Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 23. februar 2006

Feltet.dk kort - 23. februar 2006

23. februar 2006 07:050
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Lampre-Fondital: Gp Chiasso holdet klar
- Quick-Step: En travlt weekend forude
- Nick Nuyens: Klar til Het Volk
- Tour Down Under: Modtager turismepris
- Tour of California: Julich - hellere offensiv end i defensiv
- Het Volk: Boonen - det bliver en vigtig weekend
- Kuurne-Brussel-Kuurne: To nødscenarier klar
- Rudi Altig: kritiserer Jan Ullrich endnu engang
- Vuelta Valenciana: Napolitano nærmer sig Petacchi
- Vuelta Valenciana: Ny sejr til Petacchi
- Flandern Rundt: Kongen kommer
- Tour of California: Landis sejr skal sikre ny sponsorkontrakt
- Tour of California: Landis i ny enkeltstartsposition
- Tour of California: CSC - O'Grady er klar til udbrud
- Geelong Tour: Wood igen på podiet og vandt samlet
- Tour of California: Holzcer kaster håndklædet
- Tour of California: CSC - Landis var bare bedre
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende

Lampre-Fondital: Gp Chiasso holdet klar
Sportsdirektør Maurizio Piovani fra Lampre-Fondital har udtaget holdet til det schweiziske endagsløb Gp Chiasso.

Holdet kommer til at bestå af: Matteo Bono, Matteo Carrara, Claudio Corioni, David Loosli, Morris Possoni, Marius Sabaliauskas og Mauro Santambrogio.


Quick-Step: En travlt weekend forude
Det er blevet tid til årets første schweiziske løb, som køres i denne weekend. Det drejer sig om de to endagsløb - lørdagens G. P. Chiasso og søndagens G. P. Lugano. Quick step stiller bl.a. til start med den forsvarende OL-vinder Paolo Bettini, der har vist stor styrke i sæsonens første løb. Foruden Bettini kan der af favoritter bl.a. nævnes sidste års vinder af Chiasso Kim Kirchen og Markus Zberg fra Team Gerolsteiner.
Quick-Steps holdet til de to schweiziske løb bliver: Paolo Bettini, Davide Bramati, Ivan Santaromita, Leonardo Scarselli, Hubert Schwab, Jurgen Van De Walle, Cedric Vasseur og Remmert Wielinga.

QuickStep kører også de to belgiske endagsløb Het Volk og Kuurne-Bruxelles-Kuurne, hvor holdets kaptajn nok bliver Tom Boonen, men holdet stiller også med bl.a. Nick Nuyens og Filippo Pozzato til start i begge løb.
Holdet til Het Volk bliver: Tom Boonen, Wilfried Cretskens, Steven De Jongh, Kevin Hulsmans, Servais Knaven, Nick Nuyens, Filippo Pozzato og Kevin Van Impe.

Imens holdet til Kuurne-Bruxelles-Kuurne bliver : Tom Boonen, Serge Baguet, Steven De Jongh, Nick Nuyens, Filippo Pozzato, Bram Tankink, Kevin Van Impe og Wouter Weylandt.


Nick Nuyens: Klar til Het Volk
Den unge Quick Step rytter melder sig klar til at forsvare sin sejr i weekendens belgiske halv-klasikker: Omloop Het Volk.

”Jeg er i god form og jeg er ret sikker på at jeg vil klare mig godt når det går løs på søndag”.

Og den belgiske rytter er ikke i tvivl hvorfor. ”Vi har et godt hold, med en god atmosfære. Der skal selvfølgelig stadig en smule held til. Det er vigtigt at vi har mere end en rytter med i det afgørende udbrud," siger han.

Desuden er Nick Nuyens sikker på at vinden kommer til at spille en stor rolle i søndagens løb. Ruten har ændret sig en smule. På de sidste kilometer vil der være en masse lange lige strækninger.

Det vil gøre det godt for et jagtende felt. ”Vi bliver nød til at være rigtig stærke for at vinde i et udbrud”


Tour Down Under: Modtager turismepris
Det australske etapeløb Jacob’s Creek Tour Down Under modtog i går den australske sports turismepris. Løbet der er blevet afviklet i ni år har tilført sydaustralske stat 13,2 millioner australske dollars og giver en årlig medieeksponering for en værdi af 15 millioner australske dollars.

”Den nationale interesse for Jacob’s Creek Tour Down Under fortsætter med at vokse år for år, med 495.000 tilskuere i 2005 og mere end 11.760 internationale og interstatslige besøgende i Sydaustralien for at følge løbet,” sagde Leeanne Gratham foran de 400 deltagere ved prisoverrækkelsen.


Tour of California: Julich - hellere offensiv end i defensiv
Med 29 sekunders forspring til David Zabriskie og 34 sekunders forspring til Bobby Julich, må Floyd Landis betragtes som storfavorit til at løbe af med den endelige sejr i Tour of California. Alligevel er Bobby Julich optimist forud for 4. etape.

”Det er måske slet ikke så skidt, at vi er i anden og tredje pladsen på nuværende tidspunkt, for hvis vi havde førertrøjen ville det blive en meget lang dag. Så selvom vi tabte tid i dag, som vil blive svær at hente, bliver det også lidt nemmere at skulle angribe frem for at være i defensiven som Floyd Landis bliver nødt til at være de næste dage,” siger han til csc.com.

4. etape byder på en kategori 1 stigning kort før mål, så der vil være rig mulighed for at angribe for det danske mandskab.


Het Volk: Boonen - det bliver en vigtig weekend
“Det bliver en vigtig weekend”, forklarer verdensmesteren Tom Boonen forud for det første løb på hjemmebanen i Belgien.

”Jeg ser virkelig frem til den, og jeg skal slet ikke vente til, at vi står på startlinjen. Vores hold er virkelig godt, og vi har fået flere stærke ryttere ind på holdet. Det vigtigste for mig er, at en af vores ryttere vinder, men der er 5-6 andre ”store navne” i god kondition til løbet. Her tænker jeg på Van Petegem eller McEwen, da begge har vist glimrende form. Nuyens har fortalt mig, at ruten er blevet ændret. Så der i finalen vil være et langt lige stykke. Det er mest sandsynligt, at løbet vil blive afgjort i en spurt, men det vil vi snart finde ud af”, fortæller verdensmesteren.

Boonen mener selv, at han er i god form og ser frem til løbet med stor optimisme.

”Vi har en masse alternativer i form af Nick (Nuyens, red) og andre ryttere. Jeg er selv i god form. Jeg trænede mandag og tirsdag i og omkring Monte Carlo omkring 5 ½ time hver dag. I mandags kørte jeg også de sidste kilometer af Milan - Sanremo ruten inkl. Cipressa og Poggio,” forklarer Tom Boonen forud for Het Volk.

Tom Boonen vil blive støttet af følgende holdkammerater i Het Volk: Wilfried Cretskens, Steven De Jongh, Kevin Hulsmans, Servais Knaven, Nick Nuyens, Filippo Pozzato og Kevin Van Impe.


Kuurne-Brussel-Kuurne: To nødscenarier klar
Skulle vejrguderne ikke være med løbsarrangørerne af det traditionsrige løb Kuurne-Brussel-Kuurne på søndag, så har de taget indtil flere forholdsregler iflg. Het Laatste Nieuws i dag.

"Vores udgangspunkt er, at løbet forløber planmæssigt. Skulle det alligevel begynde at sne, kan vi sløjfe nogle af de farligste passager fx Oude Kwaremont og Knokteberg", fortæller løbsdirektør Jose Callens.

Et andet, og noget mere radikalt nødscenario, er at aflyse juniorernes "opvarmningsløb", og så lade de professionelle gennemføre KBK på juniorernes rute, der kører i sløjfer rundt om byen Kuurne.

"Vi venter til allersidste sekund med at tage beslutningen og håber ikke, det bliver nødvendigt at gribe til ændringer", siger Callens.

Kuurne-Brussel-Kuurne kan ses på Viasat 1. Men først forskudt med start kl. 00.30, da Viasat tilsyneladende vurderer, at Claus Borres Talkshow og en sydfransk fodboldkamp kan trække flere seere.

Husk lørdagens løb af Het Volk kan følges direkte via Feltet.dks live opdatering.


Rudi Altig: kritiserer Jan Ullrich endnu engang
Enhver stor rytter må være forberedt på kritik, og det gælder selvfølgelig også Jan Ullrich, der må siges at have fået sin del af lørdagskløene. Ikke mindst fra den tyske cykellegende, Rudi Altig, der flere gange har kritiseret Ullrich for både at være doven, ukoncentreret og ustrategisk. Nu har Altig igen gang i rivejernet, som man kan læse på cyclingsnews.com idag.

"Ullrich siger, at han helt definitivt vil satse på Tyskland Rundt. Men det har han sagt om flere andre løb, og ofte er det blevet en fuser. Det er fint, han siger det. Men han skal møde op i god form. Lad os nu se", siger Altig.

Altig kommer også ind på de interne forhold på T-Mobile holdet. "Problemet er åbenlyst: T-Mobile er Jan Ullrich. Alt afhænger af ham alene. Vinder han Tour de France vil jeg være lykkelig. Men det afhænger primært af hans mentale tilstand. Og lige nu træner han i Sydafrika, hvor han efter min mening i stedet skulle være i fuld gang med at køre løb mod sine konkurrenter", slutter Altig.

Altig er ikke en hr. hvemsomhelst. Han havde en flot karriere med masser af sejre. I 1962 vandt han Vuelta a Espana, i 1964 Flandern Rundt, og i 1966 blev han verdensmester på landevej. Han burde vide, hvad han taler om.


Vuelta Valenciana: Napolitano nærmer sig Petacchi
De seneste to dage er etaperne i Vuelta a la Comunitat Valenciana endt i en massespurt og begge gange med samme resultat. Alessandro Petacchi er strøget først over stregen med Danilo Napolitano kort efter sig, men den unge italienske sprinter fortsætter med at forsøge at slå den ældre landsmand.

”Holdet arbejder rigtig godt for mig og levere mig i dag i en bedre situation til sprinten end i går. I går prøvede jeg at angribe Petacchi, men med manglende resultat; så i dag valgte jeg at vente til Alessandro startede sin sprint og derefter forsøge at kører forbi ham. Det var det rigtige valg, faktisk lykkedes det at lukkedet meste af hullet. Desværre følte jeg mig ikke helt stærk nok, så det lykkedes ikke helt,” fortæller Napolitano efter etapen.


Vuelta Valenciana: Ny sejr til Petacchi
Alessandro Petacchi (Milram) hentede endnu en sejr på 3. etape af Vuelta a la Comunitat Valenciana, da han for anden dag i træk slog Danilo Napolitano i spurten.

Alexandre Kolobnev fører fortsat løbet samlet.

Resultat af 3. etape
1. PETACCHI, Alessandro (ITA) TEAM MILRAM 3:46:56
2. NAPOLITANO, Danilo (ITA) LAMPRE
3. DAVIS, Allan (AUS) LIBERTY SEGUROS-WURT
4. GUIDI, Fabrizio (ITA) PHONAK H.S.
5. JEGOU, Lilian (FRA) FRANÇAISE DES JEUX
6. VENTOSO, Fco. José (ESP) SAUNIER DUVAL-PRODIR
7. URTASUN, Pablo (ESP) KAIKU
8. FLECHA, Juan Antonio (ESP) RABOBANK
9. SANCHEZ, Samuel (ESP) EUSKALTEL-EUSKADI
10.OTXOTORENA, Xabat (ESP) ORBEA

Samlet stilling efter 3. etape
1. KOLOBNEV, Alexandr (RUS) RABOBANK 10:57:31
2. PETACCHI, Alessandro (ITA) TEAM MILRAM 0'17
3. NAPOLITANO, Danilo (ITA) LAMPRE 0'29
4. VENTOSO, Fco. José (ESP) SAUNIER DUVAL-PRODIR 0'30
5. SERRANO, Ricardo (ESP) KAIKU 0'35
6. PALOMARES, Adrian (ESP) KAIKU 0'36
7. SANCHEZ, Julian (ESP) COMUNIDAD VALENCIANA 0'36
8. DAVIS, Allan (AUS) LIBERTY SEGUROS-WURT 0'37
9. FLECHA, Juan Antonio (ESP) RABOBANK 0' 38
10. LOPEZ, David (ESP) EUSKALTEL-EUSKADI 0'38


Flandern Rundt: Kongen kommer
Det bliver en stor dag i Meerbecke den 2. april, når vinderen af den 90. udgave af Flandern Rundt går på podiet. Den belgiske kong Albert vil nemlig være tilstede for personligt at lykønske vinderen, hvilket er et klart eksempel på den store betydning, cykelsporten har i det lille land. Man kan svært forestille sig den danske majastæt fx overrække pokalen til vinderen af CSC Classic.

Det er første gang en belgisk konge besøger "Flanderns smukkeste", som løbet kaldes lokalt, men det er ikke første gang Kong Albert stiller op ved mållinien. I år 2000 var han gæst ved de belgiske mesterskaber, og i 2001, da en Tour de France etape sluttede i Antwerpen, var han på podiet for at lykønske vinder Marc Wauters.


Tour of California: Landis sejr skal sikre ny sponsorkontrakt
Det er ikke normalt, og måske heller ikke optimalt, for en af favoritterne til en podieplads i Tour de France i juli, at være i topform allerede i februar-måned. Men Floyd Landis gør alligevel forsøget og det er der en ret så kontakt grund til. Holdets hovedsponsor Phonak forlængede først kontrakten sent i efteråret 2005 og det er usikkert, hvor længe høreapparatfabrikanten fortsætter som hovedsponsor for holdet.

I stedet arbejdes der nu på, at en af de nye sponsorer iShares udvidder deres nuværende sponsorat og her vil en sejr i den første udgave af Tour of California være et godt salgsargument.

”Jeg er ikke i den bedste form jeg kunne være i, men jeg er i god form fordi jeg tager det her løb alvorligt. Det er vigtigt for mig og vores nye sponsor iShares. De er i Californien, her til løbet,” siger Landis til Cyclingnews efter sejren på den 27 kilometer lange enkeltstart.

Og ledelsen på holdet er selvfølgelig godt tilfredse.”Han er fuldstændig koncentreret på grund af vores måske kommende sponsor de næste år, iShares. Vi er meget glade for at han kunne vinde en etape og har føringen,” siger Phonak holdets direktør Rene Savary.

”Der er en risiko ved at være i form nu, men der er stadig masser af tid, og jeg vil tage en let måned inden (Tour de France, red.),” forsikrer Floyd Landis.


Tour of California: Landis i ny enkeltstartsposition
Floyd Landis (Phonak) valgte at tage det roligt på den første kuperede del af enkeltstarten for på den måde at være sikker på, at have kræfter til de sidste lange stykke med modvind. Og det gav tilsyneladende bonus, for selvom rytterne var uden mellemtider, er han overbevist om, at David Zabriskie formentlig ville have ført midt på ruten.

Efter sigende går David Zabriskie for at have feltet mest aerodynamiske stilling på en enkeltstartscykel, men Landis har fået kompenseret for meget af forskellen efter et besøg i en vindtunnel.

”Jeg har fået ændret på styret i forhold til sidste år. Vindtunnellen er mest kun til de små detaljer. En af grundene til at jeg var der var at få forbedret den måde jeg holder på styret - der var en del debat efterfølgende om det var en god idé eller ej. Jeg tror at nu kan folk stoppe med at debattere,” sagde Landis Cyclingnews efter sejren på enkeltstarten, hvor han slog David Zabriskie med 26 sekunder.

Tour of California: CSC - O'Grady er klar til udbrud
Efter gårsdagens enkeltstart i Tour of California, hvor Team CSC var meget dominerende med hele 7 mand i top 21, er klassementet nu ved at være sat. Det giver chancer for de ryttere, som er kørt agterud i klassementet, men som stadig håber på en etapesejr. En af disse ryttere er Team CSCs australske sprinter, Stuart O'Grady, som på trods af en flot 16. plads i går, er over 11 minutter efter i det samlede klassement.

"Dagens enkeltstart gik rigtig godt for Team CSC, vi havde 7 i top 20. Dave (red. David Zabriske) og Bobby (red. Bobby Julich) kørte fantastisk, og jeg var tilfreds med mit løb. Jeg har det bedre nu, end da løbet startede, så forhåbentligt er klassementet nogenlunde sat, så jeg kan gå med i et udbrud og få 'noget' til ske," skriver O'Grady på sin hjemmeside, StuartOgrady.com.au.

Dagens etape er, med sine 210 kilometer, løbets længste, og byder på et
rimeligt kuperet terræn. Måske dette vil være noget for den australske
sprinter, som før har vist sine talenter i lange udbrud.


Geelong Tour: Wood igen på podiet og vandt samlet
T-Mobiles Ina Teutenberg vandt 4. etape af Geelong Tour, der blev kørt fra og til byen Lara i Australien over 115 kilometer. Den sidste etape endte i en massespurt, hvor tyskeren altså var hurtigst. Mellisa Holt tog sig af 2. pladsen, imens Oenone Wood blev nummer tre.

Resultatet betød også at Oenone Wood vandt samlet.


Resultat af 4. etape
1 Ina Teutenberg (Ger) T-Mobile 2.59.44
2 Mellisa Holt (NZl) Bike New Zealand
3 Oenone Wood (Aus) Equipe Nürnberger Versicherung
4 Hayley Brown (Aus) Chase Sydney - Smart - Mercedes Benz
5 Joanne Kiesanowski (NZl) Univega Pro Cycling Team
..
12 Susanne Ljungskog (Swe) Team Cheerwine/Bicisport


Samlet stilling efter 4. etape
1 Oenone Wood (Aus) Equipe Nürnberger Versicherung 6.11.03
2 Mellisa Holt (NZl) Bike New Zealand 0.05
3 Svetlana Bubnenkova (Rus) Russian National Team 0.16
4 Natalie Bates (Aus) New South Wales Institute of Sport 0.27
5 Ina Teutenberg (Ger) T-Mobile
..
14 Susanne Ljungskog (Swe) Team Cheerwine/Bicisport 0.54

Tour of California: Holzcer kaster håndklædet
Selvom Levi Leipheimer fortsat vil kæmpe for en plads på podiet i Tour of California, så har Gerolsteiners team manager, Hans-Michael Holczer, ikke de store forhåbninger. "For mig er løbet afgjort," udtalte han efter 3. etape, hvor Leipheimer tabte mere end et minut til etapevinderen, Floyd Landis, fra schweiziske Phonak.

På den 27,4 kilometer lange enkeltstart kom Levi Leipheimer ind på en beskeden niendeplads, og i det samlede klassement indtager han nu pladsen som nummer 6, 1:10 min. efter Landis. "At køre sig på podiet bliver meget vanskeligt. Men vi vil selvfølgelig forsøge," lød det afslutningsvist fra Holczer.


Tour of California: CSC - Landis var bare bedre
Selvom Team CSC fik hele syv ryttere ind blandt de 21 bedste ryttere kunne de ikke gøre meget ved, at Floyd Landis (Discovery Channel) var klart bedst på den 27 km. lange enkeltstart i Tour of California.

”Jeg ville meget gerne have vundet i dag, men Floyd var ganske enkelt bedre end mig. Jeg kunne godt mærke, at der manglede noget til sidst, og det var også der, jeg tabte mest tid. Det var min første enkeltstart siden Tour’en sidste år, og jeg følte mig langt fra 100%, selvom jeg trods alt kørte en OK tid”, sagde Dave Zabriskie der sluttede 26 sekunder efter Landis.

Bobby Julich blev treer og de to Team CSC ryttere er nu også to og tre i det samlede klassement. ”Det kunne umiddelbart se ud som om, at det samlede klassement nu er afgjort, men der venter stadigvæk et par spændende etaper”, sagde Bjarne Riis efter etapen.

Holdet fører efter enkeltstarten også holdkonkurrencen med 1.40 min. Til Discovery Channel.


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
Læs også
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?