Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 23. marts 2006

Feltet.dk kort - 23. marts 2006

23. marts 2006 00:000
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Gerolsteiner: Beat Zberg klarede sig igennem
- Settimana Ciclistica: Fremragende holdindsats
- Liege-Bastogne-Liege: Vinokourov klar til at forsvare sejr
- Vuelta a Castilla y Leon: Vinokourov fik kørt sig ud
- GP Sirault: Moberg uheldig - Kodrup godt kørende
- Feltet.dk: Følg Critérium International og Brabantse Pijl
- Afstemning: Skal Hondo have lov til at køre?
- Matti Breschel: Styrtet var ikke McEwens skyld
- Gerolsteiner: Beat Zberg uheldig
- Landbouwkredit: Klar til weekenden
- Team Festina Vejle: Klar til sæsondebut
- Quick Step: Uden Boonen i Brabantse Pijl
- Vuelta Castilla y Leon: Fertonani sejrede på bjergrig etape
- Dwaars door Vlaanderen: Vinder startede som 21 årig!
- Alessandro Petacchi: Lyset gik ud på Eikenberg
- Team Gerolsteiner: Leipheimer ude med bronchitis
- Andreas Klöden: Under kniven igen
- Hondo: Afklaring inden udgangen af marts
- Tour de Normandie: Barsk ilddåb for GLS talent

De korte nyheder opdateres løbende...


Team Gerolsteiner: Beat Zberg klarede sig igennem
Gerolsteiners sportsdirektør, Christian Wegmann, kunne i dag glæde sig over, at Beat Zberg kom godt igennem dagens etape i Settimana International.

Zberg startede etapen med et ømt knæ efter gårsdagens kollision med en bildør, men det var ikke det store problem for ham at gennemføre etapen. "Beat klarede sig igennem. Han fortalte, at han ikke har mange smerter,” erklærede Wegmann, som også fortsat har planer med sin schweiziske rytter, ”såfremt sagen ikke forværres.”

Til gengæld må han se bort fra både Sven Montgomery og Michael Rich, der begge udgik på dagens etape.


Settimana Ciclistica: Fremragende holdindsats
Ud af de 17 ryttere, som på dagens etape kom samlet til mål, var hele fem af dem fra Lampre-Fondital holdet. Udover Cunego var det Valjavec, Tiralongo, Szmyd og Stangelj.

Dette store overtal i gruppen gjorde, at holdet kunne holde højt tempo ind mod mål og sætte den tidligere indehaver af førertrøjen, Nibali, hele 40 sekunder tilbage. Dermed overtog Cunego også den samlede førsteplads.

”Denne sejr er lige hvad vi havde behov for,” udtalte Giuseppe Martinelli efter sejren, ”Vi vidste at Damiano var i god form, men for at få dokumenteret det, var det vigtigt at få en sejr. Holdet var fantastisk, og lykkedes samtidigt at vinde førertrøjen, hvilke vi nu vil arbejde på at forsvare.”

Også Cunego var yderst tilfreds med sejren. ”Dette var en holdsejr. Jeg afsluttede et flot stykke arbejde af mine holdkammerater. Jeg var god, og jeg følte at mine ben var perfekte, så jeg gik efter at vinde min første sejr i denne sæson.”


Liege-Bastogne-Liege: Vinokourov klar til at forsvare sejr
Tilbage i december måned udtalte Vinokourov, at han i år ikke ville køre nogen af klassikerne, da de gav ham for meget stress. Målet - Tour de France - overskyggede alle andre delmål og derfor skulle han ikke forsvare sidste års flotte sejr i Liege-Bastogne-Liege. I stedet for skulle han køre Tour de Georgia.

De planer er nu ændret igen, og derfor stiller Vinokourov til start når Liege-Bastogne-Liege køres den 23. april.

”Liege er et dejligt løb og jeg vil gerne prøve at vinde det igen. Jeg vandt det sidste år, og at gentage det bliver meget svært, men det ville være stort.”


Vuelta a Castilla y Leon: Vinokourov fik kørt sig ud
På dagens etape i Vuelta a Castilla y Leon lykkedes det Alexander Vinokourov at udbygge sit forspring i den samlede stilling. Liberty Seguros-Würth lod et udbrud, uden ryttere som kunne true Vinokourov i den samlede stilling, køre afsted fra starten af etapen. Nede bagved kontrollerede det spanske hold så tempoet, inden Vinokourov på den sidste etape angreb på Navarerrada stigningen og fik et lille hul ned til sine konkurrenter.

”Jeg arbejdede stille og roligt i dag. Jeg sad på hjul hele dagen, men med en kilometer til toppen angreb jeg,” udtalte Vinokourov efter etapen og fortsatte, ”Dette giver mig selvtillid, da det viser, at jeg på den rigtige vej. I dag valgte jeg at køre mig ud, at komme op i den røde zone og jeg følte det gik godt.”

Vinokourov fører nu med 14 sekunder ned til sin holdkammerat Sanchez og med 19 sekunder ned til Rubiera. Dette gør at sportsdirektør, Herminio Díaz Zabala, føler sig sikker på sejren. ”Den sidste stigning er Cotos med omkring 60 kilometer til mål. Hvis vi kører som i dag, tror jeg ikke, at der er nogen som kan røre os.”


GP Sirault: Moberg uheldig - Kodrup godt kørende
De tilbage værende elite ryttere i Belgien, Lars Werenberg, Alexander Gustafsson, Jacob Kodrup, Martin Adelfred, Christian Pedersen, Morten Lambert, Christian Moberg, Søren Pugdahl og Søren Pedersen var i går til start i GP Sirault. Her var Moberg altså så uheldig at blive involveret i et styrt, som nu har sendt ham ud på sidelinien med en brækket albue. Albuen kiggede lægerne nærmere på i dag på syge huset i Horsens, hvor Christian også blev opereret. Christian skal nu holde 6 ugers pause.

Team Kvickly Odder var ellers godt med fra start, på første omgang kom Pugdahl med i en mindre gruppe med bl.a. danske Michael Tronborg, men allerede på anden omgang fik de følgeskab af yderligere 3 ryttere med bl.a. Kodrup.

”De 7 ryttere arbejdede godt sammen, ca. halvvejs i løbet var Pugdahls kræfter opbrugt. Han måtte erkende, der var en lille forskel på 1.13 løb og så et 1.12b løb. Pugdahl sagde efter løbet, det har været lærerigt, og han gennemførte da også løbet. 6 mandsgruppen fortsatte, men mod slutningen af løbet kom der en større gruppe op med bl.a. Werenberg. Både Werenberg og Kodrup var med i mange udbrud på de sidste omgange, dog uden det held der skulle til. På sidste omgang prøvede Kodrup igen, men blev hentet kort før mål. Begge havde kræfter til at afslutte i forreste del af udbrudsgruppen. Adelfred og Alexander sluttede i feltet,” skriver Odder i en pressemeddelelse.


Foto: Jacob Kodrup og Lars Werenberg før startenChristian Pedersen udgik da der manglede 15 km, Søren Pedersen udgik ca. halvvejs, Lambert udgik tidligt i løbet, på grund af styrt. Den tidligere Team CSC rytter, og indehaver af den gule fører trøje i Post Danmark Rundt, Marc Streel var også til start, og sluttede som nr. 29.

140 ryttere stillede til start

Resultat af GP Sirault - 121 km
1. Reinier Honig 2 timer 57 min
2. Kevin Maene
3. Adam Gawlik
4. Frank Drebsler Lhnof + 0.10
5. Werner vandromme + 0.20
6. Steven Dechamps + 0.20
7. Michael Tronborg Kristensen + 0.20
8. Sébastien Six + 0.20
9. Nilsson Hakan + 0.20
10. Kristof vercouillie + 0.20
11. Jacob Kodrup + 0.20
...
17. Lars Werenberg


Feltet.dk: Følg Critérium International og Brabantse Pijl
Feltet.dk vil i weekenden opdaterer fra 1. etape af Critérium International på lørdag. Søndag vil der være live opdatering af Brabantse Pijl søndag, imens vi også følger 3. etape af Critérium International.


Afstemning: Skal Hondo have lov til at køre?
Senest med udgangen af marts måned regner man fra UCI’s side med en afklaring i Danilo Hondo sagen. Det meddelte UCI-talsmand Enrico Carpani i går. Den øverste delstatsret i Schweiz for kantonen Waadtland ophævede i fredags den toårige karantæne, som Hondo var blevet idømt ved den internationale sportsdomstol.

Hvad synes du om denne sag. Skal Hondo have lov til at køre? Stem her


Matti Breschel: Styrtet var ikke McEwens skyld
Team CSC's stortalent, Matti Breschel, styrtede i begyndelsen af marts i det belgiske forårsløb Driedaagse van West-Vlaanderen, hvor han brækkede to ryghvirvler.

Styrtet skete i en duel med sprinteren Robbie McEwen, og Breschel var hurtigt ude og give australieren skylden. Men efter for første gang at have set billederne af hændelsen, da han torsdag gæstede 1. Etape på Viasat Sport 1, har han ændret opfattelse.

"Da jeg lå på hospitalet, huskede jeg kun små ting fra styrtet. Og der var jeg rimelig overbevist om, at det var hans skyld, men nu har jeg set det nogle gange, og det er svært at se, men jeg tror egentlig bare, at det var et uheld," sagde Matti til 1. etape, der angiveligt skulle have lovet McEwen tæv på grund af styrtet. Men det afviser danskeren.

"Jeg har måske udtalt mig lidt forkert, og folk har det med at misforstå tingene. Jeg har aldrig nogensinde lovet ham tæsk," lød det fra Matti.

Se mere om Matti på: www.feltet.dk/matti


Gerolsteiner: Beat Zberg uheldig
Beat Zberg kolliderede igår under anden etape af Settimana Internationale med en ledsagebil og slog sit knæ og skulder.

”En ledsagebil kørte ind til højre foran sin gruppe. Sportsdirektøren overså vel gutterne og åbnede bildøren. Beat havde ingen mulighed for at undvige og kørte lige ind i bildøren,” forklarer sportsdirektør Christian Wegmann situationen. ”Det så dramatisk ud, men Beat havde gudskelov ingen smerter i dag,“ fortsætter han.

Beat Zberg blev i morges inden etapestart punkteret af holdlægen i det berørte knæ. ”Heldigvis kom der kun blod ud og ingen vævsvæske,” erklærede schweizeren lettet til morgen. ”Jeg har fået en stram forbinding på og stiller til start. Jeg er smertefri og måske har jeg held i uheld, så de skadede områder ikke hæver under belastningen.”


Landbouwkredit: Klar til weekenden
Det professionelle kontinentalt hold, Landbouwkredit, har udtaget deres hold til weekenden løb, som er de to belgiske løb E3-Prijs Harelbeke og Brabantse Pijl samt Criterium International.

25/03 E3-Prijs Harelbeke
Bert de Waele, Jean Paul Simon, Johan Verstrepen, Jurgen van Loocke, James Vanlandschoot, Andy Cappelle, Mathieu Criquielion og Steven Kleynen.

Sportsdirektør for holdet vil være: Claude Criquielion.

25 + 26/03 Criterium International
Filip Meirhaeghe, Gregory Habeaux, Jean Claude Lebeau, David Verheyen, Kevin Neirynck, Sjef De Wilde og Sven Renders.

Sportsdirektør for holdet vil være: Marco Saligari.

26/03 Brabantse Pijl
Nico Sijmens, Bert de Waele, Jean Paul Simon, Johan Verstrepen, Mathieu Criquielion, Steven Kleynen, Andy Cappelle og James Vanlandschoot.

Sportsdirektør for holdet vil være: Jef de Bilde.


Team Festina Vejle: Klar til sæsondebut
Sæsonen starter for Team Festina Vejle lørdag den 1. april. Her skal rytterne deltage i ”15. Rund im Naturpark Hüttener Berge” i Nordtyskland (ca. 60 km fra den dansk / tyske grænse). Løbet er på 5 omgange af 16,5 km - i alt 82,5 km. Ruten beskrives som let kuperet.

Søndag den 2. april kører de deres næste løb: ”Rund in Osnabrück Schinkel”, der er et kriterium. Her er der tale om en rute på 3,1 km som skal gennemkøres 22 gange - i alt 68,2 km.

Manager Michael Gregersen udtaler: ”Løbene lørdag og søndag er beregnet som en ”let” opstart for hele holdet og skal primært bruges som ”ryste sammen tur” og træning i at hjælpe hinanden, samt at køre som et team før sæsonen rigtig går i gang”.

Sæsonen starter for alvor for Team Festina Vejle søndag den 8. april, hvor 6 af rytterne skal deltage i årets første UCI World Cup løb - ”Paris Roubaix Juniors”.

Quick Step: Uden Boonen i Brabantse Pijl
QuickStep har udtaget holdene til weekendens belgiske løb E3 Prijs Harelbeke og Brabantse Pijl. Holdet stiller til start i E3 Prijs Harelbeke med Tom Boonen, Wilfried Cretskens, Steven De Jongh, Kevin Hulsmans, Servais Knaven, Matteo Tosatto, Bram Tankink og Kevin Van Impe.

Hvorimod Tom Boonen ikke kører Brabantse Pijl. I stedet for stiller holdet til start med Serge Baguet, Ad Engels, Nick Nuyens, Sebastien Rosseler, Bram Tankink, Jurgen Van De Walle, Cedric Vasseur og Geert Verheyen.


Vuelta Castilla y Leon: Fertonani sejrede på bjergrig etape
Illes Balears rytteren Marco Fertonani sejrede på 4. etape af Vuelta Castilla y Leon. Ingen kunne følge den italienske rytter opad den sidste stigning. Discovery Channel og Liberty Seguros dominerede etapen. Discovery her hele 4 mand i top på dagens etape. Manuel Beltran kom i mål, som nummer to blot 29 sekunder efter den vindende rytter.

Liberty Seguros satte sig på 3. og 4. pladsen på dagens etape, da løbets førende rytter , Alexandre Vinokourov, kom i 1:22 mål efter Fertonani, imens holdkammeraten Luis Leon Sanchez blev nummer fire. Det samlede klassement fører Vinokourov dog stadig med 14 sekunder foran holdkammeraten Luis Leon Sanchez.

Dagens etape blev kørt fra Avila til Navacerrada over 148.9 kilometer. Etapeløbet slutter i morgen.

Resultat af 4. etape
1 FERTONANI, Marco - C.D'EPARGNE-I.BALEAR 4:10:59
2 BELTRAN, Manuel - DISCOVERY CHANNEL 29
3 VINOKOUROV, Alexandre - LIBERTY SEGUROS-WURT 01:22
4 SANCHEZ, Luis Leon - LIBERTY SEGUROS-WURT 01:32
5 RUBIERA, José Luis - DISCOVERY CHANNEL 01:36
6 TONDO, Xavier - RELAX-GAM 01:38
7 MOSQUERA, Ezequiel - COMUNIDAD VALENCIANA 01:46
8 BRAJKOVIC, Janez - DISCOVERY CHANNEL 01:52
9 PARDILLA, Sergio - VIÑA MAGNA-CROPU 02:00
10 MARTINEZ, Egoi - DISCOVERY CHANNEL 02:11


Samlet stiling efter 4. etape
1 VINOKOUROV, Alexandre - LIBERTY SEGUROS-WURT 12:43:27
2 SANCHEZ, Luis Leon - LIBERTY SEGUROS-WURT 14
3 RUBIERA, José Luis - DISCOVERY CHANNEL 19
4 SCARPONI, Michele - LIBERTY SEGUROS-WURT 01:00
5 MARTINEZ, Egoi - DISCOVERY CHANNEL 01:01
6 AZEVEDO, José - DISCOVERY CHANNEL 01:05
7 CESAR, Gustavo - KAIKU 01:11
8 BRAJKOVIC, Janez - DISCOVERY CHANNEL 01:11
9 PEREZ, Francisco - C.D'EPARGNE-I.BALEAR 01:16
10 GONZALEZ, Santos - 3 MOLINOS RESORT 01:24

Dwaars door Vlaanderen: Vinder startede som 21 årig!
Den overraskende vinder af Dwaars door Vlaanderen i går, Frederik Veuchelen, er et særsyn i det professionelle felt. De fleste professionelle er startet i en meget ung alder, men Chocolade Jacques rytteren har faktisk ikke engang været juniorrytter, men var U23 rytter, da han som 21-årig svang sig i sadlen for første gang, fortæller Het Laatste Nieuws i dag. Grunden er ret fornuftig: Han prioriterede sin uddannelse først.

Han havde kørt tre år for amatørholdet Profel Team, og det gav ham så en kontrakt med chokoladeholdet efter et enkelt år hos Vlaanderen- T Interim. Og i går vandt han så sin første professionelle sejr nogensinde.

Faderen er en habil motionsrytter, og var så uheldig at styrte i Italien på vej ned af Turcino passet for et par uger siden. Han lå derefter i coma men inden for den sidste uges tid er det gået stærkt fremad i den rigtige retning. Så det var en meget bevæget Frederik Veuchelen, der tilegnede sejren til sine forældre.


Alessandro Petacchi: Lyset gik ud på Eikenberg
Den italienske sprinter Alessandro Petacchi var åbenbart ikke fuldt restitueret efter indsatsen i Milano-Sanremo, da han i går kørte Dwars door Vlaanderen, fortæller Sportwereld.be i dag. I hvert fald stod han efter samråd med sportsdirektør Gianluiga Stanga af på Oude Kwaremont og forlod løbet.

”Det gik fint til og med Eikenberg, men så gik lyset ud. Jeg prøvede at komme tilbage igen sammen med Ralf Grabsch, men jeg havde ikke mere at køre med, og så kunne jeg ligeså godt stå af”, sagde den hurtige italiener.


Team Gerolsteiner: Leipheimer ude med bronchitis
Anden etape af Settimana Internazionale di Coppi e Bartali var ikke nogen god oplevelse for Team Gerolsteiners amerikaner, Levi Leipheimer, der er ramt af sygdom. Allerede efter 90 km steg han af cyklen og udgik. "Han var alvorligere medtaget af sin bronchitis, end vi regnede med. Det var derfor fornuftigt af ham at udgå," erklærer sportsdirektør Christian Wegmann.

Andreas Klöden: Under kniven igen
T-Mobiles Andreas Klöden er forfulgt af uheld og må endnu engang under kniven efter en styrt under træningen forleden. Den 30-årige tysker skred på den regnvåde kørebane under en træningstur hjemme i Schweiz, hvorved han beskadigede sin skulder.

Klöden blev opereret i går, og fra holdets side regner man med, at hank an genoptage landevejstræningen I slutningen af april. Men allerede om to uger skulle han kunne begynde at træne på home traineren. Oprindeligt skulle han have startet ved Criterium International i Frankrig, men det bliver der altså ikke noget af.

Han er dog optimistisk med hensyn en hurtig rekonvalescens. "Operationen forløb godt, og jeg vil snart kunne træne på min home trainer,” siger han til holdets hjemmeside.


Hondo: UCI regner med afklaring inden udgangen af marts
Senest med udgangen af marts måned regner man fra UCI’s side med en afklaring i Hondo-sagen. Det meddelte UCI-talsmand Enrico Carpani i går. Tilsvarende udtalelser er Alain Rumpf kommet med. Den øverste delstatsret i Schweiz for kantonen Waadtland ophævede i fredags den toårige karantæne, som Hondo var blevet idømt ved den internationale sportsdomstol.

Som konsekvens er Danilo Hondo istand til at køre med omgående virkning, idet han dog stadig ikke har fundet et hold, der tør binde an med en kontrakt. Dertil er hele retsstillingen endnu for uklar. Det schweiziske forbund ser dog umiddelbart ingen problemer med hensyn til udstedelsen af en licens.

Da det er første gang, at en civil retsinstans har omstødt en CAS-dom venter alle med spænding og tilbageholdt åndedræt på UCI’s stillingtagen.

Skulle det glippe med en kontrakt hos et Pro Tour hold er Danilo Hondo ifølge Radsport-News.com også interesseret i hold lige under den bedste klasse. Raphael Schweda fra det tyske Continental Pro Team Wiesenhof-Akud, holder en dør åben. ”Hvis han ikke finder noget Pro Tour hold, så kan vi tale videre,” siger han til den tyske hjemmeside og forklarer, at man så må anmode sponsoren om yderligere finansielle tilskud.


Tour de Normandie: Barsk ilddåb for GLS talent
Danske Thomas Kristiansen har fået sig sag for, når han i disse dage kører sit første seniorløb nogensinde i Normandiet Rundt. ”Alene virakken omkring løbet er anderledes”, fortæller han. Der bliver kigget, når man varmer op, og der bliver skrevet autografer. Noget helt andet end juniorklassen, hvor Thomas Kristiansen kørte sidste år.

Team GLS er kendt for at udvikle danske talenter, så de kan begå sig internationalt som seniorer, og for Thomas Kristiansen, ser det store spring op i seniorrækkerne heller ikke ud til at volde de store problemer.

”Man skal vænne sig til de tungere gear”, fortæller han og hentyder til, at juniorrytterne har restriktioner på, hvor store gear de må træde. ”I seniorklassen er gearingen fri, og så skal der trædes ’en ordentlig sveske’ for at kunne sidde med.”

Særlig løbets 1. etape på 211 hårde kilometer med mange stigninger var en ilddåb for Thomas.

”Der bliver kørt lidt stærkere, end man er vant til, men jeg fik da holdt mig fremme og kom også med i et enkelt udbrud. Det blev dog hurtigt kørt ind. Man kan mærke, at rykkene er længere og sejere end hos juniorerne”, forklarer den unge GLS-rytter og lægger ikke skjul på at netop de lange seje ryk tapper en ung rytter for kræfter.

”Så meget flott at han kan holde sig fremme hele løbet. Thomas har kørt utrolig flot hver eneste dag hernede. Han blev f. eks. nr. 24 på prologen, bare 22 sekunder efter Rabobanks Kai Reus og har holdt sig fremme indtil et styrt på 3. etape satte ham tilbage i klassementet”, fortæller manager Tom Breschel fra Normandiet.
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Tour de France(2.UWT) 29/06-21/07

Tour of Austria(2.1) 02/07-07/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger