Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 25. februar 2006

Feltet.dk kort - 25. februar 2006

25. februar 2006 00:190
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
- GP Chiasso: Lampre tilfreds med resultat
- GP Chiasso: Wielinga i udbrud over 160 kilometer
- Vuelta Valenciana: Dobbeltsejren blev planlagt
- Beverbeek Classic: Top 15 til skuffet Hegreberg
- Classica Almeria: Cunego gør debut
- Het Volk: CSC misser afgørende udbrud
- Team CSC: Julich og Vande Velde lover snarlig sejr
- Vuelta Valenciana: Bennati vandt sidste etape
- Het Volk: Johansen ikke til start
- Danmark: Mange danske ryttere til start i dag
- Het Volk: Johansen er Team CSCs joker
- Tour of California: Riis tror stadig på etapesejr
- Het Volk: Godt vejr i vente
- GP Chiasso/GP Lugano: Gerolsteiner med Davide Rebellin
- Clasica de Almeria: Gerolsteiner satser på sprinterne
- Het Volk: Afbud fra Magnus Bäckstedt
- Het Volk: Flere holdopstillinger klar
- Feltet.dk: Følg Het Volk direkte fra 14:30
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende...


Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
Feltet.dks webshop har udvidet med flere produkter. Det er i første omgang magasiner, som webshoppen er udvidet med. Vi har fået flere magasiner af "Cykelsporten" på lager. Tidligere har vi kun solgt Cykelsporten 2005, men nu sælger vi også magasinet fra de tidligere år. (2003-2004).

Feltet.dk har lavet forskellige pakkeløsninger, hvor du kan kombinere nogle forskellige pakker, bl.a. købe Cykelsporten 2003 og 2004 i en samlet pakkeløsning eller hvad med Cykelsporten 2003 - 2005? Så du har alle magasinerne, måske dit nye samleobjekt?

Du kan se mere om magasinerne og bestille dem på www.feltet.dk/shop


GP Chiasso: Lampre tilfreds med resultat
Lampre-Fondital’s er tilfreds med resultatet af det schweiziske endagsløb GP Chiasso, hvor Matteo Carrara besatte 4. pladsen. En større gruppe kom forholdsvis samlet til mål med et 30 sekunders tidstab til vinderen Wielinga og 7 sekunders tidstab til Rebellin og Bertagnolli.

“Jeg så et fantastisk hold”, forklarede sportsdirektøren Maurizio Piovani efter løbet. “Vi arbejde på en god made hele dagen igennem, og Carrara’s resultat er tilfredsstillende for os. Vi vil også gøre vores bedste i morgen i GP Lugano”.


GP Chiasso: Wielinga i udbrud over 160 kilometer
Den 27-årige Remmert Wielinga vandt i dag GP Chiasso ved at slå Davide Rebellin (Gerolsteiner) og Leonardo Bertagnolli (Cofidis). Den hollandske QuickStep-rytter vandt efter et fantastisk udbrud over de sidste 160 kilometer.

“Jeg ville bare vinde i dag”, forklarede Wielinga efter sejren og fortsatte: “Jeg sad med helt fremme, hvis der skulle opstå nogle huller. Jeg angreb sammen med Chavanel. Vi ville lave en udbrudsgruppe, men vi fik ikke følgeskab. Vi samarbejdede, og da vi blev ved med at øge til feltet, så begyndte jeg at tænke, at jeg kunne vinde løbet.”

På den sidste omgang fik Wielinga af vide over radioen, at Rebellin var stukket fra en forfølgergruppe, derfor satte Wielinga sit sidste angreb ind og fortsatte alene.

“Der var ingen grund til, at jeg lod en gylden mulighed som denne slippe. Derfor gjorde jeg mit bedste og fik betaling for det. Jeg dedikerer derfor også sejren til mig selv, holdet og manager Lefevere, som har troet på mig, og givet mig chancen på dette her fantastiske hold.”

Dette var Wielingas tredje sejr i karrieren og QuickSteps niende indtil videre i denne sæson.

Vuelta Valenciana: Dobbeltsejren blev planlagt
I Lampre-Fondital lejren var der i dag stor glæde, da 5. og sidste etape af Vuelta Valenciana blev afviklet. Etapen havde start og mål i Valencia. Etapen endte i en massespurt, da en 11-mandsgruppe kom samlet til mål, hvor Daniele Bennati var hurtigst foran holdkammeraten Danilo Napolitano.

Lampre-Fondital havde tre ryttere med fremme i udbruddet Bennati, Napolitano og Vila. I gruppen sad også Petacchi, som måtte se sig slået på dagens etape.

“Bennati og Napolitano kørte rigtigt godt i dag,” forklarede en tilfreds Guido Bontempi og fortsætter: ”De sad i forreste gruppe og med få kilometer igen, der fik de snakket sammen, og de besluttede at køre for Daniele. Det endte med det helt rigtige, men Danilo var også klar i spurten.”


Beverbeek Classic: Top 15 til skuffet Hegreberg
Roy Hegreberg fra Glud & Marstrand Horsens blev omkring nr. 12-15 i lørdagens Beverbeek Classic lyder de foreløbige bulletiner fra Belgien.

"Der var en udbrydergruppe på fire, der holdt hjem, og i spurten blev jeg lukket lidt inde", fortæller Roy Hegreberg kort efter løbet.

"Det var en rigtig kold sidevindsdag med høj fart, hvor mine holdkammerater dækkede udbruddene, mens jeg blev i feltet og ventede på spurten", siger en lidt skuffet Roy Hegreberg.

"Jeg er ikke fornøyd", siger den norske rytter om resultatet. "Jeg følte mig godt kørende, og de andre gjorde et godt job. Jeg skulle mindst have været i top 10, men det må vi tage i morgen", siger Hegreberg, der sammen med de øvrige ryttere bliver en dag til i Belgien for at deltage i et Kermesse-løb søndag.


Resulat af Beverbeek Classic
1 Evert Verbist (Bel) Chocolade Jacques Topsport Vlaanderen 4.07.32
2 Tom Veelers (Ned) Rabobank
3 Alain Van Katwijk (Ned) Procomm Van Hemert 0.06
4 Pieter Ghyllebert (Bel) Chocolade Jacques Topsport Vlaanderen 0.11
5 Sven Renders (Bel) Landbouwkrediet Colnago 0.13
6 Ronald Winters (Bel) Bouwelse Wielervr. Polydak C.T. V.Z.W.
7 Thomas Berkhout (Ned) Van Vliet Ebh Advocaten 0.19
8 Stijn Minne (Bel) Sean Kelly Team
9 Kenny De Haes (Bel) Chocolade Jacques Topsport Vlaanderen
10 Kenny Lisabeth (Bel) Chocolade Jacques Topsport Vlaanderen
..
17 Roy Hegreberg (Nor) Glud & Marstrand Horsens
25 Pieter Jacobs (Bel) Unibet-Davo
45 Michael Skelde (Den) Glud & Marstrand Horsens
55 Søren Nissen (Den) Cont. Team Differdange
81 Kim Marius Nielsen (Den) Glud & Marstrand Horsens
91 Morten Knudsen (Den) Cont. Team Differdange
93 Glenn Bak (Den) Unibet-Davo
98 Morten Christiansen (Bel) Glud & Marstrand Horsens

Classica Almeria: Cunego gør debut
Lampre-Fondital-holdet er lige nu i Spanien. Blandt dem er Damiano Cunego, der gør sin sæsondebut i Classica Almeria på søndag. Derefter skal han køre Vuelta a Murcia. Det spanske løb starter den 1. marts og slutter den 5. marts. I begge løb deltager desuden Paolo Tiralongo, Marco Marzano, Marzio Bruseghin, Giuliano Figueras, Sylvester Szmyd, Gorazd Stangelj og Tadej Valjavec.

Cunego’s sportsdirektør Giuseppe Martinelli siger om debuten i Spanien: "Han (Cunego, red.) starter altid sæsonen i Spanien. Det er tredje år, vi gør det. Sammen med Damiano vil der være en gruppe af ryttere, der tit skal køre for at hjælpe Cunego i de vigtige løb".

Holdet kunne desuden glæde sig over, at Daniele Bennatti vandt sidste etape i Vuelta Valenciana.


Het Volk: CSC misser afgørende udbrud
Som ventet var Team CSC ikke blandt de dominerende hold i Omloop Het Volk, der blev vundet af belgiske Phillipe Gilbert (Francaise des Jeux). Holdet havde ingen ryttere med da det afgørende 20 mand store udbrudt kørte væk fra feltet.

”Som sagt havde vi ikke de store forventninger på forhånd, og det er tydeligt, at vore ryttere i øjeblikket lige mangler de sidste løbskilometer i benene for at kunne være med helt fremme. De følte sig dog bedre kørende end forventet, og Matti havde da også overskud til at vinde hovedfeltets spurt om de sekundære placeringer,” sagde sportsdirektør Kim Andersen efter den belgiske semi-klassiker.

Allan Johansen stillede pga. af sygdom ikke til start i løbet, men holdet håber at han er klar til morgendagens Kuurne-Bruxelles-Kuurne.


Team CSC: Julich og Vande Velde lover snarlig sejr
Endnu er har Team CSC ikke hentet en sejr i denne sæson. Lidt af en omvæltning fra sidste sæson, hvor holdet hentede et utal af sejre både i og udenfor Pro Tour´en. Men både Christian Vande Velde og Bobby Julich er overbevist om, at det blot er et spørgsmål om tid før den første sejr kommer.

”Holdet som helhed er rigtig godt. Nogen gange skal man bare lige have lidt held, en smule momentum. Derfra vil holdet komme i et helt andet gear. Det kan ske i morgen eller i næste uge. Vi er lige kommet ud af en hård træningslejr og når vi kører så godt som vi har gjort den sidste uge er det godt,” forsikrer Vande Velde til csc.com.

Holdet ligger forud for dagens etape i Tour of California på en samlet anden- og tredjeplads med David Zabriskie og Bobby Julich, men der synes ikke rigtig at være flere muligheder for at fravriste Floyd Landis den samlede sejr.

”Vi har gjort det godt, men desværre har vi ikke vundet en etape endnu, hvilke vi er lidt skuffede over. Men vi er lige ved hver dag. Hver dag har vi folk i udbruddene,” siger Bobby Julich. ”jeg er sikker på at vi er klar til at vælte Paris-Nice og Tirreno-Adriatico i næste uge.”

Vuelta Valenciana: Bennati vandt sidste etape
Den italienske sprinter Daniele Bennati (Lampre) vandt femte og sidste etape af det spanske etapeløb Vuelta a la Comunitat Valenciana, foran løbet tredobbelte toer og holdkammerat Danilo Napolitano (Lampre).

Samlet vandt gårsdagens vinder Antonio Colom (D´Espargne-Illes Balears).

Resultat af 5. etape
1. BENNATI, Daniele (ITA) LAMPRE 4:10:55 10"
2. NAPOLITANO, Danilo (ITA) LAMPRE 0'6"
3. DEKKER, Erik (HOL) RABOBANK 0'4"
4. PETACCHI, Alessandro (ITA) TEAM MILRAM 0'04
5. GUIDI, Fabrizio (ITA) PHONAK H.S. 0'04
6. SERRANO, Ricardo (SPA) KAIKU 0'04
7. GONZALEZ, Gorka (SPA) EUSKALTEL-EUSKADI 0'04
8. KOLOBNEV, Alexandr (RUS) RABOBANK 0'04
9. COLOM, Antonio (SPA) C.D'EPARGNE-I.BALEAR 0'04
10.GUTIERREZ, Ignacio (SPA) PHONAK H.S. 0'04

Samlet slutstilling
1. COLOM, Antonio (SPA) C.D'EPARGNE-I.BALEAR 19:19:17
2. SERRANO, Ricardo (SPA) KAIKU 0'11
3. BERNABEU, David (SPA) COMUNIDAD VALENCIANA 0'12
4. KOLOBNEV, Alexandr (RUS) RABOBANK 0'15
5. VILA, Fco. Javier (SPA) LAMPRE 0'25
6. GONZALEZ, Gorka (SPA) EUSKALTEL-EUSKADI 0'37
7. LOPEZ, David (SPA) EUSKALTEL-EUSKADI 0'46
8. MOERENHOUT, Koos (HOL) PHONAK H.S. 0'47
9. LÖVKVIST, Thomas (SVE) FRANÇAISE DES JEUX 0'49
10. GONZALEZ, Santos (SPA) 3 MOLINOS RESORT 0'49

Het Volk: Johansen ikke til start
Danske Allan Johansen kommer ikke til start i dagens belgiske semiklassiker Het Volk på pga. sygdom. Det samme er tilfældet med Jaan Kirsipuu, som heller ikke kom til dagens start, oplyser Sportwereld.

Sidste års nummer tre Steven De Jongh kom heller ikke til start, han er i stedet for blevet erstattet af Quick Step - Innergetics, Bram Tankink.


Danmark: Mange danske ryttere til start i dag
Mens den danske mester Lars Bak (Team CSC) og Frank Høj (Gerolsteiner) fortsat er i aktion i staterne og Amgen Tour of California, så stiller en lang række af de danske ryttere til start på de europæiske landeveje.

Lars Michaelsen, Allan Johansen, Matti Breschel, Martin Pedersen og Kasper Klostergaard (alle Team CSC) er til start i det traditionelle Omloop Het Volk, mens Nicki Sørensen, Michael Blaudzun og Brian Vandborg er til start i Schweiz i GP Chiasso.

Samtidig er Glud & Marstrand Horsens til start i det belgiske Beverbeek Classic, som man også kan læse i dagens korte nyheder.

Het Volk: Johansen er Team CSCs joker
Det er svært at sige, hvad man skal vente af Team CSC i dagens Omloop Het Volk. Holdet kommer direkte fra træningslejren i Californien og med ni timers forskydning, vil det rytterne, som Kurt-Asle Arvesen skrev i sin dagbog forleden, være som at køre cykelløb midt om natten.

Holdets sportsdirektør Kim Andersen vedkender da også overfor Politiken, at det er umuligt at vurdere, hvor stor indflydelse jetlag’ et har på holdets rytterne, men glæder sig over, at der i det mindste er lovet solskin - selvom det selvfølgelig slet ikke vil ligne nogle af de varmegrader man har været vant til i de sydvestlige USA.

Alligevel er den danske sportsdirektør optimist. ”Vi har jo imidlertid også et stærkt kort i Lars Michaelsen, og så skal det blive spændende at se, hvordan unge Matti Breschel klarer sig,” siger Andersen, der også mener at have en joker i den rutinerede Allan Johansen.

”Allan har måske nok tidligere været lige så god, som han er nu, men aldrig bedre,” siger han og sammenligner formen med den Allan Johansen havde i 1999 da han vandt BKI Kaffe Grand Prix i Århus, samt etaper i Hessen Rundfahrt og Sachsen Tour. Ligeledes er han også kommet godt ned i vægt forud for den nye sæson.

”Og Allan forekommer ikke at være synderlig plaget af den ændrede tidsrytme, så derfor regner jeg mest med ham.”


Tour of California: Riis tror stadig på etapesejr
Selvom Team CSC nok engang var i udbrud på 5. etape af Tour of California lykkedes det heller ikke holdet, at hente en etapesejr på denne etape. Jens Voigt var dog godt kørende, men lige lidt hjalp det, da tyskeren blev hentet på sidste stigning.

”Vi havde Jens med i et virkelig godt udbrud, men han blev hentet, da Leipheimer slap af sted og tempoet blev sat i vejret på den sidste stigning. Det var en hård etape, og der var ingen af vores, der rigtig havde benene til at udfordre Landis for alvor i dag”, sagde Bjarne Riis efter den 169 kilometer lange etape.

”Jeg ville blive overrasket, hvis der kommer de helt store forskydninger i den samlede stilling de sidste to dage, og vi må i stedet forsøge at gå efter en etapesejr”, tilføjer den danske manager.

Bedste Team CSC rytter blev Christian Vandevelde på en 13. plads.


Het Volk: Godt vejr i vente
Skal man tro meterologerne, så er der ingen grund til at aflyse denne weekends belgiske forårsbebuder, semiklassikeren Omloop Het Volk.

De belgiske meterologer forudsiger laveste temperaturer natten til lørdag på omkring -2°C, som i løbet af dagen stiger til omkring 4°C. Helt forårsagtigt bliver det dog ikke, idet der kan ventes frisk vind fra nord/nordøst.

GP Chiasso/GP Lugano: Gerolsteiner med Davide Rebellin
Der er fuld beskæftigelse på Gerolsteiner holdet i den kommende weekend. Lørdag går det løs med det 172,9 kilometer lange løb, Gran Premio Chiasso, og søndag følger så det 174,3 kilometer lange Gran Premio di Lugano. For begge løb har sportsdirektør Christian Henn indrettet sit hold efter kaptajnen Davide Rebellin.

Mindre end to uger før sin første indsats i et ProTour-løb i denne sæson, Tirreno-Adriatico, får Rebellin endnu engang mulighed for at teste formen af. Italieneren ser det dog ikke som et rent testløb. "Hvis han har gode ben, vil Davide ganske givet forsøge at svinge hammeren," lyder det fra sportsdirektør Henn. Men ud over Rebellin, så bringer Henn også Stefan Schumacher og Matthias Ruß i spil. "Det er garanteret noget for dem begge," erklærer han.

Specielt i løbet søndag er der brug for klatrerkvaliteter. Omkring 20 km før mål i Lugano er der en stigning, som ifølge Henn vil sørge for udskillelse, og som skulle passe godt til Rebellin, men også Ronny Scholz har vist, at han kan følge med de bedste her. Sidste år kørte han en flot niendeplads hjem. Derudover har Gerolsteiner de to ’lokalmatadorer’ Marcel Strauss og Markus Zberg, som er yderst motiverede, og som derfor kan tænkes at få en joker-rolle på holdet.

Team Gerolsteiners hold til GP Chiasso og GP di Lugano:
Andrea Moletta, Sven Montgomery, Volker Ordowski, Davide Rebellin, Matthias Ruß, Ronny Scholz, Stefan Schumacher, Marcel Strauss og Markus Zberg


Clasica de Almeria: Gerolsteiner satser på sprinterne
Sportsdirektør Udo Bölts har hele trek ort at sates på i Clasica de Almeria, der køres ved den spanske middelhavskyst i morgen, søndag. "Jeg har forventninger om, at vi kan være med til at køre om sejren," siger han.

"Løbet er indrettet til en spurtafgørelse. Med Robert Förster, Heinrich Haussler og Peter Wrolich har vi hurtige folk med. Derfor regner jeg med, at vi har gode chancer," tilføjer den tidligere profrytter, der om aktiv aldrig selv har været til start i Almeria. For at muliggøre en sprinterafgørelse efter de tre kategori tre stigninger på den i alt 173 kilometer lange rute, har Bölts også tænkt sig at lade sin etapeløbsryttere køre for de hurtige folk, så det er meget muligt, at f.eks. Georg Totschnig og Markus Fothen i deres sæsondebut skal fungere som hjælperyttere.

Derudover er det også sæsonens første løb for Michael Rich, Peter Wrolich og Beat Zberg.

Team Gerolsteiners hold til Clasica de Almeria:
Robert Förster, Markus Fothen, Thomas Fothen, Heinrich Haussler, Michael Rich, Georg Totschnig, Peter Wrolich og Beat Zberg


Het Volk: Afbud fra Magnus Bäckstedt
Magnus Bäckstedt (Liquigas-Bianchi) kæmper i øjeblikket for at komme tilbage efter sit styrt på 1. etape af Challenge Mallorca, hvor svenskeren styrtede og pådrog sig en seneforstrækning i venstre knæ.

”Det er et af de styrt, som alle professionelle ryttere kommer ud for, men det er mere alvorligt end jeg først troede,” forklarer svenskeren.

Bäckstedt er derfor blev anbefalet at holde sig i ro i et par dage endnu, hvilket betyder, at svenskeren ikke stiller til start i hverken Het Volk eller Kuurne Brussels Kuurne.

”Jeg kan ikke sætte alt på spil for at køre disse løb uden forberedelse, det vil kunne gå ud over klassikerne. Jeg starter træningen igen på mandag, hvor jeg vil forberede mig til Tirreno-Adriatico”, tilføjer Bäckstedt, som også i år satser hårdt på Paris - Roubaix.

Het Volk: Flere holdopstillinger klar
Det tyske continental hold eisenhof-Akud har udtaget deres hold til det belgiske løb, Omloop Het Volk. Holdet ved naturligvis godt, at de er på en svær opgave, men Marcel Sieberg er meget optimist forud for løbet. "Boonen, van Petegem og Co. - nu må vi se, hvad vi unge ryttere kan gøre imod verdenseliten. Vi vil forsøge at gøre vores bedste,” udtaler Marcel Sieberg.

Team Wiesenhof-Akud stiller til start med Gerald Ciolek, Artur Gajek, Felix Odebrecht, Steffen Radochla, Marcel Sieberg, Lubor Tesar, Lars Wackernagel og Carlo Westphal.

AG2R Prévoyance har også udtaget deres hold til denne belgiske åbningsweekend, hvor holdet stiller til start med Renaud Dion, Laurent Mangel, Lloyd Mondory, Jean-Patrick Nazon, Erki Putsep, Christophe Riblon, Marc Scanlon og Tomas Vaitkus.


Feltet.dk: Følg Het Volk direkte fra 14:30
Du kan fra lørdag eftermiddag kl. 14:30 følge det belgiske endagsløb Het Volk på Feltet.dk. Endagsløbet er årets første brostensløb, hvor Team CSC stiller til start med et stærkt hold, men kan de true QuickStep og verdensmesteren Tom Boonen?

Følg med ved at klik på ”LIVE” i menuen til venstre.


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
Læs også
Optakt: 3. etape af O Gran Camiño
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Le Samyn(1.1) 27/02

Strade Bianche(1.WWT) 02/03

Strade Bianche(1.UWT) 02/03

GP Criquielion(1.1) 02/03

Paris-Nice(2.UWT) 03/03-10/03

Grote prijs Jean - Pierre...(1.1) 03/03

Tirreno-Adriatico(2.UWT) 04/03-10/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger