Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 31. maj 2006

Feltet.dk kort - 31. maj 2006

31. maj 2006 01:180
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Jan Almblad: Støtte fra Sports Team Slagelse
- Kim Andersen: Opereret
- Tour de France: Team CSC har otte ryttere klar?
- Tour de France: Fysiologisk intet til hinder for Basso sejr
- Team Milram: Petacchi yderligere to uger i gips
- Jakob Piil: Håber fortsat på Tour-plads
- Davitamon-Lotto: Indkøbssæsonen er startet
- Phonak: Holdet til Tour de Suisse
- Phonak: Forstærket hold til GP Triberg
- Euskal Bizikleta: Koldo Gil sejrede
- Armstrong sag: WADA utilfreds med rapport
- Grand Montréal: Olivia Gollan sejrede
- Tour de France: To hold på vej ud
- Distrikt Sjælland: Aflysning Lyngby CC
- Jan Ullrich: Lancerer eget cykelmærke
- Optakt: Luxembourg Rundt
- 2 Dage ved Århus: 5 nationaliteter til start
- Shoppen: Køb DVD'en "Den Ultimative udfordring"

De korte nyheder opdateres løbendeJan Almblad: Støtte fra Sports Team Slagelse


Sports Team Slagelses tildelte tirsdag 25.000 kr. til det danske talent Jan Almblad til hjælp ved DM, i slutningen af juni, eller EM senere på sommeren.

Det er Sports Team Slagelses håb, at tilgangen af de store talent vil være med til udvikle flere cykeltalenter i Slagelse Cykle Ring, hvor Jan Almblad er tilknyttet.

Tilbage til toppenKim Andersen: Opereret


Den danske sportsdirektør Kim Andersen skulle have været bag rettet i Luxembourg Rundt, men har i stedet fået foretaget en diskus-operation. Andersen forsikrer dog overfor BT, at han snart vil være på højkant igen.

”Jeg får ikke nogen mén, og jeg regner med at fortsætte i jobbet,” siger Andersen, der i Luxembourg er blevet afløst af Tristan Hoffmann.

Tilbage til toppenTour de France: Team CSC har otte ryttere klar?


Der kan næppe være tvivl om, at Ivan Basso, hvis han ellers undgår skader er klar, når Tour de France d. 2. juli skydes i gang i Strasbourg. Men ifølge Ekstra Bladet skulle Bobby Julich, Jens Voigt, Carlos Sastre, Fabian Cancellara, Giovanni Lombardi, David Zabriskie og Frank Schleck alle allerede været sikret en plads på holdet.

Tilbage er én plads og den skal ifølge avisen besættes af enten Jakob Piil, Luke Roberts, Stuart O'Grady, Karsten Kroon eller Iñigo Cuesta.

Tilbage til toppenTour de France: Fysiologisk intet til hinder for Basso sejr


Flere eksperter har igennem de seneste måneder tvivlet på, om Bjarne Riis og Ivan Basso’s store satsning på at vinde både Giroen og Touren i samme sæson. Tvivlen går på, om det rent fysiologisk kan lade sig gøre. Dette mener Lars Nybo, der er Dr. scient i human fysiologi ved institut for idræt, godt det kan.

”Det virker, som om Basso har en fysik, der gør ham i stand til at restituere utrolig godt fra dag til dag. Det er derfor, han er en stor etapeløbsrytter. Det er klart, at han efter sin sejr i Giro d’Italia har opakkumuleret noget træthed, men hvis han de næste fire uger kan finde balancen mellem at komme sig og finde tilbage til sit normale træningspensum, skulle der ikke rent fysiologisk være noget til hinder for, at han også kan vinde Tour de France,” udtaler Nybo til Berlingske Tidende.

Derudover mener Nybo. At tendensen med at ville fokusere 100 procent på Tour-succes er mest af alt udtryk for vanetænkning i cykelsporten. Dermed kan alle cykelelskere kun håbe på - med eventuel Basso succes i Touren - flere ryttere tør gøre sæsonen længere i fremtiden.

Tilbage til toppenTeam Milram: Petacchi yderligere to uger i gips


Alessandro Petacchi blev i dag røntgenundersøgt på “San Rossore” hospitalet i Pisa. Undersøgelserne blev foretaget af professor Mario Spinelli og viste, at Petacchi skal have knæskallen fikseret i yderligere to uger. Herefter vil endnu en undersøgelse vise, om han kan starte genoptræningen.

Tilbage til toppenJakob Piil: Håber fortsat på Tour-plads


Den danske Team CSC-rytter, Jakob Piil, håber fortsat på en plads i Tour de France, selvom han har været meget skadet de sidste to sæsoner. Sidste år glippede Tour de France deltagelsen, og danskeren håber bestemt ikke på, at dette sker i år igen.

”Hvis det ikke lige var, fordi vores hold er så stærkt, ville jeg heller ikke være i tvivl,” udtaler Jakob Piil til Politiken og tilføjer: ”Jeg føler mig ret overbevist om, at jeg ville kunne få en plads i Touren på næsten et hvilken som helst andet mandskab.”

Ifølge danskeren, så mener hans holdkammerater, at han er sikker på Tour deltagelsen, men sådan føler den danske ”pil” ikke.

Den danske sportsdirektør Kim Andersen bekræfter da også overfor BT, at Jakob Piil er eneste danske rytter, der er inde i billedet til årets Tour de France.

”Jakob Piil er fortsat den eneste dansker, der er inde i billedet til Tour-holdet. Bruttotruppen er den samme, som den hele tiden har været, og det er det, som rytternes programmer er lagt an på,” forsikrer Andersen.

Jakob Piil kæmper dog i øjeblikket med lidt problemer med det ene ben, men han har ifølge Kim Andersen en lille fordel.

”Selvfølgelig skal Jakob være fit. Men det går i den rigtige retning,” siger han til Ekstra Bladet. ”Og jeg er sikker på, at hvis han står lige med en af holdets udenlandske ryttere, så bliver det Jakob, for holdet er trods alt dansk.”

Det endelige Tour-hold bliver udtaget ved de nationale mesterskaber den 25. juni.

Tilbage til toppenDavitamon-Lotto: Indkøbssæsonen er startet


Det belgiske cykelhold er i fuld gang med indkøbene til den kommende sæson. Ifølge holdets hjemmeside er der lavet en mundtlig aftale med Leif Hoste, som de sidste to sæsoner har kørt for Discovery Channel. Leif Hoste kørte en glimrende forårssæson med andenpladser i Flandern Rundt og Paris-Roubaix samt sejr i Tre dage ved Panne.

Dominique Cornu, der er belgisk enkeltstartsmester, skulle oprindeligt være startet på Pro Tour holdet i denne sæson, men hans debut i den fineste række bliver altså først fra næste år. Greg Van Avermaet har ligeledes skrevet kontrakt for to år. De to skifter fra Continental holdet Bodysol-Win for Life-Jong Vlaanderen.

Jürgen Roelandts, som også kører for Bodysol holdet, forbliver continental rytter et år mere. Når han afslutter sin universitetsuddannelse i løbet af 2007, er det meningen, at han fra 2008 slutter sig til det professionelle felt.

Tilbage til toppenPhonak: Holdet til Tour de Suisse


Det schweiziske Team Phonak har udtaget holdet til Tour de Suisse, og det er naturligvis hovedsagligt schweizere, der skal køre hjemlandets største etapeløb, med en enkelt forstærkning i form af Axel Merckx.

Det er Alexandre Moos, der skal fungere som kaptajn. Tidligere på sæsonen har han fungeret som hjælper for Floyd Landis i Tour of California og Paris-Nice og for Miguel Angel Perdiguero i Amstel Gold Race. Alexandre Moos er ifølge team manager John Lelangue en komplet rytter, som også kører stærkt i bjergene.

”Som schweizisk hold vil vi gerne give vores hjemmepublikum en god forestilling gennem offensiv og aggressiv kørsel,” lover han.

Team Phonak til Tour de Suisse:
Aurélien Clerc, Martin Elmiger, Alexandre Moos, Axel Merckkx, Steve Morabito, Gregory Rast, Johann Tschopp, Steve Zampieri.

Tilbage til toppenPhonak: Forstærket hold til GP Triberg


Flere gode ryttere stiller til start i lørdagens GP Triberg, hvor rytterne skal køre på en rundstrækning på 23.2 km 7 gange. Dette gælder bl.a. Phonak, som stiller til start med holdleder René Savary, som har Luis Oliveira til rådighed igen.

Holdet kommer desuden til at bestå af Alexandre Moos, Steve Morabito, Gregory Rast, Florian Stalder, Johann Tschopp, David Vitoria og Steve Zampieri.

Tilbage til toppenEuskal Bizikleta: Koldo Gil sejrede


Saunier Duval-rytteren Koldo Gil Perez vandt 1. etape af etapeløbet Euskal Bizikleta, da han kørte alene i mål foran en 14-mandsgruppe, som blev anført af David Herrero (Euskaltel) og Jesus Del Nero Montes (3 Molinos Resort)


Resultat af 1. etape
1Koldo Gil Perez (Spa-Sdv)3.51.47
2David Herrero Llorente (Spa-Eus)0.06
3Jesus Del Nero Montes (Spa-Mol)s.t.
4Rodrigo Garcia Rena (Spa-Kai)s.t.
5Alexander Efimkin (Rus-Bar)s.t.

Samlet stilling efter 1. etape
1Koldo Gil Perez (Spa-Sdv)3.51.47
2David Herrero Llorente (Spa-Eus)0.06
3Jesus Del Nero Montes (Spa-Mol)s.t.
4Rodrigo Garcia Rena (Spa-Kai)s.t.
5Alexander Efimkin (Rus-Bar)s.t.
6Jorge Ferrio Luque (Spa-Mol)s.t.
7Dionisio Galparsoro Martinez (Spa-Kai)s.t.
8Jesus Ramirez Torres (Spa-Spi)s.t.
9Haimar Zubeldia Aguirre (Spa-Eus)s.t.
10Carlos Castaño Panadero (Spa-Kai)s.t.

Tilbage til toppenArmstrong sag: WADA utilfreds med rapport


Selvom WADAs formand, Dick Pound, endnu ikke har læst rapporten, er han dybt utilfreds med det advokat Vrijman - som er manden bag Armstrong undersøgelsen - i dag har fortalt hollandsk presse.

”Det er tydeligt, alt det vi frygtede. Der har ikke været nogen interesse i at finde ud af, om Armstrongs prøver var positive eller ej. Det er hvad vi har frygtet fra start af,” udtaler Pound i dag til Associated Press.

Vrijman kommer i sin 132 sider lange rapport, med en stor anklage mod det franske laboratorium, som har stået for undersøgelsen af urin prøverne. Ifølge Vrijman har laboratoriet ikke behandlet prøverne med den fortrolighed, som man med rette kunne forvente.

”Om prøverne er positive eller ej, ved jeg ikke hvordan en hollandsk advokat - med ingen ekspertise - er kommet frem til den konklusion, at en af verdens bedste laboratorier, har haft rod i sine analyser. Der lyder det mærkeligt, totalt at fritage Armstrong for ansvar,” fortsætter Pound.

Ligesom UCI, er WADA og Dick Pound også yderst utilfredse med, at Vrijman i dag har udtalt sig om rapporten, når den endnu ikke er fremsendt til de involverede parterer. Samt understreger WADA, at der stadigvæk er behov for en undersøgelse, som kigger på alle aspekter i sagen.

Tilbage til toppenGrand Montréal: Olivia Gollan sejrede


Australske Olivia Gollan (Nobili) vandt 2. etape af etapeløbet Grand Montréal, som blev kørt i Rigaud (Canada) over 117.8 km. Løbet blev en tæt finale, hvor det lige præcis lykkedes Olivia Gollan at køre en solosejr hjem. Få sekunder efter hende kom en gruppe på 14 ryttere i mål. Anført af tyskerne Judith Arndt og Trixi Worrack.

Samlet fører Christina Thorburn (Webcor) fortsat.

Resultat af 2. etape
1 Olivia Gollan (Aus) Nobili Rubinetterie Menikini Cogeas 3.12.01 (36.8km/t)
2 Judith Arndt (Ger) T-Mobile 0.02
3 Trixi Worrack (Ger) Nurnberger Versicherung
4 Annette Beutler (Swi) Elk Haus No (EHN)
5 Edwige Pitel (Fra) Pruneaux d'agen-Bianchi Aliverti Kookai
6 Anne Samplonius (Can) Biovail
7 Alexandra Le Henaff (Fra) Pruneaux d'agen-Bianchi Aliverti Kookai
8 Kori Seehafer (USA) Lipton
9 Christine Thorburn (USA) Webcor-Platinum
10 Oenone Wood (Aus) Nurnberger Versicherung

Samlet stilling efter 2. etape
1 Christine Thorburn (USA) Webcor-Platinum 3.26.51
2 Trixi Worrack (Ger) Nurnberger Versicherung 0.08
3 Kori Seehafer (USA) Lipton 0.10
4 Kristin Armstrong (USA) Lipton 0.12
5 Judith Arndt (Ger) T-Mobile 0.21
6 Rachel Heal (GBr) Victory Brewing 0.25
7 Alex Wrubleski (Can) Équipe du Canada 0.29
8 Edwige Pitel (Fra) Pruneaux d'agen-Bianchi Aliverti Kookai
9 Anne Samplonius (Can) Biovail 0.32
10 Kimberly Bruckner Baldwin (USA) T-Mobile 0.33

Tilbage til toppenTour de France: To hold på vej ud


Ifølge den spanske avis AS, skulle arrangørerne af Tour de France, ASO, have besluttet at tilbagetrække det wildcard, som er blevet uddelt til det spanske hold Comunidad Valenciana.

Derudover skriver AS også, at ASO gerne vil have Liberty Seguros-Würth - nu kun Würth - holdet udelukket. Indtil videre er det dog ikke muligt, da det ifølge Alain Rumpf - fra den Internationale Cykel Union - er op til dem at afgøre, om holdet har overtrådt ProTourens etiske regelsæt.

Endnu er der ikke kommet noget officielt fra hverken holdene, UCI eller ASO. Men det ventes ifølge AS at blive offentliggjort enten i morgen eller på fredag.

Tilbage til toppenDistrikt Sjælland: Aflysning Lyngby CC


Feltet.dk har modtaget endnu en aflysning på et sjællandsk løb, denne gang er det Lyngby CC, som må aflyse deres løb

"Vi beklager at måtte meddele, at vi ser os nødsaget til at aflyse Sorgenfriløbet, terminssat til 2.-3. juli. Aflysningen på et så relativt sent tidspunkt har ikke været en let beslutning for os at træffe, men vi føler os p.t. ikke istand til at kunne gennemføre afviklingen af løbet på en, for alle ryttere, forsvarlig måde", oplyser bestyrelsen hos LCC.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Lancerer eget cykelmærke


I forgårs lancerede Jan Ullrich sin helt egen produktlinie af cykelrammer i den lille tyske by Bad Saulgau, fortæller Sportwereld.be.

”Som den mest succesfulde tyske cykelrytter i min tid, vil jeg videregive min erfaring og lidenskab for cykelsporten til alle, der ligesom jeg, elsker at cykle”, sagde Jan Ullrich ved præsentationen af projektet, der er blevet realiseret blandt andre ved hjælp af hans gamle exhjælperytter (og pt. svoger) Tobias Steinhauser.

Jan Ullrich kan tilbyde tre modeller. ”Campione” for de gode motionister, ”Olymp”, der er en allround model og endelig topmodellen ”Grand Tour”. Den første model er i aluminium mens de to næste er produceret i carbon. De vejledende udsalgspriser ligger fra 10.500 kr. til 22.000 for ramme og forgaffel.

Iflg. Ullrich så har han deltaget i alle trin i udviklings- og designprocessen, og hver model bærer hans ”tommelfingeraftryk”. Se dem HER

Tilbage til toppenOptakt: Luxembourg Rundt


I aften starter etapeløbet Luxembourg Rundt med en meget kort 2,6 km lang prolog, der dog på papiret ser interessant ud, da den indeholder en stigning på mere end 25%, hvilket formentlig vil knække en del ryttere.

Herefter indeholder løbet 4 kuperede etaper, der ikke indeholder de store stigninger, men som i den sidste ende nok skal sørge for at klassementet vil blive splittet op.

Løbets etaper:
Prolog: Luxembourg, 2,6 km
1. etape: Luxembourg - Mondorf-les-Bains, 176 km
2. etape: Schifflange - Differdange, 184 km
3. etape: Wiltz - Diekirch, 185 km
4. etape: Mersch - Luxembourg,146 km

Team CSC stiller til start med et meget stærkt hold bestående af Fränk Schleck, Andy Schleck, Allan Johansen, Marcus Ljungqvist (vinder 2002), Jakob Piil, Christian Vande Velde, Karsten Kroon og Christian Müller.

Blandt andre favoritter kan nævnes ungarske Laszlo Bodrogi fra Credit Agricole, Rabobanks Gerben Löwik, Nico Sijmens fra Landbouwcrediet og hjemmebanerytteren Kim Kirchen, der ser ud til at være til start for sit tyske hold T-Mobile.

Tilbage til toppen2 Dage ved Århus: 5 nationaliteter til start


5 nationaliteterstiller til start i 2 Dage ved Århus d. 10 og 11. juni. Der kommer ryttere fra Island, England, Sverige, Tyskland og ... Danmark.
Rytterne stiller til start i forskellige klasser.

Lørdag d. 10 køres der et kortere kriterium på en ca. 10 km. rundstrækning
Søndag d. 11 køres på een af Danmarks hårdeste linieløbsruter med 320 højdemeter per omgang - fordelt på ca. 31 km.

Læs mere om løbet på www.ckaarhus.dk

Tilbage til toppenShoppen: Køb DVD'en "Den Ultimative udfordring"


Gennem de sidste 3 år har Grace Production fulgt den herboende amerikaner Chris MacDonald under hans forberedelser til verdens hårdeste sportsbegivenhed Race Across America.

Grace Production var med, da starten gik i San Diego og fulgte det dramatiske løb fra kyst til kyst. Det er der kommet en 66 minutters dokumentarfilm ud af.

Det er muligt at købe DVD’en “Den ultimative udfordring”. Prisen er 139,- plus forsendelse 25,-

BESTIL HER

Tilbage til toppen

Læs også
Visma-leder raser: Det gør mig trist og virkelig vred
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Amstel Gold Race Ladies(1.WWT) 14/04

Amstel Gold Race(1.UWT) 14/04

Tour du Doubs(1.1) 14/04

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 17/04

La Flèche Wallonne(1.UWT) 17/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?