Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 2. april 2006

Feltet.dk kort - 2. april 2006

02. april 2006 01:030
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Ciclista a Mallorca: Pavel Brutt vandt 5. etape og samlet
- Trofeo Banca Popolare di Vicenza: Jan Almblad 2’er!
- Flandern Rundt: Skuffet Ljungqvist på hospitalet
- Jan Ullrich: Klar igen
- Team GLS: God junior start i Danmark
- Flandern Rundt: Ballan tilfreds med 5. plads
- Beloki: Klar til Pais Vasco
- Flandern Rundt: Arvesen - Min egen fejl
- Flandern Rundt: Gerolsteiner trak op ad Koppenberg
- UCI og Løbsarrangører: Er der enighed i sigte?
- Flandern Rundt: Kroon - lige ved og næsten
- Flandern Rundt: Motorcyklerne gav de forreste en fordel
- Statistik: Danske UCI-point opdateret
- Flandern Rundt: Sunderland ærgrer sig
- Feltet.dk: De imponerende besøgstal fortsætter
- Indledningsløb: CK Aarhus løb vundet af Berling
- Flandern Rundt: Mijam Melchers vandt hos kvinderne
- Le Boucle de L'Artois: Dansk 10. plads i russisk karussel
- G.P. Rennes: Grillo sejrede i Frankrig
- ProTouren: Boonen tager føringen
- DM 2006: Nyt tiltag HOT-seat
- Chris Anker Sørensen: Ude med brækket kraveben og håndled
- Flandern Rundt: Allan Johansen håber på noget stort
- Gerolsteiner: Bedre kan det ikke gøres
- LIVE-opdatering fra Flandern Rundt fra kl. 12.00


De korte nyheder opdateres løbende


Ciclista a Mallorca: Pavel Brutt vandt 5. etape og samlet
Et cykelløb er aldrig afgjort før sidste meter er kørt. Ciclista a Mallorca blev også først afgjort på de sidste meter, da russeren Pavel Brutt kørte hjem til etapesejr på 5. etape af løbet. Den tidligere Team Fakta-rytter Gabriel Rasch (Maxbo-Bianchi) tog sig af anden pladsen på etapen, da han kom i mål bare 8 sekunder efter russeren. Simon Geschke (Bianchi Berlin) blev nummer tre og tog dermed den sidste podieplads.

Samlet vandt russeren Pavel Brutt også foran nordmanden Gabriel Rasch med Pedro Romero på 3. pladsen.

Resultat af 5. etape:
1BRUTT Pavel (Rus)-Tinkoff Restaurants3.25.37
2RASCH Gabriel (Nor)-Maxbo-Bianchi0.08
3GESCHKE Simon (Ger)-KED-Bianchi Berlin0.11
4TRUSSOV Nikolay (Rus)-Tinkoff Restaurants0.26
5PACHECO Francisco (Spa)-C.Valenciana-Garcamps.t.
6BELKA Mathias (Ger)-Pot Cottbuss.t.
7MONTENEGRO Jorge (Arg)-Soctecs.t.
8KLIMOV Sergey (Rus)-Tinkoff Restaurantss.t.
9HEGREBERG Morten (Nor)-Sparebanken Vests.t.
10MANETSCH Gion (Swi)-Athleticum Swisss.t.

Samlet slutstilling
1BRUTT Pavel (Rus)-Tinkoff Restaurants13.40.04
2RASCH Gabriel (Nor)-Maxbo-Bianchi0.16
3ROMERO Pedro (Spa)-Spiuk-Extremadura0.24
4IGNATIEV Mikhail (Rus)-Tinkoff Restaurantss.t.
5ROVNY Ivan (Rus)-Tinkoff Restaurants0.28
6PACHECO Francisco (Spa)-C.Valenciana-Garcamp0.31
7PARINUSSA Stefan (Ger)-Team Sparkasse0.37
8PALOU Pedro (Spa)-C.Valenciana-Garcamp0.49
9GESCHKE Simon (Ger)-KED-bianchi Berlin1.01
10ANDRESEN Are (Nor)-Sparebanken Vest1.06Trofeo Banca Popolare di Vicenza: Jan Almblad 2’er!
Den danske U23-rytter, Jan Almblad, fortsætter succesen på de italienske landeveje. I dagens endagsløb, Trofeo Banca Popolare di Vicenza, blev det til endnu et stort resultat for den danske rytter. Jan Almblad sad med i en forfølgergruppe til Ermanno Capelli (Unidelta Gls Garda), men den danske rytter angriber på den sidste kilometer og sikre sig derved andenpladsen i løbet.

Jan Almblads holdkammerat Manuel Belletti vandt forfølgergruppens spurt og blev nummer 3.

Resultat
1 Ermanno Capelli (Ita) Unidelta Gls Garda 4.35.58 (37.026 km/t)
2 Jan Almblad (Dan) UC Trevigiani Dynamon 0.34
3 Manuel Belletti (Ita) UC Trevigiani Dynamon
4 Marco Baro (Ita) Palazzago Saclà Maiet Colnago
5 Simone Ponzi (Ita) Zalf Désirée Fior
6 Alessandro Bazzana (Ita) Zalf Désirée Fior
7 Francesco Gavazzi (Ita) Unidelta Gls Garda
8 Yann Huguet (Fra) Amical VC Aixois
9 Martin Velits (Svk) Slovakian National Team
10 Diego Cargnelutti (Ita) Permac Brisot Bibanese

Flandern Rundt: Skuffet Ljungqvist på hospitalet
Efter en 6. plads i E3 Prijs Vlaanderen og en 5. plads i Brabantse Pijl, havde Team CSCs svenske rytter, Marcus Ljungvist, store forhåbninger til dagens løb. Men de store forhåbninger sluttede på det lokale hospital.

”Vi gjorde det godt i dag, med tre mand i top 20, men for mig blev det to styrt og en tur på hospitalet. Intet er brækket, men jeg er meget øm og forslået. Lige nu er jeg meget skuffet, da der er dette løb, som jeg har set frem til og arbejdet hen mod,” skriver Ljungqvist på sin hjemmeside MarcusLjungqvist.com

Ljungqvist håber nu, at det i de næste par dage bliver bedre, så han stadigvæk kan stille til start i Gent-Wevelgem på onsdag.


Jan Ullrich: Klar igen
Jan Ullrich meldte forleden afbud til det franske etapeløb Circuit Cycliste Sarthe - Pays de la Loire, som ellers skulle have været T-Mobile rytterens sæsondebut pga. smerter i knæet. Nu melder han sig så igen fri af knæ-smerterne allerede inden løbet er startet, men siger samtidig at starten i Giro d´Italia fortsat er usikker.

”Jeg har ikke flere smerter og jeg vil måske tage del i Giro d´Italia,” siger han således i et interview med den tyske Tv-station ARD.

Circuit Cycliste Sarthe - Pays de la Loire starter tirsdag får til gengæld besøg af en anden prominent Tour-favorit Ivan Basso.


Team GLS: God junior start i Danmark
Ovenpå lørdagens løb i Tyskland var juniorrytterne hos Team GLS til start i to forskellige midtjyske indledningsløb. Henholdsvis i Århus og i Randers. I Århus tog Jonas Søndergaard sejren efter et spurtopgør med sine to tidligere holdkammerater fra Odder, Charlie Køhler og Christoffer Juul-Jensen.

”Vi kommer af sted med tre seniorer og kører fint rundt sammen med dem”, fortæller Jonas Søndergaard. På 6. omgang kommer der en større gruppe op, og på et tidspunkt knækker den, og jeg havner i gruppe 2. Vi sætter os til at køre rulleskift, og efter en halv omgang har vi kontakt igen. Da vi kommer til mål, skal seniorer køre to omgang mere, så vi får plads til at køre spurten, og den tog jeg heldigvis”, fortæller den unge GLS rytter.

Ikke langt derfra i Randers gjorde teamkammeraten Nicolai Olesen kunststykket efter og vandt juniorklassen i Randers. ”Vi var 50 mand til start, blandet senior, junior og ungdom fortæller Nicolai Olesen. Der kører hurtigt en gruppe seniorer af sted, og siden kører jeg selv sammen med Jacob Bering fra den arrangerende klub. Det holder hjem, og så er det jo bare at køre om det, og den tog jeg”, lyder det fra Nicolai Olesen.

Flandern Rundt: Ballan tilfreds med 5. plads
Inden løbet blev Lampre-Fondital rytteren Alessandro Ballan betragtet som en af løbets store favoritter sammen med Tom Boonen. Da løbet var færdigt stod Boonen på toppen, mens Ballan var kørt i mål på en femteplads.

”Jeg er glad for femtepladsen. I finalen var jeg en smule træt, da jeg brugte en del kræfter på at komme igen efter Koppenberg,” udtalte Ballan efter løbet.

Ballan ser nu frem til de kommende endagsløb,


Beloki: Klar til Pais Vasco
Efter en længere pause startede Joseba Beloki i går sin sæson med GP Indurain, og han sluttede som nummer 40 et lille minut efter vinderen Fabian Wegmann. Alligevel var han tilfreds med hvordan løbet var gået.

”Jeg havde det godt. Jeg var tilfreds med at passere stigningerne blandt de 25 første, og den tid jeg tabte skete først til sidst.”

Efter flere års fravær i toppen af resultatlisterne har Beloki haft en god forberedelse til denne sæson.

”Jeg har haft den bedste vinter træning i min karriere. Jeg forventer at være tilbage på det niveau, som jeg havde inden mit styrt i 2003. Derfor forventer jeg, at kunne hjælpe mine holdkammerater, Contador, Aitor Osa og Etxebarria, som kører for sejren. Men for at kunne gøre det, kræver det at, jeg sidder med helt fremme.”

Selve Pais Vasco forventer Beloki ikke er lige så hård, som den har været de forudgående år.

”Ruten er ikke så hård, som den har været de seneste år. De to første etaper er meget hårde, ligesom den sidste kilometer på tredje etape kan være selektiv. Efter tredje etapes kamp mellem favoritterne, vil der, som det plejer, blive ventet indtil enkeltstarten sidste dag.”

For at være sikker på de små detaljer var Beloki i dag ud og gennemkøre en del af 2. etape. En etape som han beskriver til at være enorm svær.

Udover sine holdkammerater Osa og Contador, mener Beloki, at Team CSCs Fränk Schelck er blandt løbets helt store favoritter. Samtidigt forventer han selvfølgelig, at de spanske hold vil vise sig helt fremme.

Flandern Rundt: Arvesen - Min egen fejl
Indtil 73 kilometer før mål havde Flandern Rundt forløbet sig godt for Arvesen. Han havde siddet roligt i feltet og var begyndt at rykke sig frem i feltet. Men dag den endelige udskilning skete på Koppenberg, kom Arvesen ikke med. En Rabobank rytter stod på tværs af vejen, hvilket resulterede i at Arvesen sammen med resten af feltet måtte af cyklen og trække op af stigningen.

”Jeg var ikke langt fra at sidde med de bedste, men mistede kontakten på Koppenberg, Det var min egen fejl at sidde, der hvor jeg sad. Men normalt er position 15-20 okay,” skriver Arvesen på sin hjemmeside kurtaslearvesen.com

I næste uge har Arvesen to store løb at se frem til, da han både skal køre Gent-Wevelgem onsdag og Paris-Roubaix søndag. Derefter kan han se frem til en lille ferie.


Flandern Rundt: Gerolsteiner trak op ad Koppenberg
Selvom ingen af Team Gerolsteiners ryttere var med helt fremme i dagens Flandern Rundt, så betød den samlede holdindsats dog, at holdet nu indtager andenpladsen i Pro Tour konkurrencen for hold. Gerolsteiner kom på en femteplads i dagens holdkonkurrence, og de dermed forbundne 16 point var altså tilstrækkeligt til at avancere. Det er Discovery Channel, der i øjeblikket er indehaver af førstepladsen.

David Kopp var med en 16. plads bedste rytter for det tyske hold. "Jeg er egentlig tilfreds med resultatet. Vi efterlod et godt billede, og det var ok, da dette løb egentlig ikke er blandt vore yndlinge," erklærede sportsdirektør Christian Henn efter løbet.

Medvirkende var angiveligt også det styrt omkring 73 km før mål på Koppenberg stigningen, som forårsagede, at en stor del af feltet, må af cyklerne og forcere brostensstykket opad til fods. "Jeg havde egentlig gode ben, men jeg passede ikke på lige på det tidspunkt på Koppenberg. Derefter var det egentlig sket. Men jeg er tilfreds med min form," udtalte David Kopp. Holdkammeraten Stefan Schumacher var også ærgerlig, da han ligesom Kopp spildte tid på at gå op ad Koppenberg.

UCI og Løbsarrangører: Er der enighed i sigte?
Det ser ud til, at der er ved at opstå enighed i striden om Pro Touren mellem UCI på den ene side og arrangørerne af de tre store etapeløb på den anden.

Ifølge Radsport-News.com er der lavet et mæglingsforslag, som blev fremlagt af italieneren Paolo Dal Lago fra Liquigas-holdet. Han talte ved et pressemøde på vegne af de tyve Pro Tour holds sponsorer, der har været del af en arbejdsgruppe, som har haft til formål at få striden bilagt. Arbejdsgruppen består af repræsentanter for UCI, sponsorer, hold og løbsarrangører. Paolo Dal Lago ville dog ikke gå i detaljer med hensyn til indholdet af det papir, der nu bliver forelagt de forskellige parter.

Ifølge Radsport-News.com’s informationer, så skal Pro Touren gøres spiselig for de tre store løbsarrangører ved at der fra 2009, når de fleste af de nuværende ProTour-licenser udløber, fremover kun skal være 18 i stedet for som nu 20 Pro Tour hold. Fremover skal licenserne også maksimalt gælde for tre år. Med nedgangen i Pro Tour hold åbnes der dermed for muligheden for at arrangørerne kan udstede flere wild cards til de forskellige løb.


Flandern Rundt: Kroon - lige ved og næsten
Den nyankomne CSC-rytter Karsten Kroon var meget tæt på at komme med i det afgørende udbrud ved Valkenberg, men den hollandske rytter måtte slå ud og falde tilbage til forfølgergruppen.

”Der manglede ikke meget, så var jeg siddet der, og det havde formentlig givet en plads på podiet. Da Boonen åbnede op lige efter stigningen, var der stærk modvind, og der havde de formentlig en fordel på grund af motorcyklerne foran. Men jeg eksploderede og havde ikke det sidste i benene til at gå med”, forklarer Karsten Kroon efter løbet.

”Det hele forløb ellers perfekt for os, og jeg kunne mærke, at jeg var stærk. Jeg ville gerne have siddet foran med Boonen og Hoste, men sådan skulle det ikke være. Men jeg vælger at se på positivt på tingene”, tilføjer Karsten Kroon og påpeger, at han er topmotiveret til Amstel Gold Race og Liège-Bastogne-Liège, som umiddelbart ligger bedre til ham end Flandern Rundt.


Flandern Rundt: Motorcyklerne gav de forreste en fordel
Den anden nyankomne Team CSC-rytter, Fabian Canellara, var enig med holdkammeraten Karsten Kroon, at de forreste blev pacet frem af motorcyklerne.

”Jeg synes, at motorcyklerne gav de allerforreste en fordel, og det havde en indflydelse på løbet, som det ikke burde have, for jeg tror, at Karsten havde siddet der ellers. Men det kan vi ikke lave om på, og vi kørte trods alt et godt løb. Sidste år på det her tidspunkt var jeg ikke så stærk, som jeg er nu, og det giver mig en form for sikkerhed i forhold til de næste to løb på brostenene,” forklarer Fabian Cancellara efter løbet.

Team CSC-rytteren ser nu frem til Paris-Roubaix, som er et stort løb for ham, og et løb som han vil lave et stort resultat i.

”Det vigtigste for mig lige nu er Paris-Roubaix, hvor jeg meget gerne vil lave et godt resultat. Benene er der, og nu handler det bare om også at have heldet. Jeg vil selvfølgelig gå efter at spille en hovedrolle i Roubaix, selvom det er et svært løb, hvor meget kan ske. I dag kom afgørelsen relativt tidligt, og det betyder, at det kun er de stærkeste, der sidder med fremme. Og sådan kommer det forhåbentlig også til at ske på søndag, og det vil helt klart være til vores fordel”, sagde dagens bedste Team CSC-rytter.

Statistik: Danske UCI-point opdateret
Feltet.dks statusliste over UCI point indkørt af Team CSCs ryttere samt øvrige danske ryttere er nu blevet opdateret. Denne gang efter ProTour løbet Flandern Rundt, hvor Team CSC fik to ryttere i top 10, nemlig Fabian Cancellara som nr. 6 og Karsten Kroon som nr. 8.

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".


Flandern Rundt: Sunderland ærgrer sig
Team CSCs sportsdirektør ærgrer sig over, at Karsten Kroon ikke kom med i dagens afgørende udbrud, men ser nu i stedet for frem til klassikeren Paris - Roubaix.

”Vi kørte et flot løb, og det kunne være blevet til et meget stort resultat, hvis Karsten var kommet med, da Hoste og Boonen kørte væk. Boonen var i en klasse for sig, og der kan næppe være nogen tvivl om, at han var den stærkeste. Vi sad, hvor vi skulle, og som forventet blev det et meget hårdt løb. Jeg synes, at vi bekræftede de gode fornemmelser, vi havde i forhold til vores præstation, og vi fik sat vores præg på begivenhederne. Efter at have set Cancellara i dag, kan vi godt tillade os at tro på et stort resultat i Paris-Roubaix”, sagde Scott Sunderland efter løbet.


Feltet.dk: De imponerende besøgstal fortsætter
Feltet.dk har oplevet en fantastisk fremgang i besøgstallene i forhold til 2005. I marts måned sidste år besøgte 173.455 vores hjemmeside, men i 2006 steg besøgstallet med ca. 60%, da 291.576 gæstede hjemmesiden. Hele 11 gange i løbet af marts måned var besøgstallet over 10.000. Flest besøgende var der mandag den 6. marts, hvor 10.928 besøgte siden. Alt i alt var der 9.406 besøgende i gennemsnit pr. dag.

Feltet.dks fremgang de senere år er illustreret herunder:

2006:
Januar:231.218
Februar:220.948
Marts:291.576

2005:
Januar:118.486
Februar:134.498
Marts:173.455

2004:
Januar:73.358
Februar:87.941
Marts:125.932

Indledningsløb: CK Aarhus løb vundet af Berling
Glud & Marstrand Horsens rytteren Michael Berling vandt CK Aarhus indledningsløb, som blev kørt søndag eftermiddag. Berling vandt foran hjemmeholdets to ryttere Jacob Schneevoigt og Mads Nielsen. I juniorklassen var Jonas Søndergaard fra Team GLS bedst foran de to Odder ryttere Charly Krøhler og Christoffer Juul Jensen.

Hos kvindernes vandt Team Odense Energi-rytteren Maria Kruse A-løbet.

A-klassen:
1. Michael Berling, Glud og Marstrand Horsens
2. Jacob Schneevoigt, CK Aarhus
3. Mads Nielsen, CK Aarhus

Junior:
1. Jonas Søndergaard, GLS
2. Charly Krøhler, Odder
3. Christoffer Juul Jensen, Odder

Dame A:
1. Maria Kruse, Team Odense Energi


Flandern Rundt: Mijam Melchers vandt hos kvinderne
Hollandske Miljam Melchers vandt kvindernes Flandern Rundt, der blev kørt for 3. gang søndag eftermiddag. Buitenpoort-Flexpoint styrede ganske enkelt begivenhederne i Belgien, hvor holdet sikrede sig to podieplaceringer, da holdet udover Miljam Melchers også fik den unge hollænder Loes Gunnewijk på 3. pladsen. Christiane Soeder blev nummer to efter Mijam Melchers.

Danskerne klarede sig også godt og ikke overraskende var Dorte Lohse bedste dansker på en 18. plads. Maja Watt Adamsen måtte udgå i løbet.

World Cuppen føres fortsat af Ina Teutenberg fra T-Mobile med dagens vinder Mijam Melchers på anden pladsen.

Resultat
1 Mirjam Melchers-Van Poppel (Ned) Buitenpoort-Flexpoint Team 3.16.57 (34.12 km/t)
2 Christiane Soeder (Aut) Univega Pro Cycling Team 0.01
3 Loes Gunnewijk (Ned) Buitenpoort-Flexpoint Team 0.53
4 Zoulfia Zabirova (Kaz) Bigla Cycling Team 0.58
5 Edwige Pitel (Fra) Bianchi Aliverti Kookai
6 Nicole Cooke (GBr) Univega Pro Cycling Team 1.20
7 Theresa Senff (Ger) Aa-Drink Cycling Team
8 Susanne Ljungskog (Swe) Buitenpoort-Flexpoint Team
9 Judith Arndt (Ger) T-Mobile Professional Cycling
10 Sharon Van Dromme (Bel) Vlaanderen-Caprisonne-T Interim 1.31
..
18 Dorte Lohse Rasmussen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 2.38
24 Trine Hansen (Den) Bianchi Aliverti Kookai
55 Lise Christensen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 10.57
56 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint Team


Stillingen i World Cuppen
1 Ina Teutenberg (Ger) T-Mobile Professional Cycling 120 point
2 Mirjam Melchers-Van Poppel (Ned) Buitenpoort-Flexpoint Team 75
3 Sarah Ulmer (NZl) 75
4 Miho Oki (Jpn) Nobili Rubinetterie Menikini Cogeas 73
5 Tina Mayolo Pic (USA) 57
..
38 Dorte Lohse Rasmussen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 3

Le Boucle de L'Artois: Dansk 10. plads i russisk karussel
Det mere eller mindre ukendte hold, Omnibike Dynamo Moscow, styrer i øjeblikket de franske landeveje. I går var ingen undtagelse, da de stillede til start i det franske endagsløb, Le Boucle de L'Artois. Ikke nok med, at de vandt løbet ved russeren Alexander Khatuntsev. Men holdkammeraten Sergey Kolesnikov tog sig også af andenpladsen. De to russere kom i mål mere end 3 minutter føran nærmeste forfølger, som var franskmanden Médéric Clain. 4. og 5. pladsen satte Omnibike Dynamo Moscow også på, imens 7. og 8. pladsen også gik til det russiske hold.

Team Designa Køkkens Rene Jørgensen kunne dog glæde sig over, at han besatte 10. pladsen.

”Det var så ledt, fordi det blæste helt vild hele dagen, og så kørte der en russer afsted, men da han er ved at blive hentet, kørte der endnu en russer kontra op til ham, også så vi dem ikke mere den dag. De er syge,” griner Michael Tronborg, da han fortæller om løbet til Feltet.dk.

Resultat - 1.2. løb
1Khatuntsev Alexander-Omnibike Dynamo Moscou4 t 13' 02
2Kolesnikov Sergey-Omnibike Dynamo Moscous.t.
3Clain Médéric-VC Roubaix Lille Métropole3' 36
4Vorganov Eduard-Omnibike Dynamo Moscou5' 11
5Shmidt Alexey-Omnibike Dynamo Moscous.t.
6Kolessov Alexei-VC La Pomme Marseilles.t.
7Borisov Vladislav-Omnibike Dynamo Moscou5' 26
8Valynin Valerey-Omnibike Dynamo Moscou5' 52
9Levarlet Guillaume-CC Nogent-sur-Oises.t.
10Jørgensen René-Team Désigna Køkken6' 12
..
13Knudsen Morten-CC Differdanges.t.
18Tronborg Michael-CC Differdange6' 48
22 Adelfred Martin - Team Kvickly Odder 7' 18
27Kodrup Jacob-Team Kvickly Odder9' 50
43Reihs Michael-Team Désigna Køkken14' 59


G.P. Rennes: Grillo sejrede i Frankrig
Italienske rytter, Paride Grillo, vandt det franske løb G.P. Rennes, da i eftermiddags blev kørt i Frankrig, hvor han besejrede Gabriele Balducci og Hans Dekkers i spurten.

Resultat
02.04: G.P. Rennes - Fra - km - cat. 1.D (1.1)
1Paride Grillo (Ita-Pan)
2Gabriele Balducci (Ita-Asa)
3Hans Dekkers (Ned-Agr)
4Brett Lancaster (Aus-Pan)
5Tyler Farrar (Usa-Cof)
6Lilian Jégou (Fra-FdJ)
7Lloyd Mondory (Fra-A2r)
8Said Haddou (Fra-Aub)
9Anthony Ravard (Fra-Btl)
10Alexandre Pichot (Fra-Btl)


ProTouren: Boonen tager føringen
Med dagens sejr overtager Tom Boonen føringen i ProTouren, og han har med sine flotte præstation lagt lidt afstand til de øvrige. Husk at du følgende kan se ProTour statistik under menupunktet "statistik" eller "ProTour" på forsiden. Senere i aften vil, der være endnu mere ProTour statistik.

Resultat
1 Tom Boonen - Quick.Step 89 point
2 Alessandro Ballan - Lampre 70
3 Floyd Landis - Phonak 52
4 Thomas Dekker - Rabobank 51
5 Filippo Pozzato - Quick.Step 50

DM 2006: Nyt tiltag HOT-seat
HOT-seat er et kendt udtryk ved store internationale cykelløb heriblandt VM, hvor der under enkeltstarten i målområdet er opstillet et "HOT-seat" område.

Dette betyder, at når de 3 først startende ryttere er kommet i mål skal de omgående indfinde sig i HOT seat området, og efterhånden som løbet afvikles og der eventuelt kommer hurtigere tider bliver rytterne i HOT-seat området udskiftet, således at det altid er de 3 hurtigste, der sidder i de varme stole. Til den rytter der har siddet længst tid i den varme stol, er der en præmie på kr. 1.000.

”Vi håber i Esbjerg at dette PR-initiativ vil blive godt modtaget af alle ryttere amatører som professionelle”, skriver DM-arrangørerne i en pressemeddelelse.


Chris Anker Sørensen: Ude med brækket kraveben og håndled
Det danske stortalent Chris Anker Sørensen (Team Designa Køkken) kan se frem til en længere pause efter at et styrt under Le Triptyque des Monts et Chateaux medførte et brækket kraveben og håndled, skriver Politiken.

Den 21-årige rytter skulle i slutningen af denne måned have været til start i det italienske etapeløb Giro delle Regioni for landsholdet, i stedet skulle Jan Almblad nu være udtaget.


Flandern Rundt: Allan Johansen håber på noget stort
Danske Allan Johansen håber på at kunne forbedre sidste års 15. plads i Flandern Rundt og har inden løbet fået en fri rolle på Team CSC.

”Løbet er mit højdepunkt. Det er det, jeg ser mest frem til i hele sæsonen. Jeg har boet her, så jeg kender området, og jeg kender befolkningens forhold til løbet,” siger han til Jyllands-Posten.

”Jeg regner med at kunne køre min egen chance. Vi fem er alle i god form og meget lige, derfor bliver det dagsformen, der bliver afgørende for, hvad vi satser på,” siger Allan Johansen med henvisning til Fabian Cancellara, Karsten Kroon, Kurt-Asle Arvesen og Marcus Ljungqvist.


Gerolsteiner: Bedre kan det ikke gøres
Tyske Team Gerolsteiner viste deres styrke ved dagens Gran Premio Miguel Indurain med hele to af holdets ryttere på de første pladser. Fabian Wegmann og Andrea Moletta var dagens mænd i skysovs, og det var da også en overordentlig tilfreds Wegmann, der efter løbet erklærede: "Jeg er overlykkelig. Endelig kunne jeg omsætte det, jeg har har i mig. Det var lønnen for den hårde træning. Det var perfekt. Bedre kunne det ikke være."

Stemningen på holdet var derfor også helt i top. Ikke mindst fordi Fabian Wegmann jo havde brormand med ppå sidelinjen. "Fedt at have Christian med som sportsdirektør. Jeg tror, at vi åbner en flaske vin i aften,"erklærede den glade 25-årige tysker.

Det var iøvrigt første gang, at de to Wegmann-brødre var ude til løb sammen med Christian bag rattet i ledsagebilen og Fabian på cyklen, og det viste sig som en god kombination. "At det klappede allerede ved vores første fælles løb, er kæmpestort og meget dejligt. Jeg er enormt glad, ikke mindst på Fabians vegne. Det var rigtig flot gjort," erklærede storebror Christian.

LIVE-opdatering fra Flandern Rundt fra kl. 12.00
Husk at der også i dag er LIVE-opdatering på Feltet.dk, som er med lige fra kl. 12.00, når det i dag gælder Flandern Rundt.

Du finder som sædvanligt LIVE-opdateringen i menuen til venstre under LIVE.
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Okolo Slovenska(2.1) 26/06-30/06

Tour de France(2.UWT) 29/06-21/07

Tour of Austria(2.1) 02/07-07/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger