Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 28. april 2006

Feltet.dk kort - 28. april 2006

28. april 2006 00:090
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Tour de Romandie: CSC: Det handler først og fremmest om Giroen
- Glud & Marstrand Horsens: Sejr i Norge
- Gracia Orlova: Arndt vandt igen
- Giro delle Regioni: Grabovskiy vandt igen - Lund treer
- Tour de Romandie: kulminationen på en række sekundære placeringer
- Tour de Romandie: Glad Alberto Contador
- Tour de Romandie: Sven Montgomery brækkede kravebenet
- Rheinland-Pfalz Rundfahrt: Gerolsteiners tidende sæsonsejr
- Dave Bruylandts: Ny karriere som granitsælger
- Laurent Brochard: Ikke mere brok
- Mads Christensen: Klar til weekend i Toscana
- Jesper Worre: Idealalderen er faldet
- Lars H. Thomsen: Vi er det næststærkeste danske hold
- Jacob Moe: Satser på begge danske endagsløb
- Matti Breschel: Ikke til start i Danmark
- Feltet.dk: Følg GP Herning fra 10:35
- Giro d´Italia: Ullrich meldes klar
- Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Giro-spillet
- Manager: Over 250 hold ikke godkendt, men oprettet
- Auktion: 1 dag til auktionen slutter

De korte nyheder opdateres løbendeTour de Romandie: CSC: Det handler først og fremmest om Giroen


Bobby Julich var bedste rytter for danske Team CSC, da Alberto Contador i dag vandt tredje etape af Tour de Romandie. Julich kom i mål som nr. 24, og det er også den placering, han p.t. har i det samlede klassement.

”Bobby og Andrea sad godt med fremme. Andrea forsøgte sig et par gange på den sidste stigning, men kom ikke væk, mens Bobby kører sit eget løb og koncentrerer sig 100% om at forberede sig til Giro d’Italia,” fortæller sportsdirektør Scott Sunderland fra Schweiz, og signalerer dermed, at løbet ikke har den højeste prioritet for det danske hold, når det gælder den samlede sejr. ”I morgen skal rytterne ud på en meget hård etape. Vi går selvfølgelig efter en etapesejr, hvis muligheden byder sig, men først og fremmest handler det om Giroen,” erklærer Sunderland.

Tilbage til toppenGlud & Marstrand Horsens: Sejr i Norge


Alexander Kristoff fra Glud & Marstrand Horsens var suveræn, da han fredag vandt gadeløbet, der er første etape af det norske etapeløb Grenland Grand Prix.

Inden han kørte først over målstregen, havde han således vundet tre indlagte bonusspurter og var blevet nr. 3 i en fjerde. Med bonussekunder for både sejren og bonusspurterne har Alexander Kristoff et forspring på 26 sekunder til nærmeste konkurrent inden anden etape af Grenland Grand Prix, der køres i morgen. Grenland Grand Prix er på i alt tre etaper, og anden etape i morgen er på 150 km. Løbet er desuden første afdeling af løbsserien Norges Cupen.

Kristoff må i øvrigt klare sig uden de øvrige norske Glud & Marstrand Horsens-ryttere, som er optaget af henholdsvis Liege-Bastogne-Liege og Grand Prix Herning i weekenden. Men han havde dog fredag god støtte af kammeraterne fra sin norske klub Stavanger Sykle Klubb.

Tilbage til toppenGracia Orlova: Arndt vandt igen


I dag blev 2. etape kørt af kvindernes Gracia Orlova. Etapen havde start og mål i Lichnov.

I spurten var tyskeren Judith Arndt (T-Mobile) hurtigst og vandt foran Fabiana Luperini (Top Girls Fassa Bortolo) og Amber Neben (Buitenpoort Flexpoint)

Resultat 2. etape
1 Judith Arndt (Ger) T-Mobile
2 Fabiana Luperini (Ita) Top Girls Fassa Bortolo Raxy Line
3 Amber Neben (USA) Buitenpoort Flexpoint
4 Nicole Brandli (Swi) Bigla Cycling Team
5 Maja Wloszczowska (Pol) Lotto

Tilbage til toppenGiro delle Regioni: Grabovskiy vandt igen - Lund treer


På dagens 152,9 kilometer lange etape fra Orvieto til Spoleto, viste den Ukrainske verdensmester endnu engang sin store styrke, da han kort før mål, sammen med belgieren Vanendert slog et hul ned til resterne af frontgruppen. I spurten mellem de to, var Grabovskiy suveræn, og kunne dermed tage sin anden sejr i træk.

Anders Lund vandt forfølgernes spurt og tog dermed en flot tredjeplads, hvilket gør, at han nu er på niendepladsen samlet. Steensen som ind til dagens etape også lå med fremme, havde en dårlig dag, og tabte over to minutter til de forreste.

Resultat af 3. etape
1 Dymytriy Grabovskiy (Ukr) Ukraine 3.51.05 (39.699 km/h)
2 Jelle Vanendert (Bel) Belgien
3 Anders Lund (Den) Danmark 0.17
4 Greg Van Avermaet (Bel) Belgien
5 Simon Clarke (Aus) Australien
6 Francesco Gavazzi (Ita) Italien
7 Guillaume Levarlet (Fra) Frankrig
8 Michal Golas (Pol) Polen
9 Aurelien Passeron (Fra) Frankrig
10 Simone Stortoni (Ita) Italien
...
28 Thomas Kvist (Den) Danmark 0.31
62 Andre Steensen (Den) Danmark 2.14
91 Jan Almblad (Den) Danmark 13.08
109 Kristoffer Gudmund Nielsen (Den) Danmark 13.29

Samlet stilling efter 3. etape
1 Dymytriy Grabovskiy (Ukr) Ukraine 10.44.21
2 Jelle Vanendert (Bel) Belgien 0.07
3 Greg Van Avermaet (Bel) Belgien 0.17
4 Simon Clarke (Aus) Australien
5 Maxim Belkov (Rus) Rusland
6 Jure Kocjan (Slo) Slovenien
7 Michal Golas (Pol) Polen 0.24
8 Francesco Gavazzi (Ita) Italien
9 Anders Lund (Den) Danmark
10 Guillaume Levarlet (Fra) Frankrig

35 Andre Steensen (Den) Danmark 2.21
64 Thomas Kvist (Den) Danmark 6.14
104 Jan Almblad (Den) Danmark 34.29
111 Kristoffer Gudmund Nielsen (Den) Danmark 38.29

Tilbage til toppenTour de Romandie: kulminationen på en række sekundære placeringer


Med sejren på dagens etape i Tour de Romandie og overtagelsen af løbets førertrøje var det med Manolo Saiz’ ord kulminationen på en række sekundære placeringer.

Efter et Pais Vasco, som ikke helt gik som håbet for Contador, og efter at sejrene har været længe undervejs siden Kashechkins etapesejr i Paris-Nice, kunne Manolo Saíz i dag drage et lettelsens suk. "Vi har fået mange sekundære placeringer i år, og det betyder jo, at det går ok, men jeg håber, at denne sejr giver os roen til at få disse andenpladser skiftet ud med sejre."

"Hans mål (i foråret red.) var Pais Vasco og Romandiet samt at samle erfaring i klassikerne,” lyder vurderingen fra den temperamentsfulde team manager, som tilføjer: ”Jeg håber også, at denne sejr giver ham ro til at forberede sig på Tour of France." Saíz vil da heller ikke hverken bekræfte eller afvise, at man nu går efter den samlede sejr. "I morgen er der en rigtig hard etape, og vi må se, hvordan løbet udvikler sig, inden vi iværksætter noget. Intet er endnu afgjort."

Dagens store spanske overraskelse var Jose Antonio Redondo, som længe havde sejren indenfor rækkevidde. Allerede efter 25 km stak Redondo sammen med Team Milrams, og de havde på et tidspunkt et forspring på ti minutter. Da de nåede dagens sidste stigning, var det forspring imidlertid skrumpet ind til bare 2:30 minutter, og selvom han forsøgte sig på egen hand efter at have forladt Weylandt, så måtte han alligevel se sig indhentet på den sidste del af stigningen.

Redondos arbejde gjorde imidlertid, at de øvrige Liberty-ryttere kom forholdsvis friske over stigningen, så de kunne iværksætte angreb på de sidste fem kilometre. Det var tyske Jörg Jaksche og Kashechkin, som med deres angreb banede vejen for Contador.

Tilbage til toppenTour de Romandie: Glad Alberto Contador


Det var naturligvis en meget glad Alberto Contador, der kunne lade sig fejre efter dagens etape. ”Jeg havde en god følelse lige fra starten i dag, og så frem til den sidste stigning. Da vi var i overtal, var vores strategi at udnytte det, og det lykkedes jo ganske godt. Jeg så min chance med fire kilometer til mål og angreb.”

Han kendte ganske vist ikke afslutningen, men havde Manolo Saiz i øresneglen og havde på forhånd fået at vide, at de sidste fem kilometer var de hårdeste. Derfor ventede man på, at konkurrenterne skulle blive trætte, inden man satte det afgørende angreb ind.

Contador vurderede efterfølgende selv, at landsmanden Alejandro Valverde var den hårdeste konkurrent. ”Jeg så Valverde, som den farligste konkurrent, og det var derfor ham, jeg holdt øje med. Det var vanskeligt at besejre ham, men det lykkedes.”

I morgen venter der så endnu en etape, inden den afsluttende enkeltstart på søndag, men ifølge Contador, så er der endnu intet afgjort. ”Jeg ved ikke, hvad der vil ske. Men først og fremmest er der etapen i morgen, og den er meget, meget hård. Først skal den overstås, og så gælder det søndag, hvor det er et spørgsmål om at gøre det godt i enkeltstarten. Hvordan det forløber, vil tiden vise.”

Der er dog ingen tvivl om, at netop sejren i dag kom meget belejligt, og ikke mindst som en lettelse. ”Fordi, jeg var jo ikke specielt heldig i Baskerlandet, og manglede styrken til at vinde, og klassikerne er heller ikke lige mit område. ”Romandiet var min sidste chance for at vinde, inden jeg begynder forberedelserne til Touren, og nu vil jeg kunne påbegynde forberedelserne med en bedre følelse.”

Han er dog overordnet tilfreds med sæsonforløbet indtil videre. Også selvom det først er nu, at sejren kom. “Jeg tror på, at denne nye forberedelse, som er senere af hensyn til Tour of France vil give gode resultater.”

Tilbage til toppenTour de Romandie: Sven Montgomery brækkede kravebenet


Mens Team Gerolsteiner i skikkelse af Heinrich Haussler fejrede en sejr i dagens etape i Rheinland-Pfalz-Rundfahrt, så måtte holdkammeraten Sven Montgomery se sig selv involvereret i et massestyrt på tredje etape af Tour de Romandie. Resultatet blev et kravebensbrud og løbet er dermed sluttet før tid for den schweiziske rytter. Samtidig må han nu vinke farvel til Giro d’Italia, som han også var udset til at køre.

"Heldigvis er det et rent brud. Jeg tror, at jeg kan være med igen, når der køre Tour de Suisse i juni," lyder det optimistisk fra Montgomery. Sportsdirektør Reimund Dietzen er naturligvis glad for, at hans rytter ikke helt har mistet moralen. "Han var naturligvis need efter sit styrt, men det lyder jo positivt," erklærede han om de optimistiske toner fra Montgomery, idet han dog tilføjede: "Det vigtigste er dog først og fremmest, at Monty nu hurtigt kommer på benene igen."

Bedst placerede rytter for det tyske hold var Georg Totschnig, som kom ind på en 50. plads umiddelbart foran holdkammeraten Ronny Scholz, begge 3:05 minutter efter vinderen, Alberto Contador. "Det rækker Ganske vist stadig ikke helt til at være med helt fremme, men gutterne er jo stadig I opbygningsfasen," udtaler Dietzen om sine rytteres præstationer.

Tilbage til toppenRheinland-Pfalz Rundfahrt: Gerolsteiners tiende sæsonsejr


Omkring 24 timer efter René Haselbachers etapesejr gentog holdkammeraten Heinrich Haussler bedriften og sørgede dermed for det tyske holds 10. sæsonsejr.

Den 22-årige tysker vandt spurten i en 30 mand stor frontgruppe, mens René Haselbacher forsvarede sin gule førertrøje. Haselbacher havde da også udelukkende rosende ord om sine holdkammerater. "Alle ydede deres maksimale."

Sportsdirektør Udo Bölts var også meget tilfreds. "Vi havde hele tiden kontrol over tingene. Så Heinrich vandt ikke bare etapen. Hele holdet ydede et imponerende arbejde og forsvarede trøjen. Der er ingen tvivl om, at stemningen naturligvis er i top efter sådan et resultat."

Bölts kundgjorde da også efter etapen, at man selvfølgelig agtede at forsøge at forsvare trøjen. "Vi vil gore alt for at forsvare trøjen. Jeg har på fornemmelsen, at drengene gennemfører det."
Egentlig var det slet ikke meningen, at Haussler ville forsøge sig på egen hånd. Det unge talent ville egentlig køre spurten for Haselbacher, men besluttede sig så med kort varsel for selv at forsøge sig. "Alle kørte som Kamikaze-piloter, og så trådte jeg selv til af alle kræfter," fortæller Haussler selv om situationen.

Resultat af dagens etape:
1. Heinrich Haussler (Gerolsteiner) 3:30:42 t.
2. Pablo Urtasan (Kaiku)
3. Marco Serpellini (Unibet.com)
4. Paul Martens (Skil-Shimano)
5. René Weissinger (Skil-Shimano)
6. Björn Glasner (Lamonta)
7. Sergey Lagutin (Navigators)
8. Pieter Ghyllebert (Chocolade-Jacques)
9. Lars Wackernagel (Wiesenhof-Akud)
10. René Haselbacher (Gerolsteiner)

Samlet stilling:
1. René Haselbacher (Gerolsteiner) 11:25:27 t.
2. Pablo Urtasan (Kaiku) +0:05
3. Thomas Ziegler (T-Mobile) +0:08
4. Gerhard Trampusch (Wiesenhof-Akud) +0:10
5. Ricardo Serrano (Kaiku) st.
6. Bert Dewaele (Landbouwkrediet) +0:14
7. Björn Glasner (Lamonta) st.
8. Steven Kleynen (Landbouwkrediet) +0:16
9. Lars Wackernagel (Wiesenhof-Akud) +0:17
10. Alberto Losada (Kaiku) +0:22
11. Heinrich Haussler (Gerolsteiner) +0:26

Tilbage til toppenDave Bruylandts: Ny karriere som granitsælger


Den 29-årige belgier, der tidligere har bevist sin styrke på brostenene blandt andet ved en podieplacering i Flandern Rundt for et par år tilbage, er blevet træt af at vente på udfaldet af de seneste dopingbeskyldninger mod ham og har fået sig et civilt fuldtidsjob, fortæller Sportwereld.be.

Bruylandts blev i 2004 dømt positiv, og hans karantæne udløb 1. april 2006. Efter planen skulle han starte på Unibet.com umiddelbart efter, men et par dage inden karantænen udløb, gik han igen i fælden ved en række hus ransagelser, hvor det belgiske politi dog endnu ikke har oplyst, hvorvidt Bruylandts kan anklages for nogen forseelse.

I mellemtiden er Dave Bruylandts begyndt på nyt job i sin tantes virksomhed, der beskæftiger sig med at importere granit fra Indien og videresælge det i Belgien. Og man må vel formode, at han allerede har gjort sig nogle ideer om, hvor han kan gå hen for at finde kunder til sit produkt.

Tilbage til toppenLaurent Brochard: Ikke mere brok


Verdensmesteren fra San Sebastian i 1997, Laurent Brochard fra det franske hold Bouygues Telecom, er klar til come-back efter at være blevet opereret for en brok, der har generet ham gennem længere tid, fortæller cyclingnews.be. Han starter den 3. maj i Fire dage ved Dunkerque, hvor han på holdet blandt andet får selskab af tidligere vinder Pierrick Fédrigo samt Anthony Geslin og veteranen Didier Rous.

Tilbage til toppenMads Christensen: Klar til weekend i Toscana


Den danske rytter Mads Christensen i weekenden til start GP Industria e Artigianato og Giro dell Toscana, der begge afvikles i Toscana området i Italien. Den danske rytter må dog formentlig affinde sig med at være som Ryan Cox og Pedro Arreitunandia, der begge kørte et tilfredstillende Liege-Bastogne-Liege i søndags.

Holdet fuldendes af Felix Cardenas, Gianpaolo Cheula, Tiaan Kannemeyer, Tom Southam og Amets Txurruka.

Tilbage til toppenJesper Worre: Idealalderen er faldet


De lidt yngre rytteres fremtog på den internationale cykelscene her i foråret med sejre til Filippo Pozzato, Tom Boonen, Fabian Cancellara, Frank Schleck, Alejandro Valverde og Thomas Dekker i diverse Pro Tour-løb får nu DCUs direktør Jesper Worre til at spekulere i om rytternes ideelle alder måske er faldende i forhold til tidligere.

”Tidligere har rytternes ideelle alder heddet 27-28 år og varet, indtil de var 32. Og billedet af, at cykelryttere topper forholdsvis sent har også været farvet af, at nogle ryttere - eksempelvis Bobby Julich - faldt helt ud, da han skulle have været på toppen og først i en sen alder fik udnyttet sit talent. Men i dag er der noget, der tyder på, at rytternes idealalder måske nærmere ligger i tidsrummet 25 til 30 år,” siger Jesper Worre til Jyllands-Posten.

Tilbage til toppenLars H. Thomsen: Vi er det næststærkeste danske hold


Lars H. Thomsen, som forleden blev nummer to ved den første afdeling af den danske Post Cup, ser frem til de to danske UCI endagsløb GP Herning og CSC Colliers. Danskeren er ikke bleg for at kalde det forårets vigtigste opgave.

”Det første løb i Herning passer helt perfekt til Jimmi Hansen, som blev nummer tre sidste, og han vil helt sikkert forsøge at være med fremme igen. Jacob Moe Rasmussen vandt jo CSC Classic sidste år og vil kunne gøre sig gældende i begge løb. Vi har et klart stærkere hold i år, end at vi havde sidste år, hvor vi var lidt svækket, da alle vores U23-ryttere var ude og køre U23 World Cup løb. Så det er helt klart et mål for os at få nogle podieplaceringer,” fastslår Lars H. Thomsen til Feltet.dk.

Team CSC er naturligvis det stærkeste danske hold til start, selvom holdet stiller op uden Matti Breschel og holdet stiller med de to tidligere skadet ryttere i foråret - Stuart O’Grady og den danske mester Lars Bak. Men Lars H. Thomsen mener, at Team GLS er det næststærkeste hold efter det danske ProTour hold.

”Der kommer naturligvis også nogle stærke udenlandske hold, men jeg vil da vove og påstå, at vi er det næststærkeste hold set med danske øjne,” tilføjer Lars H. Thomsen.

Personligt mener Lars H. Thomsen, at det er 50-50 hvilket af de to danske endagsløb, som holdet vil lave de bedste resultater.

Tilbage til toppenJacob Moe: Satser på begge danske endagsløb


En af de mest succesrige danske ryttere indtil videre i år, Jacob Moe Rasmussen, satser i første omgang på, at gøre sig gældende i GP Herning og CSC Colliers, men planen er klar. Hvis han ikke er fremme i GP Herning halvvejs i løbet, så står han af.

”Jeg har forhåbninger til at kunne være med fremme i begge løb. Jeg håber i hvert fald på, at holdet kan lave en topplacering og gerne en sejr - ligesom sidste år. Jeg følger mig topmotiveret til løbene,” forklarer Jacob Moe Rasmussen til Feltet.dk, som også påpeger, at selvtilliden er god efter etapesejrene og den samlet sejr i Tour de Loir-et-Cher.

”Jeg ved nu, at jeg kan være helt fremme også internationalt. Det er klart, at løbene i Danmark er noget helt andet. Især GP Herning er jo et kapitel for sig, men jeg følger mig klar og glæder mig. Jeg satser faktisk lige meget på begge løb, og jeg kører om lørdagen for at vinde, og hvis det ikke lykkedes af den ene eller anden årsag, så vil jeg være hurtigt til at vurdere, hvis jeg f.eks. ikke sidder fremme i forplejningen, så vil jeg stå af og forberede mig 110% på CSC Colliers dagen efter. Så umiddelbart kører jeg for at vinde om lørdagen, og hvis det ikke lykkedes, så har jeg stadig en chance om søndagen,” tilføjer Jacob Moe Rasmussen.

Tilbage til toppenMatti Breschel: Ikke til start i Danmark


Som Feltet.dk skrev forleden, så skulle det danske talent Matti Breschel (Team CSC) tjekkes af lægen torsdag, for at få grønt lys til at stille til start i de to danske endagsløb. Men det endte med rødt lys!

”De sagde, at jeg helst skal vente et par uger endnu med at køre cykelløb. Så jeg er rimelig langt nede efter det besøg”, lyder det fra en tydeligt skuffet Breschel, da Ekstra Bladet snakkede med ham i går.

Matti Breschel valgte at følge lægernes beslutning, som også betyder, at han ikke stiller til start i de danske løb, men derimod sigter frem imod DM sidst i juni måned. Matti Breschel forventes nu at gøre comeback i starten af juni, hvor han skal køres løb i USA.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Følg GP Herning fra 10:35


Husk Feltet.dk har direkte opdatering fra lørdagens danske klassiker - GP Herning. Du kan følge løbet fra 10.35 her på Feltet.dk.

Klik på "LIVE" i menuen til venstre for at følge løbet.

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Ullrich meldes klar


Til trods for de store problemer i Romandiet meldes Jan Ullrich nu klar til Giro d´Italia, der starter d. 6. maj i Belgien.

”Hans knæ er okay. Jan kan starte i Giroen,” siger T-Mobiles læge Stefan Vogt til Gazzetta dello Sport.

”Jeg ved at jeg komme til at lide i Giroen. Men hellere lide pga. et løb end fordi du har knæsmerter,” siger Ullrich.

Foruden Ullrich skulle følgende ryttere stille til start for T-Mobile i det italienske etapeløb: Scott Davis (Aus), Sergiy Gonchar (Ukr), Matthias Kessler (Tys), André Korff (Tys), Jörg Ludewig (Tys), Olaf Pollack (Tys), Michael Rogers (Aus) og Bram Schmitz (Tys).

Tilbage til toppenManager: Dyst imod dine venner m.m. i Giro-spillet


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets første store etapeløb Giro d’Italia er spillet allerede åbnet, og der er flere præmier end nogensinde før.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Giro d’Italia spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppen
Manager: Over 250 hold ikke godkendt, men oprettet


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 250 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 06/05-2006 klokken 13:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Giro d’Italia"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Giro d’Italia spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Giro d’Italia spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenAuktion: 1 dag til auktionen slutter


Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Steen Petersen (6999 kroner)
- Thomas Bendix Mortensen (5200 kroner)
- Jan Hofman (5050 kroner)
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.
Læs også
Betryggende melding om Skjelmose efter kuldechok
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 17/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?