Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 24. april 2006

Feltet.dk kort - 24. april 2006

24. april 2006 00:350
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Giro d’Italia: Cofidis og Fdjeux.com også udtaget
- Bell Cuppen: Belønning til Jesper Thomsen
- Ballerup Super Arena: Nybagt verdensmester til start
- Giro d´Italia: Stærkt Panaria-Navigare hold
- Giro d´Italia: Spændende Davitamon-Lotto trup til Giroen
- Giro d´Italia: Rujano satser på podiet
- Liege-Bastogne-Liege: CSC imponerede konkurrenterne
- Giro d´Italia: Lampre designet til Cunego
- Cadel Evans: Slap med skrækken, klar til Romandiet
- Giro d’Italia: Gerolsteiner rytterne udtaget
- Cadel Evans: Lider måske af karrieretruende sygdom
- Romandiet Rundt: Valverde som hjælperytter?
- Tour de France: Valverde tror ikke på sejr i år
- Jens Voigt: Valverde den nye Merckx?
- Frank Schleck: Tilfreds efter Ardenner-klassikerne
- Feltet.dk: Bliv sponsor for et løb
- Auktion: Højste bud 6.999 kroner
- Statistik: Danske UCI-point opdateret

De korte nyheder opdateres løbende.Giro d’Italia: Cofidis og Fdjeux.com også udtaget


Det franske ProTour hold, Cofidis, har udtaget holdet til Giroen. Holdet kommer til at bestå af Leonardo Bertagnolli, Hervé Duclos-Lasalle, Thierry Marichal, Amael Moinard, Maxime Monfort, Cristian Moreni, Ivan Parra Pinto, Staf Scheirlinckx og Rik Verbrugghe.

Også det andet franske ProTour hold, Fdjeux.com, har udtaget holdet, de stiller til start med Sandy Casar, Carlos Da Cruz, Mickaël Delage, Arnaud Gérard, Cyrille Monnerais, Philippe Gilbert, Gustav Larsson, Bradley McGee og Jussi Veikkanen.

Tilbage til toppenBell Cuppen: Belønning til Jesper Thomsen


Efter weekendens afdeling af Juniorernes Bell Cup i Odder, var der stor ros til Esbjergs rytternes indsats. ECRs Jesper Thomsen kom med 55 km til mål af sted i et 2 mandsudbrud, der skulle vise sig af være af stor betydning for løbets afslutning, idet de 2 ryttere formåede at arbejde så meget sammen at det lykkedes at holde det jagtende felt på afstand, indtil Jesper Thomsen på næstsidste omgang valgte at øge tempoet, og måtte køre alene ud på sidste omgang.

Forspringet inden sidste omgang var ca. 35 sekunder til to forfølgere Jesper Mørkøv (CK Fix Rødovre) og Morten Høberg Nielsen (Team GLS) og yderligere ca. 1 minut ned til hovedfeltet, et forspring der på forhånd ikke så ud til at kunne holde til målstregen.

Jesper Mørkøv og Morten Høberg Nielsen kom da også forholdsvis nemt op til Esbjerg-rytteren, der måtte sande at kræfterne til en afgørende spurt ikke var til stede efter det lange soloudbrud og valgte at køre for at fastholde sin podieplacering som nr. 3 og sikrede Esbjerg-rytteren gode point i klassementet til Bell Cup.


Jesper Thomsen til højre på podiet / Foto: Feltet.dk


Umiddelbart efter løbet blev Jesper Thomsen kontaktet og blev meddelt, at han efter dagens indsat var udtaget til en distriktsholds tur til Holland/Belgien, en meddelelse der så ud til at røre Jesper Thomsen meget.

Også på damefronten kunne Esbjerg være særdeles tilfredse, da det lykkedes klubben er hente en sejr i den fornemmeste række. Karina H. Nielsen med helt fremme gennem hele løbet på en rute, der fik damerne rykket så meget fra hinanden, så Karina H. Nielsen kunne afslutte løbet sammen med Team Odense Energis Anette Dam, en dyst, hvor Esbjerg-rytteren vandt efter et utroligt tæt slutspurt.


Anette Dam og Karina H. Nielsen på podiet / Foto: Feltet.dk


Tilbage til toppenBallerup Super Arena: Nybagt verdensmester til start


Pointsløbsverdensmesteren Peter Schep deltager den 7. maj. Hollandske Peter Schep, der for kun godt en uge siden i Bordeaux vandt verdensmesterskabet i 40 km pointsløb, kommer til start ved DBCs internationale 125 års jubilæumsstævne søndag 7. maj kl. 16 i Ballerup Super Arena, hvor han deltager i Dansk Par-Omnium, der køres over 4 afdelinger med parløb som sidste afdeling. Makker til Peter Schep bliver danske Marc Hester, der i vinter gjorde det fremragende i flere europæiske 6-dagesløb med Jimmi Madsen som makker.

I forvejen er der skrevet kontrakt om start den 7. maj med vinderne af 6-dagesløbet i Ballerup i februar, hollænderne Robert Slippens - Danny Stam, ligesom de nye danske stjerner, U-23 Europamestrene i parløb, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv, deltager som par.

Der er således lagt op til en spændende Dansk Par-Omnium, hvor man blandt de øvrige danske par også vil finde VM-rytterne Jens-Erik Madsen, Casper Jørgensen, Daniel Kreutzfeldt og Michael Færk Christensen.

For første gang siden 2002 præsenteres der desuden internationalt sprinter Grand Prix i Arenaen, og det er lykkedes at få nogle af de rigtig hurtige folk til start, idet englænderen Craig McLean, der netop har vundet sølv ved VM, har meldt sin ankomst sammen med bl.a. den tyske eks-verdensmester Jan van Ejden. Der bliver derfor noget at se til i matcherne for den unge danske sprintermester, Kasper Jessen.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Stærkt Panaria-Navigare hold


Et af wildcard holdene til Giro d’Italia har udtaget et stærkt hold til Giroen, som først og fremmest bliver bygget op omkring Emanuele Sella, men holdet har flere kaniner i hatten, da de også stiller til start med Fortunato Baliani, Paride Grillo, Luis Laverde Jimenez, Sergiy Matveyev, Luca Mazzanti, Julio Perez Cuapio, Maximiliano Richeze og Miguel Rubiano Chavez.

Panaria hold er også opdateret i managerspillet.

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Spændende Davitamon-Lotto trup til Giroen


Belgiske Davitamon-Lotto stiller til start med et spændende hold i dette års Giro d´Italia. Som i de foregående år stiller Robbie McEwen til for at gå efter etapesejre i løbet indledende etaper.

Derudover stiller holdet til start med tre ryttere, der alle vil kunne gøre sig i det samlede klassement: Wim van Huffel (nummer 11 samlet i Giro d´Italia 2005), nyindkøbte Josep Jufre (nummer 15 samlet i Vuelta a Espana 2005) og Christopher Brandt (nummer 14 i Giro d´Italia 2004).

De sidste ryttere på holdet bliver: Nick Gates, Jan Kuyckx, Bert Roesems, Preben Van Hecke og Henk Vogels.

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Rujano satser på podiet


Efter et turbulent forår, hvor det længe så ud til, at José Rujano Guillen slet ikke kom til start i årets Giro d´Italia, ser det nu ud til rytteren fra Venezuela er klar til året Giro d´Italia. I hvert fald hentede Selle Italia- rytteren en samlet 11. plads i det netop overståede Giro del Trentino og han lægger ikke skjul på, at han går efter en topplacering i Giro d´Italia, hvor han sidste år sikrede sig en podieplads.

”Jeg føler mig virkelig god og jeg er virkelig glad for at være tilbage i Italien igen,” siger Rujano til La Gazzetta dello Sport.

Rujano skifter d. 1. juni til Quick Step-Innergetic, hvor han herefter satser på et godt resultat i Tour de France. ”Jeg ønsker mindst at ende blandt de tre første i Giroen og blandt de første fem i Tour de France.”

Tilbage til toppenLiege-Bastogne-Liege: CSC imponerede konkurrenterne


Team CSC tog et stort ansvar i Liege-Bastogne-Liege. Dels for at jagte den 26 mand store udbrydergruppe og dels for at tynde ud i feltet før afgørelsen skulle falde. Det lykkedes ikke helt i det 11 mand kom samlet til mål, men alligevel imponerede holdets kørsel.

”Jeg tager hatten af for Team CSC,” sagde Paolo Bettini således efter løbet til HNB. ”Det er mange år siden, at jeg set et hold tage kontrollen i et løb på den måde.”

Havde ikke været for en punktering på Haute Levée til Ivan Basso havde det måske lykkes at få en langt større udskilning tidligere i løbet. Bettini mener således at hele løbet herefter ændrede karakter, hvilket bl.a. gav et par ryttere mulighed for at angribe.

En af dem var Philippe Gilbert, der selv indtil Team CSC slap grebet kalder farten for dræbende til Het Laatste Nieuws. ”Kun Haute Levée satte de tempoet en smule ned. Heldigvis. Hvis de var fortsat, havde de efterfølgende været nødt til at skarpe mig op fra jorden.”

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Lampre designet til Cunego


Lampre-Fondital har hidtil haft en god forårssæson, men i Giro d´Italia skal den første store styrkeprøve stå, når holdet skal forsøge at køre Damiano Cunego til sejr, som han gjorde det i 2004.

Med sig har den lille italienske klatre en stærk trup bestående af Marzio Bruseghin (nummer ni i Giro d´Italia 2005), Patxi Vila (nummer to samlet og etapevinder i Paris-Nice 2006) Tadej Valjavec (tidligere nummer ni (2004) og 15 (2005) samlet i Giro d´Italia), Paolo Fornaciari, Evgueni Petrov (11 samlet i Paris-Nice 2006), Paolo Tiralongo, Gorazd Stangelj og Sylwester Szmyd (nummer seks samlet i Giro del Trentino).

”Vi kommer til start med et godt hold designet til at hjælpe vores kaptajn Cunego,” siger sportsdirektør Giuseppe Martinelli. ”Lampre-Fondital vil kunne kæmpe med de andre favoritter om den lyserøde trøje. Holdet har en god moral, takket være indsatserne i de seneste løb og de 13 sejre i den første del af sæsonen.”

Tilbage til toppenCadel Evans: Slap med skrækken, klar til Romandiet


Som vi tidligere skrev frygtede Cadel Evans at han måske led af ”Hunters syndromet”. Test foretaget mandag viser dog, at den australske rytter ikke lider af den genetiske sygdom, men at det var en dårligt timet migræne, der sendte den Evans ud af Ardenner-klassikerne.

”Nu er jeg på vej til Romandiet så ser, hvordan det går der. Neurologerne siger, at der ikke er noget at bekymre sig om,” siger han til Cyclingnews.com.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Gerolsteiner rytterne udtaget


Gerolsteiner har udtaget hold til dette års Giro d’Italia, som starter om små 14 dage. Holdet kommer til at bestå af Robert Förster, Torsten Hiekmann, Sven Krauß, Andrea Moletta, Sven Montgomery, Volker Ordowski, Davide Rebellin, Mathias Ruß og Stefan Schumacher.

Holdet er opdateret i Feltet.dks Giro d’Italia managerspil.

Tilbage til toppenCadel Evans: Lider måske af karrieretruende sygdom


I sin seneste dagbogsopdatering på www.cadel.com.au skriver Cadel Evans efter Liege-Bastogne-Liege, at man har konstateret, at han lider af den arvelige sygdom, Hunter's syndrom, en genetisk sygdom, der medføre et feljagtigt enzym i kroppen.

Efter at have kørt et godt Baskerlandet Rundt var Evans helt ved siden af sig selv i Flèche Wallonne, hvilket fik ham til at opsøge en læge, der diagnostiserede sygdommen. Evans skriver selv at sygdommen medfører markant reduceret præstationsevne, og ved endnu ikke, hvordan det vil påvirke den videre karriere.

Tilbage til toppenRomandiet Rundt: Valverde som hjælperytter?


Til trods for sejre i Fleche Wallone og Liege-Bastogne-Liege, samt overtagelse af føringen af Pro Tour ranglisten, så var det tydeligt, at Alejandro Valverde ikke ønskede for meget pres forud for morgendagens Romandiet Rundt.

”Jeg ved, at der er et par etaper, som ligger godt for mig. Men resten af holdet er stærkt, og jeg håber, jeg kan hjælpe mine holdkammerater til en etapesejr,” udtalte den spanske rytter således ifølge Urban på pressemødet efter Liege-Bastogne-Liege.

Tilbage til toppenTour de France: Valverde tror ikke på sejr i år


Selvom alle regner Jan Ullrich og Ivan Basso som de helt store favoritter til at tage sejren i dette års Tour de France, så er Alejandro Valverde svær at komme udenom efter sejrene i Fleche Wallone og Liege-Bastogne-Liege.

”I forhold til sommerens store opgave har jeg stadig en del at lære, men den etapesejr, jeg sikrede mig sidste år, gav mig virkelig mod på mere af den slags, for Tour de France er noget helt for sig selv. Jeg tror på, jeg en dag kan kæmpe med om sejren også i Touren, men det bliver næppe allerede i år”, sagde Alejandro Valverde på pressemødet i Liègeforstaden Ans ifølge Politiken.

Valverde stiller til start i morgendagens Romandiet Rundt, men holder herefter pause til Dauphiné Libéré. De spanske mesterskaber bliver herefter sidste forberedelse inden Tour de France.

Tilbage til toppenJens Voigt: Valverde den nye Merckx?


Efter to sejre i Fleche Wallone og Liege-Bastogne-Liege har Alejandro Valverde endelig slået sit navn helt fast også uden for Spanien. Team CSCs Jens Voigt sammenligner ham ligefrem med den tidligere storrytter Eddy Merckx, der er kendt for sine utrolig mange sejre i mange forskellige terræner.

”Han er stadig ung, og hvis han vil satse på de store etapeløbene og kan forblive seriøs, så er han måske den næste Eddy Merckx,” siger han til Jyllands-Posten.

Og til Ekstra Bladet følger Jens Voigt op. ”Hvis han alvorligt mener, at han vil prøve kræfter med Touren, ved ingen, hvor det hele ender,” siger han. ”Han er af en ny generation, som virkelig presser sig på.”

Den tyske rytters arbejdsgiver, Bjarne Riis, er dog lidt mere forbeholden når snakken falder på chancerne i Tour de France. ”Valverde er godt kørende lige nu, og han har vist, at han kan vinde et stort løb. Men dette var et løb på en dag, Tour de France varer tre uger.”

Tilbage til toppenFrank Schleck: Tilfreds efter Ardenner-klassikerne


Den luxembourgske mester Frank Schleck var godt tilfreds efter gårsdagens Liege-Bastogne-Liege, selvom det ikke blev en gentagelse af søndagens sejr i Amstel Gold Race.

”Hvis nogen havde sagt til mig for to år siden, at jeg ville vinde én og komme i top 10 i to andre, ville jeg have svaret, at de måtte være sindssyge,” sagde Frank Schleck efter løbet til BT og kunne ikke dy sig for lige at pointere: ”Vi vandt ikke, men vi var det bedste mandskab (i Liege-Bastogne-Liege, red.).”

Både han og Ivan Basso forsøgte flere gange et fremstød på de sidste kilometer i erkendelse af at de formentlig ikke kunne gøre en forskel i en eventuel spurt. ”Og jeg vil hellere blive nummer syv efter at have prøvet end at sprinte mig til en fjerdeplads.”

Tilbage til toppenFeltet.dk: Bliv sponsor for et løb


Det er nu muligt at blive annoncør for et cykelløb på Feltet.dk. Morgendagens sponsorer til Liege-Bastogne-Liege er HK Karriere, Hotels.com, Crazywin og Play65.com. Det er dog muligt for en annoncør at sætte dig på et løb, så ingen andre kan købe reklameplads på et løb.

At man blive annoncør for et løb vil sige, at annoncørerne får reklameplads på live opdateringen samt et link under de selvstændige artikler om løbet.

Hvis du ønsker at blive annoncør for et løb, så kan du kontakte Feltet.dk på annonce@feltet.dk eller på 51558966.

Tilbage til toppenAuktion: Højste bud 6.999 kroner


Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Steen Petersen (6999 kroner)
- Thomas Bendix Mortensen (5200 kroner)
- Jan Hofman (5050 kroner)
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.


Statistik: Danske UCI-point opdateret


Feltet.dks statusliste over UCI point indkørt af Team CSCs ryttere samt øvrige danske ryttere er nu blevet opdateret. Denne gang indeholder listen blandt andet opdateringer fra ugens to belgiske klassikere, Fleche Wallone og Liège - Bastogne liège, begge ProTour løb, samt en par mindre europæiske løb hvor Team GLS har hentet point.

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: 19. etape af Giro d’Italia
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Ford RideLondon Classique(2.WWT) 24/05-26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Tour of Estonia(2.1) 24/05-25/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Mercan Tour Classic Alpes...(1.1) 29/05

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 30/05-02/06

Heylen Vastgoed Heistse Pijl(1.1) 01/06

Critérium du Dauphiné(2.UWT) 02/06-09/06

Classica Andorra Pirineus(1.1) 02/06

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?