Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 28. marts 2006

Feltet.dk kort - 28. marts 2006

28. marts 2006 10:480
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Dreidaagse de Panne: Sanchez tæt på triumf
- Kroon: Jeg er i mit livs form
- Jan Ullrich: Giro d’Italia som Tour-forberedelse
- Hobro cykelklub: Satser ungt
- UCI: Danilo Hondo kan køre fra 1. april
- Dreidaagse de Panne: Skuffet Eisel
- Lars Bak: Ude med fire brud på ribbenene
- Dreidaagse de Panne: Ukrainer fik startforbud
- Lars Michaelsen: Kører med brækket kindben
- Team CSC: Basso med ny hemmelig træningsmetode
- Roskilde CR ungdom: Gode takter i Belgien
- John Lelangue: Vi må lære af vores fejl
- Afstemning: Hvilken klassiker er din favorit?
- Phonak: Klar til de kommende ProTour løb
- Rabobank: Forlænger med Bart Aernouts
- Volta a Catalunya: Llivia igen igen målby
- Communidad Valenciana: Klar til GP Miguel Indurain
- Boogerd: På cyklen igen
- Dreidaagse de Panne: Følg løbet på Feltet.dk fra i dag

De korte nyheder opdateres løbende...


Dreidaagse de Panne: Sanchez tæt på triumf
Luis León Sanchez var i dag tæt på den store triumf, men han endte med at slutte på en fjerdeplads kun 12 sekunder efter vinderen Leif Hoste.

Sammen med sin holdkammerat, Koen de Kort, var Sanchez med i en forfølgergruppe som jagtede Hoste, Steegmans og Eisel. Med 30 kilometer til mål, og med 1.30 min. op til front gruppen, gik Sanchez ud i en jagt alene. ”Jeg kørte, fordi jeg havde gode ben, men også fordi Manolo sagde jeg skulle, for at teste mig selv, og for at se om jeg selv kunne lukke hullet,” udtalte Sanchez efter etapen.

Med bonussekunder er Sanchez nu 25 sekunder efter Hoste, men han har ikke opgivet den samlede sejr, og ser især frem enkeltstarten. ”Jeg ved ikke hvorfor, men dobbeltprogram har altid passet mig godt, ligesom i Alcobendas, hvor jeg har vundet enkeltstarten to gange. Her har vi også et dobbeltprogram den sidste dag, hvor jeg håber at kunne udnytte det.”

På torsdag skal der først køres en 119 kilometer lang etape om formiddagen, inden løbet bliver afgjort med en 12 kilometer lang enkeltstart om eftermiddagen. Inden dag, skal vi også lige have overstået en 227 kilometer lang og svær etape i morgen.


Kroon: Jeg er i mit livs form
Da Karsten Kroon og den danske manager, Bjarne Riis, i oktober måned sidste år satte sig sammen, i Riis italienske hjem i Lucca, for at snakke om forventninger til hinanden, lovede Kroon, at han ville vinde Brabantse Pijl og derefter holde formen indtil Liege-Bastogne-Liege.

I søndagens Brabantse Pijl var Kroon meget tæt på at holde ord, da han tabte en meget tæt spurt til sin tidligere holdkammerat Oscar Freire. ”Jeg kender min krop rigtig godt og jeg føler er i vandvittig god form. Lige efter løbet havde jeg blandede følelser, da jeg meget gerne ville have vundet, men han var stærkere end mig. Det vigtigste er dog, at min form er bedre end nogensinde før, jeg er simpelthen i min livs form,” udtaler Kroon til sin hjemmeside karstenkroon.com.

Den form skal især udnyttes i den kommende weekends klassiker, Flandern Rundt. ”Jeg vil vinde det, og jeg tror det er realistisk. Uden at lyve, ligger ruten fantastisk til mig.”

Den 26-årige hollænders hidtil bedste placering i Flandern Rundt, var den 11. plads han fik sidste år.


Jan Ullrich: Giro d’Italia som Tour-forberedelse
På T-Mobiles hjemmeside kunne man forleden læse, at det formentlig ser ud til, at Jan Ullrich er blandt de startende, når startskuddet til årets Giro d’Italia lyder den 6. maj.

Man skal dog ikke regne med, at Ullrich har tænkt sig at gøre Ivan Basso rangen stridig som udfordrer til den samlede sejr. "Jeg vil bruge nogle af etaperne til at teste benene, men den samlede sejr er slet ikke noget, jeg tænker på," siger han.

Hobro cykelklub satser ungt
Hobro cykelklub præsenterede onsdag på et pressemøde i klubbens lokaler deres nye ungdomsteam, som kommer til at bestå af seks ryttere, hvoraf to er førsteårs ungdom og fire er andetårs.

Klubbens visioner og målsætninger for de kommende år er netop talentudvikling, og med tre lokale hovedsponsorer i ryggen, Sparekassen Hobro, DS-gruppen og KHS Huse er det lykkedes Hobro Cykelklub at samle et godt økonomisk grundlag for et ungdomsteam, som efter planen skal udvikle sig til et juniorteam i løbet af de kommende sæsoner.

Træner for teamet, er den tidligere eliterytter i klubben, Henrik Kristensen, og i sin præsentation af målsætningen lagde han op til, at det er udvikling af talenter der er i højsædet. "Vi satser naturligvis på gode resultater i de løb vi stiller op i, men det er ligeså vigtig, at vi lærer rytterne at have den rette indstilling til løb og træning, så vi udvikler ryttere der kan skabe resultater i junior og seniorklasserne om nogle år," sagde Henrik Kristensen således.

Hobro Cykelklub har lavet tre årige aftaler med de tre hovedsponsorer, og netop det faktum skulle gerne give arbejdsro til den udviklingsproces, som de seks ryttere nu skal igang med. Hobro`s ungdomsteam starter sæsonen på lørdag i Tyskland, hvorefter det går løs på hjemmebanen i Hobro den 9. april. Herudover vægtes de hjemlige etapeløb samt DM selvfølgelig højt, ligesom u6 dages i Tidaholm vil have høj prioritet for rytterne.

De seks ryttere på teamet er: Mathias Frostholm Kristensen, Mathias Gade Jakobsen, Heine Børgesen, Rasmus Malmkjær, Nikolaj Bidstrup Jørgensen og Anders Elzholz.


UCI: Danilo Hondo kan køre fra 1. april
UCI har accepteret dommen fra den schweiziske delstat om at omstøde CAS’s afgørelse om en toårig karantæne til tyske Danilo Hondo. Hondo blev som bekendt testet positiv for carphedon under Vuelta Ciclista a Murcia den 3. og 4. marts sidste år.

I en pressemeddelelse meddeler man, at Hondo derfor kan genoptage aktiv cycling pr. 1. april 2006 med deltagelse i UCI-løb. UCI henviser dog til aftalen, som alle Pro Tour Teams har underskrevet, om ikke at ansætte dopingdømte ryttere


Dreidaagse de Panne: Skuffet Eisel
Bernhard Eisel fra det franske FdJeux-hold var meget skuffet efter første etapes 194 km af Dreidaagse de Panne, hvor han måtte nøjes med pladsen som nummer to efter Discoverys Leif Hoste.

"Jeg kørte for dumt!" konstaterede han bittert. "Efter 100 kilometer sad jeg i en større frontgruppe, fra hvilken jeg angreb ca. 40 km fra mål. Steegmans gik med, og senere kom Leif Hoste op. I finalen koncentrerede jeg mig kun om Steegmans, som den formentlig eneste alvorlige konkurrent. Og så åbnede jeg spurten alt for hurtigt og ødelagde dermed hele løbet. Jeg ved, at jeg er stærk. Med denne form måtte jeg ikke tabe. Det var ud fra et taktisksynspunkt bestemt ikke min bedste præstation," fortæller han til sin hjemmeside.

Lars Bak: Ude med fire brud på ribbenene
Den danske mester kan se frem til en længere pause, efter han i dag fik konstateret fire brud på ribenene. Egentlig havde Lars Bak ikke regnet skaden for specielt alvorlig, da han har kunnet træne og i weekenden endda stillede til start i Criterium International.

”Men for en sikkerheds skyld fik jeg en grundig undersøgelse, da jeg kom tilbage til Luxembourg, og den gav ligesom et godt svar på, hvorfor det har gjort ondt et stykke tid,” fortæller han til holdets hjemmeside (team-csc.com).

”Nu tager jeg en lille løbspause og begynder så småt at bygge formen op igen. Jeg regner med at kunne starte ud på landevejene igen om en ti dages tid.”

Derved ser det ikke ud til at den danske mester kommer til at fylde hullerne i Team CSCs klassikertrup, efter de snart utallige i det danske mandskabs trup.


Dreidaagse de Panne: Ukrainer fik startforbud
UCI "vampyrerne" havde travlt mellem klokken 7.00 og 8.00 i morges, hvor de testede samtlige ryttere fra mandskaberne Wiesenhof, Landbouwkrediet-Colnago, Liberty Seguros og Intel Action. Og de fandt da også en enkelt mistænkelig person, fortæller Radsport-news.com i dag.

Ukraineren Bogdan Bondariew fra det polske kontinentalmandskab Intel-Action havde en for høj hæmatokritværdi og blev spærret i 15 dage. Bondariew vandt i 2001 to etaper i Fredsløbet.


Lars Michaelsen: Kører med brækket kindben
Lars Michaelsens styrt i Dwars door Vlaanderen viste sig værre end forventet og den 37-årige rytter er nu tvunget til at kører årets højdepunkt Paris-Roubaix med et brækket kindben.

”Jeg slog hovedet meget voldsomt, da jeg styrtede i Dwars door Vlaanderen i onsdags, men det var først senere, jeg fandt ud af, der var noget brækket,” fortæller Lars Michaelsen til Politiken

”Jeg fik samtidig en kraftig blodsamling ved øjet, og det forstyrrede mit syn så slemt, at jeg i lørdags blev nødt til at stå af i E3 Prijs Vlaanderen.”

Selvom den rutinerede danske rytter har intensiveret træningen hjemme i Toscana ærgre det alligevel, at han gik glip af lige netop de to løb, da de skulle have været den sidste test inden Paris-Roubaix.

”Nu aner jeg ikke, hvor jeg står, men håber, det ligesom sidste år går støt fremad mod Paris-Roubaix,” siger Michaelsen, hvis næste løb formentlig bliver Gent-Wevelgem i næste uge, da han ikke kommer til start i søndagens Flandern Rundt.

Team CSC: Basso med ny hemmelig træningsmetode
Den danske team-ejer af Team CSC Bjarne Riis mener, at weekendens sejr til Ivan Basso i Criterium International udelukkende er udtryk for den italienske kaptajns niveau og ikke at han skulle være for langt fremme med forberedelserne.

”Ivan er ganske enkelt bare god,” siger Bjarne Riis til BT og afslører samtidig at man har taget en helt ny træningsmetode i bjergene i brug. En metode Riis dog ikke har i sinde at uddybe.

”Vores konkurrenter skal ikke vide, hvordan vi arbejder. Det er jo tydeligt, det fungerer,” lyder det fra den tidligere Tour de France vinder.


Roskilde CR ungdom: Gode takter i Belgien
”Én på podiet og alle mand i præmierækken hver dag. Bedre kan det vel næsten ikke blive”, opsummerer Ove Dyrkilde fra Roskilde Cykle Ring ungdomsrytternes opvarmningstur til Belgien i den forgangne weekend.

”Vi havde alle 8 ryttere med og lagde for med Grand Prix Cothuins i det sydlige fransktalende Belgien”, fortæller han og fortsætter: ”Det var en meget kuperet rute, som kun Mathias Lisson på forhånd erklærede sig tilfreds med. Det var vores første løb med den nye ungdomshold, så det var lidt spændende at se, hvor langt formen rakte i et løb, hvor både hollændere og belgiere havde flere løb i benene. Vore ryttere opførte sig dog nærmest som køer der bliver lukket på græs første gang. Der sad 8 Roskilde-ryttere i front af feltet på løbets stigninger, omgang for omgang, mens der skrællede ryttere af bagude. Med to omgange igen synes Morten Dyrkilde, at der skulle ske noget. Han rykkede igennem og splittede feltet kort før stigningen. Desværre kunne han ikke selv holde forceringen opad stigningen og røg tilbage i feltet. Manøvren fik dog skabt en frontgruppe, hvor vi havde Niels Olsen og Mathias Lisson med. Mathias er desværre så uheldig at styrte med 1500 meter igen, så han var lidt ude af finalen. Til gengæld holder Niels Olsen sig fremme og kører i mål som nr. 3. Mathias når ind før feltet på en 11. plads, og da feltet kommer lige efter, er Roskilderytterne fremme, så vi får 5 ryttere i top 15. Niels Olsen fik i tilgift en pokal og 25 Euro som bedste ikke Belgiske rytter, så der var pænt med præmiepenge til holdet den dag.

Resultat Grand Prix Cothuin, 25. marts 2006.
1.Anthony Savo, VC Haut Pays, (Belgien)
2.Florent Vandeloise, Marchovelette, (Belgien)
3.Niels Olsen, Roskilde CR (Danmark)
..
11. Mathias Lisson, Roskilde CR (Danmark)
13. Samuel Rytter Ravn, Roskilde CR (Danmark)
14. Morten Dyrkilde, Roskilde CR, (Danmark)
15. Pelle Clapp, Roskilde CR, (Danmark)
21. Nicolai Aastrup, Roskilde CR, (Danmark)
26. Jon Timotej, Roskilde CR, (Danmark)
27. Christian Kreutzfeldt, Roskilde CR, (Danmark)


Til søndagen havde holdet talt om at være knap så synlige i starten af løbet. ”Vi skulle køre 10 omgange på en kort men skrap og forblæst rundstrækning i Flandern. Mikkel Lund, som nu kører for Team GLS vandt løbet sidste år, så der var lidt forventninger til os som danskere”, fortæller Ove Dyrkilde. ”Det blev en fantastisk dag, hvor vi var med i alt, hvad der rørte sig. På 4 omgang kører 4 mand af sted. Her har vi Mathias Lisson med. På 5. omgang kører en gruppe mere. Her har vi Morten Dyrkilde med. Mortens gruppe mangler på et tidspunkt kun 5 sekunder i at nå op, så vi kunne få en overtalssituation i front, men det lykkedes ikke. Omgangen efter kører yderlige 5 mand. Her har vi både Pelle Clapp og Nicolai Aastrup med. Endelig på 7. omgang forcerer Christian Kreutzfeldt nede i feltet og får rykket yderlige 5 mand fri. Foruden ham selv, er både Niels Olsen og Samuel Rytter Ravn med i denne gruppe. I feltet, som efterhånden er reduceret til 35 mand, har vi nu kun Jon Timotej siddende, efter at han havde ydet en kæmpe indsats på de første omgange. I opløbet, som er en lang nedadskrånende strækning må Mathias Lisson se de lidt tungere ryttere gå forbi og tage til takke med en 3. plads. Morten Dyrkilde vinder spurten i sin gruppe og tager 5. pladsen. På selve opløbsstrækningen bliver gruppe 3 og 4 samlet, og vi slutter dagen med 7 mand i top 16 og alle mand i præmierækken for 2. dag i træk.”

Resultat Omloop Drieslinter, 26. marts 2006.
1.Tosh van der Sande, Edegem BC, (Belgien)
2.Jorg Roosen, Sport en Steun-Leopoldsburg (Belgien)
3.Mathias Lisson, Roskilde CR, (Danmark)
..
5. Morten Dyrkilde, Roskilde CR, (Danmark)
12. Samuel Rytter Ravn, Roskilde CR, (Danmark)
13. Nicolai Aastrup, Roskilde CR, (Danmark)
14. Pelle Clapp, Roskilde CR, (Danmark)
15. Niels Olsen, Roskilde CR, (Danmark)
16. Christian Kreutzfeldt, Roskilde CR, (Danmark)
29. Jon Timotej, Roskilde CR, (Danmark)


”Det har været nogle dejlige dage. Drengene har fungeret som et hold, og resultaterne overstiger langt hvad vi havde forventet hjemmefra. Selvfølgelig er der ting, der kan rettes. Sådan er det altid, men vi er godt forberedt, og glæder os til den nye sæson.”

I næste weekend bliver holdet delt i det Morten Dyrkilde, Samuel Rytter Ravn og Niels Olsen skal til landsholdssamling i Århus, hvor de også kører indledningsløb. Christian Kreutzfeldt, Pelle Clapp, Jon Timotej og Mathias Lisson skal køre to løb i Tyskland, mens Nicolai Aastrup, der skal konfirmeres, er den eneste af rytterne, som er hjemme til klubbens eget indledningsløb, som køres lørdag ved Lejre sammen med Holbæk CR.


John Lelangue: Vi må lære af vores fejl
Phonaks holdejer, John Lelangue, var ikke ligefrem begejstret, da han kigge ned over resultatlisterne af de seneste løb, hvor holdet har været til start.

”Løb ender ikke altid, som du gerne vil have dem til. Men vi må acceptere mindre succesfulde løb, som Settimana Ciclistica Coppe e Bartali og Critérium International, og så lærer af dem,” forklarer John Lelangue.

I dag stiller holdet så til start i etapeløbet ”3 dage ved Panne”, hvor holdet i første omgang skal forberede sig til weekendens store klassiker - Flandern Rundt.

”Vi har ikke sprinterstjerne som Tom Boonen på vores hold, men vi vil forsøge at komme med i finalen og score nogle gode placeringer. Cykling er en del historien og kulturen i mit land, det er også derfor et godt resultat i Flandern Rundt eller senere i Gent-Wevelgem (5. april), La Fléche Wallonne (19. april) eller Liége-Bastogne-Liége (23. april) vil være en speciel oplevelse for mig,” tilføjer John Lelangue.

Afstemning: Hvilken klassiker er din favorit?
Er Flandern Rundt den bedste klassiker eller er det Paris-Roubaix? Eller skal man helt hen til efterårets Clasica Ciclista San Sebastian for at finde det endagsløb, som er noget helt specielt for dig?

Links:
Afstemning
Debat om emnet


Phonak: Klar til de kommende ProTour løb
Phonak har i dag løftet sløret for holdene til de kommende ProTour løb. Holdet stiller også til start i etapeløbet ”3 dage ved Panne”, som starter i dag og køres frem til den 30. marts. Den tidligere Team CSC-rytter, Fabrizio Guidi, er igen klar til at springe på jernhesten for Phonak.

Phonak har også udtaget holdene til de tre kommende ProTour løb: Flandern Rundt, Baskerlandet Rundt og Gent-Wevelgem.

28.-30. marts: 3 dage ved Panne:
Aurélien Clerc, Bert Grabsch, Fabrizio Guidi, Ryder Hesjedal, Uros Murn, Gregory Rast, Florian Stalder og David Vitoria.

Sportsdirektør: Adriano Baffi.

2. april: Flandern Rundt:
Martin Elmiger, Bert Grabsch, Fabrizio Guidi, Robert Hunter, Axel Merckx, Koos Moerenhout, Uros Murn og Gregory Rast.

Sportsdirektører: John Lelangue og Juan Fernandez.

3.-8. april: Baskerlandet Rundt:
Ignacio Gutierrez, Nicolas Jalabert, Patrick MacCarty, Alexandre Moos, Steve Morabito, Luis Oliveira, Miguel A. Perdiguero og Florian Stalder.

Sportsdirektører: Juan Fernandez og Jacques Michaud.

5. april: Gent-Wevelgem
Aurélien Clerc, Martin Elmiger, Bert Grabsch, Fabrizio Guidi, Ryder Hesjedal, Robert Hunter, Uros Murn og Gregory Rast.

Sportsdirektør: Adriano Baffi.


Rabobank: Forlænger med Bart Aernouts
Rabobank og Bart Aernouts er nået til neighed om forlængelse af den nuværende kontrakt. Aernouts vil dermed blive på holdet til marts 2008.

I 2000 opnåede Aernouts sit hidtil bedste resultat, da han blev juniorverdensmester i cykelcross i Sint Michielsgestel i Holland. I 2001 skiftede han til Rabobanks cykelhold, hvor han har kørt lige siden.

Bart Aernouts har alt i alt vundet 8 cykelcross løb. I 2004 vandt han løbsserien ‘Gazet van Antwerpen Trophy’ for ryttere under 23.

Volta a Catalunya: Llivia igen igen målby
5. etape af dette års Volta a Catalunya, som køres den 19. maj, vil slutte i byen Llivia. Det er 5. år i træk at byen bliver målby og har altså været det lige siden 2002. Byen har bl.a. verdens ældste apotek lokaliseret.


Communidad Valenciana: Klar til GP Miguel Indurain
Communidad Valenciana har udtaget holdet til GP Miguel Indurain, som køres den 1. april. Holdet bliver Javier Pascual Rodriguez, Vicente Ballester, José Luis Martinez, Manuel Lloret, Javier Cherro, Eladio Jimenez, David Latasa, David Bernabeu samt de to nyprofessionelle Vicente Peiro og Claudio Casas.


Boogerd: På cyklen igen
Michael Boogerd kommer sig hurtigt. Efter sit uheld, hvor han legede med sønnen Mikai og derved brækkede en lille knogle i hælen, skulle han iflg. de wielersite.net nu være klar igen. Gipsen er taget af og erstattet af en tape, og Boogerd er klar til at stille op i Baskerlandet Rundt, der starter den 3. april.

Dreidaagse de Panne: Følg løbet på Feltet.dk
Tirsdag, Onsdag og Torsdag i denne uge, der kan du følge etapeløbet "3 dage ved Panne". Det eneste, som du blot skal gøre, det er at klikke på "LIVE" i menuen til venstre.

Dagens live opdatering starter senest kl. 14:30.
Læs også
Optakt: 1. etape af Tirreno-Adriatico
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Miron Ronde van Drenthe(1.WWT) 10/03

Tour de Taiwan(2.1) 10/03-14/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger