Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 22. marts 2006

Feltet.dk kort - 22. marts 2006

22. marts 2006 00:290
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Tour de Normandie: GLS stadig med - trods flere styrt
- Tour de Normandie: Jacob Nielsen forsvarede bjergtrøjen
- Heras: Anker dopingdom
- Lars Michaelsen: Ligner en bokser der har været i kamp
- Dwars door Vlaanderen: Designa missede morgenudbruddet
- GP Waregem: Flot sjetteplads til Chris Anker Sørensen
- Team CSC: MAN udvider sponsorat
- Dwars door Vlaanderen: Arvesen overrasket over resultatet
- Settimana Ciclistica: Team CSC slap med skrækken
- Dwars door Vlaanderen: CSC tilfreds med brostensformen
- Vuelta a Castilla y Leon: Etapesejr til Caisse d´Pargne
- Frank Høj: Optimist forud for semi-klassikere
- Feltet.dk: Følg Dwars Door Vlaanderen i dag
- Normandiet Rundt: Jacob Nielsen tog bjergtrøjen
- Normandiet Rundt: Anders Lund ude af løbet
- Afstemning: Hvilken røverhistorie skal det være torsdag?
- Feltet.dk: 3 år siden starten

De korte nyheder opdateres løbende


Normandiet rundt: GLS stadig med - trods flere styrt
Det danske talentudviklingshold Team GLS måtte onsdag igennem to hårde halvetaper i etapeløbet Normandiet rundt.

”Dagens først halvetape bød på 84 km med et langt sidevindsstykke og mange gode små bakker”, fortæller teamets manager Tom Breshel.

Der blev kørt rigtig stærkt på hele etapen. Midtvejs i løbet kom gruppe af sted, og Team GLS havde både Michael Mørkøv og Jacob Moe med i udbruddet. Det blev dog kørt ind efter ca. 10 km, og feltet kom samlet til mål. Her fik alle 5 tilbageværende GLS ryttere samme tid som vinderen, men måtte nøjes med sekundære placeringer.

”Dagens anden halvetape var på 74 km, og etapen blev kørt i let regn fra start. Tempoet var sat en anelse ned de første 30 - 40 km”, fortæller Thomas Kristiansen fra Team GLS.

Først ca. midtvejs på etapen åbnede løbet sig. En ca. 2 km lang stigning efterfulgt af et højresving og endnu 2 km med kraftig sidevind fik feltet til at knække midt over. Thomas Kristiansen, som kører sit første løb i UCI løb som senior, måtte selv køre sig op fra anden til første gruppe, hvor de øvrige GLS ryttere sad.

”Jeg mangler kun ganske få meter i at komme op, da jeg styrter”, fortæller han. Der gik desværre alt for lang tid, før han fik service og styrtet kostede den unge dansker 2,45 minutter i det samlede klassement. Mod slutning var også en af Team GLS nye ryttere, Lasse Bøchmann involveret i et styrt. Lasse Bøchmann nåede dog sammen med Kristoffer G. Nielsen, Jacob Moe og Michael Mørkøv ind sammen med det øvrige felt. Kristoffer G. Nielsen kørte sig i top 15 på etapen.

Det danske hold har stadig disse 4 ryttere indenfor en margin af 39 sekunder fra den førende rytter, amerikanske Charles Bradley.

Torsdagens 4. etape byder på 201 km med 4 indlagte bjergspurter.

”Vi vil sidde fremme uden at gøre for meget væsen af os på den første halvdel af etapen. Fra midtvejs i løbet vil vi begynde at vise os, for så at køre aggressivt på den sidste del af ruten”, fortæller Thomas Kristiansen.


Tour de Normandie: Jacob Nielsen forsvarede bjergtrøjen
På dagens etape i Tour de Normandie, viste de unge Rabobank ryttere endnu engang god form, da Martijn Maaskant vandt massespurten foran Gaztanaga og Delpech.

Ingen af de to danske hold, Team GLS og Glud & Marstrand Horsens, havde ryttere med helt fremme på dagens etape, og havde henholdsvis Kristoffer Nielsen og Roy Hegreberg som bedste ryttere på en 14. og 18. plads.

I den samlede stilling er Team GLS rytteren, Jacob Moe Rasmussen, bedste dansker på en 13. plads, 19 sekunder efter den førende amerikaner Charles Bradley Huff.

Glud & Marstrand Horsens rytteren, Jacob Nielsen, kunne glæde sig over, at han forsvarede løbets bjergtrøje.

Resultat af 4. etape
1 Martijn Maaskant (Ned) Rabobank 1.45.32
2 Mikel Gaztanaga (Spa) Atom
3 Jean-Luc Delpech (Fra) G.S.Bretagne-Jean Floc'h
4 Jurgen Roelandts (Bel) Bodysol-Jong Vlaanderen
5 Kai Reus (Ned) Rabobank
..
14 Kristoffer Nielsen (Den) Team Gls
18 Roy Hegreberg (Nor) Glud & Marstrand Horsens
20 Michael Skelde (Den) Glud & Marstrand Horsens
53 Michael Mørkøv (Den) Team Gls
59 Jacob Moe Rasmussen (Den) Team Gls
63 Lasse Bochmann (Den) Team Gls
86 Thomas Kristiansen (Den) Team Gls 2.45
93 Jacob Nielsen (Den) Glud & Marstrand Horsens 4.04
96 Morten Christiansen (Den) Glud & Marstrand Horsens
99 Michael Berling (Den) Glud & Marstrand Horsens
103 Rune Udby (Den) Glud & Marstrand Horsens

Samlet stilling efter 4. etape
1 Charles Bradley Huff (USA) Team TIAA-CREF 9.30.43
2 Kai Reus (Ned) Rabobank 0.08
3 Rick Flens (Ned) Rabobank 0.11
4 Emilien Berges (Fra) Auber 93 0.13
5 Alexey Shmidt (Rus) Omnibike Dymamo Moscow

13 Jacob Moe Rasmussen (Den) Team Gls 0.19
20 Kristoffer Nielsen (Den) Team Gls 0.30
24 Lasse Bochmann (Den) Team Gls
28 Michael Mørkøv (Den) Team Gls 0.37
38 Michael Skelde (Den) Glud & Marstrand Horsens 0.47
42 Roy Hegreberg (Nor) Glud & Marstrand Horsens
73 Thomas Kristiansen (Den) Team Gls 3.25
87 Jacob Nielsen (Den) Glud & Marstrand Horsens 5.01
88 Michael Berling (Den) Glud & Marstrand Horsens 5.02
91 Morten Christiansen (Den) Glud & Marstrand Horsens 5.05
94 Rune Udby (Den) Glud & Marstrand Horsens 5.07


Heras: Anker dopingdom
Den nu forhenværende Liberty Seguros-Würth rytter, Roberto Heras, har nu påbegyndt en anke ved retten i Valladolid, mod den dopingdom han den 9. februar modtog af det spanske cykel forbund, grundet hans positive dopingtest på 20. etape af Vueltaen sidste år.

Derfor har arrangørerne af Vueltaen, Unipublic, valgt at aflyse det arrangement, som skulle have æret Menchov, Sastre og Mancebo, for deres nye podieplaceringer de har opnået, efter Heras blev slettet fra førstepladsen.

“Selvom rytteren forventet blev dømt, har Unipublic valgt at aflyse den ceremoni planlagt den 23. marts, for at sikre sig selv mod de mulige konsekvenser anken vil give,” udtaler Unipublic og fortsætter. Vi vil gerne undskylde over for rytterne Menchov, Sastre og Mancebo, samt deres hold og sponsere.”


Lars Michaelsen: Ligner en bokser der har været i kamp
Ligesom Team CSC havde to ryttere med i styrt på dagens etape i Italien, undgik rytterne heller ikke styrt i dagens belgiske brostensløb i Dwars door Vlaanderen.

”Efter 110 kilometers kørsel var der et stort styrt, grundet stres og positionskampe, inden en af de mange brostens bakker vi skulle over i dag. Lars Michaelsen gik hårdt ned og ligner nu en bokser der har været i ringen,” udtaler Team CSCs svenske rytter Marcus Ljungquist til sin hjemmeside marcusljungqvist.com.

Ljungqvist selv styrter ikke, men ham og Johansen bliver alligevel sat tilbage. Efter en del kilometers intens jagt, lykkedes det de to ryttere at få kontakt med feltet igen. I spurten om andenpladsen lykkedes det Ljungqvist at komme ind omkring 15. pladsen.

”I det store hele er vi tilfredse. Mange af os viste god form, så nu håber vi på et godt resultat i weekenden.”


Dwars door Vlaanderen: Designa missede morgenudbruddet
Det 204 km lange og meget hårde løb med 200 startende ryttere, viste sig også at blive en kamp om overlevelse for Team Designa Køkkens ryttere. I starten prøvede hele holdet at komme fri i et "TV-udbrud", men det var de ikke ene om. Efter ca. 10 kilometers rykken i højre og venstre, lykkedes det 4 ryttere at komme fri, men desværre uden Team Designa Køkken, men til gengæld med løbets senere vinder!

En forkølet Allan Bo Andresen måtte opgive i forplejningszonen, mens de øvrige kæmpede videre. Helt frem til 120 km havde holdet Michael Reihs, Jakob Fuglsang, Daniel Foder og Christian Alex Hansen med i frontgruppen. Men i den hårde positionskamp inden rytterne skulle op af den frygtede "Eikenberg" skete der et styrt midt i feltet, hvilket betød at en frontgruppe på ca. 50 ryttere fik et afgørende forspring og dermed efterlod den resterende del af feltet uden en chance. Reihs og Fuglsang var meget tæt på at komme tilbage til fronten, mens Daniel Foder og Christian Alex Hansen var blevet forsinket for meget af styrtet til, at de havde en reel chance for at komme tilbage i løbet.

Der blev efterfølgende dannet en gruppe, hvor Reihs og Fuglsang flere gange var tæt ved at få kontakt med frontgruppen på ca. 50 ryttere, men desværre uden held. Det betød at holdets sidste to ryttere blev taget ud af løbet, da deres gruppe kom til målområdet for at køre de små omgange.


GP Waregem: Flot sjetteplads til Chris Anker Sørensen
Det unge danske stortalent Chris Anker Sørensen hentede en flot sjetteplads i årets første U23 World Cup, GP Waregem. Inden løbet havde man på Team Designa Køkken holdet haft forhåbninger om en podieplads til den lette rytter, men da otte mand kom samlet til opløbet måtte Chris Anker Sørensen nøjes med en sjetteplads.

Løbet der blev afviklet samtidig med de professionelle rytteres Dwars door Vlaanderen, indeholder flere af de kendte belgiske brostensstigninger som rytterne mødte midtvejs i det 149 km. lange løb. Her rev Chris Anker Sørensen med en ottemands gruppe, der senere skulle afgøre løbet. Derved fik Chris Anker Sørensen mulighed for at bevise, at han også kan gøre sig på de lidt kortere stigningen, ligesom han tidligere har vist sine evner i bjergene.

Andreas Frisch kom ind på en flot 20. plads, mens Morten Gottlieb kom med feltet hjem.


Team CSC: MAN udvider sponsorat
Transportvirksomheden MAN har valgt at udvide samarbejdet med det danske Pro Tour mandskab, således at virksomhedens logo nu vil forekomme fire steder på holdets trøje og bukser. Derved har Riis og Co., der i forvejen skulle have et årligt budget i omegnen af 100 millioner kroner sætte endnu flere penge ind på bankbogen.

”Team CSC er en perfekt partner. Det repræsentere pålidelighed og dynamik bevægelse på et internationalt niveau og derfor er det ideelt at symbolisere med vores værdier,” siger bestyrelses formand for MAN Håkan Samuelsson.

Som en del af sponsoratet levere MAN bl.a. de lastbiler, der transportere holdets udstyr rundt omkring i verden.


Dwars door Vlaanderen: Arvesen overrasket over resultatet
Siden Milano-Sanremo sidste lørdag har Team CSCs norske rytter, Kurt Asle Arvesen, haft problemer med halsen, derfor er han nu i gang med antibiotika. Netop på grund af dette, er han yderst overrasket over dagens flotte resultat i Belgien.

”Overrasket over det gik så godt,” udtaler Arvesen til sin hjemmeside kurtaslearvesen.com. ”Jeg er utrolig træt her efter løbet. Nu satser jeg på at få hvilet, så jeg er frisk til på søndag.”

På søndag gælder det Brabantse Pijl.


Settimana Ciclistica: Team CSC slap med skrækken
En ting var, at Zabriskie tabte førertrøjen på dagens etape, noget andet var, at både Nicki Sørensen og Vladimir Gustov begge styrtede på dagens sidste nedkørsel, dog uden at komme noget alvorligt til.

”Det var en hård etape, som ikke blev nemmere af, at det regnede fra start til mål. Nibali var helt suveræn og satte alt og alle på stigningen. Vi havde Nicki Sørensen og Vladimir Gustov med i gruppen, der forgæves jagtede ham, men de var begge involveret i et styrt på den sidste nedkørsel. Ingen af dem kom noget til, så vi slap med skrækken i dag”, sagde Alain Gallopin efter etapen.


Dwars door Vlaanderen: CSC tilfreds med brostensformen
Team CSC havde i dag, deres første rigtig møde med brostenene i denne sæson, og med en yderst aktiv Karsten Kroon og en ottendeplads til Kurt Asle Arvesen, var CSC meget tilfredse efter løbet.

”Holdet så rigtigt godt ud i dag, og jeg synes, at det var en god indikation på, at formen er ved at være på plads. Karsten Kroon sad flot med fremme, da favoritfeltet blev splittet undervejs, og generelt var vi godt repræsenteret, da løbet gik ind i sin afgørende fase. Nu venter der to hårde løb i weekenden, som begge er vigtige med henblik på Flandern Rundt. Som jeg vurderer det, har vi gode muligheder for at lave resultater på brostenene”, sagde Scott Sunderland efter løbet.


Vuelta a Castilla y Leon: Etapesejr til Caisse d´Pargne
José Vicente Garcia (Casisse d´Pargne-Illes Balears) vandt tredje etape af det spanske etapeløb Vuelta a Castilla y Leon. Alexandre Vinokourov fører fortsat løbet samlet.

Resultat af 3. etape
1. GARCIA, José Vicente (ESP) C.D'EPARGNE-I.BALEAR 4:32:21
2. URTASUN, Pablo (ESP) KAIKU 0’02
3. PAGLIARINI, Luciano A. (BRA) SAUNIER DUVAL-PRODIR 0’02
4. EDO, Angel (ESP) ANDALUCIA-PAUL VERSA 0’02
5. VAN DER LINDEN, Wesley (BEL) CHOCO. JACQUES-TOPSP 0’02
6. SANCHEZ, Luis Leon (ESP) LIBERTY SEGUROS-WURT 0’02
7. TENDERO, Jesus (ESP) VIÑA MAGNA-CROPU 0’02
8. POPOVYCH, Yaroslav (UKR) DISCOVERY CHANNEL 0’02
9. PASAMONTES, Luis (ESP) UNIBET.COM 0’02
10. BONILLA, José Adrian (KRC) COMUNIDAD VALENCIANA 0’02

Samlet stilling
1. VINOKOUROV, Alexandre (KAZ) LIBERTY SEGUROS-WURT 08:31:06
2. SANCHEZ, Luis Leon (ESP) LIBERTY SEGUROS-WURT 0’04
3. GONZALEZ, Santos (ESP) 3 MOLINOS RESORT 0’05
4. RUBIERA, José Luis (ESP) DISCOVERY CHANNEL 0’05
5. SCARPONI, Michele (ITA) LIBERTY SEGUROS-WURT 0’11
6. MARTINEZ, Egoi (ESP) DISCOVERY CHANNEL 0’12
7. AZEVEDO, José (POR) DISCOVERY CHANNEL 0’16
8. GARCIA, José Vicente (ESP) C.D'EPARGNE-I.BALEAR 0’17
9. CESAR, Gustavo (ESP) KAIKU 0’22
10. PEREZ, Francisco (ESP) C.D'EPARGNE-I.BALEAR 0’27


Frank Høj: Optimist forud for semi-klassikere
På dagens Dwaars door Vlaanderen kommer Frank Høj for første gang til start i de brostensløb, som han håber at kunne gøre sig gældende i. Løbet indeholder flere af de samme brostensstigninger som rytterne skal forcere i den store klassiker Flandern Rundt.

”Jeg føler mig bedre tilpas end sidste år. Jeg har haft langt bedre sammenhæng i min træning og har været i stand til at køre nogle hårde træningspas”, siger Frank Høj til Ekstra Bladet.

I weekenden stiller den danske rytter også til start i E3 Prijs von Harelbeke og Brabrantse Pijl.


Feltet.dk: Følg Dwars Door Vlaanderen i dag
Du kan følge endagsløbet Dwars Door Vlaanderen, som køres i dag, den 20. marts. Hele 12 ProTour hold stiller til sammen. Desuden stiller det danske kontinentale hold - Team Designa Køkken til start.

Løbet kan følges fra kl. 14:30.


Tour de Normandie: Jacob Nielsen tog bjergtrøjen
Den første etape i Normandiet Rundt blev præget at et langt udbrud med Jacob Nielsen fra Glud & Martrand Horsens.

Glud & Marstrand Horsens rytteren var i udbrud mere end 180 km af dagens etape og heraf de sidste 100 km alene og på et tidspunkt havde Jacob et forspring til feltet på 15 min.

”Jeg troede på, at det kunne lykkes at holde hele vejen, men modvinden tog til mod slutningen, så det var svært at holde føringen. Det blev utroligt kedeligt at sidde alene derude så længe, men jeg tænkte bare på det som en af minelange søndagsture,” sagde Jacob Nielsen efter etapen.

Da Jacob blev hentet endte etapen i en massespurt, men han kom dog selv i bjergtrøjen. Roy Hegreberg blev uofficielt nr. 10 på etapen.


Tour de Normandie: Anders Lund ude af løbet
Efter kun ganske få kilometer kørsel af prologen i Tour de Normandie, måtte Anders Lund sande, at han ikke fik den sæsonstart han drømte om.
Under en nedkørsel på den godt 5 km prolog fejlbedømte Anders en kurve, der resulterede i et grimt styr med høj hastighed. Anders måtte efterfølgende til behandling på det nærliggende hospital, hvor han blev syet med en del sting bl.a. i ansigtet.

Mens Anders tirsdag fløj hjem til Danmark, er Team GLS nu reduceret til 5 ryttere i Normandiet.


Afstemning: Hvilken røverhistorie skal det være torsdag?
I samarbejde med Viasat Sport 1, så åbner Feltet.dk op for at brugerne kan stemme på, hvilken røverhistorie, som de gerne vil have i torsdagens program 1. Etape.

De tre røverhistorier fra Brian Holm, som vores læsere kan vælge imellem til torsdagens 1. Etape er: Skibbyrøvere, Snyd ned ad bjerget og Patrick Hendrikx’ øre.

Hvilken røverhistorie vil du gerne høre i torsdagens program 1. Etape? Stem her


Feltet.dk: 3 år siden starten
I dag fylder vores kære hjemmeside 3 år. For præcis 3 år siden gik Feltet.dk nemlig i luften for at styrke nyhedsformidlingen af dansk og udenlandske cykelsport.
Læs også
Optakt: Prolog til Tour de Romandie
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?