Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 9. april 2006

Feltet.dk kort - 9. april 2006

09. april 2006 00:220
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Damesronde van Drenthe: Villumsen vandt bjergkonkurrencen
- Settimana Ciclistica: André Steensen på podiet
- GP Hoevene: Adelfred igen på podiet
- Møbbelland grand prix: Janif Hecht tog sejren
- Paris-Roubaix: Frank Høj bedste Gerolsteiner-rytter
- Paris-Roubaix: Syg Hushovd måtte opgive
- Circuit des Ardennes: Fjerdeplads til Jimmy Hansen
- Paris-Roubaix: Bruyneel undrer sig over udelukkelse
- Paris-Roubaix: Elmiger bedste Phonak-rytter
- Paris-Roubaix: Uheldige Team Milram
- ProTour statistik: Team CSC tilbage på førstepladsen
- Paris-Roubaix: Sunderland - ”utrolig sejr”
- Paris-Roubaix: Wesemanns fjerde top-ti placering
- Vittoria Cup: Sejr til Mie Bekker Lacota i 1 Afdeling
- Paris-Roubaix: En helt ubeskrivelig fornemmelse
- Paris-Roubaix: Allan Johansen punkterede
- DS-Løbet: Sejr til Reihs
- DS-Løbet: Juniorsejr til Olesen
- Frank Vandenbroucke: På vej væk fra Unibet.com?
- Paris-Roubaix: David Kopp glæder sig
- Pais Vasco: Alberto Contador fandt ikke trådet
- Paris-Roubaix: Koen de Kort er kampklar
- LIVE-opdatering fra Paris-Roubaix fra kl. 11.00
- Auktion: Højste bud 4.000 kroner


De korte nyheder opdaters løbende


Damesronde van Drenthe: Villumsen vandt bjergkonkurrencen
Linda Villumsen forsvarede i dag sin føring i bjergkonkurrencen. Derudover avancerede hun til sen samlede 11. plads.

Vinder af løbet blev Loes Markerink som på dagens etape, kontrollerede sine farligste konkurrenter.

Resultat af 3. etape
1 Joanne Kiesanowski (NZl) Univega Pro Cycling Team 3.27.11
2 Judith Arndt (Ger) T-Mobile Professional Cycling 0.01
3 Trixi Worrack (Ger) Equipe Nürnberger Versicherung 0.17
4 Kirsten Wild (Ned) AA-Drink Cycling Team
5 Loes Markerink (Ned) @Work Cycling Team 0.19
...
23 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint Team 1.11

Samlet slutstilling
1 Loes Markerink (Ned) @Work Cycling Team 8.54.48
2 Trixi Worrack (Ger) Equipe Nürnberger Versicherung 0.03
3 Kirsten Wild (Ned) AA-Drink Cycling Team 0.08
4 Sarah Duester (Ger) Univega Pro Cycling Team 0.09
5 Zulfia Zabirova (Kaz) Bigla Cycling Team 0.13
...
11 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint Team 2.36

Slutstilling i Bjergkonkurrencen
1 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint Team 19 pts
2 An Van Rie (Bel) Lotto-Belisol Ladiesteam 13
3 Sarah Duester (Ger) Univega Pro Cycling Team 10
4 Amber Neben (USA) Buitenpoort-Flexpoint Team 8
5 Trixi Worrack (Ger) Equipe Nürnberger Versicherung 3


Settimana Ciclistica: André Steensen på podiet
André Steensen fra Glud & Marstrand Horsens blev samlet vinder af "Surprise-spurt" konkurrencen i Settimana Ciclistica Lombarda, der sluttede søndag i Bergamo.

Efter en sort etape lørdag, hvor holdet mistede tre førertrøjer, havde Steensen mulighed for at generobre to af trøjerne på søndagens 150 km lange bjergrige etape.

André Steensen satsede i første omgang på at generobre intergiro-trøjen ved at komme med i et tidligt udbrud, men De Nobili, som lørdag erobrede trøjen fra Steensen, var ikke indstillet på at lade Steensen køre nogen steder og fulgte ham som en skygge.

Efter 50 km skiftede Steensen så taktik. Her stod en kommissær med et skilt, hvor der stod "3 km til Surprise spurt", og da Steensen også lå godt til i denne konkurrence, satte alle tilbageværende holdkammerater ham i stilling til spurten. André Steensen vandt spurten og generobrede den trøje, som holdkammeraten Håvard Nybø havde mistet om lørdagen, mens Troels Vinther forhindrede konkurrenterne i at tage point ved at tage tredjepladsen i spurten.

"Etapen var rigtig hård med mange høje bjerge og endvidere gik farten aldrig ned. Vi lå på 50-60 km/t den første time og det var ryk på ryk fordi alle ville af sted før bjergene, så det var godt at de de andre kunne hjælpe mig til at vinde den indlagte spurt, så vi fik en mand på sejrspodiet. Vi har kørt kanongodt sammen hernede og vi har virkelig markeret os noget bedre end jeg havde håbet", siger en tilfreds André Steensen, der allerede nu har vist flere smagsprøver på sit store talent.

Og sportsdirektør Jan Steensen fik endnu en glædelig nyhed efter løbet. "Arrangørerne var meget imponerede af os. Vi var kommet med på et wild card, men de lovede os en invitation til næste år på grund af vores meget aktive kørsel på alle etaperne", fortæller Jan Steensen.

Vinder af dagens etape blev Eddy Ratti fra Naturino-Sapore di Mare, mens André Steensen og Michael Skelde blev nummer 42 og 43, 2,02 min efter vinderen.

Robert Gesink (Rabobank) blev samlet vinder af løbet foran Aleksander Kuchynski fra Ceramica Flamina og Graziano Gasparre, Amore & Vita-McDonald’ s. Michael Skelde var 8,49 min efter som nummer 34. André blev nr 56, Troels Vinter nr. 65 og Roy Hegreberg nr. 85.


GP Hoevene: Adelfred igen på podiet
Det lykkedes for anden dag i streg Odder rytteren Martin Adelfred at komme på podiet, denne gang var det i U23 løbet GP Hoevene. Martin kom lige som i går med i et 3 mands udbrud. I dag gik det lidt bedre end i går, denne gang krydsede han stegen som nr. 2.

Søren Pugdahl kom med i næste gruppe, hvor han besatte 8. pladsen. Kodrup kom også i præmie rækken, da han kom ind på 14. pladsen.


Møbbelland grand prix: Janif Hecht tog sejren
I dagens løb ved Ringsted, blev der virkelig kørt cykelløb blandt de danske hold. Team GLSs Thomas Oredsson, som blev 2’er fortæller her om løbet set fra hans cykel.

”Det blev et svært løb. Det er min første sæson på Team GLS, og det blev tydeligt for mig, at vi ikke får noget forærende. Der var rigtig mange ABC’ere til start - måske en 15-16 stykker i alt. Vi var 4 fra Team GLS. Jeg er med i det, der rører sig. Første gang kommer vi 10 mand af sted, men bliver hentet. Anden gang 2 grupper af 5. Det bliver også kørt ind.

Med 10-15 km tilbage kommer vi en gruppe af sted med mange fra ABC/ Team Visionbikes. De angriber på skift for at trætte mig, og det er tydeligt, at som GLS’er er man lidt jaget vildt. Det er også OK, Det skærper os, og bekræfter vores position i de hjemlige løb, fortæller Thomas Oredsson.

Til sidst må jeg lade Janif Hecht køre. Jeg havde simpelthen ikke overskuddet til at køre ham ind på det tidspunkt, og havde jeg gjort det var der bare kørt en ny. Ved 1000 meter kommer jeg af sted med Lars Nybo fra ABC. Vi kan ikke gøre noget ved Janich, og det var heller ikke det Lars Nybo kørte efter, men jeg slår Lars i spurten og bliver 2’er. Thomas Rieber Sellebjerg bliver 5’er, Thomas Kristiansen 6’ er og Lasse Bøchmann, som render ind i en punktering, på et tidspunkt hvor han virkelig kunne have gjort en forskel oppe foran, kører sig alligevel ind på en 10. plads, så vi får markeret os flot i resultatlisten, men på en dag, hvor juniorerne kører så flot ville vi da også gerne have tager en sejr hjem, men som formen er, ligger den første sejr til seniorerne heller ikke langt væk, lover Thomas Oredsson fra Team GLS.”

Resultat af Møbbelland grand prix
1JanifHecht-Team Vision-bikes03.33,50:
2ThomasOredsson-Team Glss.t.
3Lars NyboNielsen-Team Vision-bikess.t.
4Thomas BruunEriksen-Team Mermaids.t.
5ThomasRiber-sellebjerg-Team Glss.t.
6ThomasKristiansen-Team Glss.t.
7Simon LerbechJensen-Team Mermaids.t.
8Jonas FredborgPedersen-Team Python Pro Næstveds.t.
9Michael BjørnJohansen-Team Vision-bikess.t.
10LasseBøchman-Team Glss.t.
11ChristianEgeholm-Team Odense Energis.t.
12 DejanAistrup-Team Python Pro Næstveds.t.


Paris-Roubaix: Frank Høj bedste Gerolsteiner-rytter
Målet var et resultat, der var bedre end sidste år, og med fire ryttere i mål, så klarede Team Gerolsteiner sig bedre end sidste år, hvor der kun var tre ryttere, der gennemførte ’Helvede i Nord’.

I årets udgave var det såmænd danske Frank Høj, der med sin 40. plads leverede det bedste resultat for det tyske hold. De øvrige ryttere på resultatlisten var David Kopp som nr. 68, Heinrich Haussler 73. og Peter Wrolich 78. resten udgik før tid.

At det ikke blev til en plads længere fremme skyldes ifølge team manager Hans-Michael Holzcer et stort antal defekter, ikke mindst på den berygtede Ahrenberg strækning. "Vi havde en endeløs række af defekter. To gange for David, to gange for Frank. På et tidspunkt var kræfterne ganske enkelt opbrugte af al den jagten for at komme tilbage," lød forklaringen fra Holczer. For Sven Krauß og Sebastian Lang var løbet slut, efter at de havde hjulpet deres holdkammerater med intakt materiel. Uden cykel, intet løb, så de udgik.


Paris-Roubaix: Syg Hushovd måtte opgive
Efter sin flotte sejr i onsdagens Gent-Wevelgem var Thor Hushovd blandt favoritterne til dagens Paris-Roubaix. Men efter 200 kilometer måtte den stærke nordmand give fortabt.

”Jeg slider med nogle små influenzaer symptomer, og det er akkurat ikke nogen fordel i et knaldhårdt løb som dette,” udtalte Hushovd til den norske avis Verdens Gang efter at være kommet til Roubaix.

”Allerede ved opkørslen efter første punktering mærkede jeg, at dette ikke var min dag. Kroppen fungerede ikke som den skulle.”

Nu skal Hushovd så lige have den store skuffelse på afstand, inden han går i gang med en rolig træningsuge. Næste løb bliver 4 dage ved Dunkerque, som køres i starten af maj.

Circuit des Ardennes: Fjerdeplads til Jimmy Hansen
Team GLS skulle søndag forsøge at revanchere sig for lørdagens lidt magre indsats i etapeløbet Circuit des Ardennes. Sygdom satte lørdag Jacob Moe Rasmussen ud af spillet i det samlede klassement, hvor han ellers inden var blot et sekundt efter i det samlede klassement.

Det lykkedes da også at for Jimmy hansen at hente en fjerdeplads på den afsluttende 100 km. lange etape. ”Det var en kuperet rute, og vi skulle køre to omgange af 50 km. På 2. omgang forsøger først Jacob Moe én gang, og siden Anders Lund to gange. Anden gang Anders kører tøver feltet faktisk meget, og det kunne have været Anders’s chance, men de førende russere får alligevel lukket hullet. Vi kommer derfor samlet hjem og jeg ligger godt. 500 meter før mål går det skarpt til højre og derefter opad i ca. 200 meter. Jonas Aaen kører spurten perfekt og de går lidt i stå foran mig. Jeg ser ikke anden udvej end at træde, og jeg får hullet. Indtil 50 meter før mål er jeg faktisk overbevist om, at jeg vinder, men på de allersidste meter kører 3 mand forbi, og jeg slutter som nr. 4,” fortæller Jimmy Hansen fra Ardennerne.


Paris-Roubaix: Bruyneel undrer sig over udelukkelse
Efter afslutningen på Paris-Roubaix besluttede løbskommissærerne at udelukke Leif Hoste (Discovery Channel), Peter van Petegem (Davitamon-Lotto) og Vladimir Gusev (Discovery Channel), da de ikke stoppede ved nogle togbomme, der var nede fordi et tog var på vej. Derved mistede de henholdsvis en 2, 3 og 4. plads i den store forårsklassiker.

”Jeg mener at dommerne skulle fortolke reglerne lidt anderledes fordi det i den sidste ende ikke havde nogen effekt på resultaterne, den bedste mand vandt,” sagde team-manager Johan Buyneel efter løbet til Velonews.com.

Den analyse var Rabobank Juan Antonio Flecha ikke helt enig i. ”Jeg er glad for at de stoppede os, fordi hvis vi ikke var blevet stoppet, kunne det være blevet meget farligt,” sagde den spanske rytter. ”Jeg er overbevist om at vi ville have fanget frontgruppen, og at det kunne have ændret løbet”

Alt imens undrede den rutinerede Peter van Petegem sig over, hvordan det overhovedet kunne lade sig gøre. ”Det var meget mærkeligt, at et tog kunne passere i en af de største løb i sæsonen, det kunne have afgjort sejr eller nederlag. I Belgien ville man helt sikkert have stoppet toget.”


Paris-Roubaix: Elmiger bedste Phonak-rytter
”Alle gav deres maksimale!” Sådan lød Phonak-team manager John Lelangues korte kommentar til holdets præstation umiddelbart efter afslutningen af årets Paris-Roubaix.

Martin Elmiger var den af holdets ryttere, der klarede sig bedst. Han kom i mål på en 18. plads, 6:49 minutter efter landsmanden, Fabian Cancellara. Robert Hunter var næstbedst med en 69. plads, mens Aurélien Clerk rundede af som sidste mand med en registreret tid. Han kom ind over 34 minutter efter Cancellara på en beskeden 112. plads. De øvrige Phonak-ryttere udgik før tid.

Paris-Roubaix: Uheldige Team Milram
Paris-Roubaix 2006 var ikke ligefrem lykken for det tysk-italienske Team MILRAM. Kaptajnen, Erik Zabel, fik defekt på det ene hjul, og mistede dermed kontakten til de førende ryttere på et særdeles kritisk tidspunkt. Han kom derfor ikke til at spille nogen rolle, da afgørelsen skulle træffes.

Sebastian Siedler var også uheldig. Han måtte udgå efter et styrt, hvor han beskadigede sin albue. Han vil i morgen blive undersøgt på hospitalet.ProTour statistik: Team CSC tilbage på førstepladsen
Med stor hjælp af Cancellaras sejr i dag, blandet med diskvalificeringen af Cusev og Hoste, er Team CSC nu tilbage på førstepladsen i ProTourens holdkonkurrence.

Discovery Channel lå inde i dag nummer et på ranglisten, men da Cusev og Hoste blev diskvalificeret, blev det ikke til nogen point i Paris-Roubaix for det amerikanske hold, og det udnyttede Team CSC til at smutte forbi dem.

Stillingen efter Paris-Roubaix
1.Team CSC95
2.Discovery Channel Pro Cycling Team93
3.Gerolsteiner93
4.Quick Step - Innergetic91
5.Rabobank85

Her finder du hele ProTour statistikken: Pro Tour statistik 2006


Paris-Roubaix: Sunderland - ”utrolig sejr”
Det var selvfølgelig en utrolig glad og stolt Scott Sunderland, der kunne gøre status efter den flotte sejr til Fabian Cancellara i Paris-Roubaix.

”Det er utroligt. Vi vidste at han var stærk. Vi har gennemgået forskellige scenarier om, hvad der kunne ske og hvad vi gerne ville have, at der skulle ske. Om det kom til at regne eller var tørt. Men til slut faldt alle de små ting på plads. Holdet gjorde et fantastisk stykke arbejde og gjorde alt hvad jeg spurgte om - faktisk endnu mere," sagde en pave-stolt Sunderland til TV2 efter løbet.

"Planen var at han (Fabian Cancellara, red.) skulle angribe på Carrefour, men han ville ikke vente, så han sagde at 'nu kører jeg' og så angreb han. Han var bare så stærk. Han kunne køre væk for sig selv. Han har været opsat til dette lige siden jeg snakkede med ham i december i Danmark. Han har fokuset 100% på Paris-Roubaix og derefter Tour´en”, fortalte Scott Sunderland til TV2 efter løbet.

Samtidig roste den australske sportsdirektør og holdets indsat i løbet. ”Holdet gjorde det virkelig godt. Allan Johansen var ikke langt efter, men fik en punktering. Ellers tror jeg, at han også kunne have været med fremme. Så gjorde Lars det arbejde, der skulle til for, at Fabian kunne være med blandt de 16, der skulle afgøre løbet. Holdet arbejde næsten uvirkeligt”, konstaterede Sunderland.

Paris-Roubaix: Wesemanns fjerde top-ti placering
For tyske Steffen Wesemann var årets Paris-Roubaix en blandet fornøjelse. Han har været sygdomsramt forud for sit erklærede yndlingsløb, og har derfor ikke kunne træne optimalt. Og mod slutningen af løbet var kræfterne da også opbrugte. Alligevel kørte han over målstregen på velodromen i Roubaix som nr. 9, og via deklasseringen af Leif Hoste, Peter van Petegem og Vladimir Gusev, blev det endda til en sjetteplads i den bekræftede resultatliste. Han har dermed sluttet ’Helvede i Nord’ blandt de ti bedste i alt fire gange - et ganske imponerende resultat.

Så på trods af, at det ikke gik helt som han havde drømt om, så kørte ’Wese’ et flot løb, hvor han længe sad med fremme i forreste gruppe. "Holdet gav sit bedste i dag. Vi var repræsenteret i alle udbrud. Specielt Stephan (Schreck, red.), som også har været væk længe, var med til at køre Steffen (Wesemann, red.) i en god udgangsposition," siger en tilfreds sportsdirektør Valerio Piva til holdets hjemmeside. "Jeg mener, at Steffen gjorde alt rigtigt. Efter to uger uden løbsdeltagelse og begrænset træning manglede han selvfølgelig kræfterne til sidst til at være med helt fremme."


Vittoria Cup: Sejr til Mie Bekker Lacota i 1 Afdeling
De danske dameryttere kørte i dag 1. afdeling af årets Vittoria Cup ved Ringsted, og det blev en hård affære i det danske ”forårsvejr”, som viste sig fra sin barske side med kraftig vind og regnbyger.

Damerytterne lagde blødt ud i det kolde vejr, men allerede efter 10 km forsøgte Jette Schlüter fra Roskilde sig med et soloudbrud. Klubkammeraten Inge Baumgarten kørte alene op til hende, og lidt efter fik de to piger følgeskab af norske Tone Hatteland. De tre blev dog hentet mod slutningen af første omgang, hvor Team Mermaid satte sig frem i feltet, og lukkede hullet.

På anden omgang kom Henriette Frederiksen, Esbjerg afsted alene, men de måtte se sig indhentet af en gruppe bestående af Mie Bekker Lacota, Trine Schmidt, Maria Bornak, Nina Lund og Karina Hegelund. De to Mermaid ryttere Mie Bekker Lacota og Trine Schmidt fortsatte forbi, og i slutningen af 2. omgang havde de to opbygget et forspring på ca. 5 minutter ned til et samlet hovedfelt.

Feltet indstillede sig derefter på, at man skulle kæmpe om 3. pladsen, og pigerne fra Team Odense Energi satte sig frem og forsøgte at splitte feltet i den hårde sidevind. Det lykkedes, og en gruppe med tre Team Odense Energi piger, Nina Lund, Maria Bornak, Jannie Schmidt, Anette Berg, Mermaid og de to Esbjerg juniorpiger Karina Hegelund og Pernille Vork fik et pænt hul ned til hovedfeltet. Med godt 10 km igen rykkede Nina Lund sig fri af gruppen, og hun øgede stødt og roligt forspringet, og sikrede sig dermed 3. pladsen i løbet.

I front blev det et spurtopgør mellem de to holdkammerater, og for 11. gang i træk blev det til en Vittoria Cup sejr til hurtige Mie Bekker Lacota, som dermed kunne trække førertrøjen i Vittoria Cup 2006 over hovedet. Trøjen skal forsvares i Skive den 6. maj, hvor 2. afdeling køres.

Resultat - 104 km:
1. Mie Bekker LacotaTeam Mermaid3.08.40
2. Trine SchmidtTeam Mermaids.t.
3. Nina LundTeam Odense Energi3.12.40
4. Maria BornakTeam Odense Energi3.15.01
5. Jannie SchmidtTeam Odense Energis.t.
6. Karina HegelundEsbjerg CRs.t.
7. Anette BergTeam Mermaids.t.
8. Pernille VorkEsbjerg CRs.t.
9. Lisa SvenningssonCK Hymer, Sverige3.17.25
10. Tone HattelandBryne CK, Norges.t.
11. Margriet KloppenburgHolbæk CRs.t.
12. Line FossNorges.t.
13. Kamilla AhrensbachTeam Mermaids.t.
14. Jette SchlüterRoskilde CRs.t.
15. Heidi ChristiansenEsbjerg CRs.t.

De første 10 ryttere får point til den samlede Vittoria Cup stilling.


Paris-Roubaix: En helt ubeskrivelig fornemmelse
"Det er en helt ubeskrivelig fornemmelse. Jeg har meget svært ved at sætte ord på, men det er helt klart det største øjeblik i min karriere. Hele holdet har stor andel i sejren, som vi har arbejdet målrettet frem imod i lang tid," sagde en meget bevæget Fabian Cancellara efter dagens 259 barske kilometer på toppede brosten i den måske mest berømte af forårets klassikere.

Hos team manager, Bjarne Riis, var der også stor tilfredshed med dagens resultat. "Det er måske det største resultat i holdets historie, det er i hvert fald et af dem, for sådan noget er selvfølgelig svært at sammenligne. Paris-Roubaix er i mine øjne det flotteste éndagsløb i kalenderen, og den måde Fabian vinder det på, viser stor, stor klasse," sagde han.

Løbet fik i øvrigt en noget kontroversiel afslutning, da de tre følgende ryttere, Leif Hoste (Discovery Channel, Peter van Petegem (Davitamon-Lotto) og Vladimir Gusev (Discovery Channel) alle blev diskvalificerede for at have passeret en jernbaneoverskæring ulovligt. Dermed blev andenpladsen efterfølgende tilkendt verdensmesteren Tom Boonen, mens Alessandro Ballan (Lampre) fik tildelt tredjepladsen og Rabobanks Juan Antonio Flecha blev placeret som en ny nummer fire.

Paris-Roubaix: Allan Johansen punkterede
Danske Allan Johansen var uheldig at punktere på det legendariske stykke ved Ahrenberg, og det kostede chancerne for at slutte blandt de forreste. Det var dog til at overskue ærgrrelsen, da TV2 talte med ham umiddelbart efter løbet.

”Jeg punkterer på Ahrenberg og må skifte hjul. Det tager jo lidt tid, så jeg ender i 4. gruppe, men får kørt mig op til 2. gruppe. Glæden over Cancellaras sejr gør ærgrelsen over, at det altså heller ikke blev i år, nemmere at bære.”


DS-Løbet: Sejr til Reihs
Team Designa Køkkens Michael Reihs vandt i dag DS-Løbet i Hobro foran holdkammeraten Daniel Holm Foder og Team Odense Energis Martin Frost Lollesgaard.

Resultat
1 Michael Reihs Team Designa Køkken 3.31,27
2 Daniel Holm Foder Team Designa Køkken 3.31,29
3 Martin Frost Lollesgaard Team Odense Energi s.t.
4 Kim M. Nielsen Glud & Marstrand Horsens s.t.
5 Christian Knørr Herning CK - Elite s.t.
6 Morten Christiansen Glud & Marstrand Horsens s.t.
7 Alexander Gustafsson Team Kvickly Odder 3.31,32
8 Kasper Linde Jørgensen Team Odense Energi s.t.
9 Jacob Nielsen Glud & Marstrand Horsens 3.31,45
10 Thomas Guldhammer Glud & Marstrand Horsens s.t.


DS-Løbet: Juniorsejr til Olesen - opd.
Team GLS hentede de tre første pladser i juniorudgaven af DS-Løbet i Hobro. Nicolaj F. Olesen kom i mål kort før holdkammeraterne Morten Høberg Nielsen og Mikkel Lund.

"Vi startede ud i godt vejr, kører stille og roligt, tager vores føringer og lader løbet udvikle sig", fortæller Mikkel Lund fra Team GLS.

"Nicolai, jeg selv og Charlie Køhler fra Odder får slået et hul. Høberg ser udbruddet og kører op alene. Så sidder vi tre GLS’ere og Charlie foran. Vi kører egentlig perfekt sammen, men så kommer der både regn og sne og vi bliver temmelig forfrosne. Der er faktisk ikke meget cykelløb i det på det tidspunkt", konstatere Mikkel Lund.

"Nicolai kommer af sted alene, og Høberg og jeg bakker af. Charlie skal så lukke hullet alene, og det kan han ikke. Ved 2 km mærket kører Høberg. Charlie har ikke mere t svare med, og ed 1000meter kører jeg selv. Vi bliver 1, 2 og 3 og kan nok ikke forlange mere," slutter Lund.

Resultat
1 Nicolaj F. Olesen Team GLS 2.44,47
2 Morten Høberg Nielsen Team GLS 2.47,19
3 Mikkel Lund Team GLS s.t.
4 Charlie Hultgreen Køhler Odder CK 2.47,41
5 Rasmus Guldhammer Vejle CK 2.54,49
6 Jesper Thomsen Esbjerg CR 2.54,51
7 Jesper Hansen Odder CK 2.55,50
8 Steen Skov Laursen Silkeborg IF Cykling 2.57,43
9 Aske Søby Cykling Odense 2.58,14
10 Jesper Kael Jensen Grenaa CC 3.02,01

Frank Vandenbroucke: På vej væk fra Unibet.com?
Bedst som man troede Frank Vandenbroucke igen var på vej tilbage, går der igen rygter om, at den belgiske rytter er raget uklar med ledelsen på Unibet.com. Den belgiske rytter skulle således ikke være blandt de ryttere, der stiller til start i Ardenner-klassikerne, og snakken om at Vandenbroucke er på vej væk fra holdet er allerede begyndt i de belgiske medier.


Paris-Roubaix: David Kopp glæder sig
At team manager for Gerolsteiner holder, Hans-Michael Holzcer, der selv skal sidde bag rattet i ledsagebilen, glæder sig til dagens brostensløb over dem alle er formentlig ikke så underligt, det gør de fleste af os, men hvordan er det med hans ryttere?

For mange af de deltagende er bare det at være blandt dem, der gennemfører, et mål i sig selv. Sidste år var der tre af Team Gerolsteiners ryttere, som kom hele vejen til Roubaix, og det har fået forventningerne hos team manageren til at stige. "Jeg har en forhåbning om, at vi kan forbedre resultatet fra sidste år," erklærer Holzcer. Sidste års bedste Gerolsteiner-rytter var såmænd danske Frank Høj med en 17. plads. De øvrige to ryttere fra det tyske hold, der gennemførte, var Heinrich Haussler og Peter Wrolich.

De tre er også med, når det går løs senere i dag. Dertil kommer så David Kopp, der i øjeblikket er noget nær topformen, hvis man skal tillægge andenpladsen i Gent-Wevelgem nogen værdi. "Jeg glæder mig til 'Helvede i Nord'," erklærer han og tilføjer: "En plads blandt de bedste tyve er en realistisk mulighed, en plads blandt de bedste ti ville være en drøm, der gik i opfyldelse."

Team Gerolsteiners hold i Paris-Roubaix:
Thomas Fothen, Heinrich Haussler, Frank Høj, David Kopp, Sven Krauß, Sebastian Lang, Michael Rich og Peter Wrolich.


Pais Vasco: Alberto Contador fandt ikke trådet
Ifølge team manager Manolo Saíz fandt Alberto Contador "ikke trådet i denne enkeltstart." Så enkle var ordene efter gårsdagens afsluttende enkeltstart i Vuelta a Pais Vasco, hvor Contador sluttede på en ottendeplads, otte sekunder efter vinderen af etapen, Jose Ángel Gómez Marchante fra Saunier-Duval.

"I morges havde Alberto det fint, men til eftermiddag kørte det ikke. Det er også logisk, for Contador er mere specialist end ruten tilskrev. Måske var både Alberto og Samuel Sanchez også tynget af presset af at være udråbt til favoritter," lød vurderingen fra team manageren.

I det samlede klassement blev det til en femteplads til Contador, og han var derfor en smule skuffet. "Jeg havde ikke nogen god dag. I morges havde jeg en god følelse efter at have været ude på ruten, som jeg faktisk godt kunne lide. Under opvarmningen følte jeg mig også godt tilpas, men så under løbet gik det skidt. Jeg ved ikke, hvad der var galt, og jeg kunne ikke have gjort det bedre, og nu vil jeg bare lægge det bag mig og tænke på det næste løb," siger han.

Contador kører GP Amorebieta i dag, og derefter lyder den på Amstel Gold Race, Fleche Wallonne og Liège-Bastogne-Liége inden Tour de Romandía. " Dette var mit første løb I år, men nu vil jeg fokusere på alle dem, der ligger forude og venter. I dag kørte det ikke godt for mig, men jeg har tillid til at jeg kan tage revance meget snart."

Paris-Roubaix: Koen de Kort er kampklar
Liberty Seguros-Würth starter med hollandske Koen de Kort som kaptajn i dagens store løb, Paris-Roubaix. Ved siden af de Koert har team manager udtaget følgende ryttere: Aaron Kemps, der tidligere har vundet amatørernes udgave af løbet, og som sluttede på en 24. plads sidste år, Carlos Abellán, Assan Bazayev, Allan Davis, José Joaquin Rojas, Eladio Sanchez og Ivan Santos.


LIVE-opdatering fra Paris-Roubaix fra kl. 11.00
Feltet.dk er naturligvis med, når der køres Paris-Roubaix, og du kan følge live-opdateringen fra kl. 11.00 og til vinderen er fundet på den legendariske velodrom i Roubaix. Du finder live-opdateringen i menuen til venstre under LIVE.


Auktion: Højste bud 4.000 kroner
Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)


Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.
Læs også
Vismas nyeste Grand Tour-håb: Vingegaard er den bedste læremester
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Strade Bianche(1.WWT) 02/03

Strade Bianche(1.UWT) 02/03

GP Criquielion(1.1) 02/03

Paris-Nice(2.UWT) 03/03-10/03

Grote prijs Jean - Pierre...(1.1) 03/03

Tirreno-Adriatico(2.UWT) 04/03-10/03

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger