot finale og kunne slutte løbet på en flot 4. plads. Morten Lambert kom ind i gruppen efter som nr. 21, mens både Søren Pugdahl og Christian Pedersen sad godt med i hovedfeltet, og fik kæmpet sig til en placering som hhv. nr. 38 og nr. 40.

I morgen gælder det så GP Internationale kat. 1.13 som også er et løb kun for U23-ryttere.

Liberty Seguros: Unge ryttere tjekker Flandern Rundt ruten
De to unge Liberty Seguros-Würth ryttere, Carlos Barredo og Koen de Kort, rejser på onsdag til Belgien, hvor de vil træne på Flandern Rundt ruten.

Barredo blev sidste år bedste Liberty rytter i Flandern Rundt som nummer 41, men vil i år gerne gøre det endnu bedre. Derfor er han også glad for, at skulle træne på ruten sammen med en specialist som Koen de Kort, som blandt andet har vundet Paris-Roubaix som amatør.

Begge ryttere vil forblive i Belgien indtil den 28, hvorefter de begge vil stille til start i Tre dage ved Panne. Derefter skal de køre Flandern Rundt, Gent-Wevelgem, GP Pino Cerami og Paris-Roubaix.


Vuelta Castilla y Leon: Edo tog 1. etape
Den spanske rytter, Angel Edo, fra Andalucia-Paul Versa holdet, viste endnu engang at han er en af de hurtigste ryttere i feltet.

Da rytterne efter 155 kilometer fra Valladolid til Valladolid skulle afgøre etapen i en massespurt, henviste Edo, Luis Leon Sanchez og Egoi Martinez til de efterfølgende pladser. Samlet er det også Edo der fører, men det er i samme tid som konkurrenterne, da der ikke gives bonussekunder i det spanske løb.

Resultat af 1. etape
1. EDO, Angel - ANDALUCIA-PAUL VERSA 3:45:31
2. SANCHEZ, Luis Leon - LIBERTY SEGUROS-WURT s.t.
3. MARTINEZ, Egoi - DISCOVERY CHANNEL s.t.
4. TORRENT, Carlos - VIÑA MAGNA-CROPU s.t.
5. VINOKOUROV, Alexandre - LIBERTY SEGUROS-WURT s.t.
6. HRUSKA, Jan - 3 MOLINOS RESORT s.t.
7. BERASATEGUI, Antonio - KAIKU s.t.
8. RUBIERA, José Luis - DISCOVERY CHANNEL s.t.
9. FERNANDEZ, Gerardo - VIÑA MAGNA-CROPU s.t.
10. GALLEGO, Diego - VIÑA MAGNA-CROPU s.t.


Vueltaen: Sastre skal æres for andenplads
På torsdag skal Team CSCs Carlos Sastre, sammen med Denis Menchov og Francisco Mancebo, til Madrid for at æres det resultat de fik i sidste års Vuelta.

Eftersom Roberto Heras den 9. februar blev tildelt to års karantæne af det spanske forbund, rykker alle tre ryttere en plads frem i det samlede klassement.

For Rabobank betyder det, at Menchov er den første rytter, som har vundet et af de tre store tours i den orange trøje. Derfor tager manager Theo de Rooij med til overrækkelsen, som også vil blive vist direkte på spansk TV.

Lampre-Fondital: Vi vil køre offensivt i klassikerne
Sportsdirektør Guido Bontempi, har udtaget rytterne til de kommende løb, inklusiv de hårde brostensklassikere Flandern Rundt og Paris-Roubaix.

”Vi har gode forhåbninger til løbene og vil prøve at køre dem offensivt. Men, det hele bliver afgjort på vejene, og belgierne er dem, vi skal passe på, da de ikke har vundet ret meget indtil videre. Vores hold er okay, når man tager vores resultater indtil vi i betragtning. Vi kommer selvfølgelig til at savne Bennati, men han er stadigvæk ude med helbredsproblemer.

Harelbeke, Fléche Brabanconne og Flandern Rundt
Ballan, Franzoi, Fornaciari, Righi, Loosli, Corioni, Carrara og Bono.

Tre dage ved Panne og Gent-Wevelgem
Ballan, Franzoi, Fornaciari, Righi, Loosli, Corioni, Carrara og Napolitano.

Paris-Roubaix
Ballan, Franzoi, Fornaciari, Righi, Loosli, Corioni og Bono
.

Rabobank: Veneberg slipper for operation
Rabobank rytteren, Thorwald Veneberg, som styrtede i Tirreno-Adriatico, da han kørte ind i en hund, som løb rundt ude på vejen, slipper for operation af sit kraveben.

”Jeg er blevet bedt om at slappe af. Jeg så billederne af mit kraveben og det så ikke godt ud, men lægerne fortalte mig, at det nok skulle gro sammen naturligt, så det er hvad, jeg håber på,” udtaler Veneberg ifølge Cyclingnews fra hospitalet i går.


Quick Step: spreder sine esser
Efter en fremragende start på året, hvor det er blevet til hele seks ProTour sejre, hvor af den seneste til Pozzato i weekendens Milano-Sanremo, ser Quickstep holdet nu frem til de kommende opgaver.

I morgen starter etapeløbet Settimana Ciclistica Internazionale og her har holdet valgt at satse på, at Paolo Bettini er 100 procent klar igen efter sin skade fra Tirreno-Adriatico. Bettini gennemførte Milano-Sanremo, men det var tydeligt at han lige manglede det sidste. Til at hjælpe Bettini, har sportsdirektør Serge Parsini valgt følgende ryttere:

Davide Bramati, Francesco Chicchi, Juan Manuel Garate, Jose Antonio Garrido, Ivan Santaromita, Leonardo Scarselli og Hubert Schwab

Samtidigt med, at Bettini og holdkammeraterne kører i Italien, tager klassiker truppen til Belgien, for at starte forberedelserne frem mod de kommende klassikere. På onsdag køres GP Waregem og som topnavn har man valgt forårets rytter Tom Boonen. Resten af holdet er:

Steven De Jongh, Kevin Hulsmans, Servais Knaven, Nick Nuyens, Bram Tankink, Kevin Van Impe og Wouter Weylandt

Dermed har Pozzato fået lov til at holde en lille pause oven på sin fremragende kørsel i weekenden.

Petter Renäng: Kørt ned under træning
Den svenske Unibet rytter, Petter Renäng, må betragtes som en af de mest uheldige ryttere i det internationale cykelfelt. Siden oktober måned sidste år har Renäng været skadet, og nu hvor han var på vej tilbage igen, bliver han kørt ned på sin træningslejr i Malaga.

Ifølge den svenske cykelside, Cykel Nytt, blev Renäng under en trænings tur i fredags, kørt ned bagfra af en finsk turist. Renäng blev kørt på hospitalet, hvor lægerne i første omgang frygtede alvorlige skader på nakken og ryggen, men heldigvis viste det sig, at det ikke var så slemt alligevel og senere på dagen kunne han udskrives igen.

Renäng håber nu på, at han senest onsdag kan genoptage træningen frem mod Criterium International.


Ljungqvist: stort løbsprogram i sigte
CSCs svenske rytter, Marcus Ljungqvist, kan se frem til et stort løbsprogram i de kommende uger. I denne uge skal han køre de belgiske løb, Dwars door Vlanderen og Brabantse Pijl, men derefter står den på de store klassiker løb. Først skal han køre Flandern Rundt, derefter Gent-Wevelgem, inden slutter af med Paris-Roubaix. Derefter får han en lille pause, inden han skal køre de danske endagsløb i slutningen af april.

I weekendens Milano-Sanremo sad Ljungqvist med over på Cipressa og Poggio, men to kilometer før målet i Sanremo, knækkede feltet nogle ryttere foran ham, så han bare kunne trille stille og roligt i mål.

”Jeg forsøgte at hjælpe dem vi satsede på så godt jeg kunne. Formen føles god og nu satser jeg på, at se resultatet af det, i de kommende uger i Belgien,” skriver Ljungqvist på sin hjemmeside marcusljungqvist.com


Arvesen: Lyset slukkede på Cipressa
Team CSCs norske rytter, Kurt Asle Arvesen, havde håbet på, at han kunne have lavet et stort nummer i finalen i lørdagens Milano-Sanremo, men da angrebet skulle sættes ind, var der ikke flere kræfter tilbage.

”Jeg følte tidligt at benene var OK, så jeg havde lovet mig selv, at forsøge til slut. Jeg havde sparet og sparet på kræfterne, men da jeg skulle forsøge på Cipressa, var der nogen som slukkede lyset. Kræfterne jeg havde sparet, var alligevel brugt op,” skriver Arvesen på sin hjemmeside kurtaslearvesen.com

Arvesen fortæller at desuden, at løbet blev kørt så hurtigt, at der ikke engang var tid til tissepauser. ”Det er ikke sjovt at køre tilbage til et felt, som kørte med 50-55 km/t.”

Siden løbet har Arvesen haft nogle problemer med halsen, men hvis ikke det bliver værre, håber han at køre det godt i Dwars door Vlanderen på onsdag og Brabantse Pijl på søndag.

Tour de Normandie: Glud & Marstrand tror på etapesejr
Én af forårets mest prestigefyldte og traditionsrige for Glud & Marstrand Horsens er deltagelsen i etapeløbet Tour de Normandie, der starter med prolog i Mondeville ved Caën. Blandt de seneste års vindere ses bl.a. Thomas Dekker, der netop har vundet Tirreno-Adriatico og den norske sprinter Thor Hushovd. Det er derfor også en flok af de mere garvede ryttere man har sendt en uge til det nordvestlige Frankrig.

Jacob Nielsen og Michael Berling markerede allerede i januar god form med bl.a. etapesejr og samlet tredjeplads i Tour of Siam og i sidste weekend markerede Rune Udby sig som nr. 9 i Omloop van het Waasland.

Ifølge holdkaptajn Michael Skelde viste Morten Christiansen også god for i sidste weekends løb i Belgien.

"Jeg har ikke før set Morten så klar på denne tid af året, og jeg ved at han har trænet mere end nogensinde før", siger Skelde, der også har gjort en interessant observation hos sin gamle træningskammerat Jacob Nielsen. Efter at have fået fuldtidsarbejde som ingeniør, har Jacob Nielsen nemlig måtte ændre sine træningsvaner en del.

"Jeg tror, at det har gavnet Jacob at være tvunget til at køre kortere, men også mere intensiv træning. Det har givet ham mere fart end de lange og udmarvende ture, som var en stor del af hans træning tidligere."

Også holdets norske rytter i Normandiet, Roy Hegreberg, stilles der store forventninger til.

"Roy har ambitioner om at køre sig i en professionel kontrakt i år, så det er i et løb som dette, at han skal vise noget", siger Michael Skelde, der på baggrund af de enkelte rytteres udvikling tror på en etapesejr og en samlet tiendeplads i klassementet.

Det bliver dog næppe på mandagens prolog, man vil se Glud & Marstrand Horsens helt fremme. Ifølge Skelde vil de fleste af holdets ryttere placere sig mellem nr. 50 og 100 og først vise sig på de efterfølgende etaper.

Sidste år markerede Glud & Marstrand Horsens sig allerede på anden etape, da Lasse Böchmann kom med i et udbrud og undervejs kørte sig til pointtrøjen for de indlagte spurter.

Tour de Normandie er i år på ni etaper over syv dage:
20.3.2006 Prolog på 5,6 km i Mondeville ved Caën
21.3.2006 Mondeville - Forges les Eaux, 208 km
22.3.2006 Forges les Eaux - Aubevoye, 81 km
22.3.2006 Gaillon - Elbeuf, 74 km
23.3.2006 Elbeuf - Flers, 184 km
24.3.2006 Flers - Domfront, 74 km
24.3.2006 Domfront - St Hilaire du Harcourt, 84 km
25.3.2006 St Hilaire - Bagnoles de l'Orne, 176 km
26.3.2006 Bagnoles de l'Orne - Caën, 142 km


Glenn Bak: Fortsætter de gode placeringer
Danske Glenn Bak, der kører for Unibet.coms kontinentale mandskab, fortsætter med de gode placeringer i Belgien. Onsdag i sidste uge blev det til en 10. plads i et kermesseløb og søndag gjalt det et 150 km. langt løb i Trogneé.

”Ved starten var jeg kommet helt frem foran i feltet, hvilket skulle vise sig at være en god ting, for efter 5 km blev feltet på 180 mand splittet fuldstændig. Vi sad ca. 21 mand i front, og øgede stødt og roligt til 5 minutter,” fortæller Glenn Bak til Feltet.dk

”Først da vi rammer de små omg. 3x7km sker der noget. Der bliver rykket i højre og venstre og jeg kommer af sted i en 9 mands gruppe. Jeg prøver at komme alene af sted men forgæves. Til sidst kører en mand alene hjem og jeg bliver to i spurten.”

Glenn Bak kæmper for at køre sig til en professionel kontrakt, og derfor glæder den gode sæsonstart. ”Moralen er høj og jeg har ikke kunne ønske mig en bedre sæsonstart.”


Følg Dwars Door Vlaanderen på onsdag
Du kan følge endagsløbet Dwars Door Vlaanderen, som køres onsdag den 20. marts. Hele 12 ProTour hold stiller til sammen. Desuden stiller det danske kontinentale hold - Team Designa Køkken til start.

Løbet kan følges fra kl. 14:30.


DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Tour de France(2.UWT) 29/06-21/07

Tour of Austria(2.1) 02/07-07/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger