Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 4. maj 2006

Feltet.dk kort - 4. maj 2006

04. maj 2006 00:200
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Giro d´Italia: Billeder fra præsentationen
- Jose Rujano: Giroen forberedelse til Touren
- Giro d´Italia: Sprinterne stopper før tid
- Giro d´Italia: Alle ryttere erklæret klar til start
- Liberty Seguros: Gorka Beloki bliver massør
- Giro d´Italia: Savoldelli - Basso desperat efter sejr
- Giro d´Italia: Unai Osa vil lægge fortiden bag sig
- Giro d´Italia: McGee ser frem til prolog
- Giro d´Italia: Julich vil holde førertrøjen til Basso
- 4 dage ved Dunkerque: Petito imponerer
- Time: Få din egen Tom Boonen ramme
- Giro d’Italia: Endnu et sidste minuts skifte
- Giro d’Italia: Armstrong kommer
- Giro d’Italia: God investering for Wallonien
- Giro d’Italia: Philip Deignan erstattet af Mark Scanlon
- Post Danmark Rundt: Unibet med stærkt hold
- Giro d´Italia: Savio - Rujano er løbets 'Dark Horse'
- Tour de France: Nicki Sørensen kommer ikke med
- Giro d´Italia: Yates melder Danielson i storform
- Giro d´Italia: Basso med god moral
- Manager: Klar til start? 2 dage tilbage
- Giro d'Italia: Phonak bekræfter holdet

De korte opdateres løbende
Giro d´Italia: Billeder fra præsentationen

Fotos Sirotti.

Tilbage til toppenJose Rujano: Giroen forberedelse til Touren


Sidste års sensation i Giro d´Italia Jose Rujano Guillen ser i år mere frem til Tour de France end det italienske etapeløb, hvor han sidste år fik sit gennembrud. Det fortæller han i et interview med Cyclingnews.

”Jeg er i rimelig god form og håber på at køre en god Giro, ligesom jeg også har forpligtelser i Tour de France - som er det vigtigste løb i verden,” siger han. ”Hele den forberedelse jeg har gjort før Giroen og det jeg vil gøre under Giroen vil fokusere på Tour de France.”

Rujano har tidligere udtalt at han går efter podiet i Giroen og top-5 i Touren.

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Sprinterne stopper før tid


Alle synes enige om, at den sidste uge i Giro d´Italia aldrig har været hårdere end i år og det får da også Robbie McEwen og Alessandro Petacchi til at annoncere, at de ikke har tænkt sig at gennemføre det italienske etapeløb.

”Et sted midt i Giroen vil jeg tage hjem,” siger McEwen til Het Laatste Nieuws. ”Det giver ingen mening, at gøre alt for at komme igennem bjergene og derefter ikke at vinde noget i Touren.”

Og Petacchi følger trop. ”De sidste ti dage passer ikke til en rytter som mig,” siger han. ”Jeg vil også gerne vinde etaper i Touren; og hvem ved? Måske endda også i Vueltaen.”

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Alle ryttere erklæret klar til start


Alle 198 ryttere klarede blodtestet op til det italienske etapeløb. Testene blev foretaget her til morgen på hotellerne i det sydlige Belgien. Der har ellers de seneste år været tradition for at enkelte ryttere mødte frem med en for høj hæmatokritværdi.

Tilbage til toppenLiberty Seguros: Gorka Beloki bliver massør


Den tidligere professionelle cykelrytter og bror til den tidligere podievinder i Tour de France Joseba Beloki, Gorka Beloki, har fået nyt job. Gorka skal under Giro d´Italia være massør for sit tidligere mandskab Liberty Seguros-Würth.

I 2004 skiftede Gorka sammen med broderen væk fra holdet, der på daværende tidspunkt kørte under navnet ONCE. Siden skiftede han til Andalucía-Paul Versan, hvor han op til denne sæson sluttede den aktive karriere.

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Savoldelli - Basso desperat efter sejr


Sidste års vinder af Giro d´Italia regner Ivan Basso og Gilberto Simoni som løbets største favoritter, ikke mindst pga. den hårde rute. Han var da heller ikke overrasket, da Team CSC kaptajnen annoncerede at han ville stille til start i Giro d´Italia igen i år.

”Det overraskede mig ikke da han annoncerede at han ville køre Giroen såvel som Touren; han er desperat efter at vinde sit første store etapeløb og jeg tror at han har erkendt, at vinde Touren ikke er nemt,” skriver han således i Procycling magasinet.

Den dobbelte vinder af det italienske etapeløb er dog usikker på om Ivan Basso kan klare presset når det virkelig gælder.

”Måske er han den stærkeste, i så fald må vi andre bare bøje os for hans overlegenhed, men indtil nu har han altid været stærk i Touren, hvor der har været en Lance Armstrong til at tage alt presset og ansvaret fra hans og hans holds skuldre.”

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Unai Osa vil lægge fortiden bag sig


I 2001 sluttede Unai Osa på podiet i Giro d´Italia, men har siden haft svært ved at følge op på det flotte resultat. Samtidig gennemgik han en knæoperationen sidste efterår og det sætter naturligvis en hvis dæmper på ambitionerne.

”2006 har været et vanskeligt år pga. operationen i knæet og det betød at jeg måtte starte ret sent. Men alt hvad der har været skidt i januar og februar er vendt på hovedet og jeg var bedre end jeg havde ventet i Vuelta al Pais Vasco. Jeg tror at jeg i denne Giro bliver nødt til at glemme både tredjepladsen i 2001 og problemerne fra sidste år. Jeg starter med ambitioner, men uden at tænke på noget andet,” siger den spanske rytter, der op til denne sæson skiftede til Liberty Seguros-holdet.

”Mit mål er at være nær Scarponi og derfra at se efter nogle muligheder for at vinde en etape, måske i et udbrud, måske kæmpe med mod slutningen af etaperne, fordi hvis jeg formår at være på mit bedste niveau så kan jeg kæmpe mod folkene i klassementet.”

Tilbage til toppenGiro d´Italia: McGee ser frem til prolog


Bradley McGee vandt prologen i Giro d´Italia for to år siden. Samme år kørte han sig også til en samlet ottendeplads i løbet. Nu er han så tilbage når løbet lørdag skydes i gang i Seraing, men denne gang går han ikke efter klassementet, til gengæld ser han gerne en gentagelse af resultatet på prologen.

”Den er ikke specielt teknisk, men den kræver en god taktik fordi der er en stigning og den måde man kommer til stigningen. Det vil være op til rytterne at finde balancen imellem det og deres egne muligheder, hvilket betyder et vel taktisk planlagt løb,” siger McGee til Eurosport.com.

Selv føler han sig endnu ikke helt på toppen endnu, men håber på at den rigtige forberedelse kan nå at ændre på det til på lørdag. ”Jeg er en smule flad. Jeg kom ikke ud af Romandiet som jeg håbede og jeg har arbejdet hårdt i denne uge. Der er stadig et par dage tilbage så jeg arbejder hårdt på det,” siger han.

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Julich vil holde førertrøjen til Basso


Bobby Julich stiller for første gang i karrieren til start i Giro d´Italia når det på lørdag skydes i Seraing i Belgien. En beslutning han traf allerede før Ivan Basso bestemte sig for at gå efter den samlede sejr, da det efter han eget udsagn var 'en af de ting han ville prøve før han dør'. Alt er tilrettelagt til, at Ivan Basso skal stå øverst på podiet i Milano, alligevel har Julich en drøm om selv at tage førertrøjen, som han så kan give videre til Basso i bjergene.

”For mig er det bestemt et mål. Du ved, jeg tror at dette løb kommer til at være en masse sjov. Det er min første Giro, og med en prolog, holdtidskørsel og en 50 kilometer lang enkeltstart på de første 11 dage, vil jeg bestemt give det et forsøg,” siger Julich i et interview med Cyclingnews.

”Jeg vil sige, at jeg 80% af mine løbsdage i år arbejder jeg for Ivan i Giroen eller Touren. Jeg er selvfølgelig et konkurrencemenneske og har brug for noget at se frem til,” siger han og understreger, at en samlet sejr til Ivan Basso trods står højere på prioriteringslisten.

Samtidig melder Julich sig efter lidt problemer tidligere på foråret sig i perfekt form forud for det italienske etapeløb ”Min form er hvor jeg ønskede den skal være. Jeg var bestemt sat en smule tilbage med skaden i Paris-Nice og sygdommen i Criterium International, men de seneste dage i Romandiet Rundt følte jeg mig virkelig god,” siger han. ”Selvfølgelig kan jeg ikke være i topform i begyndelsen af Giroen, du bliver nødt til at være på 90% og derfra køre dig op hele vejen igennem de tre uger.”

Tilbage til toppen4 dage ved Dunkerque: Petito imponerer


Tenax-rytteren Roberto Petito vandt 2. etape af etapeløbet '4 dage ved Dunkerque', da han oversprinterede Stéphane Petilleau i spurten med etapesejren. Med sejren overtog Petito samtidig løbets førertrøje.

Bedste Team CSC rytter var Stuart O´Grady, der var med hovedfeltet hjem og hentede en 20. plads. I den samlede stilling er Kasper Klostergaard nummer ti samlet, mens Brian Vandborg gled tilbage til løbets 13. plads.

Resultat af 2. etape
1 Roberto Petito (Ita) Team Tenax Salmilano 5.07.53 (39.892 km/t)
2 Stéphane Petilleau (Fra) Groupe Sportif Bretagne-Jean Floc'h
3 Simone Cadamuro (Ita) Team Milram 0.37
4 Steven De Jongh (Hol) Quick Step-Innergetic
5 Gerald Ciolek (Tys) Team Wiesenhof Akud
6 Thor Hushovd (Nor) Credit Agricole
7 Fabio Baldato (Ita) Team Tenax Salmilano
8 Francesco Chicchi (Ita) Quick Step-Innergetic
9 Christian Murro (Ita) Team Tenax Salmilano
10 Isaac Galvez Lopez (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears

Samlet stilling
1 Roberto Petito (Ita) Team Tenax Salmilano 8.50.13
2 Stéphane Petilleau (Fra) Groupe Sportif Bretagne-Jean Floc'h 0.04
3 Francesco Chicchi (Ita) Quick Step-Innergetic 0.41
4 Fred Rodriguez (USA) Davitamon-Lotto 0.45
5 Niels Brouzes (Fra) Auber 93
6 Thor Hushovd (Nor) Credit Agricole 0.47
7 Simone Cadamuro (Ita) Team Milram
8 Claudio Cucinotta (Ita) Team Tenax Salmilano
9 Rik Reinerink (Ned) Skil-Shimano 0.48
10 Kasper Klostergaard (Den) Team CSC

Tilbage til toppenTime: Få din egen Tom Boonen ramme


Nu kan man forudbestille sin helt egen ”Tom Boonen World Champion” modul med Tom Boonen’s egen personlige signatur på overrøret.

Modulet er det samme som den nuværende VXRS ULTEAM. Kun dekoreringen er anderledes for at udskille stellet som verdensmesteren Tom Boonens stel. Prisen vil være den samme. Stellet er præcis det samme som det Tom Boonen vil bruge i Tour de France.Stellet tilbydes kun en begrænset periode og kun mod forudbestillinger inden den 9. maj 2006.

Time garanterer, at der ikke i fremtiden vil blive lavet flere.

Lyder dette interessant, så kan du kontakte din nærmeste Time forhandler eller Scan-Bike.

Scan-Bike
Frichsvej 17
8600 Silkeborg

Tel: +45 - 70250600 - Fax: +45 - 70250699
www.scan-bike.dk

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Endnu et sidste minuts skifte


Endnu et sidste minuts skifte er sket, da det franske ProTour hold, Cofidis, har valgte at skifte Hervé Duclos-Lassalle ud med holdkammeraten Leonardo Duque. Begrundelsen er, at Leonardo Duque simpelthen har vist bedre form end Hervé Duclos-Lassalle. Seneste har Duque kørt et godt Romandiet Rundt, og det sender ham altså ind i ’varmen’ på Giro d’Italia holdet.

Dermed kommer Cofidis holdet til at bestå af: Leonardo Bertagnolli, Leonardo Duque, Thierry Marichal, Amael Moinard, Maxime Monfort, Cristian Moreni, Ivan Ramiro Parra, Staf Scheirlinckx og Rik Verbrugghe.

Tilbage til toppenGiro d'Italia: Armstrong kommer


Iflg. den belgiske avis Het Laatste Nieuws kommer Lance Armstrong på besøg hos sit gamle hold Discovery Channel i forbindelse med starten på Giro d'Italia i Belgien. Efter sigende får Armstrong en plads i sportsdirektørbilen sammen med sin gamle sportsdirektør Johan Bruyneel under etapen fra Wanze til Hotton tirsdag den 9. maj, hvorefter han flyver tilbage til USA.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: God investering for Wallonien


Når Giro toget starter i Seraing på lørdag den 6. maj er det - udover at være en belgisk/italiensk kulturbegivenhed - også en god turistmæssig investering for den wallonske del af Belgien, fortæller Het Laatste Nieuws i dag.

Den samlede pris for at få Giroen til Wallonien er 1.317.500 euro, hvilket svarer til omkring 9.825.000 kr. Heraf går ca. 8.200.000 til de italienske arrangører, mens de resterende 1.625.000 kr. går til markedsføring af begivenheden i Belgien.

Det er svært at forudsige, hvor mange tilskuere, de fire wallonske etaper vil trække. I 2002, hvor Giro d’Italia havde start i Groningen i Holland og derefter også tilbagelagde et par etaper i Belgien, var der ved etapen med start i Verviers kun omkring 4.000 tilskuere. Omvendt var der ved starten på Tour de France i Liége i 2004 omkring 250.000 mennesker på gaden.

Men - hvis man på go’ gammel positivistisk vis udregner Cost Benefit analysen med udgangspunkt i, hvad man eller skulle have betalt for at få samme internationale tv dækning som i dette tilfælde, så er det en god forretning. Faktisk en særdeles god forretning.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Philip Deignan erstattet af Mark Scanlon


AG2rs pressechef, Magalie Lavenu, bekræfter over for Feltet.dk, at Philip Deignan ikke kommer til start i dette års Giro d’Italia. Han er ikke kommet sig over sine problemer i højre knæ, som opstod på 1. etape af Romandiet Rundt.

Philip Deignan er blevet anbefalet, at holde et par ugers pause af AG2r holdets læge Eric Bouvat. Philip Deignan er blevet erstattet af Marc Scanlon
Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Unibet med stærkt hold


Når årets Post Danmark Rundt afvikles den 2.-6. august bliver det bl.a. med det belgiske Team UniBet.com i allerstærkeste opstilling i feltet. Unibet.com tilhører den absolutte topelite af hold udenfor Pro Tour'en og forventer at få adgang til den internationale cykleunions Pro Tour i en af de kommende sæsoner. Når holdet til august kommer til Danmark er det med en superstærk trup, der efter løbet fortsætter til ProTour løbet Tour de Benelux/Eneco Tour, som er holdets vigtigste sæsonmål.

For en af rytterne hos UniBet.com bliver Post Danmark Rundt et glædeligt gensyn med Danmark. Rutinerede Erwin Thijs vandt nemlig så sent som i søndags på de danske landeveje, da han efter et langt udbrud kom først over målstregen i Colliers Classic i Århus. Sejren var den tiende i karrieren for Thijs, men også andre af UniBets ryttere har et nært forhold til Danmark. Gorik Gardeyn vandt i 2001 fjerde etape af Post Danmark Rundt fra Kerteminde til Køge ved bl.a. at slå supersprintere som Robbie McEwen og Danilo Hondo i spurten. Holdets danske islæt i Post Danmark Rundt bliver unge Glenn Bak, der lige nu kører på UniBets talenthold, men som pr. 1. august får en staigaire-kontrakt med den professionelle afdeling af UniBet.com, og altså deltager i Danmarks største sportsbegivenhed. Bak er en udbrudsstærk rytter, der bl.a. sejrede i sidste års Post Cup finale i Odder.

UniBet.com største profil i Post Danmark Rundt bliver dog Baden Cooke. Den australske sprinter-stjerne vandt i februar det europæiske åbningsløb GP d' Ouverture La Marseillaise i Frankrig, og har tidligere manifesteret sin høje klasse ved at vinde den grønne pointtrøje og anden etape i Tour de France 2003. Med som hjælper har Cooke bl.a. landsmand Matthew Wilson, der er australsk mester fra 2004, Geert Omloop der er belgisk mester fra 2003 samt de lynhurtige Jeremy Hunt og Marco Zanotti. Sidstnævnte vandt i øvrigt etape 4A fra Lalandia til Nakskov og pointkonkurrencen i Post Danmark Rundt 2000.

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Savio - Rujano er løbets 'Dark Horse'


Som vi flere gange har beskrevet har optakten for Selle Italias Jose Rujano Guillen ikke været optimal, i det han i årets første måneder nægtede at stille til start for holdet pga. en lønstrid. Nu er han tilbage på holdet, men har kun kørt tre løb op til Giro d´Italia og det kan selvfølgelig få betydning i kampen om podiepladserne erkender holdets team-manger Gianni Savio.

”Rujano er i god form og i tager fejl, hvis i tror, at han ikke har trænet i de tre måneder,” siger Savio til Procycling.com. ”Det eneste, der mangler er den løbstræning, som han ellers ville have fået i den periode.”

Sidste år sluttede Rujano sensatonelt på løbets tredjeplads og Savio anser ham fortsat som en kandidat til podiet i Milano. ”For er være ærlig, så tror jeg, at Rujano kan blive Giroens 'dark horse'. Han er en stor ukendt faktor. Han kunne køre en god Giro og slutte på podiet igen fordi han er et stort talent. Omvendt kunne han også komme til at betale for sine manglende forberedelser. Men jeg ved, at han er selvsikker og motiveret.”

Den italienske team-manager understreger dog, at skulle Rujano ikke slå til vil holdet kunne sætte sin lid til veteranen Vladimir Belli eller det nye venezulenske navn José Serpa.

Tilbage til toppenTour de France: Nicki Sørensen kommer ikke med


Med ankomsten af ryttere som Fabien Cacellara, Stuart O´Grady og Karsten Kroon, og med en Frank Schleck, der er så godt som sikker på en plads på Team CSCs Tour-hold, er der ikke længere plads til danske Nicki Sørensen. Den danske rytter var ellers indstillet på at kæmpe for pladsen også selvom han ikke i første omgang indgik bruttotruppen til det franske etapeløb, men nu erkender han, at det nok bliver umuligt.

”Man må jo bare se i øjnene, at holdet er blevet væsentligt stærkere,” siger Nicki Sørensen til Ritzau. ”Jeg ærgrer mig ikke og har egentlig ikke tænkt så meget over det. Holdet er blevet opgraderet, og set i et perspektiv ser jeg det ikke som en degradering af mig.”

Til gengæld kommer den tidligere danske mester for første gang i karrieren til start i Giro d´Italia og det glæder han sig til.

Tilbage til toppen
Giro d´Italia: Yates melder Danielson i storform


Sportsdirektør på Discovery Channel Sean Yates fortæller på sin hjemmeside seanyates.co.uk om de seneste dages forberedelser til Giro d´Italia, hvor han og Tom Danielson forleden besøgte de afgørende stigninger på 16. og 17. etape.

Mens han som de fleste andre var overrasket over, hvor dårlig vejen er på det sidste grusstykke op til Plan de Corones (afslutningen på 17. etape), var han anderledes positiv efter den 17,6 km. Lange opstigning af Monte Bondone (afslutningen på 16. etape).

“Tom er virkelig antusiastisk omkring alt dette og ser frem til, at det hele skydes af i den sidste uge. Han klatrer stærk, rigtig stærkt, det er fantastisk at følge ham fra bilen,” skriver Yates, der også tidligere har været tilknyttet Team CSC.

Tom Danielson skulle i medium tempo have besteget stigningen, der gennemsnitlig stiger med 7,7% på 1 time og 18 minutter. Der har tidligere været spekulationer om det amerikanske mandskab i den sidste ende ville satse på Paolo Savoldelli, med henvisning til den meget hårde sidste uge af løbet. Dette har holdet dog hidtil afvist, men med Savoldellis nye problemer med en tarmvirus, kan det være at de ændre mening.

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Basso med god moral


Ivan Basso har aldrig vundet et tre-ugers etapeløb, men i år skal det være og i første omgang er alle kræfter sat ind mod Giro d´Italia. Den italienske Team CSC-rytter har haft et godt forår, hvor det bl.a. blev til sejr i Criterium International.

”Moralen er god,” siger han til CSC.com. ”Men moralen er altid god på dette hold. Sidste år, hvor jeg ikke havde vundet inden Giroen følte jeg mig stadig meget god. I år er det endnu bedre.”

Alligevel mener han, at der fortsat er plads til forbedringer. ”For at være ærlig så tror jeg ikke, at jeg er på 100%. Hvert år føler jeg, at jeg ikke er på toppen, at det er muligt at gøre det bedre,” siger Basso med vanlig ydmyghed.

Tilbage til toppenManager: Klar til start? 2 dage tilbage


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 250 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 06/05-2006 klokken 13:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Giro d’Italia"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Giro d’Italia spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Giro d’Italia spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenGiro d'Italia: Phonak bekræfter holdet


Det schweiziske ProTour hold, Phonak har sent onsdag bekræftigt, at de stiller til start med følgende 9 ryttere: Martin Elmiger, Fabrizio Guidi, José Enriqué Gutierrez, Patrik McCarty, Axel Merckx, Victor Hugo Peña, Gregory Rast, Johann Tschopp og Steve Zampieri.

Desuden fortæller holdet, at de kører for Victor Hugo Peña, som er deres bedste klassements håb. De håber dog også på, at Axel Merckx, Martin Elmiger, Gregory Rast eller Fabrizio Guidi kan lave gode resultater på nogle af etaperne.

Sportsdirektører hos Phonak vil være: John Lelangue, Juan Fernandez, Adriano Baffi.

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Tour de Romandie
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?