Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 25. april 2006

Feltet.dk kort - 25. april 2006

25. april 2006 12:100
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Romandiet Rundt: Ullrich tog ingen chancer
- Romandiet Rundt: Savoldelli tilfreds
- ProTour statistik: Discovery Channel på tavlen
- Aitor Gonzalez: Forbund stopper undersøgelse
- Giro d'Italia: Cunego gennemkører vigtig etape
- Romandiet Rundt: Lampre ser frem til 1. etape
- Romandiet Rundt: Liberty Seguros anonym på prologen
- Tour de Bretagne: David Le Lay vandt 1. etape
- Romandiet Rundt: Julich bedst for Team CSC
- Matti Breschel: Venter på grønt lys
- Team CSC: Schleck den nye Basso?
- Bell Cup: Morten Reckweg og Mikkel Lund i spidsen
- VM: Boogerd og Boom kigger på ruten
- Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Giro-spillet
- Manager: Over 250 hold ikke godkendt, men oprettet
- Auktion: 4 dage til auktionen slutter

De korte nyheder opdateres løbendeRomandiet Rundt: Ullrich tog ingen chancer


Jan Ullrich havde efter eget udsagn meget sjov af sæsondebuten på den teknisk svære prolog i Romandiet Rundt og var da også godt tilfreds selvom det kun blev til en 90. plads.

”Jeg tog ingen chancer på denne tekniske og krævende rute, og jeg er tilfreds med min præstation,” udtaler Ullrich til T-Mobiles hjemmeside.

Holdets sportsdirektør understreger dog at de næste dage bliver hårde for den tyske rytter, der ikke før for nyligt begyndte træningen efter længere tids knæproblemer. ”For Jan er det vigtigt at komme godt igennem de næste dage”, siger han således.

Tilbage til toppenRomandiet Rundt: Savoldelli tilfreds


Sidste års vinder af Giro d´Italia var naturligvis meget tilfreds efter sejren på prologen i Romandiet Rundt, som bekræftede, at han igen i år er klar til at kæmpe med om sejren i det store italienske etapeløb.

”Jeg er tilfreds med sejren i dag og det viser at mine forberedelser til Giroen næsten er komplette,” sagde en formelt Savoldelli efter sejren til Cyclingnews.com.

Tilbage til toppenProTour statistik: Discovery Channel på tavlen


Efter flere uheldige oplevelser i forårets løb fik Discovery Channel i dag sæsonens første ProTour sejr, da Paolo Savoldelli vandt prologen i Romandiet Rundt. Hermed er der nu kun fem ProTour mandskaber som endnu ikke har smagt sejrens sødme i ProTouren. De fem mandskaber er Davitamon - Lotto, Liquigas-Bianchi, T-Mobile, Française Des Jeux og Ag2r Prevoyance.

Med andenpladsen på dagens prolog, fik Valverde også yderligere to point, hvilket gør at han øger ned til de nærmeste konkurrenter.

Her finder du hele ProTour statistikken: Pro Tour statistik 2006

Tilbage til toppenAitor Gonzalez: Forbund stopper undersøgelse


Det spanske cykelforbund har accepteret Aitor Gonzalez forsvars forklaring om, at de tabletter fra firmaet Animal Pack, som Aitor Gonzalez havde indtaget, skulle være forurenet med et anabolt steroid, som Aitor Gonzalez siden blev testet positiv for efter at have vundet Schweiz Rundt sidste år.

Derved skulle den baskiske rytter kunne fortsætter karrieren uden karantæne til trods for, at WADAa regler angiver at atleten selv bære det fulde for, hvad atleten indtager. Det forventes at Aitor Gonzalez meget snart indleder forhandlinger med Euskaltel-Euskardi, hvorfra han blev suspenderet efter den positive dopingprøve sidste år.

Tilbage til toppenGiro d'Italia: Cunego gennemkører vigtig etape


Damiano Cunego vil have at alt skal være perfekt forud for Giro d'Italia, derfor vil han på torsdag kigge på en af de mest interessante etaper i dette års Giro d’Italia. Etapen går fra Termeno til Plan de Corones den 24. maj.


Damiago Cunego / Foto: Bettini


Sportsdirektør Giuseppe Martinelli og holdkammeraterne Paolo Tiralongo, Marzio Bruseghin og Morris Possoni vil køre ruten sammen med Cunego, hvor de vil køre over bjerget Passo delle Erbe og stigningen San Vigilio di Marebbe til Plan de Corones.

Derefter vil Cunego køre Gp Industria e Artigianato di Larciano på lørdag.

Tilbage til toppenRomandiet Rundt: Lampre ser frem til 1. etape


Paolo Savoldelli vandt første etape af Romandiet Rundt, men også Lampre fik en udmærket start, da Tadej Valjavec kørte den 3,4 kilometer lange prolog i 6. bedste tid. Valjavec sluttede 8 sekunder efter dagens vinder, hvilket var tilfredsstillende for Lampres sportsdirektør, som nu ser frem til morgendagens etape.

"I morgen vil der være en interessant etape, vi vil prøve at gøre noget godt," udtaler sportsdirektør Guido Bontempi kryptisk.

Tilbage til toppenRomandiet Rundt: Liberty Seguros anonym på prologen


Liberty Seguros leverede ikke de store resultater på prologen i årets udgave af Romandiet Rundt. Alberto Contador sluttede 12 sekunder efter vinderen og var dermed den bedste Liberty Seguros rytter. Der var ellers også store forventninger til Andrey Kashechkin, som dog måtte køre prologen på en regnvåd vej og kunne dermed ikke leve op til forventninger forud for prologen.

”Vi var ikke suveræne”, sagde Manolo Saiz efter løbet, ”men jeg tror på, at vi skal have mange muligheder for at vinde samlet. Ruten var kompliceret med mange kurver, og Contador var lige ved at styrte i den første kurve, hvilket gjorde, at han mistede tid. ”

I morgen er etapen flad og ligner på forhånd en sprinteretape.

Tilbage til toppenTour de Bretagne: David Le Lay vandt 1. etape


Franske David Le Lay (G.S Bretagne Jean Floch) vandt 1. etape af etapeløbet Tour de Bretagne Cycliste, som startede i dag i Frankrig og slutter den 1. maj.

Dagens etape endte i en massespurt, hvor franskmanden altså var bedste foran Peter Velits (Konica Minolta) og svenske Viktor Folkesson (Team Malarenergi).

Resultat af 1. etape
1 David Le Lay (Fra) G.S Bretagne Jean Floch 3.14.19
2 Peter Velits (Svk) Team Konica Minolta
3 Viktor Folkesson (Swe) Team Malarenergi
4 Maxime Vantomme (Bel) Wielergroep Beveren 2000 - Quick Step
5 Jurgen Roelandts (Bel) Bodysol-Win For Life-Jong Vlaanderen
6 Cédric Drouet (Fra) U.C Chateauroux
7 Alain Van Katwijk (Ned) Procomm -Van Hemert
8 Julien Simon (Fra) Super Sport 35 Acnc
9 Marcel Belma (Ned) Procomm -Van Hemert
10 Cédric Herve (Fra) G.S Bretagne Jean Floch

Tilbage til toppenRomandiet: Julich bedst for Team CSC


Ikke uventet var Bobby Julich bedste mand for Team CSC med en 10. plads på tirsdagens 3,4 kilometer prolog i Tour de Romandie.

"Hvis du skal vinde sådan en teknisk prolog, som denne, er du nødt til at tage maksimal risiko i hvert eneste sving, og det gjorde Savoldelli og Valverde i dag. Vi havde bedt vore ryttere om ikke at tage unødige risici, da vi hovedsageligt bruger dette løb som finpudsning af formen op til det forestående Giro d'Italia," sagde sportsdirektør Scott Sunderland.

Julich var ni sekunder efter Savoldelli i mål, mens danske Michael Blaudzun var yderligere et par sekunder efter, hvilket rakte til en placering som nummer 16.

Tilbage til toppenMatti Breschel: Venter på grønt lys


Det store danske talent, Matti Breschel, styrtede Dreidaagse van West Vlaandern og brækkede ryggen, men i øjeblikket kæmper danskeren hårdt for at opnå comeback til de to danske endagsklassikere GP Herning og CSC Colliers, som køres i denne weekend, men det er endnu ikke helt sikkert om Matti Breschel kommer til start.

”Det går meget bedre, lige pt. stiller jeg op, men jeg skal først et smut til Belgien på torsdag, hvor jeg skal have scannet min ryg, hvis lægerne derefter giver grønt lys, så kan jeg køre,” forklarer Matti Breschel til Feltet.dk, som skal køre begge løb, hvis han får grønt lys.

Træningsmæssigt er Matti også begyndt at træne mere og mere igennem.

”Jeg har taget en time ad gangen, men de sidste par dage har jeg gået til den. Jeg har kørt en del 4 timers ture og igår blev det til 5 timer. Jeg føler ikke rigtig, der er noget, måske en smule når man står op om morgenen, så brokker den sig lidt. Men ikke noget slemt...”, smiler Matti.

Tilbage til toppenTeam CSC: Schleck den nye Basso?


Team CSC´s Fränk Schleck sejrede forrige søndag i Amstel Gold Race, og nu tror holdejer Bjarne Riis på, at den unge luxembourgske .kan blive holdets næste Ivan Basso.

”Han er en komplet rytter. For at vinde et løb som Amstel på den måde, han gjorde det, skal du være god, have et stort potentiale og en meget stor modstandskraft”, forklarer Bjarne Riis til Dagbladet.

Den danske holdejer kendte ikke rigtigt til Fränk Schleck før, at han kom til holdet, men fik et tip om, at den luxembourgske rytter kunne blive en stjernerytter i fremtiden. Selv troede Fränk Schleck faktisk heller ikke så meget på sig selv.

”For to år siden troede jeg ikke, at jeg var god. I mine egne øjne var jeg ok, men i dag ved jeg, at jeg er god. Jeg har selvtillid, og det har gjort mig til en bedre rytter. Nu er jeg mere afslappet og bliver ikke stresset, hvis der er en dag, hvor tingene ikke lige kører”, siger Schleck

Fränk Schleck drømmer selv om, at hjælpe Ivan Basso til samlet sejr i Tour de France og måske vinde en etapesejr eller slutte i top 10.

Tilbage til toppenBell Cup: Morten Reckweg og Mikkel Lund i spidsen


Morten Reckweg fører fortsat Bell Cuppen efter 2. afdeling ud af de 8 afdelinger, som der er i årets Bell Cup for juniorerne. Reckweg fører foran Nicolaj F. Olesen og søndags vinder Morten Høberg.


Morten Reckweg på podiet / Foto: Feltet.dk


Mikkel Lund er bedste 1. års juniorrytter og kører derfor i den røde Bell Cup trøje.


Mikkel Lund på podiet / Foto: Feltet.dk


Resultat
1. Morten Reckweg (Team Festina Vejle)
2. Nicolaj F. Olesen (Team GLS)
3. Morten Høberg (Team GLS)
4. Jesper Mørkøv (CK Fix)
5. Jesper Thomsen (Esbjerg CR)
5. Sondre Sørtveit (Nymark IL)

Tilbage til toppenVM: Boogerd og Boom kigger på ruten


Rabobanks Michael Boogerd er taget til Salzburg i Østrig, hvor han vil gennemkører VM ruten i dag,” skriver ANP.

Boogerd er taget af sted sammen med den hollandske landstræner Egon van Kessel samt stortalentet Lars Boom.
”Michael og Lars er to vigtige ryttere”, forklarer Van Kessel til ANP og fortsætter: ”Jeg glæder mig virkelig til at høre, hvad de siger til ruten.”


Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Giro-spillet


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets første store etapeløb Giro d’Italia er spillet allerede åbnet, og der er flere præmier end nogensinde før.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Giro d’Italia spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppen
Manager: Over 250 hold ikke godkendt, men oprettet


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 250 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 06/05-2006 klokken 13:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Giro d’Italia"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Giro d’Italia spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Giro d’Italia spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenAuktion: 4 dage til auktionen slutter


Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Steen Petersen (6999 kroner)
- Thomas Bendix Mortensen (5200 kroner)
- Jan Hofman (5050 kroner)
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Tour de France(2.UWT) 29/06-21/07

Tour of Austria(2.1) 02/07-07/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger