Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 9. marts 2006

Feltet.dk kort - 9. marts 2006

09. marts 2006 07:440
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Tirreno-Adriatico: Rytter-boykot afværget
- Paris-Nice: Målfoto til Gerolsteiners fordel
- George Hincapie: ”Spørg Bruyneel”
- T-Mobile: Ullrich træner intensivt i Italien
- DBC: Verdensmester vandt 10 km Mesterskab
- Matti Breschel: Skriv en besked til det danske talent
- Tirreno-Adriatico: Bettini totalt suveræn
- Paris-Nice: End ikke et kæde problem kunne stoppe Boonen
- Tirreno-Adriatico: Zabel havde ikke benene i dag
- Paris-Nice: CSC klar til at opsøge de chancer som byder sig
- Flandern Rundt: Flamsk smørtenor i spidsen for reklamekampagne
- Tirreno-Adriatico: McEwen bider tænderne sammen
- VM i Østrig: Ruten bliver ikke kortere
- Glud & Marstrand Horsens: Klar til Kroatien
- Tirreno-Adriatico: Zabel klar til at prøve igen i dag
- Feltet.dk: Følg Paris - Nice fra kl. 14.30
- Jakob Piil: Tror fortsat på Tour de France

De korte nyheder opdateres løbende...


Tirreno-Adriatico: Rytter-boykot afværget
Rytterne i Tirreno-Adriatico truede ifølge Radsport-Forum.de med at boykotte løbet på grund at dopingkontrollanternes metoder. Udløseren for konflikten var kontrollanternes fremgangsmåde før onsdagens etape, hvor der blev foretaget 48 prøver. Rytterne var utilfredse med, at blodprøverne blev taget i en hotelfoyer og at man derved ikke overholdt praksis om at respektere rytternes privatsfære.

UCI og den ansvarlige læge har efterfølgende undskyldt forløbet, og en yderligere optrapning af konflikten er dermed undgået. Der blev ikke foretaget dopingtests før dagens etape.


Paris-Nice: Målfoto til Gerolsteiners fordel
Stefan Schumacher fik efterfølgende tilkendt tredjepladsen på dagens etape i Paris-Nice, og han rykker dermed op på en samlet sjetteplads.

Efter at løbsjuryen havde nærstuderet dagens målfoto og den afsluttende spurt, besluttede man at deklassere Danilo Napolitano fra det italienske Lampre-hold og tildele ham en tidsstraf på 20 sekunder for ukorrekt spurt. Istedet blev tredjepladsen tildelt Stefan Schumacher.

”Jeg havde ellers allerede bebrejdet mig selv for at have smidt en sikker tredjeplads,” udtalte Schumacher efter bekendtgørelsen af beslutningen. ”Af og til erder ikke langt mellem held og uheld,” tilføjede han.

Vo intet vover, intet vinder! Det synes at have været Stefan Schumachers mantra, da han i et forsøg på at overliste den næsten uovervindelige Tom Boonen forsøgte et angreb med 500 meter tilbage. Det lykkedes altså ikke, men dagens tredjeplads var bestemt heller ikke et dårligt resultat, og med bonussekunder fra de indlagte spurter, lykkedes det ham altså at avancere yderligere i det samlede klassement.

”Jeg kom uden de store forventninger til det samlede klassement, og bliver nu behageligt overrasket med en top-ti placering. Det er da skønt, men vejen til Nice er endnu lang, og vi har jo kun seks ryttere tilbage i løbet,” erklærede team manager Hans-Michael Holzcer.


George Hincapie: ”Spørg Bruyneel”
George Hincapie vil helst ikke udtale sig om sin rolle på Discovery Channel under dette års Tour de France efter Lance Armstrongs farvel, men henviser i stedet til holdets manager Johan Bruyneel.

”Jeg vil da ikke skjule den kendsgerning at jeg gerne vil prøve lykken i Tour de France,” siger han til Eurosport. ”Uanset hvad der sker vil jeg forsøge at blive med favoritterne så lang tid så muligt.”

Først skal han dog først over forårsklassikerne.”Jeg kører de klassikere som passer til mig. Min drøm er at vinde Flandern Rundt eller Paris-Roubaix.”


T-Mobile: Ullrich træner intensivt i Italien
Mens alle konkurrenterne til Tour de France titlen allerede har startet deres sæson, har Jan Ullrich stadigvæk ikke kørt en eneste løbskilometer. I stedet for er han, sammen med sin loyale ven og sportsdirektør, Rudy Pevanage, taget til Tuscana i Italien, for at fortsætte formopbygningen frem mod Touren. ”Jeg havde en god træningslejr i Sydafrika i februar og nu fortsætter jeg den intense træning for at bygge min form op,” udtaler Ullrich til holdets hjemmeside.

Ifølge Pevenage er vejret godt, så der er ideelle forhold til at lave et godt træningsprogram. Et godt og seriøst stykke arbejde er også vitalt for Pevenage og Ullrich, da manager Olaf Ludwig i de kommende dage vil besøge de to, for at de i samarbejde kan planlægge fremtiden for Ullrich.


DBC: Verdensmester vandt 10 km Mesterskab
Den danske verdensmester Alex Rasmussen vandt torsdag aften i overlegen stil DBCs klassiske 10 km mesterskab i Ballerup Super Arena foran sin parløbsmakker Michael Mørkøv.

Resultat af DBCs 10 km Mesterskab
1 Alex Rasmussen (Team Odense Energi) 11 min. 13,15 sek.
2 Michael Mørkøv (Team GLS)
3 Daniel Kreutzfeldt (Team Odense Energi)
4 Guytan Lilholt (Hvidovre CK).


Matti Breschel: Skriv en besked til det danske talent
Sabien Sunderland (Scott Sunderlands kone) har nu gjort det muligt at skrive en besked til Matti Breschel under hospitalsopholdet i Belgien.

Læs hvordan du gør på www.feltet.dk/matti


Tirreno-Adriatico: Bettini totalt suveræn
Paolo Bettini vandt i dag sin anden sejr i træk i Tirreno-Adriatico. Ikke alene er det imponerende, men det var måden Bettini vandt på også, han slog nemlig alle konkurrenterne i massespurten med omkring ti meter.

”Jeg kan ikke skjule det faktum, at jeg er i storform,” udtalte den olympiske mester efter dagens etape. ”Endnu engang var vores hold utrolig stærkt og Pozatto var fantastisk i finalen. Lige så snart det er muligt, vil jeg betale Pippo tilbage, for alt det han har gjort for mig de sidste dage.”

Bettini vil endnu ikke tænke på den samlede stilling, men bare tage en dag af gangen. Men han er dog meget optimistisk omkring morgendagens etape. ”Jeg har allerede vundet den to gange, i 1993 og 2003. Vi må se om jeg ikke kan gøre det for tredje gang.”

Sejren er Bettinis fjerde i denne sæson.


Paris-Nice: End ikke et kæde problem kunne stoppe Boonen
Ikke engang et mekanisk problem, bare 200 meter før mål, kunne forhindre verdensmesteren Tom Boonen i at tage sin tredje sejr i Paris-Nice.

”Omkring 200 meter fra mållinien havde jeg et problem med min kæde. Jeg blev nødt til at stoppe med at pedaler. Heldigvis fik jeg sat cyklen i gear igen og startede så min spurt igen. Jeg er meget tilfreds med, hvordan Paris-Nice indtil videre er forløbet,” udtalte Boonen efter dagens etape.

Selvom løbet nu går ind i fase, hvor etaperne bliver mere kuperet, så har Boonen ikke opgivet at få mere succes. ”Jeg har udset mig etapen til Cannes, (red. lørdagens etape), men jeg tror det afhænger af, hvordan etapen vil udvikle sig.”

Sejren i dag er Boonens tiende sejr i denne sæson. Dermed mangler Boonen kun 9 sejre i at tangere sin rekord fra 2004.


Tirreno-Adriatico: Zabel havde ikke benene i dag
Det tyske sprinteres Erik Zabel havde håbet, at han på dagens etape kunne have sikret sig den første etapesejr i denne sæson, men i stedet for måtte han tage til takke med sin ottende 2. plads. Dermed mangler han kun ni 2. pladser for at tangere sin rekord.

Årsagen til dagens, meget klare nederlag til Paolo Bettini, skyldes dog ifølge Zabel, at han simpelthen ikke havde benene i dag. ”Jeg følte mig ikke okay i dag, og da Pettachi slog ud til højre med 200 meter igen, var jeg bange for at starte spurten, da jeg syntes det var for tidligt, da det hele sluttede lidt opad,” udtalte Zabel efter dagens etape. Zabel udtrykte dog en stor tak, til både Velo og Petacchi, for det store stykke arbejde de havde ydet for ham.


Paris-Nice: CSC klar til at opsøge de chancer som byder sig
Dagens etape i Paris-Nice sluttede som forventet ifølge Team CSC. ”Det var en forholdsvis udramatisk etape, hvor der ikke var de store muligheder for at undgå en massespurt,” udtalte Riis efter etapen.

Bjarne Riis og Team CSC ser dog allerede fremad, og forventer allerede i morgen at være klar til at udfordre rytterne foran Schleck i den samlede stilling. ”I morgen er væsentligt mere udfordrende, og Frank Schelck er fortsat godt kørende, så vi må opsøge de chancer, der byder sig.”


Flandern Rundt: Flamsk smørtenor i spidsen for reklamekampagne
Reklametrommerne buldrer på fuld kraft i Belgien op til den 2. april, hvor den 90. udgave af Flandern Rundt løber af stabelen. Et af de mange tiltag bliver uddelingen af 100.000 gratis sportstasker. I den forbindelse kommer der inden for de nærmeste dage en tv reklame på de belgiske skærme, der klart cementerer det folkelige aspekt af det flamske løb.

Tv spottet, der er optaget i landlige omgivelser med både kirke og kro i baggrunden, har den flamske smørtenor Eddy Wally som bærende figur. Eddy Wally er en flamsk klon af Dean Martin og Richard Ragnwald (undskyld Dean!) og optræder i spottet i regulær Las Vegas stil omgivet af letpåklædte kvinder, samtidig med han fremfører en sang med følgende intelligente budskab. Først i originaludgaven - derefter i dansk versionering:

Ik heb een Rondezak voor jou.
Omdat ik zoveel van je hou.
Hij is gratis en voor niets,
ook al heb je geen fiets.

Jeg har en Flandern Rundt taske til dig.
Fordi jeg synes, du er en dejlig steg.
Den er gratis og koster ingenting,
Selv om du ikke på cykel kommer omkring.

Man skal simpelthen til Flandern og ha’ fat i sådan en taske!


Tirreno-Adriatico: McEwen bider tænderne sammen
Robbie McEwen slikker sårene efter sit styrt i Record-Driedaagse van West-Vlaanderen i søndags, hvor han efter nogens mening også tog danske Matti Breschel med i faldet.

”Det gør fordømt ondt. Jeg er ikke sikker på, om jeg holder hele vejen”, siger McEwen. Med hensyn til styrtet i Belgien, mener han ikke, det var hans skyld.

”Der er ingen problemer mellem Matti og jeg. Jeg har ikke svajet ham. Det, der efter min mening er sket er, at hans bremse kom i karambolage med mit styr, og så gik vi begge ned. Jeg slap heldigst fra det, men jeg har stadig meget ondt i ribbenene.


VM i Østrig: Ruten bliver ikke kortere
De østrigske arrangører af verdensmesterskabet på landevej i Salzburg den 24. september i år havde tidligere anmodet UCI om at måtte forkorte ruten for at undgå, at feltet skulle komme samlet til mål, hvorefter verdensmesterskabet ville blive afgjort i en større eller mindre spurt. Anmodningen gjaldt en forkortelse fra 265 til 220 kilometer.

UCI har i dag afvist anmodningen. Ondsindede rygtesmede i belgiske medier har tidligere påstået, at årsagen til den østrigske anmodning skal findes i det (efter deres mening) faktum, at Østrig ganske enkelt ikke råder over ryttere, der er i stand til at gennemføre et løb af denne længde.


Glud & Marstrand Horsens: Klar til Kroatien
Glud & Marstrand Horsens sendte onsdag fire af de helt unge ryttere på et længere ophold i Kroatien, hvor de over ti dage skal deltage i løbene Nagrade, Porec Trophy og etapeløbet Istrian Spring Trophy. De får senere følgeskab af de to norske ryttere Alexander Kristoff og Håvard Nybø, som kommer direkte fra træningslejr på Mallorca. Der er altså tale om et hold af førsteårs-seniorer tilsat en smule rutine i form af 23-årige Håvard Nybø. Udover Kristoff og Nybø består holdet af Troels Vinther, Thomas Guldhammer, Kaspar Schjønnemann og André Steensen.

Efter et enkelt års fravær, er Glud & Marstrand Horsens dermed tilbage i den kroatiske løbsserie, som man har brugt som sæsonforberedelse i fem af de seneste seks år.

Løbsprogrammet for rytterne ser således ud:
11/3: Nagrade
12/3: Porec Trophy, UCI 1.2
16-20/3: Istrian Spring Trophy, UCI 2.2

Sportsdirektør på turen er Jan Steensen


Tirreno-Adriatico: Zabel klar til at prøve igen i dag
Efter i mandags at have kørt Alessandro Petacchi frem til sejren i Giro della Provincia di Lucca, var de i går Zabels tur til at profitere af toget, med Petacchi som manden der skulle levere Zabel til sidst. Men modsat i mandags, gik det ikke lige så godt med toget i går.

”Jeg tror, jeg startede min spurt for langt tilbage. Vi prøvede at lave toget med Velo først og derefter skulle Petacchi bringe mig i en god position, men grundet de mangle huller forrest lykkedes det ikke. Det var ærgerligt, da jeg på de sidste 50 meter, var lige så hurtig som Bettini,” udtalte Zabel efter gårsdagens etape.

Selvom der 10 kilometer før mål på dagens etape er en svær stigning, har Zabel stadigvæk optimismen i behold. ”Min form er meget god og jeg er klar til at prøve igen i morgen (red. I dag).”


Feltet.dk: Følg Paris - Nice fra kl. 14.30
Følg 4. etape af Paris-Nice live her på Feltet.dk ved at trykke på "LIVE" i menuen til venstre.


Jakob Piil: Tror fortsat på Tour de France
Jakob Piil gør comeback i Settimana Ciclista i Italien i slutningen af denne måned og han tror fortsat på, at han kan kører sig på holdet til Tour de France.

”Jeg kan sagtens fornemme, at jeg mangler en masse vinter-kilometer. Men jeg føler, at det går godt, og mit mål for første halvdel af sæsonen er helt klart: Jeg skal med på Tour-holdet og gøre det godt i det løb”, siger Jakob Piil til Ekstra Bladet.

For den danske rytter er det vigtigste ikke at hente sejre i foråret, hvor han formentlig stiller til start i Luxembourg Rundt og Schweiz Rundt, men at bevise at han er klar til den store opgave i Tour de France.

Jakob Piil tager sammen med den del af truppen, der ikke deltager i Paris-Nice og Tirreno-Adriatico, på træningslejr i Viareggio i slutningen af denne uge.
Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?