Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 21. februar 2006

Feltet.dk kort - 21. februar 2006

21. februar 2006 00:250
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Tour of California: Leipheimer i førertrøjen i hjembyen
- Tour of California: Hjælperytter i top 10
- Cykelcross: Parbo tilfreds med sæsonafslutningen
- Martin Mortensen: Enkeltstart med et ben
- Vuelta Valenciana: Solosejr til Kolobnev på 1. etape
- Tour of California: Leipheimer venter angreb
- Tour of California: Haedo overrasker O´Grady
- Geelong Tour: Soeder åbnede sæsonen med sejr
- Tour of California: CSC - tirsdag kan blive afgørende
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende...


Tour of California: Leipheimer i førertrøjen i hjembyen
For Levi Leipheimer er en drøm gået i opfyldelse. "Jeg har I månedsvis drømt om, at køre ind i min hjemby i den gule førertrøje. At det virkelig lykkedes er en sindsyg dejlig fornemmelse," erklærede han glædestrålende efter etapen, der havde mål i hans hjemby, Santa Rosa.

Hans etapeplacering som nr. 22 gør endvidere, at han også bærer trøjen, når det går løs med løbets anden etape.

Holdkammeraterne arbejdede loyalt hele dagen for at beskytte deres kaptajn. "Drengene gjorde et godt arbejde og sørgede for, at jeg i Santa Rosa fik endnu en gul trøje," lød de rosende ord fra kaptajnen til de øvrige Gerolsteiner-ryttere.

At opbakningen er stor, er der ingen tvivl om. "Der var formentlig ikke en eneste plet langs ruten uden en tilskuer. Støtten til mig og holdet er formidabel."

På trods af den gode stemning over kaptajnens flotte resultat, er der også bekymring hos det tyske hold. Fabian Wegmann har endnu ikke helt overstået sine maveproblemer. Det lykkedes ham dog at gennemføre etapen. "Fabian led ganske betragteligt, men han kæmpede sig igennem. Vi må imidlertid vente og se, hvordan det går og få ham tjekket endnu en gang," fortæller team manager Hans-Michael Holczer.


Tour of California: Hjælperytter i top 10
Selvom René Haselbacher primært fungerer som støtte for Levi Leipheimer i dennes bestræbelser på at vinde på hjemmebane, så lykkedes det ham alligevel at komme ind blandt de ti første, da 1. etape blev afgjort i en massespurt.

Med en syvendeplads på dagens etape lykkedes det ham derfor at forsvare sin 19. plads i det samlede klassement. "Det var en meget hurtig etape, hvor de fleste arbejdede hårdt. Vi kontrollerede løbet og fik Levi godt igennem. Det glæder mig, at jeg alligevel sluttede blandt de første ti," fortæller han på sin hjemmeside.


Cykelcross: Parbo tilfreds med sæsonafslutningen
Den danske mester i cykelcross, Joachim Parbo, deltog i den forgangne weekend i de to belgiske cross løb, Vorselaar og Oostmalle.

”Løbet i Vorselaar er lige efter mit hoved. Tekniske sving, dybe spor og masser af små accelerationer. Jeg fik en fornuftig start og kunne holde min placering de første to omgange. På fjerde omgang var jeg tæt på at komme op til den schweiziske mester, Christian Heule. På femte omgang kunne jeg dog ikke holde til at avancere mere og måtte slippe. Sidst på løbet fik jeg igen luft og kunne overhale den tidligere tjekkiske verdensmester, Kamil Ausbuher og hollænderen, Camiel Van den Bergh. Jeg endte efter 8 omgange på en fornuftig 32. plads i det 62 mand store felt”, forklarer Joachim Parbo.

”I Oostmalle fik jeg blandt 80 ryttere en fin placering i spurten om at vinde det første sving efter startskuddet. Kort tid efter måtte jeg desværre af cyklen og løbe zigzag i sandet mellem styrtede ryttere. På første omgang tabte jeg 30 sekunder til den forreste gruppe. Med lidt for mange fejl i det løse sand kunne jeg ikke indhente det tabte de følgende omgange. På femte omgang knækkede kæden, mens jeg med 30 km/t i et tungt gear mosede igennem et langt sandstykke. Jeg valgte at opgive, da der var for langt at løbe til depotet. Jeg sjokkede misfornøjet ind blandt tilskuerne og kiggede på løbet”, tilføjer en klart skuffet Parbo, der fejrede sæsonafslutningen med den berygtede Belgiske Cocktail - en overdosis varme belgiske vafler og fritter med mayonnaise.


Martin Mortensen: Enkeltstart med et ben
Den danske U23-mester har opdateret sin dagbog på Feltet.dk. Her skriver han bl.a. om, den netop overstået træningslejr med sit hold Vélo Club de Roubaix. Det bød på mange nye bekendtskaber, men også enkeltstartstræning med et ben!

Læs mere om det på www.feltet.dk/mortensen


Vuelta Valenciana: Solosejr til Kolobnev på 1. etape
Rabobanks unge russer Alexandr Kolobnev vandt 1. etape af Vuelta Ciclista Com. Valenciana. Efter fornem solokørsel kom den unge russer alene til mål og vandt etape med 27 sekunder ned til hovedfeltet.

Etapen startede og sluttede i Calp og blev kørt over 148,2 km. I feltets spurt slog Jose Ventoso overraskende Alessandro Petacchi og blev dermed nummer to på etapen.


Resultat af 1. etape
1 KOLOBNEV, Alexandr - RABOBANK 3:35:08
2 VENTOSO, Fco. José - SAUNIER DUVAL-PRODIR 27
3 PETACCHI, Alessandro - TEAM MILRAM 27
4 URTASUN, Pablo - KAIKU 27
5 GUIDI, Fabrizio - PHONAK H.S. 27
6 DAVIS, Allan - LIBERTY SEGUROS-WURT 27
7 OTXOTORENA, Xabat - ORBEA 27
8 SERRANO, Ricardo - KAIKU 27
9 SANCHEZ, Samuel - EUSKALTEL-EUSKADI 27
10 NAPOLITANO, Danilo - LAMPRE 27


Samlet stilling efter 1. etape
1 KOLOBNEV, Alexandr - RABOBANK 03:34:55
2 VENTOSO, Fco. José - SAUNIER DUVAL-PRODIR 34
3 SANCHEZ, Julian - COMUNIDAD VALENCIANA 35
4 PETACCHI, Alessandro - TEAM MILRAM 36
5 SERRANO, Ricardo - KAIKU 37
6 GALPARSORO, Dionisio - KAIKU 39
7 URTASUN, Pablo - KAIKU 40
8 GUIDI, Fabrizio - PHONAK H.S. 40
9 DAVIS, Allan - LIBERTY SEGUROS-WURT 40
10 OTXOTORENA, Xabat - ORBEA 40


Tour of California: Leipheimer venter angreb
Det tyske Gerolsteiner mandskab kom med førertrøjen på Levi Leipheimer naturligvis på arbejde på 1. etape og den førende rytter venter ikke, at det bliver nemmere i dag, hvor feltet skal over løbets første kategori 1 stigning.

”Spørgsmålet er hvem der vil angribe, hvem kommer af sted og hvor hårdt er det for holdet at kontrollere,” siger Leipheimer til Velonews.com.

”Hvis vi kommer frem til stigningen og alt er indenfor rækkevidde, er jeg overbevist om at ingen vil kunne køre fra mig. Men det bliver vanskeligt fordi, der er lang vej til mål derfra.”

I det hele taget håber Leipheimer på at sparre lidt på kræfterne til i morgen. ”Forhåbentlig ender det i en lille gruppe, hvor vi kommer af med et par ryttere og at det så afgøres på enkeltstarten.”


Tour of California: Haedo overrasker O´Grady
Argentinske Juan José Haedo hentede på første etape af Tour of California Toyota-United Pro holdets første sejr nogensinde i en hektisk finale, hvor han overraskede alle favoritterne og vandt i suveræn stil.

”Jeg vandt et par løb sidste år, men jeg tror denne større,” sagde han ydmygt efter sejren.

”Det hele var rimelig kaotisk,” sagde O´Grady efter etapen. ”Med bare en kilometer til mål blev det hele lidt rodet, men jeg var relativt godt placeret. Det næste du opdager er at denne fyr har taget fem cykellængder fra os andre.”

Kilde: Cyclingnews.


Geelong Tour: Soeder åbnede sæsonen med sejr
Kvindernes cykelsæson blev i dag skudt i gang Down Under. Sæsonen åbnede med etapeløbet Geelong Women's Tour, som køres fra den 21. - 23. februar. På første etape startede rytterne med en 8 kilometer lang enkeltstart i Portarlington.

Østrigeren Christiane Soeder var klart bedst og vandt 1. etape foran Svetlana Bubnenkova og Mesllisa Holt. De sidste to års World Cup vinder Oenone Wood blev nummer fire.

Svenske Susanne Ljungskog åbnede også sæsonen i Australien, hvor hun kørte i 18. bedste tid. Det skal dog siges at svenskeren stiller til start uden hendes hold i Australien.

Resultat af 1. etape
1 Christiane Soeder (Aut) Univega Pro Cycling Team 11.07.51
2 Svetlana Bubnenkova (Rus) Russian National Team 0.04.53
3 Mellisa Holt (NZl) Bike New Zealand 0.05.31
4 Oenone Wood (Aus) Equipe Nürnberger Versicherung 0.11.41
5 Natalie Bates (Aus) New South Wales Institute of Sport 0.13.93
..
18 Susanne Ljungskog (Swe) Team Cheerwine/Bicisport 0.40.62


Tour of California: CSC - tirsdag kan blive afgørende
Efter mandagens etape sluttede en massespurt er stillingen fortsat status quo efter prologen i den samlede stilling, men sådan ser det formentlig ikke ud efter dagens etape, der byder på løbets første kategori 1 stigning: En seks kilometer lang stigning med en gennemsnitlig stigning på 10%.

”Alle er meget spændte på i morgen, for det kan sagtens gå hen og blive en meget afgørende etape. Den sidste stigning er ekstremt stejl, og der bliver der helt sikkert angrebet”, sagde Scott Sunderland.

Ellers forløb mandagens etape tilfredsstillende for det danske Pro Tour mandskab, der dog ikke kunne gøre ret meget ved at Juan José Haedo ( Toyota-United Pro) løb med sejren. ”O’Grady kørte en god spurt, men Haedo var faktisk temmelig suveræn.Vi gik med i de mere alvorlige angreb til sidst, men det lå lidt i kortene, at det ville ende i en massespurt i dag.”


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
Læs også
Optakt: Kuurne-Bruxelles-Kuurne
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Le Samyn(1.1) 27/02

Strade Bianche(1.WWT) 02/03

Strade Bianche(1.UWT) 02/03

GP Criquielion(1.1) 02/03

Paris-Nice(2.UWT) 03/03-10/03

Grote prijs Jean - Pierre...(1.1) 03/03

Tirreno-Adriatico(2.UWT) 04/03-10/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger